2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4222458 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

isteseler gönderirlerdi kısmına katılmıyorum ben isteyeni oldugunu sanmıyorum. umarım gider lens ama bu maaşa o da gitmez. lens bakalım bu sene ne yapacak gitmeyeceğine göre inşallah avcı verim alır
Gerekirse maaşının bir kısmını ödeyip kendini tekrar gösterebileceği Hollanda gibi bir ülkeye göndermek lazım. Sonra da üçe beşe bakmadan göndermek lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Gerekirse maaşının bir kısmını ödeyip kendini tekrar gösterebileceği Hollanda gibi bir ülkeye göndermek lazım. Sonra da üçe beşe bakmadan göndermek lazım  :tabe:

adamın 3 yıl daha kontratı 7,5de alacağı var hiç biyere gitmez o parayı hollanda da 10 senede anca kazanır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Haberi demin gördüm aklımda kalmıştı ama kimin yazdığını hatırlamamıştım hatırlasaydım alıntılayıp senin adam gitmiş yazacaktım senmişsin demek ki  :D Ama üzülme Liverpool un bir önce ki yedek kalecisi hala bizde bu sene 2 yılık yaz kampı bitsin geri yollarız belki senin Edriyın ı alırız  :D

edriyn iyi kaleci hatta fabrinin de önünde bi isim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ankarakartal06

FutbolArena
‏Onaylanmış hesap @futbolarena
20 dk.20 dakika önce

🗣 Ersin Düzen: "Ben olsam Victor Ruiz'i Beşiktaş'a alırdım diyor musunuz?"
🗣 Serkan Reçber: "Evet, ben olsam alırdım." (TRT Spor)

:D :D

Çevrimdışı tangaz

lensden kurtulabileceğimiz ender formüllerden biri mahmutla takasa sokmak haa birde şu araplarla çalışan menajere avanta vermek

Çevrimdışı Sinan23

Evet o bakımdan saygıyı hak ediyor. Bilgi yoksa sallamak gibi bir derdi yok.
Dün akşam skritel haberinde zaten bilgi vermişti ama isim vermemişti öncelik başka adamda olmazsa skritel olacak dedi.

Çevrimdışı Erman1903

Kendi mesajımda da alıntıladığım gibi Konoptansa 1000 kere tercih ederim. Fitcher a 7 m veririz en kötü aynı paraya satarız. Konop un yem olduğunu düşünüyorum. Yoksa elimizde patlar son sözleşmesi bile olabilir. O çocuk zaten bizden sonra da katar çin vs yapar para seviyor belli  :D

Fischer zor iş. Biz oraya en fazla 3-4M luk birilerine bakıyoruzdur. Konoplyanka için birkaç gün önce yorumumu yapmıştım turist diyerek. Kafasında iyi maaşla Türkiye'ye kapağı atmak olduğunu düşünüyorum o adamın. %70 yatışa geçecek. Bir şey veremez bizde, sonraki durağı da ya Alanya ya Antalya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

lensden kurtulabileceğimiz ender formüllerden biri mahmutla takasa sokmak haa birde şu araplarla çalışan menajere avanta vermek
Başakşehir de yıldız transferi yapacakmış. Hemen Lens'i verelim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün akşam skritel haberinde zaten bilgi vermişti ama isim vermemişti öncelik başka adamda olmazsa skritel olacak dedi.

Ooooo bi tane daha mı stoper alacağız ?

Çevrimdışı tangaz

Başakşehir de yıldız transferi yapacakmış. Hemen Lens'i verelim  :tabe:

tribüne de seyirci lazım onlara lensin yanında quaresmayı da verelim bissürü quresmasporlu taraftar var stadın en az yarısını doldururlar :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

tribüne de seyirci lazım onlara lensin yanında quaresmayı da verelim bissürü quresmasporlu taraftar var stadın en az yarısını doldururlar :lol:
Direk verelim para da istemeyelim. Maaşlarından kurtulsak yeter  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KAP

Artık stoperlerde istikrarı yakalamış olalım şöyle iki sene dokunmayalım oraya, bir stoper transferi daha bünyem kaldırmayacak. Oysa sol bek öyle mi, açız resmen sol beke üçer beşer kadroya doldursunlar :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı tangaz

aslında vidayı elden çıkarsak7 bons gelse 3 de maaşdan tasarruf etsek mirin ruiz yeter sanki iyi bir scoutingle seriB  nin iyi istikrarlı bi stoperini getirsek 500bin maaşla filan bence iş görür ve hücum hattına bütçe yaratmış oluruz.

Yanlız kimse söylemiyor ama hiç bir şey yapmayan trabzonsporla şampiyonlar liginde namağlup çıkmış takım falan göğüs sponsorunun yıllık aynı para olabilir mi ?? Bizde onlarda 18 milyon tl alıcak yıllık, bizim 2 yıl onların 3 yıl tek fark bu.

Çevrimiçi levitate

mahmut işi daha mantıklı

daha az paraya oynar, hocanın sevdiği bir oyuncu, kontratı kısa olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

tribüne de seyirci lazım onlara lensin yanında quaresmayı da verelim bissürü quresmasporlu taraftar var stadın en az yarısını doldururlar
Lens orada 2 maç oynasın, neden yolladık diye kafamızı taşlara vururuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanlız kimse söylemiyor ama hiç bir şey yapmayan trabzonsporla şampiyonlar liginde namağlup çıkmış takım falan göğüs sponsorunun yıllık aynı para olabilir mi ?? Bizde onlarda 18 milyon tl alıcak yıllık, bizim 2 yıl onların 3 yıl tek fark bu.
Sen kaçırmışsın herhalde. Bugün o konuyu @Necmi abi açıklamıştı  :tabe:

nesi komik duruyor iyi oku anlaşmayı o paranın içinde göğüs reklamı tribün reklamı loca ve reklam panoları var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sen kaçırmışsın herhalde. Bugün o konuyu @Necmi abi açıklamıştı  :tabe:

Pardon kaçırmışım  :lol: Ama yine de bana fiyat yüksek geldi.

Çevrimdışı haluk.m

"stadyumumuzdaki reklam alanlarının kullanımı, loca hizmeti ve Vestel ismini taşıyan bir tribün oluşturulması gibi sponsorluk kapsamının diğer boyutları"  sadece forma sponsoru değil bir kaç reklam anlaşmasının birleşiminden 3m€  alacaklar. 

Bizim anlaşma sadece forma sponsorluğunu kapsıyor. 2 yıl 36m TL az ama bulunan bu oldu. Trabzon'un siyasi bağlantıları ve sponsorun da vestel olduğunu atlamayın.  Birileri rica etmiştir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pardon kaçırmışım  :lol: Ama yine de bana fiyat yüksek geldi.
Hükümetten yardım aldıklarını gizlemiyorlar. Fiyatın yüksek gelmesi gayet normal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Dayanamadım Wyscout'a daldım yine :D Ruiz'i biraz daha iyi tanımanızı sağlayacak bir video yükledim. Buyrun:

Tam quaresmayı 1v1 bırakmalık topçu :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam quaresmayı 1v1 bırakmalık topçu :D
Sonra Q7 kaçırıyor değil mi  :upto:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bir ben mi beğeniyorum anlamadım. Utkunun ayakları çok temiz geliyor :dontknow:

Ayakları iyi de temel kalecilik nosyonlarında sıkıntı var. Altyapı eğitimi zayıf görünüyor. Pozisyon almayı bilmiyor, sezgileri yok. Tamamen umutsuz değilim ama sıkı bir mental eğitime ihtiyacı var. Şu haliyle 1. lige kiralık gitse ilk 11 çıkamaz.

Çevrimdışı worns

Sonra Q7 kaçırıyor değil mi  :upto:

Ya rakibin içinden geçmeye çalışıp kaptırır ya da içerde Güven iki stoperin kucağında gezerken orta açar bi yerlere.

Çevrimdışı savaş altay

Azaldi onlar ya.