2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279965 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Nevzat Demir Tesisleri ile ilgili olarak kimse değinmiyor fakat 2012 yılında bizi oradan Orman Bakanlığı ciddi ciddi çıkarıyordu. Gerekçesi de Gençlik Spor Bakanlığına o araziyi tahsis ederken  "halkın kullanımına açık bir spor alanı olarak" şartını koymuş. Orman Bakanlığı Türkiye'deki en belalı ikna edilmesi zor bakanlıktır. Ormanla işi olan zulüm ne demek iliklerine kadar hisseder. Yönetim bir şekilde bu tahsis işlemini tekrar kitabına uygun şekilde yaptırdı. Üstüne üstlük hali hazırdaki yerin yanındaki 30 dönümlük yer için de tahsis işlemi için olur aldı. Bunlar yapmak o kadar zor şeylerdir ki bilmediğiniz için size kolay geliyor...
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 14:05:55 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Kadro taktik daha uyum aşamasında ama, başakın oyuncularına bakınca dediğim gibi tahmin ettiğiniz gibi iyi olmadığını, hoca onları partlattığını dün biraz görmüş olduk. Başakşehir hiç bir zaman kadrosu şampiyonluk için yeterli değildi, hoca hep onları yarışta tuttu. Burda Abdullah Avcının yaptıklarını küçümseyenler vardı, buyrun dünkü maçın özetini izlesinler :)

izledik aynı kanıya bende vardım :D

ulan bu başak bu kadar kötümüydü dedim demek ki bunları oynatan avcıymış dedim sona avcının bizim takımın başında olduğu aklıma geldi keyiflendim  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Orman Bakanlığı ve Orman Kanunu size şöyle anlatayım, kadastro geçmiş bir yeriniz var var yıllar içinde es kaza Orman Tahtid haritası içinde kalıyorsa geçmiş olsun. Onu bakanlığa dava açarak geri alıyorsunuz. Ve orman kanunu çok pis bir kanun resmen vatandaşın aleyhine hazırlanmış bir kanun. İşte uğraştığımız kanun ve bakanlık böyle bir şey....
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Opponent ingilizce rakip demek ya. Onun kısaltması labilir. Rakip engelleme falan gibi
Ben onu opportunity diye düşünmüştüm...
The great gig in the sky

diğerleride dönecek lig başladığında GG burak olmaz sanırım
belki birde karius olmaz diğerleri döner diye tahmin ediyorum bizim şuan en büyük sorunumuz kaleci
ilk yapmamız gereken hamle kaleci almaktı tolga geçen sene devre arası silindi şu anda kaleci yoksa
bu ciddi anlamda sorgulanmalı. utkuya güvenip lige gireceklerse işimiz var. imllet stoper diyor forvet
diyor kanat diyor ama en önemli sorunumuz kale. diğerleri bir şekilde hallolur.

gg'nin parmağı kırık mı çatlak mı ne bildiğim kadarıyla eli sarılı bir şekilde oynar oynamasına engel değil.

Karius ve Burak yetişmez.

Kaleci mutlaka lazım en acilinden.

Çevrimiçi Necmi

İkinci yarıda puan artışının sebebi Talisca' nın formunun artmasıydı. Talisca da zaten golcüydü. Golcün varsa puan alıyorsun bu gayet doğru bir yaklaşım. Gol atamayan negredoya golcü mü diyeceğiz?
tabi canım geçen senede ikinci yarı puan almamızın nedeni taliscanın formunun artmasıdır
sürekli mazeret yaratıyorsunuz ama gerçekler böyle söylemiyor. istersen birmilyon mazeret yaratan
ilk devre her maç açtığımız 30-40 ortaya cevap olmuyor bu takımın 100 km ortalama koştuğuna cevap olmuyor
topa 14 saniyede sahip olarak ligin en kötü performansını yaptığımızada cevap olmuyor bunların hepsi forvetsizliktenmi oluyordu.
sen koşmuyorsdan topu rakipten alamıyorsan nasıl olayı getirip forvetsizliğe bağlarsın istersen bunu yaparsın tabiki
ama bu kendini kandırmak olur. kendini kandırdığın zamanda takım düzelmez sadece bahane yaratmış olursun.
bizim iki senedir yaptığımız şeyde kaçan şampiyonluklara bahane yaratmak kimse takımın geriye gittiğine bakmadı
hiç performans sorgulanmadı iyi forvet alınacak alınsa olmazsa bu sefer başka oyuncu istenecek kaleci kötü yeni kaleci alınsın deniyor
peki neden bu kadar pozisyon verdiğimiz sorgulanmıyor stoper alınsın deniyor neden stoperlere bu kadar iş düştüğü sorgulanmıyor
size diyorum topu kapan rakip direnç görmeden stoperlerimizin karşısına geliyordu. stoperlerde bir yere kadar topu karşılar aşırı yük
bindiğinde her stoper hata yapar dünyanın en iyi stoperlerinden biri geldi çöp oldu takımda. realde uzun oynadığını görmediğimiz adam burda her topu uzun atmaya başladı tabi suç onun kötü olmasında değilmi. sürekli mazeret her yere mazeret lafa gelince bütün oyuncular değişsin
hep kötü olan oyuncular sistem ortaya koymayan savunma yapmayı bilmeyen bir hoca olması hiç sorun değil hayatındaki tek
futbol bilgisinin kanata topu at oda orta açsın olan bir hocanın hiç kabahati yok. maç sonunda kaybedilen puanlara yeterince orta açtık forvetler vuramadı diyen bir hoca kabahatli değil o ortalara vuracak forveti almayan yönetim kabahatli. golcümüz yok
tabi zaten bir sene önce gol kralı olmuş oyuncuyu almadık biz. o oyuncunun özelliklerine göre oyun oynatmayan hocanın hiç kabahati yok
zaten adam golcü değilki. gol kralı olduysa şansa oldu. dünyada belki ayakları en iyi olan bir kaç oyuncudan biri olan talisca ya
kafa ile gol atmayı öğretti alkışlayalım bunu ama kimse böyle yetenekli bir oyuncunun ayaklarını neden hiç kullanma yoluna gitmedide
kafayla gol attırmaya uğraştı demeyelim.
resmen orta açma ve kafa vurmaya mahkum etti takımı bunu yaparsan maç kazanırdın yapamazsan geçmiş olsun ikinci bir alternatif yok
sonra suçlu forvetler oluyor.

Çevrimiçi tolga1903

Medyayı satın almak çözümlerden biri. Almıyorsan medyaya malzeme vermeyeceksin o sözleşmeyi taahhüt ettiğin an eğer borçlu olarak temerrüte düşersen adamın menajerleri uçuruyor işte bunu borcun yerine getirilmeside mi yönetimin misyonu değil? Pepe de adriano da ücret gecikmesi yüzünden "kaçtılar" buradan. Ki zaten son maçlarda oynamadılar bile sakatlanıverdiler. Sakat pepe gittiğinden beri 11 oynadı porto'da. Bizim neyimizeydi pepe'ye 5 milyon euro sözleşme vermek "allah affetsin" deyip çıkabilir mi yönetim bu işin içinden böyle mi yani ülke muktediriyle paralel mi kulüp yönetimleri de? Sonra medya sıra seni konuşmaya gelince "kasığına dolar sıkışmış adriano'nun ondan oynamıyor" diye yayınlar yapar sen de taraftarı suçlarsın çok güzel ya kulüp yönetmek harika iş. Şimdi konuşuluyor ya yıldız transferi falan bakayokolar vidaller yeminle söylüyorum tüğlerimi ürpertiyor yıldız falan almasınlar 1.5 milyon euro'dan fazla bir taahhüte girmesinler mümkünse bizim neyimize senede 4 5 milyon euro vermek şampiyonlar ligi de yokken bir sezon daha aynı şeylere mi maruz kalalım?

Çevrimiçi Necmi

gg'nin parmağı kırık mı çatlak mı ne bildiğim kadarıyla eli sarılı bir şekilde oynar oynamasına engel değil.

Karius ve Burak yetişmez.

Kaleci mutlaka lazım en acilinden.
kariusun sakatlığı ne onu bulamadım.

benimle tartışıyorsunda neden bir önceki sene aldığımız 41 puan negredo varken alındı lafına cevap
vermiyorsun. madem golcüsüz olmaz bu iş nasıl olduda önceki sene son yılların en büyük ikinci yarı puanını alabildik.
39 puanı buraka bağlıyorsunuz eyvallah katkısı vardı ama önceki sezon ikinci yarı alınan 41 puanı neye bağlıyorsunuz.
biz şampiyonlukları forvetsizlikten değil Şenol güneşin ilk yarılardaki umursamaz tavrı yüzünden kaybettik
yani burak ilk yarı gelseydide birşey değişmeyecekti. bunun kanıtı bir önceki senede var zaten
bak sizin konuştuğunuz konu gerçeklerden uzak hayali bir konu ben size direk gerçeklerden bahsediyorum
bir önceki sezon diyorum daha uzağa gitmeye gerek yok cenk satılmış forvetin negredo love alınmış
onları beğenmediniz ama beğenmediğiniz adamlarla 41 puan topladık hani nerde kaldı iyi forvet teorisi.
son iki seneye bakarak bile sorunun forvet olmadığını görürüz.

Negredoya rağmen aldık o puanı.Taliscanın bireysel çabası ile negredonun attığı gol sayısı 3 pepe bile 5-6 tane attı.Santrafor çalışmadığı için diğer oyunculara kaldı iş yapma gözünü seveyim abi maçları gözünün önüne getir bi.

Evet golcüsüz olmaz golcümüz olmadığı için şampiyon olamadık diğer oyuncular kanat oyuncuları orta saha oyuncusu hatta defans oyuncuları belli bir yere kadar atabilir sana golcü gerekiyor maçlar sıkıştığında 2 tane sokuşturacak maçı bitirecek seni şampiyonluğu taşıyacak olan santrafordur.

2015-2016 senesinde gomez olmasaydı sadece cenk tosun olsaydı şampiyon olamazdık misal örnek verecek olursak  :ok:

Burağa bağlama sebebimiz topu kalenin önüne kadar güzelce getirip içeri sokuşturamıyorduk burak bunu tamamlıyordu.Love,Negredo,Larin,Pektemek bunların hepsi vasat hiç birisi bu işi yapamıyordu.

Bu ligde atanın ve tutanın iyi olacak.

Santraforun önemi yoksa bütün takımlar neden en iyi santraforları transfer etmeye calısıyorlar peki santraforsuz oynasınlar o zaman ? Lewandoswki,suarez,griezman ? boşversinler santraforu ?

Sizin şenol hoca takınıtınız var hoca bilerek isteyerek oynatmayacak düşük puan toplatacak takımı ?

Bizim konuştuğumuz gerçeklerlerden uzak değil senin ki ler hayal abi.

Son olarak sen 41 topluyorsunda rakiplerin senden daha fazla topluyor.41 puan toplayana şampiyonluk vermiyorlar daha fazlası varsa ligde senden toplayan sende toplayacaksın.

Çevrimdışı mrred

Medyayı satın almak çözümlerden biri. Almıyorsan medyaya malzeme vermeyeceksin o sözleşmeyi taahhüt ettiğin an eğer borçlu olarak temerrüte düşersen adamın menajerleri uçuruyor işte bunu borcun yerine getirilmeside mi yönetimin misyonu değil? Pepe de adriano da ücret gecikmesi yüzünden "kaçtılar" buradan. Ki zaten son maçlarda oynamadılar bile sakatlanıverdiler. Sakat pepe gittiğinden beri 11 oynadı porto'da. Bizim neyimizeydi pepe'ye 5 milyon euro sözleşme vermek "allah affetsin" deyip çıkabilir mi yönetim bu işin içinden böyle mi yani ülke muktediriyle paralel mi kulüp yönetimleri de? Sonra medya sıra seni konuşmaya gelince "kasığına dolar sıkışmış adriano'nun ondan oynamıyor" diye yayınlar yapar sen de taraftarı suçlarsın çok güzel ya kulüp yönetmek harika iş. Şimdi konuşuluyor ya yıldız transferi falan bakayokolar vidaller yeminle söylüyorum tüğlerimi ürpertiyor yıldız falan almasınlar 1.5 milyon euro'dan fazla bir taahhüte girmesinler mümkünse bizim neyimize senede 4 5 milyon euro vermek şampiyonlar ligi de yokken bir sezon daha aynı şeylere mi maruz kalalım?
Pepe transferi yönetimin en büyük hatalarından biridir. Marceloyu sattıktan sonra taraftarın gazını almak için yaptılar. O süreci popülist yönettiler saçmaladılar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

+1903 kesinlikle katılıyorum
The great gig in the sky

kariusun sakatlığı ne onu bulamadım.

Uyluk gerginlik yazıyor.

1 ay yok karius.

Çevrimiçi yaço58

Taraftar mı? Yahu madya her allah günü para ödememe temalı haberler yaptı sadece bizim medya da değil alman gazetelerinde bile haber olduk karius yüzünden. Taraftar buna kulağını tıkayacak değil tabiki tepki gösterilecek. Ya parasını öde adamın ya hiç getirme ya da medyada haber yaptırma kendi içinde çöz. Şenol güneş transfer bile istemedi yeterki oyuncuların maaşını ödesinler para varsa dedi. Şimdi abdullah avcı güya benim paramı en son ödeyin ama oyuncuları bekletmeyin demiş. Bu haberlere sen taraftarı maruz bırakıyorsan tepki de olsun bir zahmet.

Barbekü partisi yapma selfie çekinme şunlarla aziz yıldırım zamanında kapıda it yapmıyordu bazı muhabirleri gazetecileri. Gücünü kaybedince bir parça eleştirilir oldu ama hiç o batık bitik fener futbolcuya para ödemiyor haberi yapılmadı nedense, aziz gitti de borçlarını bile anca açıkladılar. İyi yönetmek sadece iyi oyuncu transferiyle iyi sponsor bulmakla olmuyor bu yönetimin medya ilişkisi rezalet ötesi 1 yıldır atilla türker'le bile başa çıkamadılar herif 18 kulüp içinde yalnızca bizde yolsuzluk hırsızlık varmış gibi haberler yapıyor bir gazeteci koskoca kulübün yönetimine baş kaldırıyor:) a spor diye zeki uzundurukan diye erman toroğlu diye gerçek var bu ülkede bir kulübün resmi yayın organı bu kadar taraflı olamaz zamanında ntvspor fenerbahçe ilişkisi böyleydi peki bizim neyimiz var nur topu gibi yönetime savaş açmış gazetecilerimiz var. Şu medya konusunda taraftar suçlanamaz tek suçlu yönetim.
başkanın yapması gereken ilk iş asporun muhabirlerini kapıdan içeri sokmayacak kampa almayacak bunları yapması lazım adamlar açık açık beşiktaşa düşmanlk yapıyor hatta ali koçla görüşüp aynı eylemi hayata geçirecekler dün maç yorumunda bile bülentle serkana getirdi masumlar ayağı gs aleyhine hata yapılırsa bak bunlar olur falan hala gs kollaması  yapıyor bi marcaonun pozisyonu oldu dili içine kaçtı penaltı dememek için açık penaltıydı şu gsnin savunmasını duvar yaptıar adamların her maç 1 penaltı 1 de kırmızılık hareket garanti yapıyorlar ama hakemler kolluyor medya kolluyor zeki işte falcao transferinde transfer komitesinden daha çok çalıştı ve işin acı tarafıda geçen gün erdal torunoğulları çıktı o kanala niye çıkıyorsun sen göremiyomusun yaptıkları alenen düşmanlığı çıkma bu kadar basit şu medyayla mücadele etmemiz zorunluluk adamlar gstvden daha iyi çalışıyorlar hele o erman yokmu yatacak yeri yok göztepe maçı 8.hafta deplasmandu heralde o zamana kadar aleyhimize o kadar hata olmuş vara hç gidilmemiş başkan hafta içi konuştu göztepe maçındada ilk kez vara gidilip penaltı verilmişti bize ozi kaçırmıştı yenilmiştik ama adamdaki nefret kin öyle ki bağıra bağıra fikret orman verdirdi bunu fikret orman diye algı yapıyordu hemde yüzde bi milyon haklı penaltıda işte güven yalçın saçını boyatınca yok havalara girmiş diyen adamlar dün emre mor için altın çoçuk olmuş diyorlar bunları görüp hala nasıl tesislerimize girebiliyor bunlar aspordan başlıcan sonra her düşmanlık yapana aynı eylemi uygulayacaksın 

Çevrimiçi Necmi

allah allah  :alala: ben pepeyi babasının rahatsızlığından dolayı gitti diye biliyorum en azından kendisi böyle açıkladı
adrianoda kaçmadı sözleşmesi bitti diye biliyorum bugün istediği sözleşmeyi versen koşa koşa gelir.
o zaman para almadığı sorun olmaz sanırım. sürekli birşeyler söylüyorsunuzda hiç gerçeklerle örtüşmüyor bu.
demek sizin düşünceniz pepenin açıklamasından daha gerçekci
adrianoyu sakatlıklığından dolayı verimsiz olduğu için kontrat vermek istemememiz gerçekci değildir
sözleşmesi bitmiş oyuncu yeni kontrat verilmediği için kaçmış oluyor öylemi.

Medel ve douglas'tan sonra.

Dorukhan bireysel antremanlara başlamış.

Çevrimdışı mrred

Medyayı satın almak ile medyayı arkana almak farklı şeyler. Yönetimi medyayı satın almadığı için eleştirmem ama arkasına almadığı için eleştirilebilirim fakat bir medya grubunu arkana almak ya da onun tarafsız kalmasını sağlamak çok uzun vadede olacak şeyler ya da sadece para gücüyle olacak şeyler değil. Para alan emir alır doğru fakat daha çok para alan daha çok emir alır onu ne yapacaz ?
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 14:14:31 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

başkanın yapması gereken ilk iş asporun muhabirlerini kapıdan içeri sokmayacak kampa almayacak bunları yapması lazım adamlar açık açık beşiktaşa düşmanlk yapıyor hatta ali koçla görüşüp aynı eylemi hayata geçirecekler dün maç yorumunda bile bülentle serkana getirdi masumlar ayağı gs aleyhine hata yapılırsa bak bunlar olur falan hala gs kollaması  yapıyor bi marcaonun pozisyonu oldu dili içine kaçtı penaltı dememek için açık penaltıydı şu gsnin savunmasını duvar yaptıar adamların her maç 1 penaltı 1 de kırmızılık hareket garanti yapıyorlar ama hakemler kolluyor medya kolluyor zeki işte falcao transferinde transfer komitesinden daha çok çalıştı ve işin acı tarafıda geçen gün erdal torunoğulları çıktı o kanala niye çıkıyorsun sen göremiyomusun yaptıkları alenen düşmanlığı çıkma bu kadar basit şu medyayla mücadele etmemiz zorunluluk adamlar gstvden daha iyi çalışıyorlar hele o erman yokmu yatacak yeri yok göztepe maçı 8.hafta deplasmandu heralde o zamana kadar aleyhimize o kadar hata olmuş vara hç gidilmemiş başkan hafta içi konuştu göztepe maçındada ilk kez vara gidilip penaltı verilmişti bize ozi kaçırmıştı yenilmiştik ama adamdaki nefret kin öyle ki bağıra bağıra fikret orman verdirdi bunu fikret orman diye algı yapıyordu hemde yüzde bi milyon haklı penaltıda işte güven yalçın saçını boyatınca yok havalara girmiş diyen adamlar dün emre mor için altın çoçuk olmuş diyorlar bunları görüp hala nasıl tesislerimize girebiliyor bunlar aspordan başlıcan sonra her düşmanlık yapana aynı eylemi uygulayacaksın 
çözüm değil adamları hiç tesislere sokmasanda yine yapacaklar o haberleri yaptıkları haberler zaten masa başı kötü niyetle yapılmış haber
bu sorunu öyle yönetim tavrıyla falan düzeltemezsin. olay daha derin himmetçi adamı tesise soksan ne olur sokmasan ne olur eninde sonunda senden nefret ediyor
ve haberinide bu belirliyor ne yapacak yönetim ülke siyasetinemi müdahale edecek.
bazı şeyleri biz kabul edelim önce o zaman doğru mücadele şeklini bulur ona göre mücadele ederiz
bu iş yönetimle çözülmez. toplumsal sorun bu.
neden şampiyon olurken bu bağlamda haber yapamadılar çünkü o sırada saldırı altındaydılar herkes panikle
sinmiş göze batmamaya çalışıyordu Beşiktaş taraftarı birine sosyal medyada himmetçi₁ damgası vurduğunda saklanacak delik arıyordu
şimdi rahatladılar baktılar bir tehdit yok yine bildikleri doğrultuda haraket etmeye başladılar. olay bundan ibaret
aspor diyorsun bak çıkanlara hepsinin bir şekilde geçmişde fetö ile alakası var. bu tesadüfmü. sen bunları tesislere sokmasan ne olacak.
çözümmü bu haber yapmasınımı engelleyeceksin bu sefer dahada kinle saldıracaklar. bunu göze alabiliyorsan sana katılıyorum bırak tesislere sokmayı
önünden bile geçirtmem zaten emin ol yönetimde böyle davranıyor o nedenle haber falan alamıyorlar.
torunoğullarına gelince neden röportaj verdiği açık değilmi amacına uygun işde.adamın derdi Beşiktaş olunca kötüleyen kişilerde yoldaşı olur.

Çevrimiçi tolga1903

allah allah  :alala: ben pepeyi babasının rahatsızlığından dolayı gitti diye biliyorum en azından kendisi böyle açıkladı
adrianoda kaçmadı sözleşmesi bitti diye biliyorum bugün istediği sözleşmeyi versen koşa koşa gelir.
o zaman para almadığı sorun olmaz sanırım. sürekli birşeyler söylüyorsunuzda hiç gerçeklerle örtüşmüyor bu.
demek sizin düşünceniz pepenin açıklamasından daha gerçekci
adrianoyu sakatlıklığından dolayı verimsiz olduğu için kontrat vermek istemememiz gerçekci değildir
sözleşmesi bitmiş oyuncu yeni kontrat verilmediği için kaçmış oluyor öylemi.

Aynen abi pepe babasının hastalığı yüzünden gitti hatta babası hasta olduğu için bizde son 4 maç oynamayıp porto'da direk kadroya girdi hastaneye yatırdılarsa kafası rahatlamıştır. Adriano'ya da kontrat vermediğimiz doğru değil kendi açıkladı yönetimle uzatmak için görüşüyorum diye 1.5 milyon euro teklifi kabul etmeyip acaba ne kadara imza attı sao paolo'ya çok merak ediyorum. Ha bir de rica ediyorum pepe'nin kendi ağzından "babam hasta olduğu için gitmek istiyorum" dediği bir demeci varsa link atar mısınız abi yoksa başkanın açıklaması size pepe'nin kendi ağzından açıklaması gibi mi geldi? Başkanın beyaz yalanlar meşhur çünkü kimse çıkıp da "parasını ödeyemedik gitti" demez de.

Çevrimdışı savaş altay

Negredoya rağmen aldık o puanı.Taliscanın bireysel çabası ile negredonun attığı gol sayısı 3 pepe bile 5-6 tane attı.Santrafor çalışmadığı için diğer oyunculara kaldı iş yapma gözünü seveyim abi maçları gözünün önüne getir bi.

Evet golcüsüz olmaz golcümüz olmadığı için şampiyon olamadık diğer oyuncular kanat oyuncuları orta saha oyuncusu hatta defans oyuncuları belli bir yere kadar atabilir sana golcü gerekiyor maçlar sıkıştığında 2 tane sokuşturacak maçı bitirecek seni şampiyonluğu taşıyacak olan santrafordur.

2015-2016 senesinde gomez olmasaydı sadece cenk tosun olsaydı şampiyon olamazdık misal örnek verecek olursak  :ok:

Burağa bağlama sebebimiz topu kalenin önüne kadar güzelce getirip içeri sokuşturamıyorduk burak bunu tamamlıyordu.Love,Negredo,Larin,Pektemek bunların hepsi vasat hiç birisi bu işi yapamıyordu.

Bu ligde atanın ve tutanın iyi olacak.

Santraforun önemi yoksa bütün takımlar neden en iyi santraforları transfer etmeye calısıyorlar peki santraforsuz oynasınlar o zaman ? Lewandoswki,suarez,griezman ? boşversinler santraforu ?

Sizin şenol hoca takınıtınız var hoca bilerek isteyerek oynatmayacak düşük puan toplatacak takımı ?

Bizim konuştuğumuz gerçeklerlerden uzak değil senin ki ler hayal abi.

Son olarak sen 41 topluyorsunda rakiplerin senden daha fazla topluyor.41 puan toplayana şampiyonluk vermiyorlar daha fazlası varsa ligde senden toplayan sende toplayacaksın.

Necmi abinin anlattiginin uzagindasin.

Atan tutan iyi olacak diyorsun biz de planin yoksa ya da b***ansa ve israr ediliyorsa,

oyuncular neredeyse serbest stil kendi yetenekleri ile basbasa kalmis bir takim goruntusunde ise

bu "hayal"olmuyor, herkesin gozlemledigi bu degil mi zaten?

15/16 da dogru oyun, dogru fw ile bulustu. Gomez olmasa sampiyon olamazdik derken

yonetime begeni yapmis olursun,teknik adama degil  :D  Oyuncunun ismini s.g. 'in verdigini

sanmiyorum. "Onayladi ama" diyene de sasarim whoaaa diye  :lol:

Necmi abinin Taliscayi daha farkli kullanabilirdik yorumu dogru kotu sistemde bile is yapmis oldu.

Talisca nasilsa mevkisi kimse tarafindan net bilinmeyen ister acik alan, ister dar alan topu kaleye sokan bir oyuncu.

Kalabalik ve ceza sahasi cevresi is yapar, acisini bulur sokar. 50 metreden de kaleye yaklasir. S.g 'in talisca'yi tek yonlu

ve sabit bir oyunda kullandigi dogrudur. Sadece geriden gelerek de marke durumda is yaptigi, yapacagini soylemek

yanlis olur ama s.g. bu kaliba soktu uydu, kafa konusunda da s.g parmagi var dedik. Birileri gomez olsa is yapamaz diyordu

o oyun icin ama bence yapardi. Bir sekilde top ceza sahasina sonrasinda kaleye mantiginda gomez-talisca sampiyon bile

yapardi. O zaman s.g. istifasi ortaya bile cikmazdi. "Tabi abi elinde iki tane makine var ne oyalanacagim pasla organizasyonla,

s.g. dogru yapti" denirdi  :lol:  Diger senaryoyu da hepimiz biliyoruz

SENOL GUNES ISTIFA

:bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsim belli oldu  :)

Arkadaşlar eğer sizleri ailesel yada işsel olarak olumsuz bir duruma soktuysam özür dilerim. Dediğim gibi bu olayı yönetimden 1 kişi yönetiyor ve ben direk ordan aldım haberi başka kimsenin haberinin olacağını sanmam orta saha için vardır belki ama isim için yoktur.

bu isim Vidal , oyuncu ile anlaşma tamam o yüzden paylaşabiliriz. oyuncunun resmini atıcam ama önce ordaki abimiz izin vermeli yoksa atamam 

Bir sorun kalmadı artık bakalım hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

çözüm değil adamları hiç tesislere sokmasanda yine yapacaklar o haberleri yaptıkları haberler zaten masa başı kötü niyetle yapılmış haber
bu sorunu öyle yönetim tavrıyla falan düzeltemezsin. olay daha derin himmetçi adamı tesise soksan ne olur sokmasan ne olur eninde sonunda senden nefret ediyor
ve haberinide bu belirliyor ne yapacak yönetim ülke siyasetinemi müdahale edecek.
bazı şeyleri biz kabul edelim önce o zaman doğru mücadele şeklini bulur ona göre mücadele ederiz
bu iş yönetimle çözülmez. toplumsal sorun bu.
neden şampiyon olurken bu bağlamda haber yapamadılar çünkü o sırada saldırı altındaydılar herkes panikle
sinmiş göze batmamaya çalışıyordu Beşiktaş taraftarı birine sosyal medyada himmetçi₁ damgası vurduğunda saklanacak delik arıyordu
şimdi rahatladılar baktılar bir tehdit yok yine bildikleri doğrultuda haraket etmeye başladılar. olay bundan ibaret
aspor diyorsun bak çıkanlara hepsinin bir şekilde geçmişde fetö ile alakası var. bu tesadüfmü. sen bunları tesislere sokmasan ne olacak.
çözümmü bu haber yapmasınımı engelleyeceksin bu sefer dahada kinle saldıracaklar. bunu göze alabiliyorsan sana katılıyorum bırak tesislere sokmayı
önünden bile geçirtmem zaten emin ol yönetimde böyle davranıyor o nedenle haber falan alamıyorlar.
torunoğullarına gelince neden röportaj verdiği açık değilmi amacına uygun işde.adamın derdi Beşiktaş olunca kötüleyen kişilerde yoldaşı olur.
Mete Kalkavan'a Kartal pençesi yapmadı mı bunlar?

Sonra tesislere almadık da, basın özgürlüğü diye yaygara kopardılar 1 hafta boyunca. Sanki kendileri çok özgürlük yanlısı, farklı görüşlere yer veren medya grubuymuş gibi, basın özgürlüğünden bahsettiler.

O yüzden dediğin doğru, bunların haber yapmasını yönetim engelleyemez. Hatta iyice azıtırlar, taraftarı bile yönetime karşı dolduruşa getirirler. Herifler Nazi dönemi medyası gibi

İş burada yönetimde değil, taraftarda bitiyor belki. Taraftarlar Aspor muhabiri gördükleri yerde yanağına iki sevecen şaplak atsa, belki kendilerine çeki düzen verirler.

Çevrimdışı tuncaboylu

İsim belli oldu  :)

Arkadaşlar eğer sizleri ailesel yada işsel olarak olumsuz bir duruma soktuysam özür dilerim. Dediğim gibi bu olayı yönetimden 1 kişi yönetiyor ve ben direk ordan aldım haberi başka kimsenin haberinin olacağını sanmam orta saha için vardır belki ama isim için yoktur.

bu isim Vidal , oyuncu ile anlaşma tamam o yüzden paylaşabiliriz. oyuncunun resmini atıcam ama önce ordaki abimiz izin vermeli yoksa atamam 

Bir sorun kalmadı artık bakalım hayırlısı olsun.
Hangi Vidal?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıca resim bekleyenler için:

Fotoğrafı Forza adminlerine göndericek twitterda onlar yayınlasın ilk izin verildiği takdirde :tabe:

Bilgiyi aldığı kişi Umut Günermiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Medyayı satın almak ile medyayı arkana almak farklı şeyler. Yönetimi medyayı satın almadığı için eleştirmem ama arkasına almadığı için eleştirilebilirim fakat bir medya grubunu arkana almak ya da onun tarafsız kalmasını sağlamak çok uzun vadede olacak şeyler ya da sadece para gücüyle olacak şeyler değil. Para alan emir alır doğru fakat daha çok para alan daha çok emir alır onu ne yapacaz ?

Evet bu daha mantıklı ve kabul edilebilir "medyayı arkana almak" satın almaktan çok daha etkili yol. Gs sanırım bunu yapıyor ve nasıl yaptıklarını açıkçası merak ediyorum yıllarca fatih terim yaptı bunu hala gık diyebilen yok kendisine, takımı en kolay şl grubundan çıkamadı medya kulüpler birliği bildirisini falan suçladı:) çok ilginç gerçekten.