2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4227712 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Lens orada 2 maç oynasın, neden yolladık diye kafamızı taşlara vururuz.

rahat ol kimse vurmaz, ha sen vurursan da sorun değil toplaşır bi kask alıp hediye ederiz sana :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Azaldi onlar ya.

ee tamam işte o nedenle 15binlik stadın yarısını doldururlar dedim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

dün utku çatala giden frikiği efsane çıkarmış bu arada

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kesinlikle ersin daha iyi kaleci utkudan, bu utkuda ne görüyorlar anlamıyorum,utku 21 yaşında, ts bursada falan o yaşta 3-4 kalecisi oluyor ve hepsi hazır oluyor, bizde 21 yaşında hala gelişmesini bekleyeceğiz, geçin o işleri. Olursa ersinden olur.

https://twitter.com/BJKOzkaynak/status/1135099340605841408

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimdışı haluk.m

Emre Kilinc   :ssss:

Renkliler 2m€ bitirir,  bizden ne kadar isterler ?  :kop:

Son kontratında birini almak yerine 2-2,5m € bonservis +1m€ maaş'a mantıklı 24 yaşında daha.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2019, 22:27:08 jokerhm ]

Renkliler 2m€ bitirir,  bizden ne kadar isterler ?  :kop:

Son kontratında birini almak yerine 2-2,5m € bonservis +1m€ maaş'a mantıklı 24 yaşında daha.

Sivasın başında rıza var 10 mden aşağıya bırakmazlar.

FutbolArena
‏Onaylanmış hesap @futbolarena
4 dk.4 dakika önce

💥💥💥

Beşiktaş'ın yeni transferi Víctor Ruiz 6 Ağustos Salı günü saat 17.40’da Sabiha Gökçen Havaalanı’nda olacak.
 :halay: :halay: :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı haluk.m

Sivasın başında rıza var 10 mden aşağıya bırakmazlar.

Bu konuda söz düşmez hocaya ama fenerli başkanları işi yokuşa sürecektir. Tek avantaj kontratının son yılı. Aklını çelmek lazım renkliler iyi yapar böyle işleri.

Bu konuda söz düşmez hocaya ama fenerli başkanları işi yokuşa sürecektir. Tek avantaj kontratının son yılı. Aklını çelmek lazım renkliler iyi yapar böyle işleri.

Acelesi yok bi kere de biz yapalım, devre arası gireriz muhabbete sene sonu bedavaya alırız rotasyon olur x-kılınç boyd-x şeklinde olur. Bir as sol kanat birde yedek sağ kanat alırız.

sol bekte bitmiş yine süpriz sanırım :halay: :halay:

Çevrimdışı haluk.m

Acelesi yok bi kere de biz yapalım, devre arası gireriz muhabbete sene sonu bedavaya alırız rotasyon olur x-kılınç boyd-x şeklinde olur. Bir as sol kanat birde yedek sağ kanat alırız.

Bazı yöneticilere güvenmiyorum onlar menajer arkadaşlarını sokar araya bir bakmışsın oyuncu renklilerde.  Yapabiliyorlarsa şimdi verip bonservisi alsınlar, bir Lens daha getirip 2,5m€ maaş bağlamaktan iyidir.

Bazı yöneticilere güvenmiyorum onlar menajer arkadaşlarını sokar araya bir bakmışsın oyuncu renklilerde.  Yapabiliyorlarsa şimdi verip bonservisi alsınlar, bir Lens daha getirip 2,5m€ maaş bağlamaktan iyidir.

Sivas bursa böyle takımlara para kazandırmak hiç istemiyorum hele ki bonservis alma şansımız varsa.

Çevrimdışı haluk.m

Sivas bursa böyle takımlara para kazandırmak hiç istemiyorum hele ki bonservis alma şansımız varsa.

Sivas, Antalya ve A.gücü'nün başkanları renkli olduğu için düşmanca yaklaşıyorlar, Bursa kendini nimetten sayıp bize rakip olduğunu sanıyor :D Mümkünse bunlarla ticaret yapmayacaksın ama söz konusu Emre gibi oyuncular olunca yoklamak lazım, kulübün menfaatine bir iş olabilir. 

Sivas, Antalya ve A.gücü'nün başkanları renkli olduğu için düşmanca yaklaşıyorlar, Bursa kendini nimetten sayıp bize rakip olduğunu sanıyor :D Mümkünse bunlarla ticaret yapmayacaksın ama söz konusu Emre gibi oyuncular olunca yoklamak lazım, kulübün menfaatine bir iş olabilir.

Artık değildir sanırım böyle, uzun bir sürede yükselemeyecek gibiler.

Çevrimdışı haluk.m

Artık değildir sanırım böyle, uzun bir sürede yükselemeyecek gibiler.

Bizimkiler Umut sevdasından vazgeçer başka da oyuncu satamazlarsa 2'lige kadar yolları var  :kop:

Çevrimiçi Kartal Ç

sol bekte bitmiş yine süpriz sanırım :halay: :halay:

hadi inşallah. takımın yarısı sakat zaten gelsin çarşamba başlasın.

İzlemek isteyen olursa transfer incelemesi.

Çevrimdışı Arthur Dayne

İzlemek isteyen olursa transfer incelemesi.
Defans oyuncusu için en önemlisi pozisyon alma ve victor'un pozisyon alması 16  :steamed:

Çevrimdışı Erman1903

Volkan Klüpsüz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sosyalkartal

bir duyumum yok istermisiniz zinchenkoyu kiralayalım  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi murat

Volkan Klüpsüz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
burada görüp yarın bize yazmasınlar :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..