2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4227968 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Şu bizim oğuzhana güvendiğimiz kadar inandığımız kadar oğuzhan inansa olacak da iki senedir
 Ama maalesef ben oziden umudumu kestim.Adam demek ki en üst sevyesini 15-16 da sergiledi ve sonra düşüşe geçti.
İşte bu yüzden değerini bulan bütün oyuncular teklif geldiğinde satılmalıdır.Satmayınca elinde patlıyor maalesef.
Bide sanırım olcay ve cenk gittiğinden beri eski ozi yok sahada.
Kritik cümleyi sona saklamışsın
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şöyle goller bekliyorum yeni sezon  :lol:

Çevrimdışı mrred

transfer açıklandı fatih doğan çıkmış trtde işte hocanın listede 3. sırasındaydı falan nasıl anlatıyor sizin kanal tonla stoper ismi verdi bu adamı biliyordun listede üstlerde olduğunu söyleseydin ya önceden en sevmediğim haberci tipi haberi yok ama varmış gibi yapıyor komik duruyor
Laf olsun torba dolsun . Onların yorumlarını dinleyeceğime gider uyurum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gözüme çarpan uygun fiyatlı Sol-Ön oyuncuları paylaşayım.

1) Viktor Fischer - 7M Euro (Forvet oynayabiliyor, bu oyuncuyu diğerlerinden ayrı yere koymak lazım)
Takımının en iyisi olduğu için kiralamak pek mümkün olmayacaktır, lakin 7-10 Milyon arası bir satın alma opsiyonu ile mümkün olabilir)
https://www.transfermarkt.com.tr/viktor-fischer/profil/spieler/95755

Konoplyanka çok yanlış transfer olur.

Elde ki kanatlar belli atacakları gol yapacakları asist belli. İyi bir golcü alınsın Burak gerekirse oynar orada.Ama illa ki sol kanat alınacaksa golcüden sonra kendileri bilir.

44 maç 16 gol 6 asist Kiralık. EPL Kapak transferi.
41 maç 14 gol 4 asist Sakatlığı var. Kiralık şansımızı deneyebiliriz. Lique 1
39 maç 7 gol 12 asist Everdise. 5-6 m bonservis ödemek lazım. Fazla.
40 maç 9 gol 12 asist Championship. Eskiden Türkiye de de oynadı 31 yaşında gelmek isterse bonservissiz zorlanabilir. Çok şart değil.
38 maç 13 gol 1 asist Ligue 1 den Bundesliga ya yeni gitti 9 m bonservis bizi aşardı. Yaş 21 boy 1.92
35 maç 6 gol 15 asist Ukranya Ligi yaş 31
30 maç 11 gol 3 asist Seri A Yaş 32 Ucuza zorlanabilir.
25 maç 6 gol EPL de kiralıktı. Bundesliga. fb ile bize yazılıyor aynı konoplyanka gibi menajer transferi.
3 maç 2 Gol Cl elemeleri 2019/2020 Rakipte oynamıştı Everdise Bonservisi çok olur.
4 maç 3 asist Danimarka yaş 25 7 m civarı bonservis isterler. Zor.

Yok illa Genç yetenek istenirse
11 maç 1 gol 1 asist 18 yaş Bundesliga Kiralık Satın alma opsiyonlu burada isteyenler de olmuştu Bundesliga Ambargocusundan.

Bu adamların hepsini tercih ederim Konoplyanka ya.

:D almak zor onu
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı haluk.m

bu adam nasıl iş yapar mı ?

gerçekten benim de içim sinmiyor . :akuma:

Hiçbir fikrim yok, takip etmedim Bursa'nın sadece bizimle olduğunda maçını izlerim :D

bunun yerine neden duhan aksu kovalamıyoruz acaba eğer türk olcaksa bursaya şu yoklukta 1 kuruş bile vermemk lazım işte okan kocuk falan beleşe gitti bize gelince 2milyona yakın para istiyorlar umutun ben fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum sol beki kiralık olarak halletmek daha mantıklı

Fransa'ya gidecek diyorlardı, sanırım lile alacak..

Orta saha ve sol kanat için sağlam transfer yapacağız. Bütçeyi oraya kaydırıyoruz diye düşünüyorlarsa kabulüm. Ancak Bursa ve para kazandırma işini tasvip etmiyorum. Dünyada oyuncu alacak başka takım mı kalmadı  :money:

gsfb topladı adamların oyuncularını hepsi alacaklarına karşılık bonservisini aldı ama Umut tam kaçacakken ödemesini yaptılar Allah'ın hikmeti işte..
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2019, 20:52:21 jokerhm ]

Çevrimdışı sametbagan

Katılıyorum.

Türkiye'de sosyal medya çok ilginç değil mi?

Aboubakar ilk geldiğinde ne gömüyorlardı, aman yarabbi. Ne kazmalığı kaldı, ne aptallığı.

Kiev, Olympiakos ve Antalyaspor maçlarında kırmızı kart görünce, millet nasıl asıp kesiyordu. Ne hainliği kaldı, ne (Hakaret Yasak)₅.

Sonra adam gitti, 2 senenin tekini sakat geçirdi; ama şimdi gelecek diye söylenti çıkınca her yerde coşku var.

Maalesef üstad türk futbol taraftarları biz Beşiktaşlılar da dahil  hem çok şımarık hem çok fanatik ve en önemlisi çok unutkan

Çevrimdışı Erman1903

Benimde aklımda şöyle bir soru var , Victor ruiz 90 dk bütün maçlarda oynamış ,villareal kendisinden neden vazgeciyor.

Onlar bizim gibi bakmıyorlar, adamı zaten 26 yaşında 2,5M' almışlar. Hali hazırda Funes Mori, değeri yükselen Pau Torres sol ayaklı. Sağda Albiol gibi bir adam var.  30 yaşında olduğu için elden çıkarılabilir görmüşlerdir, değeri 7 gözükse de maksimum alacağı teklif 3.5-4 olur. Yıllık 2 kağıt vermekten de kurtulmuş oldular.

Çevrimdışı MUSTAFA_

transfer açıklandı fatih doğan çıkmış trtde işte hocanın listede 3. sırasındaydı falan nasıl anlatıyor sizin kanal tonla stoper ismi verdi bu adamı biliyordun listede üstlerde olduğunu söyleseydin ya önceden en sevmediğim haberci tipi haberi yok ama varmış gibi yapıyor komik duruyor
Ona artık Fener in transferlerini sorun. Gerçi haftaya bombalar patlayacak (FB için) demesinin ardından 1 ay geçti. Hala patlayacak. Beşiktaşlı muhabir diyebileceğimiz kimse kalmadı piyasada. Kim TV'ye çıktıysa bozdu, kim BJK TV'den ayrıldıysa bozdu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiçbir fikrim yok, takip etmedim Bursa'nın sadece bizimle olduğunda maçını izlerim :D

Fransa'ya gidecek diyorlardı, sanırım lile alacak..

gsfb topladı adamların oyuncularını hepsi alacaklarına karşılık bonservisini aldı ama Umut tam kaçacakken ödemesini yaptılar Allah'ın hikmeti işte..
Bakma sen onların bonservissiz aldığına o topçuları. FFP kısıtlaması yüzünden bonservis ödeyemedikleri için el altından para veriyorlar onlar. Bir biz yapmadık şu Ali Cengiz oyunlarını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Oynadığı takımdan bağımsız söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama

Pas yüzdeleri
Umut Meraş %74
Cliichy%82
Nagatomo %85
Caner'in %73
Adriano %82
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bakma sen onların bonservissiz aldığına o topçuları. FFP kısıtlaması yüzünden bonservis ödeyemedikleri için el altından para veriyorlar onlar. Bir biz yapmadık şu Ali Cengiz oyunlarını  :tabe:
Öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum denetimde çıktığı an çok büyük ceza alırlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Yapsalar iyi olur  :evillol:  1.5m€ verdik derlerse tepki çekecek ama 800bin€ aldık denirse kimse kızmaz. Biraz önce dediğin bütçenin diğer bölgelere kaydırıldığı düşüncesi tepkiyi engeller.

Çevrimiçi levitate

Ben Aboubakar riskinin alınacağını düşünmüyorum  :tabe:

Aboubakar
Beşiktaş ve Galatasaray bu oyuncu için 2 ay önce kiralama opsiyonlu teklif sundu.
Fakat gelen raporlar doktorlar tarafından incelendi ve çok riskli bulundu.

Aboubakar'ın sağ dizinde su toplama ve kemik erimesi olduğu ve bir büyük sakatlıkta futbol hayatının bitebileceği söyleniyor...
Liverpool,Chelsea,Marsilya,Roma ve Atletico Madrid 2 yıl önce bu raporları inceledi ve 50 M € gözden çıkardıları bu transferden vazgeçtiler.

Yani kısacası bu transfer çok riskli ve maliyet/risk hesaplamasında şimdilik herhangi yeni bir girişim yok... (Romanoviç - @Romnvc)
kemik erimesi mi ohaaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum denetimde çıktığı an çok büyük ceza alırlar
Fener Rize ile anlaşmasında 500 bin euroluk sponsorluk sözü veriyor. Boluspor olayları malum. Her şeyi kılıfına uydurduktan sonra sıkıntı çıkmaz. Sen Arap takımlarının saçma paraları nasıl verdiklerini düşünüyorsun? Bunu bir biz yapmıyoruz. Sponsorluk altında yapmadıkları dalavera kalmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

gese de yapılandırmaya girmiş faiz bizimkinden farklı mı bilgisi olan var mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fener Rize ile anlaşmasında 500 bin euroluk sponsorluk sözü veriyor. Boluspor olayları malum. Her şeyi kılıfına uydurduktan sonra sıkıntı çıkmaz. Sen Arap takımlarının saçma paraları nasıl verdiklerini düşünüyorsun? Bunu bir biz yapmıyoruz. Sponsorluk altında yapmadıkları dalavera kalmadı  :tabe:

keşke bizde yapıp marceloyu yollamasaydık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

keşke bizde yapıp marceloyu yollamasaydık
Keşke Q7 yi bir şekilde gönderebilseydik gelecek tepkilerden korkmayıp  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Keşke Q7 yi bir şekilde gönderebilseydik gelecek tepkilerden korkmayıp  :tabe:

q7yi göndememe nedeni tepkilerden çekinmek değil talip bulamamak, oyuncunun maaşı nedeniyle çin pazarı dışında talip bulmak olanaksızdı oraları da q7 istemedi. keşke sıralaması yaparsak q7den evvel negredo marcelo roco pekto aras orkan.... liste uzar gider

Çevrimdışı Erman1903

:D almak zor onu

Evet zor, gerçi kariyeri boyunca bonservisi neyse o fiyata gitmiş. Aslında yaşına ve istatistiğine bakılırsa fırsat transferi bile denebilir.

Ama o tiple gelmesin zaten bize, Karius gibi kadın kız peşini bırakmaz.

O listede Romulo Otero var yüz güzelliğinde İlyas Salmanla at başı giderler, o gelsin :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

q7yi göndememe nedeni tepkilerden çekinmek değil talip bulamamak, oyuncunun maaşı nedeniyle çin pazarı dışında talip bulmak olanaksızdı oraları da q7 istemedi. keşke sıralaması yaparsak q7den evvel negredo marcelo roco pekto aras orkan.... liste uzar gider
Her türlü gönderirlerdi isteselerdi. O zaman piyasası vardı. Neyse geçmiş geçmişte kaldı. Lens 2 takımla görüşüyormuş. Q7 gitmedi bari Lens gitsin de 2022 ye kadar maaşını ödemek zorunda kalmayalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

geçen gün bizim kaleye yazdıgım west hamlı adrian liverpoola transfer olmuş.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Evet zor, gerçi kariyeri boyunca bonservisi neyse o fiyata gitmiş. Aslında yaşına ve istatistiğine bakılırsa fırsat transferi bile denebilir.

Ama o tiple gelmesin zaten bize, Karius gibi kadın kız peşini bırakmaz.

O listede Romulo Otero var yüz güzelliğinde İlyas Salmanla at başı giderler, o gelsin :D

Kendi mesajımda da alıntıladığım gibi Konoptansa 1000 kere tercih ederim. Fitcher a 7 m veririz en kötü aynı paraya satarız. Konop un yem olduğunu düşünüyorum. Yoksa elimizde patlar son sözleşmesi bile olabilir. O çocuk zaten bizden sonra da katar çin vs yapar para seviyor belli  :D

Çevrimdışı tangaz

Her türlü gönderirlerdi isteselerdi. O zaman piyasası vardı. Neyse geçmiş geçmişte kaldı. Lens 2 takımla görüşüyormuş. Q7 gitmedi bari Lens gitsin de 2022 ye kadar maaşını ödemek zorunda kalmayalım  :tabe:

isteseler gönderirlerdi kısmına katılmıyorum ben isteyeni oldugunu sanmıyorum. umarım gider lens ama bu maaşa o da gitmez. lens bakalım bu sene ne yapacak gitmeyeceğine göre inşallah avcı verim alır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yedek kalecilerini (Simon Mignolet) FC Brügge'e gönderdiler. Adrian'ı aldılar. Keşke  Simon Mignolet'i biz alsaydık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Haberi demin gördüm aklımda kalmıştı ama kimin yazdığını hatırlamamıştım hatırlasaydım alıntılayıp senin adam gitmiş yazacaktım senmişsin demek ki  :D Ama üzülme Liverpool un bir önce ki yedek kalecisi hala bizde bu sene 2 yılık yaz kampı bitsin geri yollarız belki senin Edriyın ı alırız  :D