2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4286203 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

opp30 nedir onu anlayamadım ?
Umut meraş defansif yönden gayet iyi ofansif yönden beklediğimden iyi çıktı
500 600 bin euroya gelirse fiyat maliyet açısından bir kaybımız olmaz gibi

Opponent ingilizce rakip demek ya. Onun kısaltması labilir. Rakip engelleme falan gibi
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 11:39:26 38life ]

Çevrimiçi Necmi

benim takıldığım konu falcao değil ki bizi eziklemeniz senin de destek vermen.

Golcünün önemini ben herkesten daha iyi biliyorum sürekli dile getirdiğim şey zaten iyi golcün yoksa sende yoksun hatta necmi abi ile çok tartıştım bu yüzden.

Love,Negredo,Larin,pektemek filan yapacağına 1 tane alacaksın sağlam adam alacaksın diye.

Burak sene başı gelmiş olsa her şey daha farklı olurdu.
benimle tartışıyorsunda neden bir önceki sene aldığımız 41 puan negredo varken alındı lafına cevap
vermiyorsun. madem golcüsüz olmaz bu iş nasıl olduda önceki sene son yılların en büyük ikinci yarı puanını alabildik.
39 puanı buraka bağlıyorsunuz eyvallah katkısı vardı ama önceki sezon ikinci yarı alınan 41 puanı neye bağlıyorsunuz.
biz şampiyonlukları forvetsizlikten değil Şenol güneşin ilk yarılardaki umursamaz tavrı yüzünden kaybettik
yani burak ilk yarı gelseydide birşey değişmeyecekti. bunun kanıtı bir önceki senede var zaten
bak sizin konuştuğunuz konu gerçeklerden uzak hayali bir konu ben size direk gerçeklerden bahsediyorum
bir önceki sezon diyorum daha uzağa gitmeye gerek yok cenk satılmış forvetin negredo love alınmış
onları beğenmediniz ama beğenmediğiniz adamlarla 41 puan topladık hani nerde kaldı iyi forvet teorisi.
son iki seneye bakarak bile sorunun forvet olmadığını görürüz.

Çevrimiçi Necmi

aynı şey tabi güleriz ağlanacak halimize misali bi ifade olmuş işte. ağlanacak halimize gülüyoruz kendimizle dalga geçiyoruz. ama bunların hiçbiri eziklemek yada renkli sempatizanlığı olmuyor. ligin başlamasına 10 gün kalmış tonla eksik var üstüne sakatlar vbvb adamlar falcaoyu alırlar ve lige iyi başlarlarsa ve bizde sakatlık sistem oturacak vb derken 10 haftada 10 puan geri düşersek şampiyonluk yarışında havlu atıp arkadan el sallarız
peki onlar falcaoyu aldılarmı kampa yetiştirdilermi adamların almadıkları oyuncu içinmi bu tantana
alırlarsa onunda adapte süreci olmayacakmı. bizde neyin oturup oturmayacağını bilmiyoruz ortada birşey yok daha
neye göre karar veriyoruz bunun için ligin başlaması birkez takımı resmi maçta görmek gerekmiyormu.
mışlarla mişlerle olmaz bu nerden biliyoruz alacağımız oyuncular alırsak tabi belkide hiç uyum sorunu yaşamayacak
buda ihtimal değilmi. erken oyuncu alıp kamp görüp hazır takımla girip on haftada on puanda geri düşebiliriz.
geç gelmiş adapte olmamış oyuncularla ligi dominede edebiliriz hepsi ihtimal dahilinde
yani hiç biri net değil olasılık hepsi olasılıklarlada diz dövülmez birileride şampiyon ilan edilmez.

Çevrimiçi sefaköykartali

benimle tartışıyorsunda neden bir önceki sene aldığımız 41 puan negredo varken alındı lafına cevap
vermiyorsun. madem golcüsüz olmaz bu iş nasıl olduda önceki sene son yılların en büyük ikinci yarı puanını alabildik.
39 puanı buraka bağlıyorsunuz eyvallah katkısı vardı ama önceki sezon ikinci yarı alınan 41 puanı neye bağlıyorsunuz.
biz şampiyonlukları forvetsizlikten değil Şenol güneşin ilk yarılardaki umursamaz tavrı yüzünden kaybettik
yani burak ilk yarı gelseydide birşey değişmeyecekti. bunun kanıtı bir önceki senede var zaten
bak sizin konuştuğunuz konu gerçeklerden uzak hayali bir konu ben size direk gerçeklerden bahsediyorum
bir önceki sezon diyorum daha uzağa gitmeye gerek yok cenk satılmış forvetin negredo love alınmış
onları beğenmediniz ama beğenmediğiniz adamlarla 41 puan topladık hani nerde kaldı iyi forvet teorisi.
Talisca vardı. İkinci yarı 13 gol talisca, 3 gol negredo atmış. Adrianonun bile 3 golü var aynı yarıda.

Çevrimdışı 38life

Hoca santrafor istemiş. Muhtemelen Deep Lying Forward dediğimiz geriye gelip oyun kurabilecek bir forvet istemiştir. Çıkan transfer dedikodularini da buna göre değerlendirebiliriz bence. Zaten elimizde bu tanıma uyan forvet yok, hazır forvet alinacakkan bu tip oyuncu alınır.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Medel bir anda iyileşmiş  :tabe:

Beşiktaş’ta Medel takıma geri döndü ,

Victor Ruiz ise ilk antrenmanına çıktı .. (via. Gürler Akgün)
diğerleride dönecek lig başladığında GG burak olmaz sanırım
belki birde karius olmaz diğerleri döner diye tahmin ediyorum bizim şuan en büyük sorunumuz kaleci
ilk yapmamız gereken hamle kaleci almaktı tolga geçen sene devre arası silindi şu anda kaleci yoksa
bu ciddi anlamda sorgulanmalı. utkuya güvenip lige gireceklerse işimiz var. imllet stoper diyor forvet
diyor kanat diyor ama en önemli sorunumuz kale. diğerleri bir şekilde hallolur.

Çevrimiçi Necmi

west ham tedavisi yapmışlar :D

çoğu sakatımız ilk haftaya yetişir diyorlar hoydaa
ne bekliyorsunuzki bunlar sakatlık değilki çoğu zorlanma ve kas ağrısı
dinlendirmeyle çözülecek sorunlar. iki hafta dediklerinden bu yana 10 gün geçti zaten
esas sorun bunların lig devam ederken tekrarlaması o zaman antrenman dozu düşecek
şimdiki gibi bir yükleme olmayacak bakıp göreceğiz.

Çevrimiçi Necmi

Talisca vardı. İkinci yarı 13 gol talisca, 3 gol negredo atmış. Adrianonun bile 3 golü var aynı yarıda.
neden talisca ilk yarı yokmuydu :alala: ikinci yarı talisca var diye 41 puan aldıkta ilk yarı neden alamadık
cenk bile vardı ilk yarı bak cenk kaç gol atmış mesela. bırakın artık bir oyuncuyla kader değiştirmeye
takım oynamazsa dünyanın en iyi forvetini getirsen ne olurki forvetin gol atması için önce topu ceza sahasına getirmen lazım.
bizim geçen sene ilk yarı doğru dürüst pozisyonumuz yoktu. tek yapabildiğimiz şey topu quaresmaya ver oda dan dun orta açsın
hesap ortada ligin en yavaş top kapan takımıyız ama her hücümu orta açarak sonlandırıyoruz top rakibe geçincede alamıyoruz
ligin en az koşan takımıysan ligin topu en uzun sürede alabilen takımıysan forvetinin kim olduğunun bir önemi yok
bu dediğimiz şeyleri forvet yapmıyor forvetlerin koşu mesafesi genelde düşük olur birde pek top kapmazlar onlar gol atar
onun içinde bu dediklerimin doğru yapılması gerekiyor o topu forvete getireceksin bizim ikinci yarı iyi olmamızın nedeni aslında burakın gelmesi değil orta sahaya dorukhanın gelmesiydi
buda ilk yarıya göre koşu hızımızı arttırdı yopa sahip olma süremizde arttı çünkü dorukhan diri şekilde devreye girince atibada
yükseldi yük ondan kalktı. oda hücuma katılmaya başladı. quaresmanın daha az süre alması ve orta açmasının engellenmesi ljajicide devreye soktu
atibanın dorukhanın hücumda devreye girmesi ljajicin bunlara bağlı oyunun içine girebilmesi bizim hücum seçeneklerimizi arttırdı.
futbol takım oyunudur o oyunu doğru oynarsan başarılı olursun iyi bir forvet bunları yaptıktan sonra önem kazanır. bizim ilk yarı oynadığımız oyuna dünyanın en iyi forveti gelse çöp olurdu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kadro taktik daha uyum aşamasında ama, başakın oyuncularına bakınca dediğim gibi tahmin ettiğiniz gibi iyi olmadığını, hoca onları partlattığını dün biraz görmüş olduk. Başakşehir hiç bir zaman kadrosu şampiyonluk için yeterli değildi, hoca hep onları yarışta tuttu. Burda Abdullah Avcının yaptıklarını küçümseyenler vardı, buyrun dünkü maçın özetini izlesinler :)

Çevrimdışı 38life

Kadro taktik daha uyum aşamasında ama, başakın oyuncularına bakınca dediğim gibi tahmin ettiğiniz gibi iyi olmadığını, hoca onları partlattığını dün biraz görmüş olduk. Başakşehir hiç bir zaman kadrosu şampiyonluk için yeterli değildi, hoca hep onları yarışta tuttu. Burda Abdullah Avcının yaptıklarını küçümseyenler vardı, buyrun dünkü maçın özetini izlesinler :)
Merak etme onların her zaman bir cevabı vardır. Şimdi de Basaksehirin kadro kalitesi azalmış diyeceklerdir. Oysa arttı.

Çevrimiçi Necmi

kimsenin dikkate almadığı bir konu var 100 km koşu ortalaması topa 14 saniyede sahip olma süresi ligin genelde olan ortalaması
ama biz ikinci yarı iyiydik buda bu ortalamanın ilk yarı dahada kötü olduğunu gösterir ikinci yarı anca bu sürelere çıkartabildik
14 saniyede topu geri kazanma istatistiği varsa bu demekki ilk yarıda 20 saniyeleri buluyordu. 100 km koşu ortalaması varsa bu ilk yarı
90 km ler gibi demek oluyor. işde neden 26 puanda kaldığımızın açıklaması aslında burda yatıyor yoksa burakın gelmesi falan hikaye
ilk yarıda gelse burak bu istatistikle birşey yapacağı pek olası değildi. al işde hazırlık maçları örnek oynadı pozisyon yoktu
neden çünkü topla kendi yarı alanımızda paslaşıyorduk bunu yapınca burak olsa ne olur messi olsa ne olur. iyi forvet ne zaman avantaj sağlar
takım o topu rakip ceza sahasına sokabildiği zaman. bizim en büyük handikapımız buydu iyi oynadık dediğimiz maçlarda ilk yarı pozisyon sayımız 2 oluyordu azami 3
işde bu kadar kötüydük ha o pozisyonlarda açılan ortaya vurabilirsen oluyordu yani öyle adam gibi pozisyon falan demeyelim
quaresma niyet edipde topu ceza sahasına atarsa onlada bizden bir oyuncu buluşursa pozisyon oluyordu :D

Merak etme onların her zaman bir cevabı vardır. Şimdi de Basaksehirin kadro kalitesi azalmış diyeceklerdir. Oysa arttı.

Bugün özette pek artmış mı azalmış mı anlayamadım, takım dün bam güm oynadı gibi gözüküyor, mertin basit hataları, defansif hatalar falan, hücumlarda set oyunu olmayıp bam güm çıkması falan, viscanın etkisizliği gözüme çarptı. Visca ya oynamak istemiyor (hadi hocayı yereceklere ipucunu vereyim  :lol:) ya da hoca gidince anadolu topçusuna dönmüş. Bunlar 4 kişi hariç yıllarca oynamış takım, bi ara 2 pas bile yapamamış :)  Bi irfancan fena değildi yine, ama o da toprakta su görerek bu hale geldi hocayla alakası yok.

@Necmi  abi sakatlık konusunda ali ece forumdaki senin mesajları okuyup yazmış haberin olsun, dikkat et izleniyorsun  :lol: :lol:

İşte Ali Ece'nin yaptığı açıklamalar:
-BELKİ BUNUNLA İLİNTİLİ OLABİLİR-

"Geçen yıllarda Beşiktaş'ta topu rakibe kaptırdıktan sonra yine yüksek tempolu pres yapılıyordu ama böyle daha kısa sürede topu Beşiktaş'a kazandırma zorunluluğu yoktu. Abdullah hoca, daha çok Guardiola'nın metodunu örnek alıyor. Yaklaşık 7-8 saniyede takımının topu geri kazanmasını istiyor. Bu da ekstradan koşu mesafesi, koşu eforu ve kas eforu gerektiriyor. Belki bununla ilintili olabilir. Çünkü oyuncuların kas hafıza dedğimiz bir şey var. Geçen senelerde Beşiktaş'ın topu geri kazanma süresi 14-15 saniyelere yayılabiliyordu. Abdullah Avcı'nın tarzı, direkt karşı prese yakın olduğu için onlar etkili olmuş olabilir. Ama bu oyunu oturman için de o şekilde çalışman gerekiyor. Kolay iş değil." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Falcao transferini küçümsemek yanlış, rakip doğru yapıyorsa alkışlamak gerek. Burak bizi ne kadar etkiledi, falcaoda etkiler. Keşke biz alsaydık, ama ben hala geleceğini düşünmüyorum. Ayrıca bizimde böyle tartışma yaratmayacak bir santrafor transferine ihtiyacımız var.

Çevrimdışı enderersoy15

Gecen yıl ilk devre izledigimiz 17 macta 1-2 si haric cok iyi oynadi bu takim. Cok pozisyon buldu. İyi bir golcu olsa 4 5 farka gidilecek maclar vardi. İyi bir golcü olsa ilk yarida 41 puan alirdi bu takim. Biz ilk golü atamayinca rakipler daha cok direnc gosterdi. (Hatirlanirsa birkac macta pepe gol atmaya gidiyordu) Maclara ortak oldu ve 26 puan aldi bu takim. İkinci yari burak geldi. Sezon bitiyordu, kadrodakiler neyi var neyi yok oynadi, yasli diyecegimiz oyuncular kendilerini ikinci yari daha cok gosterdi ve bence kondisyonmu denir yoksa kendilerini ikinci yariya gore mi hazirladilar denir bilmiyorum 39 puan geldi. Sonuc Necmi abiye maalesef katilmiyorum. Yanildigini düşünüyorum.son ii sezonun  İlk devredeki maclarini yeniden degerlendirmesini isterim.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

ben ikinci yarı uyuya kalmışım ama ilk yarıda izlediğim başak iyiydi
aslında eskiye göre daha iyi gördüm. takım daha fazla hücumu düşünüyor.
oli kalecisi iyiydi. ve başağın en büyük sorunu eldeki forvetlerin kulübede oturması
yerlerine robinho nun oynuyor olması akşam ba oynasa o maçı alırlardı.
geçen sene oynanan oyun viscaya bağlıydı o iyiyse maç kazanırlardı.
akşam ilk yarı gördüğüm takım bu noktadan uzaklaşmış ama çok iyi paslaşıyorlardı.
gerçekten nasıl baktığınızı anlamıyorum ben takım sahaya iyi yayılıyor
eskiye oranla defans yapmıyor ama defansınıda sağlam tutuyor
sürekli dikine hücum düşündü topu eveleyip gevelemedi. bence oldukça iyi bir başak vardı sahada
maçı kaybetmiş olmaları birden onları kötümü yapar. sanki avcıyla avrupa maçlarını alabiliyorlardı.
akşam o oli ile oynasak acaba bizim maç kaç sıfır biterdi. bunuda düşünün
biz başakla 5. hafta oynuyoruz bakalım o zaman görürüz başak nasılmış şimdi.

Çevrimiçi Necmi

Gecen yıl ilk devre izledigimiz 17 macta 1-2 si haric cok iyi oynadi bu takim. Cok pozisyon buldu. İyi bir golcu olsa 4 5 farka gidilecek maclar vardi. İyi bir golcü olsa ilk yarida 41 puan alirdi bu takim. Biz ilk golü atamayinca rakipler daha cok direnc gosterdi. (Hatirlanirsa birkac macta pepe gol atmaya gidiyordu) Maclara ortak oldu ve 26 puan aldi bu takim. İkinci yari burak geldi. Sezon bitiyordu, kadrodakiler neyi var neyi yok oynadi, yasli diyecegimiz oyuncular kendilerini ikinci yari daha cok gosterdi ve bence kondisyonmu denir yoksa kendilerini ikinci yariya gore mi hazirladilar denir bilmiyorum 39 puan geldi. Sonuc Necmi abiye maalesef katilmiyorum. Yanildigini düşünüyorum.son ii sezonun  İlk devredeki maclarini yeniden degerlendirmesini isterim.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi maçtı o iyi oynadığımız maçlar 40 orta açtığımız pozisyonsuz bitirdiğimiz maçlarmı
buraklamı vuracaktın o ortalara kafayı istatistikler hiç öyle demiyor.
tam kale arkasında izliyorum maçları ve gördüğüm şey orta sahanın bomboş bırakıldığı
rakip topu kaptığında stoperlerimizle karşı karşıya kalıyordu. stoperlerimiz bizim kötü değil sadece çok aşırı baskı yiyor
ve ister istemez hata yapıyordu her açılan ortada topu rakip kaptığı anda ceza sahamızda bitiyordu.
burda maçtan gelmişim millet iyi oynadığımızı söylüyor ama maça bakıyorsun pozisyonumuz yok bumu iyi oynamak
şenol hocanın yaptığı şey topu kendi yarı alanımızda sürekli çevirmekti bir keresinde topa %70 sahip omuşduk maçı kaybettik
ve %70 sahip olduğumuz maçta pozisyonumuz yoktu bumu iyi oynamak bakarsan iyi oynamışız %70 sahip olmuşuz topa
bazen kendi yarı alanımızda o kadar uzun top çeviriyordukki taraftar tribünde sıkılıp sohbete dalıyordu.
biz ilk yarıları hep bu kafayla çöpe attık oynadık dediğimiz maçlardada ilk devreler bak hep çöpe gitmişdir.
sonra ikinci devre maçı kazanmamız gerektiği aklımıza geliyordu.
bir takım güçsüzse iyi futbol falan oynayamaz 100 km koşan topa 14 saniyede sahip olabilen bir takım ligi ilk üçte bitiriyorsa
emin ol buda takımın kaliteli olduğunu gösterir. ve şu anda o takım aynen duruyor. ve takviye alıyor öyle yada böyle
giden oyuncular adriano dahil takımda süre alamayan oyuncular. gitmeleri kayıp değil.
tek sorun şimdi tekrar takım olmayı öğrenecekler bakalım bu olacakmı.
bu takım geçen sene en iyi oynadığı maçlarda bile pozisyon sayısı 5 i geçmezdi. tabi açılan ortada zar zor vurulan kafayı pozisyon saymıyorsan
zaten maçda 40 orta açan bir takımın pozisyonunun kısır olması gayet normal bir durum.

Çevrimiçi Necmi

bir maç vardı ozi topa vurdu top tın tın zıplayarak gitti auta çıktı ama çıkmasada kaleci zorlanmadan alırdı
maç sonu onu pozisyon saydılar :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Falcao transferini küçümsemek yanlış, rakip doğru yapıyorsa alkışlamak gerek. Burak bizi ne kadar etkiledi, falcaoda etkiler. Keşke biz alsaydık, ama ben hala geleceğini düşünmüyorum. Ayrıca bizimde böyle tartışma yaratmayacak bir santrafor transferine ihtiyacımız var.
Bitmiş gibi duruyor paylaşımlar falan yapılmış, bizimde A klas bir forvet lazım Burak’la bu iş bütün sezon yürümez
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı huseyincelebi

Bitmiş gibi duruyor paylaşımlar falan yapılmış, bizimde A klas bir forvet lazım Burak’la bu iş bütün sezon yürümez
Paraları iyi saçtılar beinsportun bu zor durumunda şampiyon olmalarına izin vermezler 17/18 sezonunda bizim yaşadıklarımızı yaşayacaklar bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi Necmi

takım içi maaş dengesi ilginç bi şekilde bizde daha çok sorun oluyor bu konuya ayar oluyorum hatta şirkettede hep konuşuruz bu fetöcülerde ne varsa elin gavuru bile gelip sorunsuz şeediyor bizde olanların 10 katı şey başlarına geliyor herifleri tükaka ediyolar oyuncular gene ses etmiyor. örneğin ciguli belhanda filan az itin bi tarafına sokmadılar herifler ikinci devre takımı taşıdılar vbvb benzeri cümleler kurarız garip...
bizde bunu sorun eden taraftar böyle oluncada sürekli kaşımak için konuşuluyor.
gs maaş ödemeden iki yıl şampiyon oldu bizde neden ödenmeyen paralar sorun
sürekli taraftar bunları konuşursa elbet sorun olur. birşeyi kaşırsan orasını yara yaparsın
bu bilinmedik birşey değil bizim kendi basınımız bile kaşıyıp duruyor. dertleri sürekli taraftarı gaza getirmek bu
konuda maşallahımız var.

Çevrimdışı mrred

bir önceki sene ilk yarı 30 ikinci yarı 41 puan yaptığımızda golcümüzmü vardı cenki bile
kaybetmemişmiydik. o zaman bende şöyle bir teori yaparım demekki golcüyle alınıyor fazla
puan o zaman negredo büyük oyuncuydu.
yani bu teoriniz bir önceki seneye bakınca havada kalıyor.
Bir şeyi unutmuşsun abi, geçen sene GS'nin ilk yarı santraforu yoktu. Ona rağmen bizden fazla puan aldılar. Santrafor tabiki önemli de topu oraya tıngır mıngır aheste getiriyorsan hiçbir santrafor hiçbir şey yapamaz. Ya da 40 orta açıp 39 top kaybı yapıyorsan üstüne bir de o kaybettiğin topları kazanmak için 14 saniye uğraşırsan hiçbir santrafor derdine derman olmaz...
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

neden talisca ilk yarı yokmuydu :alala: ikinci yarı talisca var diye 41 puan aldıkta ilk yarı neden alamadık
cenk bile vardı ilk yarı bak cenk kaç gol atmış mesela. bırakın artık bir oyuncuyla kader değiştirmeye
takım oynamazsa dünyanın en iyi forvetini getirsen ne olurki forvetin gol atması için önce topu ceza sahasına getirmen lazım.
bizim geçen sene ilk yarı doğru dürüst pozisyonumuz yoktu. tek yapabildiğimiz şey topu quaresmaya ver oda dan dun orta açsın
hesap ortada ligin en yavaş top kapan takımıyız ama her hücümu orta açarak sonlandırıyoruz top rakibe geçincede alamıyoruz
ligin en az koşan takımıysan ligin topu en uzun sürede alabilen takımıysan forvetinin kim olduğunun bir önemi yok
bu dediğimiz şeyleri forvet yapmıyor forvetlerin koşu mesafesi genelde düşük olur birde pek top kapmazlar onlar gol atar
onun içinde bu dediklerimin doğru yapılması gerekiyor o topu forvete getireceksin bizim ikinci yarı iyi olmamızın nedeni aslında burakın gelmesi değil orta sahaya dorukhanın gelmesiydi
buda ilk yarıya göre koşu hızımızı arttırdı yopa sahip olma süremizde arttı çünkü dorukhan diri şekilde devreye girince atibada
yükseldi yük ondan kalktı. oda hücuma katılmaya başladı. quaresmanın daha az süre alması ve orta açmasının engellenmesi ljajicide devreye soktu
atibanın dorukhanın hücumda devreye girmesi ljajicin bunlara bağlı oyunun içine girebilmesi bizim hücum seçeneklerimizi arttırdı.
futbol takım oyunudur o oyunu doğru oynarsan başarılı olursun iyi bir forvet bunları yaptıktan sonra önem kazanır. bizim ilk yarı oynadığımız oyuna dünyanın en iyi forveti gelse çöp olurdu
İkinci yarıda puan artışının sebebi Talisca' nın formunun artmasıydı. Talisca da zaten golcüydü. Golcün varsa puan alıyorsun bu gayet doğru bir yaklaşım. Gol atamayan negredoya golcü mü diyeceğiz?

Çevrimiçi tolga1903

bizde bunu sorun eden taraftar böyle oluncada sürekli kaşımak için konuşuluyor.
gs maaş ödemeden iki yıl şampiyon oldu bizde neden ödenmeyen paralar sorun
sürekli taraftar bunları konuşursa elbet sorun olur. birşeyi kaşırsan orasını yara yaparsın
bu bilinmedik birşey değil bizim kendi basınımız bile kaşıyıp duruyor. dertleri sürekli taraftarı gaza getirmek bu
konuda maşallahımız var.

Taraftar mı? Yahu madya her allah günü para ödememe temalı haberler yaptı sadece bizim medya da değil alman gazetelerinde bile haber olduk karius yüzünden. Taraftar buna kulağını tıkayacak değil tabiki tepki gösterilecek. Ya parasını öde adamın ya hiç getirme ya da medyada haber yaptırma kendi içinde çöz. Şenol güneş transfer bile istemedi yeterki oyuncuların maaşını ödesinler para varsa dedi. Şimdi abdullah avcı güya benim paramı en son ödeyin ama oyuncuları bekletmeyin demiş. Bu haberlere sen taraftarı maruz bırakıyorsan tepki de olsun bir zahmet.

Barbekü partisi yapma selfie çekinme şunlarla aziz yıldırım zamanında kapıda it yapmıyordu bazı muhabirleri gazetecileri. Gücünü kaybedince bir parça eleştirilir oldu ama hiç o batık bitik fener futbolcuya para ödemiyor haberi yapılmadı nedense, aziz gitti de borçlarını bile anca açıkladılar. İyi yönetmek sadece iyi oyuncu transferiyle iyi sponsor bulmakla olmuyor bu yönetimin medya ilişkisi rezalet ötesi 1 yıldır atilla türker'le bile başa çıkamadılar herif 18 kulüp içinde yalnızca bizde yolsuzluk hırsızlık varmış gibi haberler yapıyor bir gazeteci koskoca kulübün yönetimine baş kaldırıyor:) a spor diye zeki uzundurukan diye erman toroğlu diye gerçek var bu ülkede bir kulübün resmi yayın organı bu kadar taraflı olamaz zamanında ntvspor fenerbahçe ilişkisi böyleydi peki bizim neyimiz var nur topu gibi yönetime savaş açmış gazetecilerimiz var. Şu medya konusunda taraftar suçlanamaz tek suçlu yönetim.

Çevrimdışı Erman1903

Gece gece analiz yapmak isteyene... @mrred @Erman1903

1-Genel
2-Defans
3-Hucum
4-Pas
5-Kilit pas

Umut fena durmuyor, bazı işleri iyi yapabiliyor. Bence Caner biraz piyasası olan adam ona 1-1,5 arası teklifler olabilir gibi geliyor yurt dışından, olmazsa da o bölgeyi yerliyle kapatıp yabancı hakkını 9,5 numara tipi forvet - 6 ve 8 oynayabilen bir orta saha'dan yana kullanmak daha doğru tercih olabilir.

Yalnız Durmusi defansif açıdan ciddi sıkıntılı gözüküyor, buradaki istatistiklerde FM'yi doğrular nitelikte.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2019, 13:36:52 Erman1903 ]