Gecen yıl ilk devre izledigimiz 17 macta 1-2 si haric cok iyi oynadi bu takim. Cok pozisyon buldu. İyi bir golcu olsa 4 5 farka gidilecek maclar vardi. İyi bir golcü olsa ilk yarida 41 puan alirdi bu takim. Biz ilk golü atamayinca rakipler daha cok direnc gosterdi. (Hatirlanirsa birkac macta pepe gol atmaya gidiyordu) Maclara ortak oldu ve 26 puan aldi bu takim. İkinci yari burak geldi. Sezon bitiyordu, kadrodakiler neyi var neyi yok oynadi, yasli diyecegimiz oyuncular kendilerini ikinci yari daha cok gosterdi ve bence kondisyonmu denir yoksa kendilerini ikinci yariya gore mi hazirladilar denir bilmiyorum 39 puan geldi. Sonuc Necmi abiye maalesef katilmiyorum. Yanildigini düşünüyorum.son ii sezonun İlk devredeki maclarini yeniden degerlendirmesini isterim.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi maçtı o iyi oynadığımız maçlar 40 orta açtığımız pozisyonsuz bitirdiğimiz maçlarmı
buraklamı vuracaktın o ortalara kafayı istatistikler hiç öyle demiyor.
tam kale arkasında izliyorum maçları ve gördüğüm şey orta sahanın bomboş bırakıldığı
rakip topu kaptığında stoperlerimizle karşı karşıya kalıyordu. stoperlerimiz bizim kötü değil sadece çok aşırı baskı yiyor
ve ister istemez hata yapıyordu her açılan ortada topu rakip kaptığı anda ceza sahamızda bitiyordu.
burda maçtan gelmişim millet iyi oynadığımızı söylüyor ama maça bakıyorsun pozisyonumuz yok bumu iyi oynamak
şenol hocanın yaptığı şey topu kendi yarı alanımızda sürekli çevirmekti bir keresinde topa %70 sahip omuşduk maçı kaybettik
ve %70 sahip olduğumuz maçta pozisyonumuz yoktu bumu iyi oynamak bakarsan iyi oynamışız %70 sahip olmuşuz topa
bazen kendi yarı alanımızda o kadar uzun top çeviriyordukki taraftar tribünde sıkılıp sohbete dalıyordu.
biz ilk yarıları hep bu kafayla çöpe attık oynadık dediğimiz maçlardada ilk devreler bak hep çöpe gitmişdir.
sonra ikinci devre maçı kazanmamız gerektiği aklımıza geliyordu.
bir takım güçsüzse iyi futbol falan oynayamaz 100 km koşan topa 14 saniyede sahip olabilen bir takım ligi ilk üçte bitiriyorsa
emin ol buda takımın kaliteli olduğunu gösterir. ve şu anda o takım aynen duruyor. ve takviye alıyor öyle yada böyle
giden oyuncular adriano dahil takımda süre alamayan oyuncular. gitmeleri kayıp değil.
tek sorun şimdi tekrar takım olmayı öğrenecekler bakalım bu olacakmı.
bu takım geçen sene en iyi oynadığı maçlarda bile pozisyon sayısı 5 i geçmezdi. tabi açılan ortada zar zor vurulan kafayı pozisyon saymıyorsan
zaten maçda 40 orta açan bir takımın pozisyonunun kısır olması gayet normal bir durum.