2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226755 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

1-0 2-0 değilde sanki daha çok 0-0 0-1 0-2 olacak gibi görünüyor

yönetim avcıyı da yem etti maalesef.

Hoca yiyor boyna yönetim.

Çevrimiçi blackeagle35

Bir stoper ve sol bek ile bu işin olmayacağı açık..Ayrıca öyle ya da böyle çok fazla maliyeti olmayan camiayı tekrar motive edecek bi "isim" transferi yapılmalı..

Çevrimdışı 38life

Overrated biri değil ama bu sistemle çok alakasız biri. Mirin bile daha uygun gözüküyor bu sisteme. Yoksa hırvatistan gibi bir sistemde oynayan bir takım için yani ingilterenin kontra atak arayan orta sıralar ya da küme düşmeme ekibinde oynayacak en iyi stoper olur. Bu sistem onu inanılmaz kötü gösterebilir bu sene, geçen sene hiç beğenilmeyen mirin bile vidanın yanında ya aslında fena değilmiş denilebilir.

Vida hiçbir zaman +10 milyon euro edecek bir stoper olmadı, olmayacak. O yüzden overrated'dı. Satılmadı. Hata yapıldı. Bu yaz döneminde de satılması gerekirdi. Yine satılmıyor. Değeri daha da düşecek. Seneye 2 milyon euroya satarız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol Güneş sadece gördüklerini ve yaşadıklarını taraftarla paylaşmadığı için hatalıdır. Eğer bildiklerini anlatsa yönetim şu an farklı olabilirdi. Hala çok az kişinin bildiği icraatleri var  :tabe:

Paylaşmadığından ziyade paylaşamadığından hatalıdır. Özellikle sinirliyken konuşunca hiç bir şey anlaşılamıyordu, çok ince laflar sokuyordu falan. İnsanlar ya acaba yönetime mi dedi falan diye emin olamadığından onu destekleyemiyordu bu konu hakkında falan. Yönetimin farklı olacağı yok, yönetim her zamanki yönetim değişmiyor, doğru bildikleri şeyden vazgeçmemek üzerine yemin etmişler.

Çevrimdışı savaş altay

Avci sistemini bozmaz gibi geliyor.

Ayrica city yakalayinca fena boguyordu, gol gelmesede 3. bolgede perisan ediyordu.

Az gol atabiliriz belki ama o yonde bir oyun olmayabilir, ozellikle ic sahada. Deplasmanda

tek sok ve cik, macin kontrolu sende olsun, herkes tamam der zaten. Bence su an panik yapiyorsunuz sadece.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Futbol bu sene üzerse bu sene tutunacak bir dalım var  :iblush: Bahsi geçen son oyuncuyu da alırsak bu sene basketbol izleyebiliriz  :ebebe: Baya renkli günler bizi bekler o zaman  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Şu yönetimin 7 senede stopere aldıkları adamlara dikkat edin,marcelo dışında hangisi bize katkı verdi?300 bin 500 bin kar edeceğiz diye aldıkları adamlar anadolu takımlarında oynayamazlar.Böyle yapmak yerine keseyi biraz açıp düzgün adam alsalar kafamız rahat edecek ama yok,illa her sene 1milyon euro civarında 3 stoper alıp her sene aynı döngüyü devam ettirdiğimizde daha çok kar ediyoruz yönetime göre.

İstikrarın ve uyumun en önemli olduğu mevkii en çok transfer yapılan mevkii... Bir yönetim futbola ne kadar uzak olabilirse o kadar uzaklar.

Baskı yediğinde kağıt helva gibi dağılıyor takım.Kaptırılan toplardan yene goller, çabuk demoralize olan, direnci düşük bir takım.

Beşiktaş'ın hücumunda sirk topçusu ile gamsız hollandalı...

Bu sene Dolmabahçe'de kavga, gürültü, küfür, kıyamet, her şey olacak. Fikret Orman pırlantaları sayacak...

orta saha da 6 numara lazım sırtı dönük oynayabilen şak diye dönen.

sol bek lazım ayağı düzgün gerektiğinde orta sahaya girip oyun kurabilen içeri kat eden (adriano gibi).

Stoper lazm sol ayaklı sol stoper ayağı iyi oyun kurabilen.

Sol kanat lazım skorer.(Quaresma-Lens'den olmaz)

Bir de santrafor lazım.

Bunlar olmazsa başarı çok zor.bu transferler olur mu tabi ki de olmaz.

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 22:22:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Futbol bu sene üzerse bu sene tutunacak bir dalım var  :iblush: Bahsi geçen son oyuncuyu da alırsak bu sene basketbol izleyebiliriz  :ebebe: Baya renkli günler bizi bekler o zaman  :ebebe:

Sen yine iyisin, bende basketten hiç anlamam sevmem de. Biz ne yapacağız  :bawling:

Çevrimdışı 38life

başkan neden bu kadar rahat ben anlamıyorum

yok uygun adam almak için son günü bekliyorlarmış, ben inanmıyorum buna. uygun adam her dönemde alınabilir

Başarısızlığını örtmek için bir şey yapıyor. Eylemi söyleyemiyorum. Ceza yerim. Cümle bile kuramıyoruz...

Çevrimdışı kyiv

Takımda adam eksilten kimse yok. Herkes garanti olsun diye yana,geriye,yana,geriye. Pres diye birşey yok. Gençlerde yeterince ısırgan değil. Ulan hadi diğerleri, kaşarlar doymuşlar. Sizin hababam koşup basmanız lazım. Böyle fırsatlar sürekli gelmez adamın ayağına. Şimdi gider ayak eylüle kadar 2-3 transfer yapsalar o mevkilerdeki gençler sittin sene forma yüzü göremezsiniz.

Gençler, gençler diyen ben hayalkırıklığı yaşadım açıkçası. En azından 1 veya 2 tanesi ilk 11i zorlarmı diye düşünüyordum fakat şu halleriyle zor. İnşallah yüklemelerden kaynaklıdır diyip kendimize mazaret yaratalım.

Çevrimdışı 38life

O imkansız işte.Şu son iki senenin üstüne transfer yapmayıp taraftarla aralarının kötü olduğunu düşünürsek,yönetimi parçalayacaklar.Taraftar hocayı hemen yemez.

Böyle diyorsun ama daha hazırlık maçı ertesinde bile yemeye başlamışlar hocayı. Ben iddiamı değiştiriyorum. Avcı sezon sonunu göremez demiştim, değiştiriyorum. Avcı devre arasını göremez. Şimdiden Şenol Güneş özlenmeye başlanmış Daha takım resmi maça çıkmadı  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstikrarın ve uyumun en önemli olduğu mevkii en çok transfer yapılan mevkii... Bir yönetim futbola ne kadar uzak olabilirse o kadar uzaklar.
O bölgedeki oyuncular giderken niye Vida kaldı diye sorunca gerçekler ortaya çıkıyor. O bölgedeki oyuncularımızın maaşları çok azdı ondan dolayı onlar gittiler, gitmek zorunda kaldılar. Şu an kanatları gönderebileceğimizi düşünen var mı? Halen Roco ve Mirin gider mi diye konuşuluyor. Onların bile maaşı yüksek gelmiş ki bu sefer de oyuncular gitmek istemiyorlar. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Elimiz kolumuz bağlı Ali Cengiz oyunları çevirmezsek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Gerçek başarısızlığın kimde olduğunu 5 sene sonra konuşmaya başlarız bankalardan kurtulabilirsek  :tabe: Kurtulamazsak düşünmek bile istemiyorum.

5 sene beklemeye gerek yok adres belli: f.orman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adalı,Kavalcı,Güneş.

Bu fotoyu az önce paylaştım  :tabe: İçimizde bulunduğumuz durumu özetliyor bu kare. Taraftarı olmasa kimse bu futbolla bu takımı izlemek istemez. Hiç tat ve ışık vermedik bugün  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Takımda adam eksilten kimse yok. Herkes garanti olsun diye yana,geriye,yana,geriye. Pres diye birşey yok. Gençlerde yeterince ısırgan değil. Ulan hadi diğerleri, kaşarlar doymuşlar. Sizin hababam koşup basmanız lazım. Böyle fırsatlar sürekli gelmez adamın ayağına. Şimdi gider ayak eylüle kadar 2-3 transfer yapsalar o mevkilerdeki gençler sittin sene forma yüzü göremezsiniz.

Gençler, gençler diyen ben hayalkırıklığı yaşadım açıkçası. En azından 1 veya 2 tanesi ilk 11i zorlarmı diye düşünüyordum fakat şu halleriyle zor. İnşallah yüklemelerden kaynaklıdır diyip kendimize mazaret yaratalım.

muhayer ve kerem kalafat dışında kimse yok.

Çevrimdışı 38life

O bölgedeki oyuncular giderken niye Vida kaldı diye sorunca gerçekler ortaya çıkıyor. O bölgedeki oyuncularımızın maaşları çok azdı ondan dolayı onlar gittiler, gitmek zorunda kaldılar. Şu an kanatları gönderebileceğimizi düşünen var mı? Halen Roco ve Mirin gider mi diye konuşuluyor. Onların bile maaşı yüksek gelmiş ki bu sefer de oyuncular gitmek istemiyorlar. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Elimiz kolumuz bağlı Ali Cengiz oyunları çevirmezsek  :tabe:

Diğerleri için maaş konusu öyle ama Vida konusunda sorun maaş değil. Güneşin sisteminde Vidanın kusurları ortaya çıkmıyordu. Güneşin sisteminde Tosic gibi biri bile kahraman oldu. Ama o sistemle şampiyon olmak için ya Gomez'e ya da Taliscaya ihtiyacın var. Başka türlü olamazsın. Gomezin veya Taliscan yoksa modern futbola ayak uydurmak ve bir sistem oturtmak zorundasın.

Çevrimdışı savaş altay

Bu fotoyu az önce paylaştım  :tabe: İçimizde bulunduğumuz durumu özetliyor bu kare. Taraftarı olmasa kimse bu futbolla bu takımı izlemek istemez. Hiç tat ve ışık vermedik bugün  :tabe:
Daha dur bir iki kez daha paylasir. Tutuldu mu tutuluyor havayi koklayan adam  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

5 sene beklemeye gerek yok adres belli: f.orman
O gitse de icraatları devam edecek. Onu nazara alıp 5 yıl dedim. Yarın banka borçlarını ödeyemeyince kim suçlu olacak? O zamanki yönetim mi anlaşmayı imzalayan yönetim mi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş sadece gördüklerini ve yaşadıklarını taraftarla paylaşmadığı için hatalıdır. Eğer bildiklerini anlatsa yönetim şu an farklı olabilirdi. Hala çok az kişinin bildiği icraatleri var  :tabe:

şenol güneş yönetimin tüm yanlışlarını sineye çekti sustu içine attı en sonunda baktı konu sosyal medya şarlatanları ile kendi üstüne oynanıyor işte o zaman çekti gitti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Benim bir fikrim var aslında: İstenmeyen oyuncuların sözleşmesi feshedilsin, tazminat bedellerini de yönetim kendi cebinden karşılasın. Şirketlerini, arsalarını falan satsınlar, ödesinler. Nasıl fikir? Dahice değil mi?  :kop: :kop: :kop: :kop:  Onların suçu değil mi bu durum? Kendileri ödesinler bu bedeli. neden BEŞİKTAŞ ödüyor?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim bir fikrim var aslında: İstenmeyen oyuncuların sözleşmesi feshedilsin, tazminat bedellerini de yönetim kendi cebinden karşılasın. Şirketlerini, arsalarını falan satsınlar, ödesinler. Nasıl fikir? Dahice değil mi?  :kop: :kop: :kop: :kop:  Onların suçu değil mi bu durum? Kendileri ödesinler bu bedeli. neden BEŞİKTAŞ ödüyor?
Öyle deme ama neredeyse yöneticilere maaş bağlayacağız kulübü yönetsinler diye. Sen ceplerinden para versinler diyorsun  :ebebe: (Cebinden para veren yöneticilerimizi hariç tutuyorum. Bu sadece söyleme atıftır.)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

O gitse de icraatları devam edecek. Onu nazara alıp 5 yıl dedim. Yarın banka borçlarını ödeyemeyince kim suçlu olacak? O zamanki yönetim mi anlaşmayı imzalayan yönetim mi  :tabe:

ee tamam işte mustafa dediğime geliyor suçlu ormanmış

Çevrimdışı tangaz

yalnız forumun değişmeyen ritüeli takım kötü oynayınca iletilerin yağmur gibi yağması

tek eksik şenol güneşi gömecem die haftalarca kaybolup bir anda beliren arkadaşlar