2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4283992 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi yaço58

Mete Kalkavan'a Kartal pençesi yapmadı mı bunlar?

Sonra tesislere almadık da, basın özgürlüğü diye yaygara kopardılar 1 hafta boyunca. Sanki kendileri çok özgürlük yanlısı, farklı görüşlere yer veren medya grubuymuş gibi, basın özgürlüğünden bahsettiler.

O yüzden dediğin doğru, bunların haber yapmasını yönetim engelleyemez. Hatta iyice azıtırlar, taraftarı bile yönetime karşı dolduruşa getirirler. Herifler Nazi dönemi medyası gibi

İş burada yönetimde değil, taraftarda bitiyor belki. Taraftarlar Aspor muhabiri gördükleri yerde yanağına iki sevecen şaplak atsa, belki kendilerine çeki düzen verirler.

insana dokunuyor valla 6222 diye bişe var taraftarı kin ve nefrete sürükleyen tahrik eden bu adamlar açık açık yapıyorlar birde insanın zoruna gidiyor güven yapınca havalara girmiş emre mor olunca altın çoçuk

Çevrimiçi Kapkarakartal

Nolmuş şimdi anlamadım Vidal'le anlaşmışız Barcelona ile pazarlıkmı yapıyoruz ?

Çevrimdışı haluk.m

Medel adamını bırakıp gitmez Vidal gelirse  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Necmi abinin anlattiginin uzagindasin.

Atan tutan iyi olacak diyorsun biz de planin yoksa ya da b***ansa ve israr ediliyorsa,

oyuncular neredeyse serbest stil kendi yetenekleri ile basbasa kalmis bir takim goruntusunde ise

bu "hayal"olmuyor, herkesin gozlemledigi bu degil mi zaten?

15/16 da dogru oyun, dogru fw ile bulustu. Gomez olmasa sampiyon olamazdik derken

yonetime begeni yapmis olursun,teknik adama degil  :D  Oyuncunun ismini s.g. 'in verdigini

sanmiyorum. "Onayladi ama" diyene de sasarim whoaaa diye  :lol:

Necmi abinin Taliscayi daha farkli kullanabilirdik yorumu dogru kotu sistemde bile is yapmis oldu.

Talisca nasilsa mevkisi kimse tarafindan net bilinmeyen ister acik alan, ister dar alan topu kaleye sokan bir oyuncu.

Kalabalik ve ceza sahasi cevresi is yapar, acisini bulur sokar. 50 metreden de kaleye yaklasir. S.g 'in talisca'yi tek yonlu

ve sabit bir oyunda kullandigi dogrudur. Sadece geriden gelerek de marke durumda is yaptigi, yapacagini soylemek

yanlis olur ama s.g. bu kaliba soktu uydu, kafa konusunda da s.g parmagi var dedik. Birileri gomez olsa is yapamaz diyordu

o oyun icin ama bence yapardi. Bir sekilde top ceza sahasina sonrasinda kaleye mantiginda gomez-talisca sampiyon bile

yapardi. O zaman s.g. istifasi ortaya bile cikmazdi. "Tabi abi elinde iki tane makine var ne oyalanacagim pasla organizasyonla,

s.g. dogru yapti" denirdi  :lol:  Diger senaryoyu da hepimiz biliyoruz

SENOL GUNES ISTIFA

:bandit:

ben senin söylediklerinden hiçbir şey anlamıyorum aga çok devrik cümleler kuruyorsun :D

anladığım kadarıyla yazıyorum :)

Ben yönetimi neden beğenmeyeyim :) ilk 2 sene de oldukça başarılı demiştim zaten kaçırmışs olacaksın doğru oyuncu tercihleri,takımın arkasında durması olsun,hocanın arkasında durması olsun,taraftarın arkasında durması olsun,hakkımız yendiğinde çıkıp bir kolaj hazırlayıp basın toplantısı filan yapması :) Ayrıca konumuz hocayı mı daha çok beğeniyorsun yönetimimi değil ki bu konuya nasıl geldin :) Hoca isim vermedi zaten sürekli hocaya soruldu hoca da onaylamıştır yok onaylamadı hoca bostan korkuluydu diyorsan o başka :)

Talisca bize gelmeden önce DOS,MOS oynuyordu farkında değilsiniz bence benfica da o yüzden tutunamadı hoca onu en doğru yere forvet arkası oynattı 2.ci santrafor gibi ceza sahasına girip bol bol kafa golleri attı bize gelmeden önce kafa vurmayı bile vurmayı bilmiyordu güneş sayesinde öğrendim dedi :) nasıl bir kötü sistem oluyor bu :)

sonda ki şenol güneş istifayı anlayamadım :)

Sen üzerine alınma ama etrafımda gözlemlediğim kadarıyla insanlar da müthiş bir zeka gerilemesi mevcut GDO'lu yiyeceklerden,Havadan,sudan her yerden bizi zehirliyorlar bence dışa bağımlı halde yaşıyoruz sonuçta.Seninle insanları bilgilendirmiş olayım.Şeker ve korbonhidrat bazlı beslenmeyen protein bazlı beslenin biraz pahalıya maal olur ama en azından zeka seviyesi gerilemez :)

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 14:43:28 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada kanıt olarak birisi Sinan Engin'in daha önce bahsettiği videoyu paylaşmış  :tabe: İlk 10 saniyeye dikkat  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Arturo Vidal  :tabe:

https://www.transfermarkt.com.tr/arturo-vidal/profil/spieler/37666
bi yanım inan diyor bi yanım inanma gelirse orta sahayı süpürür vidal-dorukhan falan muazzam olur ikiside mücadeleci adamlar sert adamlar dorukhanın değerinide yukarı çeker umarım gelir bugün isim twitterada düştü bakalım hayırlısı olsun

Çevrimiçi tolga1903

insana dokunuyor valla 6222 diye bişe var taraftarı kin ve nefrete sürükleyen tahrik eden bu adamlar açık açık yapıyorlar birde insanın zoruna gidiyor güven yapınca havalara girmiş emre mor olunca altın çoçuk

Ne kadar büyük adilik demi? Onu bugün gördüm güven'i eleştirmişti emre mor yapınca sanki çocuğa yazılır gibi konuşmuş. İzlememek lazım gündem bile yapmayacaksın da bizimkiler twitter gibi yerlerde çok konuşuyor haklı olarak bunların ikiyüzlülüğünü.

Çevrimdışı mrred

Bu arada kanıt olarak birisi Sinan Engin'in daha önce bahsettiği videoyu paylaşmış  :tabe: İlk 10 saniyeye dikkat  :tabe:

Bonservissiz vermezler. Verseler bile yıllık ücreti 4 ten aşağı olmaz. Bilmiyorum kararsızım
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Bonservissiz vermezler. Verseler bile yıllık ücreti 4 ten aşağı olmaz. Bilmiyorum kararsızım

Demin konustugumuz konu abi. Tamam çok iyi oyuncu orta saha level atlar ama yaşı kemale ermek üzere ve yıllık ücreti baya yüksek olacaktır bunun altına girmek zorunda mıyız çok iyi düşünmek lazım.

Çevrimdışı 38life

Çok fena troll dönüyor

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı haluk.m

Ekşide yine yazdılar bu sefer hemen ekran görüntüsü aldım. Trol mü değil mi 2 güne belli olur.  :evillol:

Çevrimdışı mrred

Demin konustugumuz konu abi. Tamam çok iyi oyuncu orta saha level atlar ama yaşı kemale ermek üzere ve yıllık ücreti baya yüksek olacaktır bunun altına girmek zorunda mıyız çok iyi düşünmek lazım.
Bu oyuncuyu almak için dorukhanı falan satarlarsa çok yanlış yaparlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

bi yanım inan diyor bi yanım inanma gelirse orta sahayı süpürür vidal-dorukhan falan muazzam olur ikiside mücadeleci adamlar sert adamlar dorukhanın değerinide yukarı çeker umarım gelir bugün isim twitterada düştü bakalım hayırlısı olsun
Tahminimce Vidal geliyorsa, Dorukhan gidiyor demektir.

Çevrimdışı mrred

Vidalin maaşı 7.8 milyon euro bunun yüzde 50 si vergi olsa 3.9 milyon net eline geçiyor. Böyle bir saçmalığa umarım girmezler.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 14:53:09 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bunu 2.5M€ civarı maaşla  kiralayıp dorukhanı 10M€ üstüne satıp o parayada Kaleci, sol bek, forvet alacaklarsa ben varım.

Çevrimiçi yaço58

vidali dorukhanın değerini katlamak için almalıyız dorukhan-vidal ikilisi orta sahada birbirlerini yukarı çeker birde euro 2020 ye gidersek dorukhan belki cenkin rekoru bile kırabilir dorukhan ozi falan olmaz

Çevrimdışı doganay

Bizim okadar yüksek maas verme devri kapandi.
O yüzden Vidal'in geleceğini sanmam.

Çevrimiçi tolga1903

Medel satılır hem bonservis geliri hem de çıkılacak yıllık ücreti öylece vidal gibi oyuncuya kanalize edilir anca öyle karşılarız. Dorukhan satışıysa hata olur katılıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunu 2.5M€ civarı maaşla  kiralayıp dorukhanı 10M€ üstüne satıp o parayada Kaleci, sol bek, forvet alacaklarsa ben varım.
Vidal 3'ten aşağı almayacaktır.

Çevrimdışı mrred

Medel satılır hem bonservis geliri hem de çıkılacak yıllık ücreti öylece vidal gibi oyuncuya kanalize edilir anca öyle karşılarız. Dorukhan satışıysa hata olur katılıyorum.
Vidal bize 4 milyon eurodan aşağı gelmez. Medeli 4 milyona satsak belki düşünebilir. Oyuncu son kontratını yapacak en az 3 yıllık kontrat isyecek maliyeti vergilerini topladığında en az 15 milyon euro! Çok fazla
The great gig in the sky

Çevrimdışı zafkan

Vidal inanılır gibi değil. Tek başına orta sahayı toparlar.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Vidal 3'ten aşağı almayacaktır.

O kadarını bilmiyorum onu Barcelona'nın nekadar ödemek isteyeceği belirler. Bu arada 3'te kafi bence ama 3'ün üstü gereksiz.

Çevrimdışı mrred

Kiralamak gibi opsiyonumuz varsa kiralayalım 1 sene için kiralık ücreti ve maaş 5 e gelirse medeli de 2 veya 3 e satabilirsek mantıklı olabilir ama uzun vadeli kontrat asla yapılmamalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu kararları vermek çok zor . Biz burada atıp tutuyoruz da bilmiyorum böyle bir istekleri varsa yönetimin umarım vardır bir bildikleri .... Ne diyelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Kiralamak gibi opsiyonumuz varsa kiralayalım 1 sene için kiralık ücreti ve maaş 5 e gelirse medeli de 2 veya 3 e satabilirsek mantıklı olabilir ama uzun vadeli kontrat asla yapılmamalı
Satın alamayız muhtemelen.