2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4228237 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı KARA BOĞA

Yönetimin Vida sevdası bize kaç puana mal oldu. Bayern maçında gördüğü kırmızıyı da unutmadık. Bizde ne oynadı da başkan bunu 20 milyonlara satma planı yapıyordu? Elimizde patladı işte.

Koca kulüpte stoperden anlayan kimse yok, gelirse de vasatın biri gelir.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetimin Vida sevdası bize kaç puana mal oldu. Bayern maçında gördüğü kırmızıyı da unutmadık. Bizde ne oynadı da başkan bunu 20 milyonlara satma planı yapıyordu? Elimizde patladı işte.

Üzerine alınma, ama forumun gelmiş geçmiş en abes mesajı olabilir.

Stoper satışından kaç milyon Euro para kazandı bu kulüp.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şunlar da olmasa biz kime güleceğiz ya  :kop: Transfer yaptık diye yıkılmışlar zaten  :kop:

https://twitter.com/caglaryu/status/1158364139900854272?s=20

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Beceriksiz yönetim, Victor Ruiz'i almadan önce hiç bir muhabire duyurmayı bile başaramadılar.

Çevrimiçi levitate

ali naibi'yi super secret cia transferinden dolayı tebrik ediyorum

kimse duymadı bile maşallah
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Whoscored'a göre Victor Ruiz'in son senesi hariç, Villarreal performansı gayet tatmin edici. Zaten son senesi de iyi geçse, biz alamazdık.

Yalnız boyu çok uzun değil, 1.85. Umarım hava toplarında etkilidir, çünkü Vida da 1.84.

Çevrimdışı savaş altay

Harbi he, gazeteye ilan versen stoper uzmani birisini bulurduk.

Taraftar forumlarina baksalar herkes uzmanda, gercek uzman 4 5 kisi de cikardi diye dusunuyorum  :D

Amatorluk baska bsy degil bu yapilanlar.

Çevrimdışı haluk.m

2 hazırlık maçında hata yaptı diye gözler Vida'ya çevrildi :D

Vida kötü oyuncu değil sadece Abdullah hocanın sistemi defolarını ortaya çıkardı. 20m€ beklemiyorlar ama istenilen tekliflerde hiç gelmedi.  7m€  Marcelo gitti,  1 sezon önce aynı paraya Vida satılsa kıyamet kopardı.  3m€ Maaşı göze batıyor, düzgün bir teklif varsa satalım ama gömmeyelim kötü bir oyuncu değil.

Çevrimdışı savaş altay

Stoper ikilisi yakalayamadik onu vurguluyor fikrimce. Ben de oyle anladim yazdim  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bedir, yaptığı açıklamada Alpay Çelebi'yi kiralık olarak kadrolarına kattıklarını açıkladı.

İşte Bedir'in yaptığı açıklamalar:

"Beşiktaş'tan Alpay Çelebi'yi kiralık olarak kadromuza kattık. Alpay'ı İstanbul'dan uçaktan yer bulup da getiremedik. Kara yolu alternatifini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Adamı daha şimdiden yumuşak stoper diye eleştirmeye başlamışlar. :) Temel defansif meziyetleri yerinde bir oyuncu birincisi. İkincisi biz zaten sert ve kesici olarak kullanacağımız bir stoper aramıyorduk ki. En çok ilgilenilen ve istenilen Timothee'de sert filan değildi stoper ortalamasına göre. Hatta daha bek profiline yakın bir oyuncuydu. Hatta ben Vitor Hugo'yu aranılan profile göre yeterince "yumuşak" bulmamıştım.

Ne oynamaya çalışacağımız üç aşağı beş yukarı belli. Hocanın imkanı olsa Vida'yı da daha "yumaşağı" ile değiştirirdi. :)

Çevrimdışı Sinan23

Madem orta sahaya adam lazımdı. Empoli küme düşer düşmez bennacer i istesek 3 m ya falan alırdık. Emrenin yaptığı işi 3 kere yapar. Aynı tarz. 2 ay öncede yazmıştım. Adam Afrika kupasında mvp seçilince Milan 18 m ye almış. Adam yetenekli olupta bugüne kadar küçük klüpler gezen nadir oyunculardan biriydi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Victor Ruiz'i kaça aldık ve maaşı ne kadar?

Bu bilgileri de öğrenirsek, transferi daha net değerlendirme şansımız olur.

Tahminim 2.5 milyon Bonservis + 1.5 milyon maaş olacağı yönünde.

Çevrimdışı savaş altay

Madem orta sahaya adam lazımdı. Empoli küme düşer düşmez bennacer i istesek 3 m ya falan alırdık. Emrenin yaptığı işi 3 kere yapar. Aynı tarz. 2 ay öncede yazmıştım. Adam Afrika kupasında mvp seçilince Milan 18 m ye almış. Adam yetenekli olupta bugüne kadar küçük klüpler gezen nadir oyunculardan biriydi.
Besiktas'da ondan bol ne var. Kucuklere dusmeyeni zaten getiremiyoruz tr'ye.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Marcelo Şenol Güneş'in isteğiyle alındı, ondan saymıyorum. Çin'e satılan Ersan zaten Orman başkan olmadan önce bize geldi. Atınç altyapıdan, o da sayılmaz. Bunlar haricinde kimden para kazandık?

Yönetimin getirdiği adamlar: Pedro Franco, Dany, Milosevic, Mitrovic, Escude, Alexis, Mirin, Pepe, Roco. Rhodolfo'yu kim aldırdı bilmiyorum. Şu saydıklarımın çoğu kötü. Yönetim stoper bulma konusunda net başarısız.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı worns

Hayal ürünü ama Vida satılsa yerine Marcelo getirilse Marcelo-Victor Ruiz çok şekil bir stoper ikilisi olabilirdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Victor Ruiz'i kaça aldık ve maaşı ne kadar?

Bu bilgileri de öğrenirsek, transferi daha net değerlendirme şansımız olur.

Tahminim 2.5 milyon Bonservis + 1.5 milyon maaş olacağı yönünde.

Ben böyle bir haber gördüm  :tabe:

“ Beşiktaş’ımız Victor Ruiz Torre için 3,5 M € bonservis ödeyecek.. İspanyol stoper yarın İstanbul’da olacak.. “

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Adamı daha şimdiden yumuşak stoper diye eleştirmeye başlamışlar. :) Temel defansif meziyetleri yerinde bir oyuncu birincisi. İkincisi biz zaten sert ve kesici olarak kullanacağımız bir stoper aramıyorduk ki. En çok ilgilenilen ve istenilen Timothee'de sert filan değildi stoper ortalamasına göre. Hatta daha bek profiline yakın bir oyuncuydu. Hatta ben Vitor Hugo'yu aranılan profile göre yeterince "yumuşak" bulmamıştım.

Ne oynamaya çalışacağımız üç aşağı beş yukarı belli. Hocanın imkanı olsa Vida'yı da daha "yumaşağı" ile değiştirirdi. :)

Valla işin açığı bu imkan 31 ağustos'a kadar bir saniyeliğine bile belirirse direk değiştirsinler. Gerçekten çok zorlanacak bu sistemde maçın her anında sol stoper üzerinden oyun kurmamız imkansız elbet vida'da sorumluluk alacak ve büyük problemler yaşaması çok muhtemel. Satılamazsa bile ben hala önümüzdeki süreçte mirin'i sağ stoperde değerlendirip vida'yı kulübeye çekebileceğini düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek.

Çevrimdışı savaş altay

Hayal ürünü ama Vida satılsa yerine Marcelo getirilse Marcelo-Victor Ruiz çok şekil bir stoper ikilisi olabilirdi.
Marce, fernandes, abu eski gozde, yeni dusus icinde olan kim varsa en uyguna baglayalim.

Bazi kartallar sinema dunyasina benzetiyor tr piyasasini; hep yenilik yenilik diyorlar. Paramiz yok daha.

Bizim bu eskilerde nedense su an acik olan pozisyonlara cuk oturuyor, tam ihtiyac yerler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni hedefimiz sol kanatmış  :tabe:

Sol kanat bakıyoruz... Hayırlısı... (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben böyle bir haber gördüm  :tabe:

“ Beşiktaş’ımız Victor Ruiz Torre için 3,5 M € bonservis ödeyecek.. İspanyol stoper yarın İstanbul’da olacak.. “
Umduğumdan biraz fazla.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni hedefimiz sol kanatmış  :tabe:

Sol kanat bakıyoruz... Hayırlısı... (via. Murat Özen)
Yannick Bolasie veya Elyounoussi amin.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Beceriksiz yönetim, Victor Ruiz'i almadan önce hiç bir muhabire duyurmayı bile başaramadılar.

Ne yapıp ne edip yönetimi övecek bir şey sıkıştırmışsın yine  :lol: