Gommenin de adabi var
Ozzi ismael sinifi lens sinifi adam degil
Objektif gomecen
Kiz gibi fizigi var de tamam
Gucsuz de tamam
Kosamiyor yavas de
Oturalim tartisalim artisini eksisini
Ozzi gibi saha gorusu olan kac adam var takimda
Layicten bile iyi goruyor radar gibi cocuk
Derdi baska ozzinin evlendirecez onu bir de o maasin yarisini icerde tutacaz biriktirip ev falan alsin yoneticiler sergene ilk evini bizim yoneticilerden biri almisti hatirlarsin prasini vermeyip o hesap yoksa ozzi duzemezse 2021 hedefi ikinci lig
Evlenmesi bana göre de faydalı olur, hala çok çocuksu. Hayat bilgisinin zayıf olduğu yüzünden okunuyor, kitap falan da okumalı. Görünen o ki Sergen bu yollardan geçtiği için şu yağ tulumu Ozan'ı yarım sezonda baya adam etmiş.
Ozzy'nin teknik olarak yerinde saymasını anlayabilirim ama fiziğini geliştirmemiş olmasının bir mazereti yok, kas kütlesi kazanması gerekiyordu. Ne çelimsiz adamlar çalışınca makineye dönüşüyor. Ozinin salon antremanlarını sabunlayıp geçtiğinin geyiği yapılıyor zaten oyuncular arasında. Anladığım kadarıyla kendisi de bu geyiğe dahil.
Bu sezon onun kariyeri açısından belirleyici olacak, istediklerini yapamazsa Avcı'dan Şenol hocadan bile yediğinden daha büyük kesik yiyeceğini düşünüyorum.
Bana göre sadece 8 numarada, daha çok ileriyi düşünen bir mentaliteyle ve yanında toplayıcılık yapabilecek biriyle oynaması gerekiyor. Atiba, keza önceden Veliyle olduğu gibi.
Fiziğini toparlamadığı sürece topa basması, oyunu yavaşlatması kendisinden pek beklenmemeli. Böyle olunca tek seçeneği yana Oynamak olan bir Oğuzhan izliyoruz.