2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4240291 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

o da sakatlanmasın.takımda 8-9 sakat var ve brçoğu ilk 11 oyuncusu ama biz oynanan oyunu sorguluyoruz.sakatlık sorgulanabilir de bu kadar sakat ile oyun sorgulanamaz.

Ben asla oyunu sorgulamıyorum. Hatta oyunu sorgulayanlara en büyük tepkiyi ben gösteririm normalde de, enerjim yok, kimseyle tartışmak istemiyorum. Yönetimden başka suçlu yok ortada.Yapılan absürdlüğün mantıklı-mantıksız hiçbir izahı yok. Ortada bir ihanet var.

Çevrimdışı tangaz

Avcıya tarihi bir fırsat gelmiş bastır her röportajda transfer lazım yoksa başarılı olmayız diye, sen böyle suspus kalırsan başkan ilk seni yer devre arasıda yalandan 3 transfer yapar , kaba tabirle mal gibi kalırsın. İyi niyete gerek yok şuan kredin var bas bas bağır zaman geçtikten sonra bağırman bir işe yaramaz.

şuan cicim ayları modunda avcı birde millet şenola çakma filozof filan diyordu millet esas filozofu yakında görür tek fark bu tane tane konuştuğu için söyledikleri anlaşılır ama anlamı anlaşılmaz :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Yahu nereye cekecekler
Benim bakisim belli bu takimda topcuya benzeyen 4-5 adam var
1 macla kupayi kacirirsa hoca basarilidir 20 puan fark yerse basarisiz 7-8 puanla ilk3e girerse normaldir
Bu sene fbnin sirasi agir bir degisim olmazsa kimse heveslenmesin
Fbnin elinde. Bu seneyi almak icin acayip kenetlenmem lazim ustune de iyi kadro kirman lazim

Kadro iyi hoca kotu diyenler vardi onlAr ne yapacak onu merak ediyorum ben
Yullarin hocasina neler dendi 2 kupayi kasaya koymus adama iki muhabirin gazini aldi taraftar

Abdullah avci daha tutucu cikacak gibi senol gunesten o daha fena
kadro iyiyd hoca kötüydü bu daha başarısız olursa daha kötü hocadır. :icool:

Çevrimdışı savaş altay

Yahu nereye cekecekler
Benim bakisim belli bu takimda topcuya benzeyen 4-5 adam var
1 macla kupayi kacirirsa hoca basarilidir 20 puan fark yerse basarisiz 7-8 puanla ilk3e girerse normaldir
Bu sene fbnin sirasi agir bir degisim olmazsa kimse heveslenmesin
Fbnin elinde. Bu seneyi almak icin acayip kenetlenmem lazim ustune de iyi kadro kirman lazim

Kadro iyi hoca kotu diyenler vardi onlAr ne yapacak onu merak ediyorum ben
Yullarin hocasina neler dendi 2 kupayi kasaya koymus adama iki muhabirin gazini aldi taraftar

Abdullah avci daha tutucu cikacak gibi senol gunesten o daha fena
Avcinin basari kistasinda goruslerimiz ayni.

Çevrimiçi Samet Demir

Sol bek- stoper- geis ve ya holbty- sol açık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Avcıya tarihi bir fırsat gelmiş bastır her röportajda transfer lazım yoksa başarılı olmayız diye, sen böyle suspus kalırsan başkan ilk seni yer devre arasıda yalandan 3 transfer yapar , kaba tabirle mal gibi kalırsın. İyi niyete gerek yok şuan kredin var bas bas bağır zaman geçtikten sonra bağırman bir işe yaramaz.

Yine ayni hatayi yapiyorsunuz klubun sartlari belli. Sonra S.G mesaj veriyor whoaaa oluyorlar.

O kimki bize mesaj veriyor? Adam gitti esintisi lavanta kivaminda devam ediyor  :D

Çevrimdışı tangaz

Biz hocayi gomerken burda olmayanlar bizi senolcu saniyor abi
Cins cins seylerle gommeye calisiyorlardi adami keske kovalim dedigimizde kovaydik simdi tekrar getirirdik

biz ilk şampiyonlukda gömmeye başlayıp ikinci şampiyonluk sonrası maaşına zam işine son diyorduk baktık kovmuyor başkan zammı da verdi yanına ozzi tolgay filan da zammı cebe indirince doğru hedefe odaklanıp yönetimi gömmeye başlamıştık.

bu şeye benziyor biraz şimdi sen ülkede değilsin ülkede şöle bi kesim oluştu adam yıllarca mhpye oy vermiş şimdi reis yüzünden chpye oy veriyor hah işte ondan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

kadro iyiyd hoca kötüydü bu daha başarısız olursa daha kötü hocadır. :icool:

:D

aras orkan napıor yaw

Çevrimdışı haluk.m

Muhabir tayfası takımı övmeye başlamadığına göre bir sıkıntı var ?  Tatile mi çıktılar ne oldu.

Gürler:  Mirin aynı Puyol

S.dikme:  Quaresma şov,  adeta messi.

Badem: Gençler pırıl pırıl,  kampın yıldızı gençler.

H.Sunshine:  Ufak pürüzler giderilirse Messi Beşiktaşta.

Turgay:  Orhan Ak'ı yedirmeyiz adeta takımın mühendisi.

Fikret Başkanım:  Hep bunlar taraftar.

Çevrimdışı Akil Emre

Yine ayni hatayi yapiyorsunuz klubun sartlari belli. Sonra S.G mesaj veriyor whoaaa oluyorlar.

O kimki bize mesaj veriyor? Adam gitti esintisi lavanta kivaminda devam ediyor  :D
Anadolu tamınları bile eksiğini gideriyor bizim 2 senedir eksikler belli sezon başlamadan dolduramıyoruz. Gerçi başkan moralsiz olabilr başkanı moralli yakalamak lazım

Çevrimdışı savaş altay

Biz hocayi gomerken burda olmayanlar bizi senolcu saniyor abi
Cins cins seylerle gommeye calisiyorlardi adami keske kovalim dedigimizde kovaydik simdi tekrar getirirdik
S.G in oyununa ilk saldiranlardanim ortami da hatirlarim, senolcu degil de boyle bir gonderisi

var surekli. Su zaman dilimine uygun bulamiyorum. Oyunu iflas eden bir teknik adam degil, iflas oyunununda

israr eden birisiydi. Sevgi derken sen ask sandin  :D

Çevrimdışı Ripley

Ne çok pesimist varmış şu forumda, tamam transfer eksiklerimiz var ama takımda geçen yıl banko oynayan oyuncuların yarısı sakat olduğundan dolayı bu skorlar normal, kendinizi boşuna üzmeyin ve bu forumu okuyanlara negatif etki yapmayın. 15 gün sonra sivasa 4 tane atıp geliriz sıkıntı yok : )

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

:D

aras orkan napıor yaw
orkan sakattı galiba yeni yeni süre almaya başladı.arası mylife a sor.

Çevrimdışı mylife1903

Avcinin basari kistasinda goruslerimiz ayni.
Olay cok hoca degil
Olay senol gunese yapilan muamele avciya yapilacak mi?
Ya o isler kimseye yapilmasin ya da herkese yapilsin ki gelecek adam neyle karsikarsiya oldugunu bilsin

2 tane kupayi masaya koymus adama yapilan muamele ile ilk defa buyuk takim gormus adama yapilan muamele ayni olmamali tabi de simdi yikama yaglama donemi daha resmi mac oynanmadi

3 sene once falan fikret orman ve yonetimi icin demistim anlasilmadi o

Biz suleyman sebaya kufur etmis camiayiz, serdar bilginin kucuk kizina anasina bajisina sovuldu, yd sitada giremiyor biz basbakanini asmis sonra ona anit mezar yapmis ulkenin vatandaslariyiz, 90 yasinda eski cbsini yargilamis adamlariz o sebeple herkes azicik dikkatli olacak sitada giremezsin kufur edilir semte giremezsin dedik
Burda kufur edilsin demiyorum insan biraz bunlari bilir nasil bir camia nasil bir ulke oldugumuzj ona gore azcik dikkatli olursun. Garanti yok 20sene sonra bakmisin 80yasinda idam etmisler vatana ihanetten

Avcinin da azicik senol gunese yapilanlardan ders almasi lazim, adamin bir eli yagda bir eli baldaydi mis gibi isini birakip geldi kendi keyfini kacirdi simdi iceride neler oldugunu gorun e dehsete dusmustur

Çevrimdışı savaş altay

s.g sevgisi çekilir yeterki g.s. sevgisi olmasın. :)
Kelime oyunu sezdim sadece fazlasini da dusunmek istemem kendim hakkinda  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı ankarakartal06

takım çok iyi transfere felan hiç gerek yok

Çevrimiçi murat

Ne çok pesimist varmış şu forumda, tamam transfer eksiklerimiz var ama takımda geçen yıl banko oynayan oyuncuların yarısı sakat olduğundan dolayı bu skorlar normal, kendinizi boşuna üzmeyin ve bu forumu okuyanlara negatif etki yapmayın. 15 gün sonra sivasa 4 tane atıp geliriz sıkıntı yok : )
vidaya övgü düzenler hazırlık maçlarında gömmeye başladı.mirini çoktan gömdüler zaten oysaki ilk maçından sonra yere göğe sığdıramıyorlardı.

Çevrimdışı levitate

:claps:

biz büyük takımız bize şenol gibi direkt oynatacak hoca lazımdı dünyada hoca kalmadı sanki gidip avcıyı getirdik sistem kurduracaksan git yeni nesil alman hocalardan birini getir
konya maçından sonra guti gelecekti şuan taş gibi takımdık

avcı'ya çok karşı değilim ama istanbula gelince birşey değişmezse sıkıntı büyük
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

vidaya övgü düzenler hazırlık maçlarında gömmeye başladı.mirini çoktan gömdüler zaten oysaki ilk maçından sonra yere göğe sığdıramıyorlardı.
Mirin iyidir be abi kimyasal bombaci

Çevrimdışı levitate

duyumcular hep "yönetim anlaşıyor ama işi bitirmiyor" diyordu amaç ne? büyük saçmalık ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

guti avcıdan iyiydi tabi winner adam nihayetinde ama bu yönetimle değil guti morinyo gelse nafile gerçi morinyo bu yönetim kurulunun toplantısına dalar çıkarır masaya vururdu, yumruğu.

Çevrimiçi murat

en kötü Şenol Güneş milli takımla anlaşınca kovsalardı bizde o boşlukta başağa yenilirdik hem gs şampiyon olmazdı hem avcı gelmezdi :D

Çevrimdışı tangaz

orkan sakattı galiba yeni yeni süre almaya başladı.arası mylife a sor.

sıkışınca mylife a sarılıyorsunuz :evillol: