2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245053 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Golcu kendi yer neden baskasina servis yapsin
Baggionun 200 golune 20 asisti falan vardir
Serianin seria oldugu zamanlar
Dayak yiye yiye gol atiyordu topu gene vermiyordu

İşte yanlışlıkla sekenler oluyor çarpıp asist olanlar oluyor kaptıracakken son çare verenler oluyor veya al da at pozisyonu var öyle verenler oluyor. vs.

Baggio maalesef hep kaçırdığı penaltıyla anılan bir oyuncu oldu. Yoksa iyi golcüydü.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu onu ondan daha iyi mi yapar ??? Attığı gollerde hep uzaktan şutlar aynı gol tarzı. Atibada hiç gol atamıyo atibadan da mı daha iyi o zaman. Bu adamlar ortasaha değerlendirilmesi gereken ilk şeyleri gol değil.

Atiba Lens den Q7 den çok atıyor reise ayıp ettin şimdi  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bugünkü maçta kim oynayacak 🤔

:evillol: :evillol: :evillol:

Ağlanacak halimize gülüyorum.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Türk tv show dünyasının Quaresması
Konu dışı olacak ama bu kadın benim çalıştığım otelde konaklamıştı.Resepsiyondan biri videoyu gösterip kadını tanıtmıştı  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Rahim Zafer
‏ @Rahim_Zafer_
4 sa.4 saat önce

2 transfer kesin yapılacak (sol bek - sol stoper)
2 transfer de şartlara göre, belki (sol açık - ön libero)

Vakit gelmek üzere.. Birkaç gün sonra buralar yanacak, siper alın..

Gözünüz İngiltere semalarında olsun.
Bu bizim eski futbolcu değil mi?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Atiba Lens den Q7 den çok atıyor reise ayıp ettin şimdi  :D

Haklısın, Atiba reise ayıp ettik  :lol: Gol atmayı geçtim, hemde kritik goller atıyor.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Mehmet ali gibi iş bitirici böyle araları karıştıran inceler gönderen, çok hızlı yürüyen bir kanat oyuncumuz olsa keşke  :lol:
:D

Çevrimdışı Arthur Dayne

Rahim Zafer
‏ @Rahim_Zafer_
4 sa.4 saat önce

2 transfer kesin yapılacak (sol bek - sol stoper)
2 transfer de şartlara göre, belki (sol açık - ön libero)

Vakit gelmek üzere.. Birkaç gün sonra buralar yanacak, siper alın.. 🔥🔥

Gözünüz İngiltere semalarında olsun. 👀
Atiba sakatlanmışken üstelik orta sahadaki oyuncuların yetersiz olduğu bir yerde ön libero transferi şartlara göre mi olacakmış?

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba sakatlanmışken üstelik orta sahadaki oyuncuların yetersiz olduğu bir yerde ön libero transferi şartlara göre mi olacakmış?
Şartlar Medel'in gitmesi  :tabe: O gitmeden transfer yapamazlar o bölgeye  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

3 dk kaldı niye başlamıyor daha bu maç  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 dk kaldı niye başlamıyor daha bu maç  :alala:
Daha takımlar sahaya gelmedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Eyvah eyvah, defanstan pasla çıkma konusunda inanılmaz kötüyüz.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 20:07:42 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı doganay

Aynı uyuyup kalmayı yine yaptılar . Q7 faul diye topu bıraktı , arkadaki Caner de elini kaldırıp bekliyor , adam yanından geçti gitti.  :s20: ne

Çevrimdışı haluk.m

Herkes pasla defanstan çıkmaya çalışıyor quaresma topu alır almaz çalıma giriyor  :kop:

Çevrimdışı sosyalkartal

adamlar paso ofsayta düşüyor sanki ofsayt taktiği yapıyoruz gibi komik olansa tamamen şansa ofsayta düşüyorlar  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

beyler maç nerede yayınlanıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

benim saha görüşüm daha iyiydi o kulübeden bakıyor ben tribünün ortasından bakıyorum :bandit:
Ya abi onundemi penaltiyi gormuyon sen ne gorusu

Çevrimdışı mylife1903

Ben bile gomemiyom kimseyi nezamandir agiz tadiyla
Yer yok yeminle gomecek
Gomulenlefi cikarip yenileri gommeye calisiyoz

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Senin iyiyi kötüyü karşılaştırdığın falan yok, oğuzhan bu ligte oynayamaz ne demek, ne bu adam hürriyet göçer mi, selçuk şahin mi ??? Ben futbolcuların eksilerini artılarını konuşalım diyorum, oğuzhan bir çok eksiği vardır ama yerin dibini de sokmamak gerek ki hele senin gibi bir yönetici bunu yapıyorsa kapatalım gidelim o zaman.
Hurriyete laf yok yalniz
Cok teknik oyuncuydu sonra pitbul gibi kullandilar oyle bir imaji oldu
Ayman mesela mutis adamdi ziya dogan ondan da sirtlan yapti

Ikisini koyacaksin ortasahaya ohhh adam gecmez top gecmes

Çevrimdışı celiker1

Oğuzhan istekli ve iyi gözüküyor.Boyd iyi :super: Topu geri kazanma süremizde bir değişim yok.Takım savunmamız hala güvensiz gözüküyor
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 20:20:48 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kahyaoglueren

Takımı beğendim ben sistem biraz oturmaya başlamış.Blok halinde hareket ediyoruz.Uclar arası mesafe kısa.Pres yaparken sistemli yapıyoruz.Takim halinde öne gidiyoruz.Takim boyunun kısaldığı bence anlaşılıyor.Transferler keşke su kampa sistem otururken gelseydi.

Çevrimdışı tangaz

10 maç oynattığı santraforları 30 milyondan satan Porto'nun Aboubakar'ı satamamasından anlamak lazımdı bir arıza olduğunu.

Çocuk kronik sakatmış, alsak bize girecekti.

bir arıza oldugunu 30- 32 ay kadar önce söylerken ağır saldırılara uğramıştım  :bandit: porto 50 milyona satar diyenlerden biri de sendin sanırım.

ne dediysek çıkıyor noktasına virgülüne değin  :bandit: