2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242257 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sivas maçına çıkacak kadro hemen hemen bu olduğu için, bir fikir verebilir bize. İzlenirde acaba yapıalcak stadın kamera açısı falan güzel mi ve yayınlanacak mı ?

Çevrimdışı 38life

Kimlerin geleceğini yöneticilerin bile bildiğini sanmıyorum  :tabe:

Birilerinin gelip gelmeyeceğinden haberleri var mı ondan da şüpheliyim ben  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Futbolda dün yoktur. 2 senedir verimsiz oynuyorsa, eleştirilir.

Alternatifi yok diye eleştirmeyelim mi?

Takımda en alternatifsiz adam Caner, onu hiç eleştirmeyelim o zaman. Hele Lens'in alternatifi Quaresma, onu da eleştirmeyelim.

Bir de bakarsın, alternatif takım içinden çıkar. Geçen sene Dorukhan'ı kim tahmin ediyordu? Bakarsın Muhayer çıkar, Oğuzhan'ın verdiğinden fazlasını verir.

Gerçi Oğuzhan çok şanslı, çünkü Abdullah Avcı geldi. Onun sisteminde 40 yaşındaki Emre ortada maestro gibi az eforla çok katkı verdi geçen sene. Bir zahmet Oğuzhan da o kadarını yapsın.

Bende fazlasını söylemiyorum zaten. Şuan takımda o pozisyonda oynaması gereken en mantıklı tercih o. Bir zahmet oynasın. Benim dediğim adamın kumasını biliyorken bu kadar yerin dibine sokmak anlamsız.

Beni çok iyi anladığını düşünüyorum da neyse.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Rakip Udinese ve millet maçı izlemem falan diyor. İlginç gerçekten. Ben 1 haftadır bu maçı bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Rakip Udinese ve millet maçı izlemem falan diyor. İlginç gerçekten. Ben 1 haftadır bu maçı bekliyorum.
Oguzhani yerin dibine sokup Caner güzellemesi yapıyorlar. Aynı zamanda sol bek eksikliğinden dem vurup orta saha transfer haberi alınca da kanat eksikken ne gerek vardı deniyor.

Durum özeti bu. En iyisi bu aralar fazla yorum yapmamak, okuyup geçmek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes orta kafa golden sıkılmış herhalde  :tabe: Son maçtaki gibi Q7 sürekli orta açacaksa izlemesek daha iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

futbol oynamayı bilmekle futbolcu olmak farklı şeyler bu iş için para alıyorsan iki maç kötü olma hakkın var ama iki yıl
yok hala umursamaz olabiliyorsan sen futbolcu değilsin demektir. seyirci tarafından tepki görünce insan biraz kıpırdanır
bunda oda yok umursamıyor bile işin gerçeği insan birşeyler yapmaya çabalar ama nasıl çabalasın yürüyecek gücü yok
bu arada ozi iki yıl değil geldiği zamandan beri sadece bir yıl oynadı onun dışında yok 5-6 yıldan bahsediyoruz.
iki yıl diye yumuşatmayın olayı
Yapma abi şimdi sen diyorsun ki samet aybaba ve 2 yıllık bilic döneminde oynamadı;şenol hocanın ilk yılı oynadıysa oynadı.Umursamaz hareketleri ve gamsızlığı senin sinirini bozmuş ama adamın 5-6 yılını çöpe atmak çok haksızlık olur adama.

Oguzhani yerin dibine sokup Caner güzellemesi yapıyorlar. Aynı zamanda sol bek eksikliğinden dem vurup orta saha transfer haberi alınca da kanat eksikken ne gerek vardı deniyor.

Doğrusunu söylemek senin benim onun görevi, yorum yapmassak yanlış büyür.

Çevrimdışı 38life

Ben okumuyorum artık forumdaki tartışmaları  :D Okunacak gibi değil çünkü.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Muhayer ve Boyd’u baya merak ediyorum 
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Herkes orta kafa golden sıkılmış herhalde  :tabe: Son maçtaki gibi Q7 sürekli orta açacaksa izlemesek daha iyi  :tabe:

Son maçta Quaresma sürekli orta açmadı. 500 milyonuncu kez tekrarlıyorum: "Algı her şeydir."

Adam cepheden yolladığı 2 uzun topla 2 kez %100lük gol şansı yarattı.

Çevrimdışı Arthur Dayne

+ olarak sondan bir önceki maçtaki yayın kalitesizliği sebebi de izlememem için bir sebepti ama diyorum ya muhayyer'i merak ediyorum özellikle.

Son maçta Quaresma sürekli orta açmadı. 500 milyonuncu kez tekrarlıyorum: "Algı her şeydir."

Adam cepheden yolladığı 2 uzun topla 2 kez %100lük gol şansı yarattı.

Quaresma bu takımdan gitmelidir, sisteme uymadığı bellidir.

Çevrimdışı 38life

+ olarak son maçtaki yayın kalitesizliği sebebi de izlememem için bir sebepti ama diyorum ya muhayyer'i merak ediyorum özellikle.

Son maç yayınlanmadı ki. Hangi yayın kalitesizliği?  :alala:

+ olarak son maçtaki yayın kalitesizliği sebebi de izlememem için bir sebepti ama diyorum ya muhayyer'i merak ediyorum özellikle.

Bugünkü stad ve yayın kaliteli mi ? bende bundan izlememiştim.

Çevrimdışı Arthur Dayne

düzelttim iletiyi pardon  :)

Çevrimiçi yaço58

"ÖZEL | Beşiktaş, Umut Meraş için yaptığı teklifi yükseltti.

10 milyon TL olan teklifini 12 milyon TL'ye çıkardı.

6 milyon TL peşin + 6 milyon TL taksit."     Y.Sabuncuoğlu

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1157310082951966720

Umarım sallıyordur, yalan haber yapmıştır 2m€' olmuş yine...   Bursa'dan hiçbir şey almayacaksın, fbgs altyapı takımı onlara gelince 500bin €.
Yağızın haberler genelde doğru oluyor şu bursaya 2milyon euroya yakın para nedir bide umut meraş için gidin duhan Aksu falan kovalayıp eğer dönüp dolaşıp umuta teklif attırtıysak vay ki ne vay halimize

Şu bi muhabir canlı yayın ile verdi ya maçı ondan bahsetmiş herhalde.

Çevrimdışı savaş altay

Bu mac icin keyif olabilir. Sonunda duzgun bir hazirlik maci.

Renkli guzellemesi eksik kalmasin, adamlar bayern ile oynuyor ya   :kop:

Çevrimdışı levitate

çilekli link atabilecek var mı
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Gerçi Oğuzhan çok şanslı, çünkü Abdullah Avcı geldi. Onun sisteminde 40 yaşındaki Emre ortada maestro gibi az eforla çok katkı verdi geçen sene. Bir zahmet Oğuzhan da o kadarını yapsın.

Oguzhandan artik fayda gelmez diyenlerdenim ama bu nokta onemli.

Avci dar alanda oynatiyor, oguzhan icin yepyeni bir sezon olabilir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aslinda tan araya girmekikntiransfer
Bu adami araya girip almak camiayi kenetler
Butun gundem degisir

Bizim camianin yuzu guler

Su sinerjiyi beceremedik
Bu yonetim falkao olayina entegre olsun kapsin o herifi gsnjn elinden o ezikci yoneticiye de teknkelime etmeyecem, voleybolcuya da

Müdahil olmamaları hata zaten. Alamasan bile işlerini bozarsın. Onlar bize yaparken iyi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ankarakartal06

Rahim Zafer
‏ @Rahim_Zafer_
4 sa.4 saat önce

2 transfer kesin yapılacak (sol bek - sol stoper)
2 transfer de şartlara göre, belki (sol açık - ön libero)

Vakit gelmek üzere.. Birkaç gün sonra buralar yanacak, siper alın.. 🔥🔥

Gözünüz İngiltere semalarında olsun. 👀

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Messi az kosuyor 6-7km kosulur mu?
Yahu 100 tane gol atiyir adam neden kossun
Bizim takim antremanda atamaz 100 gol kalede karyus olmasa

Dun vidyoya bakiyorum masallah, kumbara gibi butun sutlari yiyor

Bu fbli bazi mallar vardi alekse yaptilar ayni seyi
Aykut kocaman da basladi, aleks kosmuyor falan
Lan ne kosmasi
Herif 26 gol 18 asist mi ne yapmis kossa napacak 49!gol 70 asost mi
Pires yapmiyormus hep ksleyi dusunuyormus aleks diye herifi gonderdiler

Ulan ne sevindim aleks gidince

Kosacak adam var kosmasa da llue adam var
Kosuyla olaydi atletizim takimindN 10bin metreci koyardin 3-4 tane mis gibi top oynardir
Futbol yetenek isidir
Yetenek calisarak falan da kazanilmaz
Ya vardir ya yoktur zorlamaya da gerek yoktur

Aleks kosmuyor, lan ben hoca olsam aleksi antremana almam, sen git kocum dinlen sahile git avmyegit istersen ulkene git anani babani gor cebine de para koyarim gez bi guzel sinirin bosalsin iyice lokum gibi ol, cumartesi 20:00 mac var sitada gelmeyi unutma ilk11 baslayacan, gozun sevem gec kalma
işin özeti burası zaten. Bir de koşu var sonuç aldırır koşu var haybeyedir.

Şimdi kalecilerin bile 5 km mesafe kat ettiği oluyor 20 km maç başı koşan adam ben hiç denk gelmedim. Varsa da çok nadirdir. Koşan takım dirençli takım rakibi bozar iyidir ayrıca da oynayan takımların çok koşması demek çok top kaptırıyor olması demek. Önemli olan topu koşturmak.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Zamanjnda yazmistim tekrarlayam
Gomez tek basina yeter
Cenk tek basina yetmez
Gomez cenk yeter
Abu tek basina yetmez
Cenk abu yeter
Negredo yetmez
Cenk negredo yetmez
Negredo abu yetmez
Negredo gomez yeter

Taliska bunlara eklersen katalizor olur tabi

Sut atmadan gol gol atmadan 3 puan olmaz
Gol yememekle anca ilk5e oynarsin atacaksin
Abdullah avci ibb ortalamasi ile gol atsin ocakta yolcu

Cenk-Abu da yetmez Talisca ve Babel ile desteklersen olur. Çok zorlamaya gerek yok işte 60 ı ileri 4 ve yedeklerinden minimum gelmesi lazım 80 gol attın mı yeter. geleni geçeni içeri almadığın sürece.  :D