Necmi abinin anlattiginin uzagindasin.
Atan tutan iyi olacak diyorsun biz de planin yoksa ya da b***ansa ve israr ediliyorsa,
oyuncular neredeyse serbest stil kendi yetenekleri ile basbasa kalmis bir takim goruntusunde ise
bu "hayal"olmuyor, herkesin gozlemledigi bu degil mi zaten?
15/16 da dogru oyun, dogru fw ile bulustu. Gomez olmasa sampiyon olamazdik derken
yonetime begeni yapmis olursun,teknik adama degil
Oyuncunun ismini s.g. 'in verdigini
sanmiyorum. "Onayladi ama" diyene de sasarim whoaaa diye 
Necmi abinin Taliscayi daha farkli kullanabilirdik yorumu dogru kotu sistemde bile is yapmis oldu.
Talisca nasilsa mevkisi kimse tarafindan net bilinmeyen ister acik alan, ister dar alan topu kaleye sokan bir oyuncu.
Kalabalik ve ceza sahasi cevresi is yapar, acisini bulur sokar. 50 metreden de kaleye yaklasir. S.g 'in talisca'yi tek yonlu
ve sabit bir oyunda kullandigi dogrudur. Sadece geriden gelerek de marke durumda is yaptigi, yapacagini soylemek
yanlis olur ama s.g. bu kaliba soktu uydu, kafa konusunda da s.g parmagi var dedik. Birileri gomez olsa is yapamaz diyordu
o oyun icin ama bence yapardi. Bir sekilde top ceza sahasina sonrasinda kaleye mantiginda gomez-talisca sampiyon bile
yapardi. O zaman s.g. istifasi ortaya bile cikmazdi. "Tabi abi elinde iki tane makine var ne oyalanacagim pasla organizasyonla,
s.g. dogru yapti" denirdi
Diger senaryoyu da hepimiz biliyoruz
SENOL GUNES ISTIFA

ben senin söylediklerinden hiçbir şey anlamıyorum aga çok devrik cümleler kuruyorsun
anladığım kadarıyla yazıyorum
Ben yönetimi neden beğenmeyeyim

ilk 2 sene de oldukça başarılı demiştim zaten kaçırmışs olacaksın doğru oyuncu tercihleri,takımın arkasında durması olsun,hocanın arkasında durması olsun,taraftarın arkasında durması olsun,hakkımız yendiğinde çıkıp bir kolaj hazırlayıp basın toplantısı filan yapması

Ayrıca konumuz hocayı mı daha çok beğeniyorsun yönetimimi değil ki bu konuya nasıl geldin

Hoca isim vermedi zaten sürekli hocaya soruldu hoca da onaylamıştır yok onaylamadı hoca bostan korkuluydu diyorsan o başka

Talisca bize gelmeden önce DOS,MOS oynuyordu farkında değilsiniz bence benfica da o yüzden tutunamadı hoca onu en doğru yere forvet arkası oynattı 2.ci santrafor gibi ceza sahasına girip bol bol kafa golleri attı bize gelmeden önce kafa vurmayı bile vurmayı bilmiyordu güneş sayesinde öğrendim dedi

nasıl bir kötü sistem oluyor bu

sonda ki şenol güneş istifayı anlayamadım

Sen üzerine alınma ama etrafımda gözlemlediğim kadarıyla insanlar da müthiş bir zeka gerilemesi mevcut GDO'lu yiyeceklerden,Havadan,sudan her yerden bizi zehirliyorlar bence dışa bağımlı halde yaşıyoruz sonuçta.Seninle insanları bilgilendirmiş olayım.Şeker ve korbonhidrat bazlı beslenmeyen protein bazlı beslenin biraz pahalıya maal olur ama en azından zeka seviyesi gerilemez