2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4306196 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi sakatlık konusunda ali ece forumdaki senin mesajları okuyup yazmış haberin olsun, dikkat et izleniyorsun  :lol: :lol:

İşte Ali Ece'nin yaptığı açıklamalar:
-BELKİ BUNUNLA İLİNTİLİ OLABİLİR-

"Geçen yıllarda Beşiktaş'ta topu rakibe kaptırdıktan sonra yine yüksek tempolu pres yapılıyordu ama böyle daha kısa sürede topu Beşiktaş'a kazandırma zorunluluğu yoktu. Abdullah hoca, daha çok Guardiola'nın metodunu örnek alıyor. Yaklaşık 7-8 saniyede takımının topu geri kazanmasını istiyor. Bu da ekstradan koşu mesafesi, koşu eforu ve kas eforu gerektiriyor. Belki bununla ilintili olabilir. Çünkü oyuncuların kas hafıza dedğimiz bir şey var. Geçen senelerde Beşiktaş'ın topu geri kazanma süresi 14-15 saniyelere yayılabiliyordu. Abdullah Avcı'nın tarzı, direkt karşı prese yakın olduğu için onlar etkili olmuş olabilir. Ama bu oyunu oturman için de o şekilde çalışman gerekiyor. Kolay iş değil." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com
aklın yolu birdir. insanlar şenol güneşi sevmediğim için konuştuğumu düşünüyor
daha doğrusu buna algı kasmaya çalışıyor ama ben avcımı şenolmu dense şenol kalsın diyecek
olanlardanım. ama bu görünen şeyi inkar etmeme sebep olamaz avcıyı istemiyorum diye neden suçlu olmadığını düşündüğüm bir konuda
suçlama getireyim. Bu adale sakatlıkları yeni hoca ile alakalı olamaz pek mümkün görünmüyor
bunlar sporcu bu kaslar üç günde gitmez üç gündede gelmez kas ağrıları gelişmemiş kasları işaret eder
bu kaslar gelişmemişse buda geçmişde gelişmediği anlamı çıkartır. görünen köy kulavuz istemiyor
başak neden ligin en çok koşan takımı Beşiktaş neden ligin en az koşan takımı olduğunun cevabını bu
sakatlıklar söylüyor.
Bu takımdan birşey bekliyorsak bu transferleri yaptığımıza göre bekliyoruz. hoca bu takımı hazır etmek açıklarını
kapatmak zorunda sakatlanmasınlar diye yetersiz formda olan oyuncuları yetersiz formda bırakamaz mecbur
yükleme yapacak. Önünde başka bir seçenek yok yükleme yapmasa bu sefer ikinci yarıya kadar takım kendine gelemez ve yine ilk yarıda şampiyonluğu veririz her sene olduğu gibi. herkes mazeret sunuyor ama bizim ilk yarıda şampiyonluğu vermemizin ana nedeni takımın lige hazır girememesinden kaynaklanıyordu.
sürekli insanlar hoca koruma derdinde gerçeği göremedi malesef. Şenol hocanın o kadar çok yumuşak karnı vardıki insanların işi gücü
hocanın açıklarını örtbas etmek oldu.
sistemi yok, oyuncuları iyi hazırlayamıyor, oyuncu ilişkileri kötü, her maç sonu oyuncularını taraftarın önüne atıyor, yalan söylüyor,
bunların hiç birinin yönetimi suçlayacak durumu yokken herkes bütün biletleri yönetime kesme çabasında oldu bizim iki şampiyonluğu
kaybetmemize neden olan direk hocadır.
şimdi avcı koşan pres yapan sistemi olan bir takım kursun sevmediğim halde bunlar gerçekleştiğinde bir yerlere gelemezsek o zaman yönetimi koyarım topun ağzına derim hoca yapması gerekenleri yaptı. kadro kalitesi bu kadarına izin verdi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Pedro Rebocho hayırlı olsun  :ok:

https://twitter.com/EAGuingamp/status/1159579954545418241?s=20

Caner artık zor formayı alır :)

edit: önceden forumda verilmiş :)
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 12:48:08 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Bir de şöyle düşünmek lazım ;
Topla ayağa çıkma taktiği her maçta yüzde yüz uygulanacak ya da uygulanması gereken bir taktik mi bence değil.Fakat deplasmanda baskı yediğimiz anlarda veyahut büyük takımlarla oynadığımız maçlarda fark yaratacak bir taktik olduğu kesin. O yüzden vidanın ayağının kötü olması bence tolere edilebilir bir şey. Bununla birlikte Vida 26 yaşında falan olsa kesinlikle satılmasın derdim ama hem maaş hem de yaştan dolayı bence yine de satılabilir.
paslı çıkma büyük maçlarda kafaya sıkmak gibi olur karşı pres yersin ve karşındaki takımda topla haşır neşir olan kalitede olacak
kaptırdığın anda kaleden çıkarırsın topu. :bandit:
bence vidanın gitmesi telöre edilemez vida önemli oyuncu herkes yaptığı iki hataya bakıyor ama işin aslı böyle değil
bu kadar ceza sahanda pas yaparsan bu hatalar kaçınılmaz olur. bunlar ölçü değil geçen sene takımın en iyilerinden biriydi vida
çabuk unutuldu bu. çok çok iyi fiyata satılabilir çünkü o paraya aynı değerde stoper bulursun
ama bu saatten sonra yazı tura atılmaz düşük rakamlar için riske girilmez. rennes falanda alamaz vidayı sanmıyorum gitmez o takımlara.

Çevrimdışı worns

Vida Rennes'e biraz zor gider. Yıllık 3 küsürlük kapı gibi kontratı olan adam. Fransa'da dünya kadar vergi var. Ben Rennes'in o seviyelere yakın bir teklif yapacağını dahi sanmıyorum. Sonra da Vida Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu kesinlikle ayrılmak istemediğini açıklar. Konu kapanır. :) Bir kaç kez daha satma girişiminde bulunmuştuk, benzer şeyler olmuştu. Bonservissiz diye haddinden çok yüksek kontrat verildi bu adama.

Gerçekleşeceğini sanmam ama Avcı'nın sisteminde olası bir Marcelo-Victor Ruiz tandeminin çok başarılı olabileceğini düşünüyorum bunu da ekleyeyim.

Çevrimdışı savaş altay

paslı çıkma büyük maçlarda kafaya sıkmak gibi olur karşı pres yersin ve karşındaki takımda topla haşır neşir olan kalitede olacak
kaptırdığın anda kaleden çıkarırsın topu. :bandit:
bence vidanın gitmesi telöre edilemez vida önemli oyuncu herkes yaptığı iki hataya bakıyor ama işin aslı böyle değil
bu kadar ceza sahanda pas yaparsan bu hatalar kaçınılmaz olur. bunlar ölçü değil geçen sene takımın en iyilerinden biriydi vida
çabuk unutuldu bu. çok çok iyi fiyata satılabilir çünkü o paraya aynı değerde stoper bulursun
ama bu saatten sonra yazı tura atılmaz düşük rakamlar için riske girilmez. rennes falanda alamaz vidayı sanmıyorum gitmez o takımlara.
Avci doneminde ceza sahasi ve 1. bolgemizde ayni oranda top yapacagiz gibi duruyor ama avci bunu

bir plan dahilinde yapiyor. S.G tarzi, ne rakibi cekmek icin ne de guzel bir atak baslangici icin o paslar

yapiliyordu. Bak simdi gozumun onune gelince delilik geldi yine  :D

Vidanin foyasi bu sene ortaya cikcaktir.

Çevrimiçi 38life

Vidayı satılırsa yeni stoper ve yeni altı numarayla bu sorunu örtebiliriz
Aynen öyle

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Pedro Rebocho hayırlı olsun  :ok:

https://twitter.com/EAGuingamp/status/1159579954545418241?s=20

Caner artık zor formayı alır :)

edit: önceden forumda verilmiş :)
Caner tr kupasini kazandirsin bize. En azindan 11'den kesilecek oyunculari tr kupasina odaklandirmak basari olur.

Çevrimiçi Necmi

Bence hızdan ziyade çevik olması daha elzem. Hız konusundan feragat edebiliriz. Beklerimiz ilk kez hem hızlı hem atletik hem de teknik. Nescafe 3 ü bir arada gibi oldu .Hızlı stopere topu rakip sahada oynarken kaptırdığımızda ihtiyacımız var ama topu kaptırdığımızda 7 saniyeler civarında geri alırsak defansımızın arkasına top kolay kolay atılamaz. Atılsa bile bekler kapatabilir diye düşünüyorum. Ama hava toplarına katılıyorum takımda vida burak dorukhan ruiz atiba gökhan dışında iyi kafaya çıkan pek adamımız kalmadı
yalnız işin ilginç yanı hücumda pek bek kullanmayan hocaya iki hücumcu bekin yanına iki hücumcu bek daha verildi :D

Çevrimiçi 38life

Avci doneminde ceza sahasi ve 1. bolgemizde ayni oranda top yapacagiz gibi duruyor ama avci bunu

bir plan dahilinde yapiyor. S.G tarzi, ne rakibi cekmek icin ne de guzel bir atak baslangici icin o paslar

O yüzden diyorum işte bu yaz sattın sattın, satamazsan bir daha satamazsin. Ayiplari çok fazla göz önüne çıkacak çünkü

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Kadro bu, boy bu. Cekecegiz, indirecegiz ve dusurecegiz; gozler cucu'de devam diyor  :lol:

Kisa kadro iyi duruyor.

Çevrimiçi Necmi

Caner tr kupasini kazandirsin bize. En azindan 11'den kesilecek oyunculari tr kupasina odaklandirmak basari olur.
canerin 11 den kesilmesi ciddi sorun olur bunu kimse dikkate almıyor.
onun kadar iyi orta açan ve savunma yönüde olanı ve hızlısı geldi :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Vida gitmez. Gitmediği sürecede bu düşük maaşla transfer ettiğimiz oyuncuların hiçbir önemi yok çünkü iyi performans gösterdiklerinde hepsi takımda en yüksek maaşı olan Vida'nın maaşını yada en azın Vida'nın maaşına yakın bir maaş isteyecekler.

Çevrimdışı savaş altay

canerin 11 den kesilmesi ciddi sorun olur bunu kimse dikkate almıyor.
onun kadar iyi orta açan ve savunma yönüde olanı ve hızlısı geldi :bandit:
Ne sorunu olabilirki?

Çevrimiçi Samet Ç

Kagawa La Liga 2'de mücadele eden Real Zaragoza'ya transfer oldu.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı AigleBordeaux

La Liga olsunda birincisi ikincisi fark etmez demiş galiba   :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

hiç sanmıyorum avcıyla kendi yarı sahamızda topu o kadar tutmayız ve güneş dönemi gibi
sürekli yan pas yapmayız ben onu görmedim pas çok yaptık ama hep dikine paslaşmaya çalışdık
birde namıssızlar kim seçtiyse hep pres yapan takımları seçmiş deli gibi pres yaptılar. bizi bozdular
ligde bu böyle olmaz. en sevdiğim kısmı dikine zor kişilere paslar verildi bunu karius bile yaptı
böyle riske ligde girmeyiz ama oyuncuda buna hazır olacak şekilde antre ediliyor. bunu biz hiç yapmıyorduk hemen dönüp
boşta olana yan pas yapıyorduk onlarca pas yapıp topu bir metre ileri taşıyamıyorduk senin iki tane hızlı topu alıp gidecek tehlikeli
kanadın olunca arkasındada iki tane tekniği kuvvetli topu seven hızlı bekin olunca senin karşında
sana pres yapacak takım falan kalmaz öyle birşey yaparlarsa dakikalar içinde üçlük olurlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

buda füzyon reis gibi çıktı.

Çevrimiçi Necmi

La Liga olsunda birincisi ikincisi fark etmez demiş galiba   :D
yada biz gerçekten almak istemedik :D

Dorukhandan sonra Ljajicte bireysel çalışmalara başlamış.

Çevrimiçi Necmi

Ne sorunu olabilirki?
takımı karıştırır caner arkada uslu duran bir tip değil. aziz boşa gözden çıkartmadı onu.
kim bilir fenere verilirse ben şaşırmam. :D

Çevrimdışı KARA BOĞA

Bize uzak, Allaha yakın olsun. Görgüsüz herif.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı AigleBordeaux

takımı karıştırır caner arkada uslu duran bir tip değil. aziz boşa gözden çıkartmadı onu.
kim bilir fenere verilirse ben şaşırmam. :D
1 milyona Fener’e satıp o parayla Umut Meraş diyorsun :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

1 milyona Fener’e satıp o parayla Umut Meraş diyorsun :D

ersun caneri sever 2-2.5 satarız :D

Çevrimdışı haluk.m

Kagawa 2,750m€ net para alıyor olan Dortmund'a oldu  :evillol:

Kagawa bize ısınmadı, ilk 11 oynamak istiyordu Şenol hoca haklı olarak oynatmadı. Schürrle'ye olumsuz referans veren de bu japon askeri diyorlar ama ????
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2019, 13:28:24 jokerhm ]