2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4228360 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Rekrar söylüyorum Abdullah Avcı sezon sonunu göremez. Sebebi ise taraftarın sabırsızlığı.

+ cahilliği

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sen yine iyisin sövebilecek motivasyonun varmış.Ben 6 aydır ruh gibiyim bu takımı izlerken,hiçbir tepki veremiyorum.

Beşiktaş ne kadar umutsuz olursa olsun, ben her zaman maçı yenceğimize inanırım. Neciple m.city maçına çıksak o maçı bile kazanacağımıza inancım %100 olur  :lol:

Çevrimdışı savaş altay

Bu sıcakta kapıyı kapattım, kaçan gollere bağırırım söverim diye ya da atınca sevinirim içeridekiler rahatsız olmasın diye. 90 dakika boyunca 1 atak yapamadık, boşuna piştim.
:kop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

O degilde, artik üzülmüyorum bile, hatta simdiden birdahaki maci yine yeniliriz diye bir rahatlik oluştu bende
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

1 ay spora gidilmezse ona göre de antremanla başlanır. Olması gereken bu değil, tek tük sakatlıklar belki olabilir ama bu kadarı biraz fazla gibi duruyor.

Evet biraz fazla... Oyuncular biraz fazla antrenmansız kalmış... Buna göre program düzenleyemezsin. Zaten şuan normalden hafif bir tempo uygulanıyor. Buna rağmen bu durumlar yaşanıyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Değişiklikler sancılır olur tamam ama biz değişikliklere yanlış futbolcularla giriyoruz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Bu sene fazla bir beklentiye girmemenin lazım geldiği ortada. Kayıp senelerden birine daha yenisini ilave ederken hiç olmazsa bazı kazançlarımız olmalı.Başarısız olacağı gözüken bir takımda Lens,Quaresma,Umut Nayır olmamalı. Paraysa para verip göndermeli. Yerine kimleri deneyeceksek 2020-21 sezonu için şimdiden ısıtmalı. Abdullah Avcının da bu isimlerde ısrar edeceğini sanmıyorum. Ederse de ıslıklanacağı günlerin yılbaşından önce olacağı kesin.

Rekrar söylüyorum Abdullah Avcı sezon sonunu göremez. Sebebi ise taraftarın sabırsızlığı.

Maalesef, öyle gözüküyor, ama sebebi sadece taraftar değil adamın istediği transferleri yapmayan yönetim de.

Çevrimdışı 38life

Bir takım düşünün,defans dörtlüsünün tamamı berbat olsun...

Bunu anlatmaya çalışıyoruz işte. 1 değil 2 stopere ihtiyacı var ama hadi kıçımıza alacak donumuz olmadığı için 1 tane ayağı düzgün stopere ok diyelim Vida bu senelik idare etsin dedik. Yönetimin hiçbir şey umrunda değil.

Şampiyonluk ihtimali yönetim tarafından "hiç karşılığında" satılmıştır.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Evet biraz fazla... Oyuncular biraz fazla antrenmansız kalmış... Buna göre program düzenleyemezsin. Zaten şuan normalden hafif bir tempo uygulanıyor. Buna rağmen bu durumlar yaşanıyor.
Sence hoca vida'yı kesip mirin veya roco'yu monte eder mi oraya?X sol stoper-mirin daha mantıklı olur gibime geliyor.

Çevrimdışı 38life

Anlaşılan bu sene bizi çok kan, ter ve göz yaşı bekliyor  :ebebe:

Ben takımdan hiçbir başarı beklemediğim için bana sorun yok. Ama Yönetim Abdullah Avcıyı kızgın ateşte pişirip yamyam taraftarların önüne atacak. Can sıkan nokta o.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitterda gördüğüm bu konuşma durumumuzu özetliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu arada ben boyd'u beğendim.Topsuz koşuları vs gayet iyiydi.

Çevrimdışı 38life

belkide bu mac bizim için hayırlısı.. belki yonetimin yuzune tokat gibi carparda bizim transfere ihtiyacımızın oldugunu en azından acil bi ihtiyac oldugunu anlarlar.. ..

Yönetimin suratına tokat gibi çarpılsa ne olacak. gidip Konopylanka'yı getirecekler. Çeşitli atasözleri geliyor yine aklıma.  Hay Allah, yazamıyorum...

Çevrimdışı haluk.m

Ben takımdan hiçbir başarı beklemediğim için bana sorun yok. Ama Yönetim Abdullah Avcıyı kızgın ateşte pişirip yamyam taraftarların önüne atacak. Can sıkan nokta o.

Yönetim Abdullah hocayı ateşe atmıyor kendini atıyor.  Arada Abdullah hoca da yanacak o ayrı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sıkıntı büyük öyle böyle değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan kime pırlanta dediyse gidiyor zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sorgulama sonucunda bu çıktıysa bilemem, diğer seneyi görebilirseki inşallah görür, o zaman aynısı olursa oklar tamamen kendisine döner.

Değişiklikler sancılır olur tamam ama biz değişikliklere yanlış futbolcularla giriyoruz

Vida bile ne kadar sırttı. Defansta necip medelle çıkarsa sivas maçına şaşırmayın.

Bu sene fazla bir beklentiye girmemenin lazım geldiği ortada. Kayıp senelerden birine daha yenisini ilave ederken hiç olmazsa bazı kazançlarımız olmalı.Başarısız olacağı gözüken bir takımda Lens,Quaresma,Umut Nayır olmamalı. Paraysa para verip göndermeli. Yerine kimleri deneyeceksek 2020-21 sezonu için şimdiden ısıtmalı. Abdullah Avcının da bu isimlerde ısrar edeceğini sanmıyorum. Ederse de ıslıklanacağı günlerin yılbaşından önce olacağı kesin.

Çıkıp taraftara bunun bir geçiş dönemi olduğunu, ffp falan o tarz şeylerden dolayı yanlış bir kadro mühendisliği yapıldığının, etkilerinin yavaş yavaş gideceğini ve hocanın sisteminin yavaş yavaş oturacağını söylenmesi gerek. Ayıp değil hata yaptık demek, ayıp olan hata yapıldığı ortadayken hala hata yapmaya devam etmek.

Çevrimdışı 38life

Vidaya 5 veren varsa düşünmesinler

Dünya kupasından sonra burada yırtındım satılsın diye. Bu günleri gördüğüm için yırtındım. Tamamen overrated bir konumda olduğu için...

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler siz zaten güneşin olduğu gibi atak futbol filan mı bekliyorsunuz ?

hayal kuruyorsunuz 1-0 2-0 olur en fazla o kadar.

şenol hocanın çaresizliğini iyice görelim.

defans ve orta saha pas yapamıyor pasifize edip direk hücuma çıkartıyordu uzun topla pas yok mecbur orta açtırıyordu.

mevcut takımda değişiklik çok zor.

Çevrimdışı Arthur Dayne

O imkansız işte.Şu son iki senenin üstüne transfer yapmayıp taraftarla aralarının kötü olduğunu düşünürsek,yönetimi parçalayacaklar.Taraftar hocayı hemen yemez.

Dünya kupasından sonra burada yırtındım satılsın diye. Bu günleri gördüğüm için yırtındım. Tamamen overrated bir konumda olduğu için...

Overrated biri değil ama bu sistemle çok alakasız biri. Mirin bile daha uygun gözüküyor bu sisteme. Yoksa hırvatistan gibi bir sistemde oynayan bir takım için yani ingilterenin kontra atak arayan orta sıralar ya da küme düşmeme ekibinde oynayacak en iyi stoper olur. Bu sistem onu inanılmaz kötü gösterebilir bu sene, geçen sene hiç beğenilmeyen mirin bile vidanın yanında ya aslında fena değilmiş denilebilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Twitterda gördüğüm bu konuşma durumumuzu özetliyor  :tabe:

resimler gözükmüyor başka bir resim hizmetine yüklesen :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

beyler siz zaten güneşin olduğu gibi atak futbol filan mı bekliyorsunuz ?

hayal kuruyorsunuz 1-0 2-0 olur en fazla o kadar.

şenol hocanın çaresizliğini iyice görelim.

defans ve orta saha pas yapamıyor pasifize edip direk hücuma çıkartıyordu uzun topla pas yok mecbur orta açtırıyordu.

mevcut takımda değişiklik çok zor.
Değişiklik kolay da hatalarımızın bedelini ödüyoruz. Oyuncuları gönderemeyeceğimiz kadar çok maaş vererek geleceğimizi ipotek altına aldık. Şimdi sıkıntısını çekiyoruz. Bonservis vermeyeceğiz diye bonservis niyetine oyunculara çok fazla maaş verdik. Şimdi acılı ve uzun bir değişim mecburen önümüze geldi ve buna banka anlaşması ile mecburuz artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Ayrıca Abdullah hoca sevgisinden görmedikleriniz var.

Ersun çıkıyor çatır çatır şunlar eksik, takımda adam yok diye basın toplantısında yönetime sallıyor.

Fatih'i anlatmaya gerek yok. 

Bizim teknik direktörler abi kardeş laylaylay  her şey çok güzel olacak kafasında..