2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4252018 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

Varsa bilen oguzhanin kaç tane kilit pası attığını yazısında konuya kilit vuralim.

İstatistik mini etek gibidir diye bir söz vardı onuda ekliyor ve iyi bir Oğuzhan bu lig için paha biçilemez.

Vuralım.

https://tr.whoscored.com/Players/107077/History/Oguzhan-Ozyakup

Son iki seneki rating'leri 6.61 ve 6.42. Felâket yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oguzhanı bende severim ama son iki senesi gerçekten kötü ama senin sayende oğuzhan gömücüler oğuzhan sevici oldular. Ters manyel mi yapıyorsun
Aynen, yarın da Lens'i gömeceğim :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolganın en formda halini oğuzhana tercih ederim diyosun. Tolganın en formda hali bile oğuzhandan iyidir ve tercih edilmez. Uzaktan şutlardan başka hiç bir katkı vermedi tolga bir de press gücü olarak. Kazmanın tekiydi oğuzhanla aynı cümlede geçmesi bile hakaret.

Oğuzhan Tolga ile aynı cümlede yer alıyorsa, kendi kabahati.

Formda Tolga'yı koşmayan ve formsuz Oğuzhan'a tercih ederim, çünkü Oğuzhan'ın koşmayan ve formsuz halinden hiç bir fayda göremiyorum. Futbol sadece isimle ya da teknikle oynanmıyor.

Koşmayan ve formsuz Oğuzhan'ın bizi sahada 10 kişi bıraktığını düşünüyorum. Onun yerine kimi koysan, daha faydalı olur.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aynen, yarın da Lens'i gömeceğim :)

Ooo heyecanla atıf ya da dirar daha iyi falan ne de olsa koşuyolar demeni bekleyeceğim :)

Oğuzhan Tolga ile aynı cümlede yer alıyorsa, kendi kabahati.

Formda Tolga'yı koşmayan ve formsuz Oğuzhan'a tercih ederim, çünkü Oğuzhan'ın koşmayan ve formsuz halinden hiç bir fayda göremiyorum. Futbol sadece isimle ya da teknikle oynanmıyor.

Koşmayan ve formsuz Oğuzhan'ın bizi sahada 10 kişi bıraktığını düşünüyorum. Onun yerine kimi koysan, daha faydalı olur.

Oyuncuların eksiklerini karşılaştırmak ayrı şey, oyuncuyu haketmediği şeyler söylemek başka bir şey. Oğuzhanın şu bu eksik geliştirmesi gerek falan demek başka, tolga denen yetersize tercih ederdim demek başka. Bu oyuncuyu yerin dibine gömmek demek, hayatında 1 sezon harici başka hiç bir şey yapmayan hatta 1 sezonda değil, yarım sezon bir performans gösteren birisine böyle davranmak yanlış. Oğuzhanın toplamda yaptığı şeyler çok daha fazladır. Geçmiş performansları boşver diyorsun, hem de isimler oynamıyor diyorsun. Tolganın da geçmişte yaptığı yarım sezon performansından başka hiç birşeyi yok.

Çevrimdışı murat

Ooo heyecanla atıf ya da dirar daha iyi falan ne de olsa koşuyolar demeni bekleyeceğim :)
Dirar değil de atıf iyidir. Hem bu sene iyi oynamışki demek transfer yaparak daha iyi bir takıma kapağı attı :lol:

Çevrimdışı murat

Oyuncuların eksiklerini karşılaştırmak ayrı şey, oyuncuyu haketmediği şeyler söylemek başka bir şey. Oğuzhanın şu bu eksik geliştirmesi gerek falan demek başka, tolga denen yetersize tercih ederdim demek başka. Bu oyuncuyu yerin dibine gömmek demek, hayatında 1 sezon harici başka hiç bir şey yapmayan hatta 1 sezonda değil, yarım sezon bir performans gösteren birisine böyle davranmak yanlış. Oğuzhanın toplamda yaptığı şeyler çok daha fazladır. Geçmiş performansları boşver diyorsun, hem de isimler oynamıyor diyorsun. Tolganın da geçmişte yaptığı yarım sezon performansından başka hiç birşeyi yok.
Öyle senin dediğin gibi demiyor işte bildiğimiz oğuzhan gibi oynamazsa beşiktaşta işi yok diyor.ben bu sene daha doğru bir kurguyla geri dönebieceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta Fransız savunma oyuncusu Isimat Mirin, Amiens'ten transfer teklifi almıştı.

Siyah beyazlı oyuncu, Beşiktaş'ta kendisini ispatlamak istiyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; 27 yaşındaki savunma oyuncusunun Beşiktaş'tan ayrılmak istemediği öğrenildi.

Fransız kulübünün teklifine karşılık Mirin, Beşiktaş'ta kalmak istediğini ve siyah beyazlı taraftarlara kendini ispat edeceğini yöneticilere iletti.

Yapılacak görüşmelerin ardından Beşiktaş Yönetimi, Mirin'i ikna ederse transfer gerçekleşecek.

Isimat Mirin, geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'a transfer olurken 14 maçta forma giydi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Öyle senin dediğin gibi demiyor işte bildiğimiz oğuzhan gibi oynamazsa beşiktaşta işi yok diyor.ben bu sene daha doğru bir kurguyla geri dönebieceğini düşünüyorum.

Bende oğuzhanı beğeniyorum, evet iki yıldır yokları oynadığını kabul ediyorum, ama bu adamın biraz canlanmış hali lig için yetiyor. Bu sene son şansı zaten, aa ile de olmazsa yollar ayrılır artık zaten ki olması gereken o olur. Ama bu değilki bu adam kötü biri, sadece belli bir taktikte oynayabiliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ta Fransız savunma oyuncusu Isimat Mirin, Amiens'ten transfer teklifi almıştı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; 27 yaşındaki savunma oyuncusunun Beşiktaş'tan ayrılmak istemediği öğrenildi.

Fransız kulübünün teklifine karşılık Mirin, Beşiktaş'ta kalmak istediğini ve siyah beyazlı taraftarlara kendini ispat edeceğini yöneticilere iletti.

Yapılacak görüşmelerin ardından Beşiktaş Yönetimi, Mirin'i ikna ederse transfer gerçekleşecek.

Isimat Mirin, geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'a transfer olurken 14 maçta forma giydi.

:s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

🔥Riza Durmisi Lazio'nun kamp kadrosuna alınmadı. Oyuncu Beşiktaş ile anlaşmaya yakın.
(Corriere dello sport)
Gelmesin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Gommenin de adabi var
Ozzi ismael sinifi lens sinifi adam degil
Objektif gomecen
Kiz gibi fizigi var de tamam
Gucsuz de tamam
Kosamiyor yavas de
Oturalim tartisalim artisini eksisini
Ozzi gibi saha gorusu olan kac adam var takimda
Layicten bile iyi goruyor radar gibi cocuk

Derdi baska ozzinin evlendirecez onu bir de o maasin yarisini icerde tutacaz biriktirip ev falan alsin yoneticiler sergene ilk evini bizim yoneticilerden biri almisti hatirlarsin prasini vermeyip o hesap yoksa ozzi duzemezse 2021 hedefi ikinci lig

Evlenmesi bana göre de faydalı olur, hala çok çocuksu. Hayat bilgisinin zayıf olduğu yüzünden okunuyor, kitap falan da okumalı. Görünen o ki Sergen bu yollardan geçtiği için şu yağ tulumu Ozan'ı yarım sezonda baya adam etmiş.

Ozzy'nin teknik olarak yerinde saymasını anlayabilirim ama fiziğini geliştirmemiş olmasının bir mazereti yok, kas kütlesi kazanması gerekiyordu. Ne çelimsiz adamlar çalışınca makineye dönüşüyor. Ozinin salon antremanlarını sabunlayıp geçtiğinin geyiği yapılıyor zaten oyuncular arasında. Anladığım kadarıyla kendisi de bu geyiğe dahil.

Bu sezon onun kariyeri açısından belirleyici olacak, istediklerini yapamazsa Avcı'dan Şenol hocadan bile yediğinden daha büyük kesik yiyeceğini düşünüyorum.

Bana göre sadece 8 numarada, daha çok ileriyi düşünen bir mentaliteyle ve yanında toplayıcılık yapabilecek biriyle oynaması gerekiyor. Atiba, keza önceden Veliyle olduğu gibi.

Fiziğini toparlamadığı sürece topa basması, oyunu yavaşlatması kendisinden pek beklenmemeli. Böyle olunca tek seçeneği yana Oynamak olan bir Oğuzhan izliyoruz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bak şimdi, @mylife1903 mü söylüyordu, bir oyuncu kötü oynayabilir ama kötü koşamaz. Orta sahada oynayan bir oyuncunun kötü koşmaya hakkı yok.

Bak şu 2 habere:
https://m.haberler.com/besiktas-5-1-konyaspor-macinda-oguzhan-yok-artik-9215024-haberi/

https://www.futbolarena.com/besiktas/besiktas-kayserispor-maci-kosu-mesafesi-311770h/

Oğuzhan 2016-17 sezonunda böyle haberlere konu oluyordu.

Var mı son 2 senedir böyle bir haber? Ben bulamadım.

Oğuzhan'da Selçuk İnan sendromu oldu. O da iki sene kastı, sonra ne hikmetse saldı.

Evet; kötü koşmaya hakkı yok derken de koşu kalitesinden bahsediyordu. 2 senedir Oğuzhan'ın güçsüz olması eskisi gibi haberler çıkmaması  derken bunları bana anlatma en iyisi Tuncaboylu  :) . Biliç sonrası biraz hırs yaptı. 6 ay disiplinli takıldı . Fizik gücünde  olumluya gidişat  gözlenirken sonra saldı kendini.  İnsanın biraz da içinde olmalı o şevk.

Siyah beyazlıların Huddersfield forması giyen Terence Kongolo'yu transfer gündemine aldığı iddia edilmişti.

İngiliz basınında bugün ise bu gelişmeler üzerine bir haber yer aldı.

Haberde; Huddersfield'in Kongolo'yu kiralamayı kesinlikle düşünmediği belirtildi.

25 yaşındaki stoper oyuncusunun İngiliz kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Geçen sezeon Premier Lig'de 32 maça çıkan Kongolo, 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Çevrimdışı tuncaboylu

Mirin ya da Roco ikilisinden biri gidecekse Roco gitsin.

Hatta bence hiç biri gitmesin.

Mevcut kadroda Vida, Mirin ve Roco dışında stoper yok, altyapıdan gelen Alpay ve Fatih de kiralandı.

Çevrimdışı haluk.m

Isimat-Mirin;  Kendimi taraftara ispat etmek için 1.2 milyon sebebim var,  bırakın ispat edeyim  :kop: 

Hesaplı olmasına hesaplı ama Hollanda da 500bin €  oynayan adam para görünce böyle oluyor.   1,2 bizde alıyor Fransa'nın hangi küme düşme adayı brüt 2,5m € verir ki buna :D

Akşam dananın kuyruğu kopacak  :s20:
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 14:43:42 jokerhm ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

1 haziranda avcı ile imzaladığımızda,şaka amaçlı bizde transfer ağustos ayında başlar demiştim gerçek oldu.Görünen o ki ayın 15'inden sonra birkaç transfer yapar sezonu kapatırız.

Isimat-Mirin;  Kendimi taraftara ispat etmek için 1.2 milyon sebebim var,  bırakın ispat edeyim  :kop: 

Hesaplı olmasına hesaplı ama Hollanda da 500bin €  oynayan adam para görünce böyle oluyor.   1,2 bizde alıyor Fransa'nın hangi küme düşme adayı brüt 2,5m € verir ki buna :D

Akşam dananın kuyruğu kopacak  :s20:

Böyle şeylerde futbolcuya kızılmasını anlamıyorum, haketmiyosa verme. Şuan da hangimiz burda maaşımız 1.2 milyon euro olsa yok ya abi bana fazla bu der, direk alır ki futbol gibi yüksek egolu bi meslektesin ve etrafındakiler inanılmaz paralar alıyorken.Bu konuda laf edilecekse yönetime laf edilmeli.

1 haziranda avcı ile imzaladığımızda,şaka amaçlı bizde transfer ağustos ayında başlar demiştim gerçek oldu.Görünen o ki ayın 15'inden sonra birkaç transfer yapar sezonu kapatırız.

Mizacın kötü dostum o zaman,  transfer bizde 1 haziranda başlıyor demen gerekliydi.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Mizacın kötü dostum o zaman,  transfer bizde 1 haziranda başlıyor demen gerekliydi.
:lol:

Çevrimdışı haluk.m

Böyle şeylerde futbolcuya kızılmasını anlamıyorum, haketmiyosa verme. Şuan da hangimiz burda maaşımız 1.2 milyon euro olsa yok ya abi bana fazla bu der, direk alır ki futbol gibi yüksek egolu bi meslektesin ve etrafındakiler inanılmaz paralar alıyorken.Bu konuda laf edilecekse yönetime laf edilmeli.

Futbolcuya kızılır 1,2m€  alıyorsa bu üstünde yüktür maaşınız hak etmesini bekleriz. Yönetime zaten tepki gösteriyoruz ama biz İnternet  yazan 3*5 zibidiyi kim ciddiye alır :D :D  Gelin dernek gibi bir şey kuralım..  :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 15:08:44 jokerhm ]

Çevrimdışı worns

Zenit'te gözden düşen Robert Mak ön tarafa derinlik katmak için ilgilenilebilecek bir oyuncu. Kono'dan filan daha az maliyetli olur. Bana kalırsa eksiği yok ayrıca oyun içi devamlılılığı daha fazla. Sol tarafta ters ayaklı hücumcu olarak kullanılıp iş yapmışlığı da var.

Eğer ekonomik durum daha net oyunculara imkan tanımıyorsa bu tür oyunculara bakmak lazım.

Bu adam hiç gündemde yoktu buradan görüp haber yazmak gelmiş akıllarına sanki :)

https://ortacizgi.com/besiktas-icin-robert-mak-iddiasi-menajerinden-aciklama-geldi