2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244367 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Yanlış anlama sakın kötü amaçla yazmıyorum :) ama ömer üründül ü hatırlattı Zlatan attığı 3 gol dışında sahada yoktu gibi olmuş  :D
Messi az kosuyor 6-7km kosulur mu?
Yahu 100 tane gol atiyir adam neden kossun
Bizim takim antremanda atamaz 100 gol kalede karyus olmasa

Dun vidyoya bakiyorum masallah, kumbara gibi butun sutlari yiyor

Bu fbli bazi mallar vardi alekse yaptilar ayni seyi
Aykut kocaman da basladi, aleks kosmuyor falan
Lan ne kosmasi
Herif 26 gol 18 asist mi ne yapmis kossa napacak 49!gol 70 asost mi
Pires yapmiyormus hep ksleyi dusunuyormus aleks diye herifi gonderdiler

Ulan ne sevindim aleks gidince

Kosacak adam var kosmasa da llue adam var
Kosuyla olaydi atletizim takimindN 10bin metreci koyardin 3-4 tane mis gibi top oynardir
Futbol yetenek isidir
Yetenek calisarak falan da kazanilmaz
Ya vardir ya yoktur zorlamaya da gerek yoktur

Aleks kosmuyor, lan ben hoca olsam aleksi antremana almam, sen git kocum dinlen sahile git avmyegit istersen ulkene git anani babani gor cebine de para koyarim gez bi guzel sinirin bosalsin iyice lokum gibi ol, cumartesi 20:00 mac var sitada gelmeyi unutma ilk11 baslayacan, gozun sevem gec kalma

Çevrimdışı mylife1903

aynı düşüncedeyiz falcao al zlatan al buragı sola at  falcao+ burak 40-50 arası gol atar zlatan+burak 30-40 arası gol atar.
Zilatan bi guzel sopa ceker bizim ligde
Hakem dalan dover abi o

Hakem zilatana kirmizi gosteremez zilatan kendi cikar oyundan

Çevrimdışı mylife1903

Paraları çöpe atmak demek herif tutunamıyor. Yetenekli olabilir ama katkı alamayız. Kesinlikle yeni Lens olur.
Quaresmaya kufur edenler icin lensi gonderdik
Lense kufur edenler icin konoyu gonderiyoruz

Çevrimdışı mylife1903

hiç kimse lens olamaz :D ben lens kadar gereksiz hücum faul yapan adam görmedim top kontrolü kötü bu nedenle fahiş hata akabinde faul yapıyor.
Kazma oyuncuya tahammul edemiyorum abi
Baki mercimek ekrem dag falan bile daha duzgun top kontrol ediyordu
Bu babel icin azicik gevsemistim holandalilar konusunda almayacaksin abi bu heriflerden adam
Iyisi buralara dusmuyor zaten arizalar genelde saha disi oluyordu bu lenste saha disi da saha ici de
Sene basi bi koy takimina gol atar sonra gene yatis

Çevrimdışı mylife1903

benim içime de gelip show yapacakmış gibi geliyor biliyon ben kolay kolay yanılmam  :bandit:
Tas yerinde agirdir
Boyko da sov yapacakti
Riske gireceksen yarmonun riskine gir her yerinde oynatirsin sahanin o fizikle sitoper bile oynar

Çevrimdışı mylife1903

toplam borç 1.7 küsur bunun birini 3 yılda ödese 700 küsur kalır hadi faiz bunun içinde değil 1 ödemesin 800 ödesin
tabi bunun içinde vergi yd falan var yani aslında o kadar ödemeyecek oyuncu maaşları var 200 küsurda finansal olmayan borç var
yd nin borcu bunun içindemi bilmiyorum yeni oyuncu alıp yeni borçlanmalar yapılacak tabiki bence bizi çok zorlamayacak bu
tabi ek borç yükü çıkartılmazsa bence güzel  oldu bu yapılandırma yoksa bu sene 400 küsur kısa vadeli borç 200 civarıda uzun vadeli borcun kısa vadeli ödemesi vardı zaten bu 600 ü geçiyor ödeyemez kredi çekerdik borç faizine çalışmış olurduk kaç yıldır böyle oluyor
anca faizi ödüyoruz ana para kartopu gibi büyüyor birde şampiyonluk falan gelirse ek gelirler hep atıl kalıyor harcayamıyorsun
kasa devri yapacak bence büyük ihtimal yönetim nakit devri yapar gelecek yönetime
şampiyon olacağız bu üç senede 2 defa  :bandit:
Abi 2 sene once falandi herhalde
Ayni bilancolari alip incelemis sonra benim ekibe inceletmistim
Goruntu oyle guzeldi oyke guzeldi
50 milyon yuro civari nakit lazimdi
Bir de bir sene feda
Simdi cok baska seyler konusuyor olacaktik
Hatirlarsin o gunleri senin su halinden bile daha pozitiftim bitirelim borclari boyle boyle dusup 100milyon alip tekte uzun vadede cozecez loca geliri olacak onu kirediye baglariz falan otueuo cozum uretiyorduk

Noldi?

Buyudu borc

Çevrimdışı mylife1903

Cenk o isimlerle aynı seviye de değil ama özellikle ligde işimizi görür. O da kanat rotasyonunda kullanılabilir. Ha şimdi diyecekler. Bu ihtiyarlara bu paraları verdiğimiz için batıyoruz.

Sağlam golcü ya da skorer alıp da patlayan kim olmuş. Herkesin aklına Van persie gelir de adamı sakat itelediler yine 15 fol attı üstüne bir de fb şampiyonluk puanı aldı aslında ama bizde Gomez vardı onların şanssızlığı  :evillol: Son şampiyonlara bakalım gs burak-drogba-schneider ile 4 sezonda 3 kere oldu. arada olan fb sow-kuyt-emenike 15 er gol attılar. webo falan da 10 atmıştı. biz gomez ile olduk sonra ki sene talisca-cenk-babel-abu toplam da bir gomez gibi tek başına katkı vermediler ama 15 ort tutturdular. sonra gs 29 gollü gomisle geçen sene yine 30 cagne çoğu kasımpaşada ama üstüne rodrigues onyekuru vs tüm hücumcularından yararlandı. Savunma yönü ağır basıp şampiyon olan son takım fb dir onda da Alex vardı ve ts den şike ile aldılar.

Ha illa genç genç deniyor da olmamış adamı alıp riske girip karavana atarsak ne olacak. He olacağı belli adamlar var onlara paramız yetmez burada çoğu kişinin takip etmediği birini söyleyeyim mesela brian brobbey ayartabiliyorsan ayart ama çoktan profesyonel sözleşme imzalamamıştır 2-3 sene sonra psg city barca real falan yapar. ya da belki de menajeri anlaştmıştır bile devlerle çoktan. Bize kalan gençler çoktan kurtların eleğinden geçmiş oluyor. Sorunlular çürükler falan kalıyor parlatıp menajerler sonra iteliyor işte 1-2 maç milli takıma aldırıp. türk kulüpleri asıl bu tarz futbolculara para verip batıyor.
Zamanjnda yazmistim tekrarlayam
Gomez tek basina yeter
Cenk tek basina yetmez
Gomez cenk yeter
Abu tek basina yetmez
Cenk abu yeter
Negredo yetmez
Cenk negredo yetmez
Negredo abu yetmez
Negredo gomez yeter

Taliska bunlara eklersen katalizor olur tabi

Sut atmadan gol gol atmadan 3 puan olmaz
Gol yememekle anca ilk5e oynarsin atacaksin
Abdullah avci ibb ortalamasi ile gol atsin ocakta yolcu

Çevrimdışı mylife1903

Sol ayaklı stoper sayısı epey az, bu yüzden piyasası yüksek. Uzun süredir oynamayan ya da düşük profilli oyuncular var ucuza. 4-5 M Eurolar altına eli ayağı düzgün pek bir şey yok.

Bazen de aklıma geliyor Sergen daha önce sol ayaklı stoper olmaz demişti bir programda. Bizde artık şart diye bir irade oluştu sağ ayaklı adam alırız olacağı varsa da olmaz :) Anca Marcelo'yu falan kabul eder taraftar.
Bu marsiylada bir cocuk vardi yakisikli fasli ya da cezayirli kerim mi ne iyi sitoperdi o

Çevrimdışı mylife1903

sergen orda latife yapmış kendide solak ya solaklar inceci ya ve stoper=kazma kavramı olmasından sebep  :D
O kesme efecan anlatiyor ya
Sergen hocam yorulduk azicik sen kendin kosmadin bizi kosturuyorsun demis
Olm demis kazmasiniz kosacaksiniz tabi
Sen benim gibi oyna antremana gelme demis

Çevrimdışı mylife1903

Küçük takimda potansiyeli gördüğümüz  isimleri almak istediğimizde küçük bir takimla anlaşmamız lazım onlar bizim yerimize oyuncu talip olup alsınlar hem böylelikle fiyat çok yükselmez ve onlardan biraz ekleyip geri alalım

Mesela Luka Joviç için Benfica bu tekniği kullandi, Benfica direkt Belgrad’dan talip olsa Joviçe en az 15 fiyat kesecekler adamlar bir Rum takımına iki milyona aldırıp onlardan bir ay sonra 6 aldılar ve en az 7 milyon kar yaptılar
Hehehe
Ya bizim baskan benfikadan taliskayi belese almaya calisti sonra
PortodAb abuyu alacakti belese

Ya o herifler adama donunu ters giydirir
Cin olmadan carpmaya calisiyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene ki Monaco da değerlendirirsek haksızlık olur adama Falcao olmasaydı küme düşmüşlerdi.  :) Ondan sonra en çok skor yapan adamları Tielemans tır onunda attığı en fazla 4-5 goldür. Gomez de 8 tane mi ne attı takımı küme düştü. Gomez kötü oyuncu mu 2017-2018 de olsa yine şampiyon yapardı bizi. Beşiktaş ın sorunu Burak gelene kadar golcüsüz oynaması yoksa bu sene 5. şampiyonluğumuza gidiyorduk golcümüz olsa. Biz pozisyona giriyoruz geçen sene en yakın rakibimize fark atmıştık. Ceza sahasında topla buluşmada. İlk devre de 1. dik ama 28 gol atabildi takım 7. bitirdi. Sadece Burak ın gelmesi Ljacic i bile nasıl değiştirdi. Bu sene geçen sene ki kadar performans veremez. Konoplyanka bizim mali yapımızı bozar sadece onunla ne uzalır ne kısalır takım olarak. Falcao da evet 7 m euro arttır borcu ama 70 m euro gelir elde edersin.

Bir de nacizane yanlış anlama genele söylüyorum. her topçunun iyi veya kötü sezonu olabilir.  Ama forvet bakarken istatistikleri önemlidir. 500 maç oynamış adam %60 ı kadar gol atmışsa maçların o adam üst seviyedir. Gol sayısının da 4 de 1 ine yakın asisti vardır iyi golcüler bencil olur genelde.  :D O adamı alın çok büyük ihtimal sizi şampiyon yapar.

Bir oyuncunun Gol + Asist toplamı oynadığı maçın %80 ine geliyorsa o elit seviyedir. Uğraşmayın bize gelmez  :evillol:
Golcu kendi yer neden baskasina servis yapsin
Baggionun 200 golune 20 asisti falan vardir
Serianin seria oldugu zamanlar
Dayak yiye yiye gol atiyordu topu gene vermiyordu

Çevrimdışı mylife1903

lig.1 de 2 maçta 1 gol atıp 7 mlyn alan adamı feci gömüyorsun

walla süperligde 31 maçta 7 gol yani 4-5 maçta 1 gol atıp 4,5 mio maaş alan adamı bunun 10da 1i kadar gömmemiştin  :D
Negredo iyidi abi cevresi kotuydu yoksa 30 atardi

Çevrimdışı mylife1903

Monaco zaten ne oynamış ki, onca genç yetenek arasından en fazla 5 gol atan var. Yedeği Sylla 18 lig maçında gol atamamış, bir tane şampiyonlar ligi bir kupada atıp 28 maçta 2 gol - 1 asist seneyi kapamış. Ki kötü bir oyuncu da değil o kadar.

25-30 milyonluk oyuncuları 4er 5er gol atabilmişler anca zaten.

Falcao her türlü iş yapar bizim ligde.
Tek bacakla 15 atsr adam
Yahu neden gomuluyor anlamiyorum
200bin de firma satar
Falkao bu yahu negredo falan degil
Negredonun 5 sezonda attigini 2 sezonda atar bu
Rakip alinca gomuyoruz biz alsak habalimanin50bin kisi olurdu
Zilatani kopuk bacakla alalim koltuk deynekleriyle negredodan cok atar demistik herif hala atiyor

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tek bacakla 15 atsr adam
200bin de firma satar
Zilatani kopuk bacakla alalim koltuk deynekleriyle negredodan cok atar demistik herif hala atiyor

alan bide o diğer istedikleri adam gibi olur transferi  :lol: Son dakikada da diagne gibi bir adamı kitler mission completed. Diagne inşallah satamazlar  :lol: Bence asıl büyük transferleri o olur. Doğru adamlar peşinde koşuyorlar, almaları gereken adam bu. Biz maliyetli düzgün kadro falan diye uğraştık hep ama forvette yaşa paraya falan bakmayacaksın, gomez etkisini düşünün. Şampiyon yaptığı sene kaleci günayı gs maçında ipten alması büyük maçlardaki golleri ligte kritik golleri, o olmasa dembabalı kadroya dönerdi bizim takım. Bütün mevkide kıssınlar az harcasınlar ama forvet konusunda kısmasınlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Var. Maç başına 16 kilometre koşan Tolga Ciğerci örneğin.  Ronaldo 100-200 metre ve düz  koşularda Messi ise daha kısa mesafelerde slalom  tarzı koşularda daha etkili. Doğal olarak Ronaldo oyunu  Messi'ye oranla daha geniş alanda  oynuyor ve daha fazla mesafe kat ediyor ama ikisinin  ortak  noktası sürat koşularını daha çok denemeleri.  Peki maç başına 16 km. kat eden  sürat koşusu yapmayan Tolga Ciğerci nerede? Çok koşan çok etkili olur diye bir denklem yok. Tangaz'ın da dediği gibi Premier Ligdeki takımlardan daha çok koşan Alman takımları var. Schalke örneğin. Takımın , oyuncunun daha fazla mesafe kat etmesi daha etkili olması anlamına gelmez.
Koşup da faydalı olamayan bir örnek de verdin, koşmanın gereksiz olduğunu mu anladık böylece?

Kaldı ki Tolga Ciğerci'nin neyi var? Tudor zamanında herif acayip oynuyordu, sonra sakatlandı da çaptan düştü. Bizim koşmayan Oğuzhan'a tercih ederdim o dönemki Tolga'yı.

Çevrimdışı mylife1903

Koşup da faydalı olamayan bir örnek de verdin, koşmanın gereksiz olduğunu mu anladık böylece?

Kaldı ki Tolga Ciğerci'nin neyi var? Tudor zamanında herif acayip oynuyordu, sonra sakatlandı da çaptan düştü. Bizim koşmayan Oğuzhan'a tercih ederdim o dönemki Tolga'yı.

Ozzinin kosu mesafesi az degil yalniz biraz yanlis ornek olmus
Zaten 90 dakika sahada emekli yuruyusu yapsan 5-6 km olur
Fazla anlam yukleniyir kosu mesafesine
Zaten mac devamli duruyor soluklaniyorsun yuruye yuruye pozisyonjna geciyorsun devamli depar atilmiyor
Yahu vida mesela nasi kossun nereye kossun 10km

Kosu boyla da alakali mesela malbuyana 5 adim atiyor burak 2 adim
Toplu kosu var depar var depar hizi var
Bunlar senin topla iliskin kotu olduktan sonra bombos islerdir

Kosu kalitesi olarak bakmak lazim mesela sosa nasi kosuyordu basiyordu tam zamaninda bacaklar mutis seri fuleli teknik yetenek var simdi ismael 15km kossa nolur adriyanon 8km kosarak yaptigi isi yapamaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Hehehe
Ya bizim baskan benfikadan taliskayi belese almaya calisti sonra
PortodAb abuyu alacakti belese

Ya o herifler adama donunu ters giydirir
Cin olmadan carpmaya calisiyorsun
10 maç oynattığı santraforları 30 milyondan satan Porto'nun Aboubakar'ı satamamasından anlamak lazımdı bir arıza olduğunu.

Çocuk kronik sakatmış, alsak bize girecekti.

Yok artık, oğuzhanın 2  bacağı olmasın yine de tolga ciğerciyi tercih etmem o günlü tolgayıda.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oğuzhan ile Ronaldo'nun koşu mesafeleri yakın.  90 dakika oynadığı maçlarda 11 km. civarı mesafe kat ediyor Oğuzhan. Bizim takımın en çok koşan isimlerinden oynadığında.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tek bacakla 15 atsr adam
200bin de firma satar
Gelmez inşallah yoksa lig baya kolaylaşacak onlar için
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı huseyincelebi

Güney amerikalılar parayı sever  :D araya girip neden fiyat yükseltmiyoruz  :bandit:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok artık, oğuzhanın 2  bacağı olmasın yine de tolga ciğerciyi tercih etmem o günlü tolgayıda.
Herif 10 maçta 6 gol atmıştı, Oğuzhan son 3 senede 6 gol atabildi.

Herif 10 maçta 6 gol atmıştı, Oğuzhan son 3 senede 6 gol atabildi.

Bu onu ondan daha iyi mi yapar ??? Attığı gollerde hep uzaktan şutlar aynı gol tarzı. Atibada hiç gol atamıyo atibadan da mı daha iyi o zaman. Bu adamlar ortasaha değerlendirilmesi gereken ilk şeyleri gol değil.

Çevrimdışı 38life

Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz'ün adalelerinde zorlama tespit edildi.

Her iki oyuncu da 2 hafta forma giyemeyecek.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS

Çevrimdışı huseyincelebi

Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz'ün adalelerinde zorlama tespit edildi.

Her iki oyuncu da 2 hafta forma giyemeyecek.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS
Bugünkü maçta kim oynayacak 🤔
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 10:52:21 huseyincelebi ]

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦