2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238680 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Egos

2016-17 sezonundan bahsediyorum ben o sezon şampiyon olmuşduk doğru yanlış bakmışım
kazandırdığı 12 puan var ne gömmüşlerdi ama şimdi attığını sokan golcü oldu.

o sezonun ilk yarısı biraz dinlendirilebilseydi keşke; bence şampiyon değişmeyecekti, ama teknik direktör de, oyuncu da gereğinden fazla yıpranmamış olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

+ İki stoper alınırsa şaşırmayız demiştik.
Roco yada Mirin den en az biri gitmeden ikinci stoper alınmaz.
Eğer skrtel ile imzalanırsa bu ikisinden birinin gideceği kesinleşmiş olur.
Çünkü skrtel sağ stoper , ayakları iyi değil , vida tarzı kesici bir oyuncu.
Beşiktaş ayakları iyi bir sol stoper alacak..
Gün vermiyoruz.Sonra olmayınca mahçup oluyoruz.
Ancak çok kısa bir süre içerisinde sol ayaklı bir stoper transferi gerçekleşecek.
Son anda şapkadan tavşan çıkmazsa sol stoper İngiltere’den olacak gibi görünüyor.

+ Geçen hafta yazdık..
Konoplyanka ile anlaşıldı..
Schalke ile arada bir şey kalmadı ama Beşiktaş işin ağırdan alıyor diye..
Bazı fırsat isimler gelince yönetim değerlendirmeye aldı.
Sadece el younoussi değil Ali naibi ingiltere deyken kendisine önerilen ve kendisinin yöneldiği 2-3 sol ön oyuncusu da var..
O zaman da söyledik , yönetim tamam derse konoplyanka gelir imzayı atar.
Younoussi için de opsiyon konusunda görüşmeler var.
Zorunlu opsiyon koydurmak istiyor kulübü.
Biz opsiyon koyalım ama zorunlu olmasın diyoruz.
Çözülemeyecek bir durum değil.
Ancak tercih yönetimin.
Kenarda anlaşılan oyuncu bekletme olayı bizde sık sık görülen bir durum.

+ Aboubakar için şansımızı deneyeceğiz..
Oyuncu 1 seneye yakın topa vurmadı.
Porto göndermek istiyor.
Ancak 1 sene topa vurmayan bir oyuncuya kimse 15-20 m bonservis ödemiyor.
Beşiktaş bu durumu fırsat bulup bir girişimde bulunma kararı aldı.
Bugün girişimler başlar..
Amaç opsiyonlu kiralık..

+ Cenk Tosun gündemimizde yok.

+ Sol bek için en büyük aday , bizim bildiğimiz durmisi..
Fransa da siyahi bir oyuncu ile de görüşüldüğünü biliyorduk.
Umut durumunu da söyledik Zaten.
Hoca da özellikle durmisi yi istiyor.
Bu transferin de artık çok uzayacağını sanmıyoruz.
Ancak yarın başka bir durum oluşur , şartlar değişir , şapkadan tavşan çıkar.
Tabiki bilemeyiz..

+ Mevcut 6 numara alternatiflerine ingiltere ve Almanya dan da isimler eklendi..
Zaten geçen hafta yeni 6 adaylarının ingiltere ve Almanya dan olduğunu paylaştık.
Sürpriz bir isim de gündeme geldi.
Bakalım.

+ Yönetim bugün tamam dese Fernandes akşam gelip imzayı atar.
Bugün yarın bir kez daha durum değerlendirmesi yapılır..
Ancak Başkan her masaya geldiğinde düşünmeden reddetmiş.
Kabul etme durumu pek olası görünmüyor.

+ Kagawa kendini İspanya’ya satmaya çalışıyor..
Celta ne 11 garantisi verebiliyor , ne de 600 bin Euro nun üzerinde yıllık maaş.
İmzayı bugün yarın atacak derken , bu durumdan rahatsız.
Ancak kafasına taktıysa gidip oynar , yoksa yavaş yavaş profile BeşiktaşJK yazar.
Gerçi 2 aydır bireysel çalışıp çarşı Pazar dolaşıyor.
Oldu da geldi.Ne zaman takım seviyesine gelir.o da bilinmez.
Zaten an ihtiyatiyle sadece ihtimal dahilinde diyelim.
Sonuçta bizimle değil de başka bir kulüple masada..

+ Zorla yada seve seve bir kaç oyuncu ile yollar ayrılacak..

+ Yedek kaleci işini ilk 10-15 gün önce bahsettik..
Arıyorlar..
Muhtemelen Utku kiralık olarak bir yere gönderilecek..

+ Hoca , töre takımda kalsın dedi.
Başkan kendisiyle sözleşme uzatılmayacağını Abdullah hocaya iletti.
İkinci kampa sol stoper ve sol bek transferlerinin yetişeceği söylendi hocaya.
Fazlalıklarla yolların ayrılacağı söylendi.
Bunların hiç biri olmadı.
Bir de sakatlar üzerine eklendi.
Bir de malum durum ( Orhan Ak )
1 aylık süreci böyle geride bıraktık.
Başkan Burak ın imza töreninde bir kaç kez “kaptan” diye hitap etti.
Yani yönetim kurulları olsa da başkanların dediği olur.
Başkan Fernandes i isterse gelir .
Başkan töre yi isteseydi kalırdı.
Aras ı , sezer i Başkan istedi.
Şenol Güneş 2 senedir sol stoper ve sağ bek istiyordu mesela.
Bunları niye anlatıyoruz , yarın başarısız sonuçlar geldiğinde Şenol Güneş te olduğu gibi hoca bizi yaktı denmesin diye.
Bu kafayla hep hocalar gelir gider..
Biz 3-4 transfer bekliyoruz demiştik.
Hala da bekliyoruz.
Bekleyişe değecek isimlerin alınacağından da şüphemiz olmadığını sürekli dile getiriyoruz.
Ancak problem bu değil.
Ligin ilk 5 haftası..
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Herkese güzel bir hafta dilerim..
En büyük Beşiktaş 🦅

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu kaleci ile olur mu bu peki?
Bu kaleci ile o bu kafadayken olmaz abi
Kafasini topa verirse guzel olur onun olayi ozzi gibi abi
Kendi cozecek
Boyle sacma hr sorulari vsrdir ya
Kariyer pilani nedir 2 sene sonr kendini nerde goruyon falan
Verecen eline beyzbol sopasini dik yere diyecen tut sapindan diyecen don etrafinda dinme dolap gibi 2 dakika sonra dudugu calacan bu basi donup sallanirken soracan bu sorulari cevabi beyenmezsen sopa hazir win/win

Çevrimdışı mylife1903

7 maçta attığı 8 golmü bize ikinci yarı 41 puan aldırdı
bu maçların üçünde 3 gol üçünde 4 gol atmışız zaten kazandırdığı 41 puanın 7 puanı
Abi naaptin gene birilerinden yanlis okumusun ya da gozlugu takmamisin
Bu ortaya acayip goller yersin

Çevrimdışı mylife1903

2017-18 sezonunun ikinci yarısında, sadece talisca'nın gol attığı ve tek farkla kazandığımız dört maç var.
Yaw necmi abi
Kiziyon sonra sabit fikirlisin dedigimizde
Bah noldi

Çevrimdışı mylife1903

adam 2.devre 11-12 gol atmıştı die hatırlıyorum bi kontrol et istersen
Bi ustte yapilmisi var
Yahu necmi abiye gore negredo eplde gol kirAli olmustu
Myahi o adam eplde gol kirali olsa yayin gelirleri duser

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman yönetiminin hatalardan ders çıkarma şekli:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şuan tamamen sallama mode:on açarak konuşuyorum, Vidaya bir kaç ay önce gelen 5-6 milyon euro falan böyle düşük bir teklif vardır ama reddedilmiştir, hazırlık kampı başlamış ve vidanın performansından soğuyan aa gelip bunu satabilirsiniz dedikten sonra o teklifi düşük bulduğu kulübü arayıp bir ara yol bulabiliriz denmiş ve onun parasıyla sol stoper alınırken sağ stopere de ücretsiz idarelik skrtel alınmıştır :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuan tamamen sallama mode:on açarak konuşuyorum, Vidaya bir kaç ay önce gelen 5-6 milyon euro falan böyle düşük bir teklif vardır ama reddedilmiştir, hazırlık kampı başlamış ve vidanın performansından soğuyan aa gelip bunu satabilirsiniz dedikten sonra o teklifi düşük bulduğu kulübü arayıp bir ara yol bulabiliriz denmiş ve onun parasıyla sol stoper alınırken sağ stopere de ücretsiz idarelik skrtel alınmıştır :lol:
Ben de arttırayım fantastik eser olsun. Aras, Mirin ve Roco'yu gönderdik. Skertel'ı yedek olarak cüzi bir miktara kadroya kattık. As stoper de İngiltere'den gelecek. Ben böyle bile olsa Skertel'ı istemem orası ayrı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben de arttırayım fantastik eser olsun. Aras, Mirin ve Roco'yu gönderdik. Skertel'ı yedek olarak cüzi bir miktara kadroya kattık. As stoper de İngiltere'den gelecek. Ben böyle bile olsa Skertel'ı istemem orası ayrı  :tabe:

Fantastik eser olması için medel quaresma lensten falanda kurtulmamız lazım  :lol: Hem stopere 2 adam da gerekli

Çevrimdışı haluk.m

Ali Naibi transfer görüşmesi için İngiltere ve Almanya ya gidiyor her gidişinde hemen birileri çıkıp ne verelim abime çekiyor  :kop:

Şaka yapıyorlar herhalde,  bir listemiz yok mu bizim ?  Diyorlar ki Ali'yi alıyoruz, sonra biri çıkıyor köşeden abi Veli var bir de ona bak :D Diğerini reyonda bırakıp Veliye atlıyoruz böyle böyle 2 Eylül gelecek..  :halay:

Transfer planını Mayıs ayında yaptık - Beşiktaş'ta transfer bitmez - 2 Eylüle kadar süre var -  Ara transfer döneminde alacağız -  Kapanış lig sonu üç ya da dördüncülük
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2019, 14:38:14 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fantastik eser olması için medel quaresma lensten falanda kurtulmamız lazım  :lol: Hem stopere 2 adam da gerekli
Seninki masal olur ancak. Lens, Q7, Aras, Mirin ve Roco aynı anda giderse ancak masal olur  :ebebe: Düşün FM gibi bir oyunda bile bu oyuncuları bir transfer dönemi içerisinde gönderemedim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ali Naibi transfer görüşmesi için İngiltere ve Almanya ya gidiyor her gidişinde hemen birileri çıkıp ne verelim abime çekiyor  :kop:

Şaka yapıyorlar herhalde,  bir listemiz yok mu bizim ?  Diyorlar ki Ali'yi alıyoruz biri diyor ki abi Veli var ona da bir bak :D Diğerini reyonda bırakıp Veliye atlıyoruz böyle böyle 2 Eylül gelecek..  :halay:

Transfer planını Mayıs ayında yaptık - Beşiktaş'ta transfer bitmez - 2 Eylüle kadar süre var -  Ara transfer döneminde alacağız -  Kapanış lig sonu 3 ya da dördüncülük

Her gittiğinde biri abi ne vereyim dediğini nerden biliyosun onu merak ettim  :lol: Yada sen değilsen o diyen nerden biliyor ? Bir listemiz vardır tabi, ama bu kime göre yeterli kime göre değil falan o konuda tartışılır, ama öyle bir anlayış olabilir mi ???

Çevrimiçi Necmi

sonraki sezon çinde oynadığı için yanlış seneye bakmışız
düzelttik sonra insan hali hata yapar

Çevrimdışı mylife1903

Şaka yapıyorlar herhalde,  bir listemiz yok mu bizim ?  Diyorlar ki Ali'yi alıyoruz biri diyor ki abi Veli var ona da bir bak :D Diğerini reyonda bırakıp Veliye atlıyoruz böyle böyle 2 Eylül gelecek..  :halay:

Transfer planını Mayıs ayında yaptık - Beşiktaş'ta transfer bitmez - 2 Eylüle kadar süre var -  Ara transfer döneminde alacağız -  Kapanış lig sonu üç ya da dördüncülük
Yahu negredo sahaya ciktiginda santrafr lazim oldugu anlasildi
Burak ne zaman geldi?
Beck gittiginde sagbek lazimdi
Daglis dun geldi
Sitoper falan da 2021de gelir bu hizla
Kono mesela 5 senedir mi geliyor hala gelemedi

Almasinlar kimseyi eldekileri de satsinlar

Çevrimdışı haluk.m

Her gittiğinde biri abi ne vereyim dediğini nerden biliyosun onu merak ettim  :lol: Yada sen değilsen o diyen nerden biliyor ? Bir listemiz vardır tabi, ama bu kime göre yeterli kime göre değil falan o konuda tartışılır, ama öyle bir anlayış olabilir mi ???

Yukarıda yazmışlar "Beşiktaş istihbarat" Elyounoussi teklif edilmiş !    Aynı kişi kono bitti bekletiliyor diyor, böyle onlarca kaynak bulabilirsin.  Bu mesajlara istinaden yazdım.  Menajer insafına kalırsan böyle yaparlar adamı.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2019, 14:43:32 jokerhm ]

Çevrimdışı mylife1903

Yaw oyle olmuyor
Bizim yonetim menejeri arayip soruyor ne var abi soyle murat124 parasina ferrari gibi gazlayan
Bi serpme tiransfer yap ortaya geliyoz

Abi 1.5 sitoper verem mitrovic yanina vida bonservissiz

Çevrimiçi Necmi

çin ligine kurban oldum geçen sezon 9 maç oynamış adam yatışa geçmiş ben onu bu sezon sandım 9 maçı görünce
geriye saydım tarihe bakmadım bize geldiği ilk sezona bakmışım

Çevrimdışı haluk.m

Yahu negredo sahaya ciktiginda santrafr lazim oldugu anlasildi
Burak ne zaman geldi?
Beck gittiginde sagbek lazimdi
Daglis dun geldi
Sitoper falan da 2021de gelir bu hizla
Kono mesela 5 senedir mi geliyor hala gelemedi

Almasinlar kimseyi eldekileri de satsinlar

Herkes sanıyor ki taraftar Konoplyanka, İsimli stoper istiyor. 

Biraz akıl koyun Anderlecht gibi eksik bölgelere scout transferi yapın 1-2m€  çocukları bulun alın diyoruz ama kötü biz oluyoruz :D tü kaka taraftar..

Satsınlar Roco, Mirin, Ricardo, Lens sonra ne kono gelsin ne başkası alınsın 4-5 çocuk tutuğu kadar artık.

Chidera Ejuke  mesela adı bizimle anıldı, fakir onyekurusu diyorlardı :D  Heerenveen 2m€  aldı.  Bizim kono için 2*3m€ bonservis + 2,5m€ maaş vereceğimiz konuşuluyor.  Üstüne başka bir şey yazmaya gerek var mı?
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2019, 14:56:23 jokerhm ]

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı worns

Doğruysa eğer pasör stoper tanımına uygun bir isim.

Çevrimdışı haluk.m

Ayağı iyi tosic desem gömmüş olmam değil mi :D

Maliyeti uygunsa Roco + Mirin ikilisinden 2 kat iyidir.

https://fmdataba.com/19/p/23/victor-ruiz/

Profili bu, kevin wimmer ve diğer palmeirasa giden vitordan daha kötü gözüküyor, daha detaylı incelemeler için videolarını izlicem  :lol: