2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4226668 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

resimler gözükmüyor başka bir resim hizmetine yüklesen :)
Senin için yükleyeyim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

O imkansız işte.Şu son iki senenin üstüne transfer yapmayıp taraftarla aralarının kötü olduğunu düşünürsek,yönetimi parçalayacaklar.Taraftar hocayı hemen yemez.

Taraftar yönetimi yerken direk hocayı da yer çünkü abdullah avcı pek istenen biri değildi, ama teknik direktör sergen olsaydı, istiyosa ilk 10 hafta 10 mağlubiyet alsın yine dokunmazlardı. Olan Abdullah Avcıya olabilir, kendisinin vizyonuyla hiç uyuşmayan bir yönetimle yola çıktı.

Şimdi doğruya doğru beyler, evet hazırlık maçı bunlar falan ama fb gs bu oyunu oynasa izlesek o maçı, ooo bu sene yoklar, berbatlar, küme düşerler falan derdik inanılmaz keyiflenirdik. Maalesef arabesk taraftarımız için bu oyunlar inanılmaz bir nimet olacaktır, zaten bölünen yönetim falan bu oyunla birlikte bölünme daha derinleşebilir.

Çevrimdışı tangaz

Twitterda gördüğüm bu konuşma durumumuzu özetliyor  :tabe:

eski hoca idman yaptırmadığından hep
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Maalesef, öyle gözüküyor, ama sebebi sadece taraftar değil adamın istediği transferleri yapmayan yönetim de.

Yönetim zaten... Bir şey demek istemiyorum da şimdi... Ama gerekli transferler mümkün olduğunca yapılsaydı bile sıkıntılı bir süreç yaşayacaktık yine. Ama en azından bu sancı fazla sert olmayınca Avcı bir sonraki seneyi görebilirdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıca Abdullah hoca sevgisinden görmedikleriniz var.

Ersun çıkıyor çatır çatır şunlar eksik, takımda adam yok diye basın toplantısında yönetime sallıyor.

Fatih'i anlatmaya gerek yok. 

Bizim teknik direktörler abi kardeş laylaylay  her şey çok güzel olacak kafasında..

neden sergen değil avcı geldi sanıyorsun :)

Çevrimdışı Arthur Dayne

Şu yönetimin 7 senede stopere aldıkları adamlara dikkat edin,marcelo dışında hangisi bize katkı verdi?300 bin 500 bin kar edeceğiz diye aldıkları adamlar anadolu takımlarında oynayamazlar.Böyle yapmak yerine keseyi biraz açıp düzgün adam alsalar kafamız rahat edecek ama yok,illa her sene 1milyon euro civarında 3 stoper alıp her sene aynı döngüyü devam ettirdiğimizde daha çok kar ediyoruz yönetime göre.

Çevrimdışı caner.eryigit

Başağın kısırlığını da düşünürsek çok zor işimiz çok.
Bütün takımı değiştiremeyeceğine göre eldekilere göre bir format belirlemek zorunda avcı.öyle 2-3 takviye ile halledebileceği bir durum yok kendi kafasına da ki oyun formatı başak ta oynattığı bu oyuncu grubu ile olmaz zorlamaya gerek yok.

Çevrimdışı levitate

Twitterda gördüğüm bu konuşma durumumuzu özetliyor  :tabe:

bu herif, alper bahadır ve ulaş denen elemanın tek olayı boş yapmak

twitter'daki aptal taraftar kontenjanını bunlar dolduruyor xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Sence hoca vida'yı kesip mirin veya roco'yu monte eder mi oraya?X sol stoper-mirin daha mantıklı olur gibime geliyor.

Mirinin de ayağı iyi değil. Ama en azından bombacı değil. Vidayla Roco bombacı. Ve Avcının sisteminde bombacılar büyük sıkıntı... O yüzden evet dediğin gibi yeni stoper + Mirin olma ihtimali var. Ama daha 1 sene önce hakkında 10 milyon eurolar konuşulan Vidanın yedek oturmasına yönetim nasıl bir tepki gösterir? Orasını bilemeyiz, yaşansa da öğrenemeyiz...

Ben bu senaryoyu geçen senelerden biliyorum.

-Hocam oyuncular kampa yetişmedi idare et.
-Hocam eksik bölgeler kaldı idare et.

ilk yarı çöpe gitti.Kadro avcının sistemine uymadı avcı güneş gibi uzun top önde pres ve kanatlara yöneldi ve taraftar dan tepki yükselmeye başladı orta dan sıkıldık size de tanıdık geliyor mu bunlar ? :)

Çevrimdışı haluk.m

neden sergen değil avcı geldi sanıyorsun :)

Sergen hocanın defoları var ama kimseye eyvallahı yok  :ok:

Çevrimdışı tangaz

beyler siz zaten güneşin olduğu gibi atak futbol filan mı bekliyorsunuz ?

hayal kuruyorsunuz 1-0 2-0 olur en fazla o kadar.

şenol hocanın çaresizliğini iyice görelim.

defans ve orta saha pas yapamıyor pasifize edip direk hücuma çıkartıyordu uzun topla pas yok mecbur orta açtırıyordu.

mevcut takımda değişiklik çok zor.

1-0 2-0 değilde sanki daha çok 0-0 0-1 0-2 olacak gibi görünüyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Senin için yükleyeyim  :tabe:

Teşekkür ederim :)

Arkadaşla aynı düşünüyoruz :)

Kahin olmaya gerek yok ön görü,futbol bilgisi olan insanlar bunları görebiliyor zaten...

Güneşe aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar almaya çalışıyor bunak diyorlar dı neden oynattığını görmüştür inşallah arkadaşlarımız.

Çevrimdışı Nartallo

Baskı yediğinde kağıt helva gibi dağılıyor takım.Kaptırılan toplardan yene goller, çabuk demoralize olan, direnci düşük bir takım.

Beşiktaş'ın hücumunda sirk topçusu ile gamsız hollandalı...

Bu sene Dolmabahçe'de kavga, gürültü, küfür, kıyamet, her şey olacak. Fikret Orman pırlantaları sayacak...

Çevrimdışı MUSTAFA_

eski hoca idman yaptırmadığından hep
Gerçek başarısızlığın kimde olduğunu 5 sene sonra konuşmaya başlarız bankalardan kurtulabilirsek  :tabe: Kurtulamazsak düşünmek bile istemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Sigaraya 3 tl zam gelmiş diyorlar.Şu takımı seyrederken rahat rahat kanserde olamayacağız!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Bu arada her şeye rağmen hazırlık maçına biraz fazla anlam yüklüyorsunuz. Eksik mevkiilere anlam yükleyelim, maça değil  :)

1-0 2-0 değilde sanki daha çok 0-0 0-1 0-2 olacak gibi görünüyor

1-0 2-0 derken maç boyunca girilen atak ve atılan gol sayısından bahsediyor  :lol: Şaka bi yana inanılmaz bir kısır oyun vardı, yani fink ernst ibrahim toraman ortasahasıyla çıkan mustafa denizli zamanında bile bu kadarını hatırlamıyorum.

Çevrimdışı levitate

başkan neden bu kadar rahat ben anlamıyorum

yok uygun adam almak için son günü bekliyorlarmış, ben inanmıyorum buna. uygun adam her dönemde alınabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca Abdullah hoca sevgisinden görmedikleriniz var.

Ersun çıkıyor çatır çatır şunlar eksik, takımda adam yok diye basın toplantısında yönetime sallıyor.

Fatih'i anlatmaya gerek yok. 

Bizim teknik direktörler abi kardeş laylaylay  her şey çok güzel olacak kafasında..

kral çıplak diyecek birini bilerek getirmediler

şenol güneşin oynattıgı oyuncuları ikna ettiği oyunu öyle her hoca da beceremez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Teşekkür ederim :)

Arkadaşla aynı düşünüyoruz :)

Kahin olmaya gerek yok ön görü,futbol bilgisi olan insanlar bunları görebiliyor zaten...

Güneşe aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar almaya çalışıyor bunak diyorlar dı neden oynattığını görmüştür inşallah arkadaşlarımız.
Şenol Güneş sadece gördüklerini ve yaşadıklarını taraftarla paylaşmadığı için hatalıdır. Eğer bildiklerini anlatsa yönetim şu an farklı olabilirdi. Hala çok az kişinin bildiği icraatleri var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Sorgulama sonucunda bu çıktıysa bilemem, diğer seneyi görebilirseki inşallah görür, o zaman aynısı olursa oklar tamamen kendisine döner.

10 yıl boyunca Başakşehirde bu tarz bir sorun yaşamadı.

Çevrimdışı 38life

O imkansız işte.Şu son iki senenin üstüne transfer yapmayıp taraftarla aralarının kötü olduğunu düşünürsek,yönetimi parçalayacaklar.Taraftar hocayı hemen yemez.

İnşallah haklısındır. İnşallah ben fazla karamsar düşünüyorumdur. Amin.

Bu arada her şeye rağmen hazırlık maçına biraz fazla anlam yüklüyorsunuz. Eksik mevkiilere anlam yükleyelim, maça değil  :)

Çünkü yönetim taraftar falan baya bölündük, en ufak şeyde inanılmaz kaos çıkıyor. Bir de kötü performans değil inanılmaz kötü performans ortaya çıkınca (özellikle hücum anlamında) biraz fazla anlam çıkarıldı. Eksik mevkilere anlam yüklemekten sıkıldık, duvardaki çerçeveye sorsan bile sol bek sol stoper sol kanat der konuşmaya devam edersede ortasaha ve forvet der.

Çevrimdışı haluk.m

kral çıplak diyecek birini bilerek getirmediler

şenol güneşin oynattıgı oyuncuları ikna ettiği oyunu öyle her hoca da beceremez

Daha bunun "maaş yatmadı hocam" kısmı var :D  bakalım o zaman ne olacak.