2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4252056 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Adem Ljajic ve Dorukhan Toköz'ün adalelerinde zorlama tespit edildi.

Her iki oyuncu da 2 hafta forma giyemeyecek.

Haber Kaynağı: beIN SPORTS

2 hafta sonra sivas deplasmanına necip oynar artık.

Bugünkü maçta kim oynayacak 🤔

bugün ki maçın bir önemi yok 2 hafta sonra zorlu sivas deplasmanın da necip oynar artık.

Çevrimdışı mylife1903

bugün ki maçın bir önemi yok 2 hafta sonra zorlu sivas deplasmanın da necip oynar artık.
Onnomerada gormemistik nejipjanimi
Elinden gelenin en iyisini yapacaktir

Transfer yapmak dünyanın en basit işi.İstesek anında yaparız.(F.Orman)

Ancak ;

Biz transferleri yapmayarak yada geç yaparak şampiyonluğu kendi ellerimizle veriyoruz açıklaması mı çıkıyor buradan ?

Onnomerada gormemistik nejipjanimi
Elinden gelenin en iyisini yapacaktir

10 nümora da quaresma oynar.

geri de necip-oğuzhan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu onu ondan daha iyi mi yapar ??? Attığı gollerde hep uzaktan şutlar aynı gol tarzı. Atibada hiç gol atamıyo atibadan da mı daha iyi o zaman. Bu adamlar ortasaha değerlendirilmesi gereken ilk şeyleri gol değil.
Napalım aynı golden atıyorsa, Oğuzhan kaç senedir uzaktan şut atmayı öğrenemedi? Bursaspor deplasmanında attığı dışında ceza sahası dışından golünü hatırlamıyorum.

2 senedir 1 gol atmış, o da 4-1'lik maçın 4. golü, 88. Dakikada

Atiba 6 oynuyor, Oğuzhan 8 hatta 10. Müsaade et de 8 numaradan biraz skor katkısı bekleyelim.

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 11:02:11 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Napalım aynı golden atıyorsa, Oğuzhan kaç senedir uzaktan şut atmayı öğrenemedi? Bursaspor deplasmanında attığı dışında ceza sahası dışından golünü hatırlamıyorum.

Atiba 6 oynuyor, Oğuzhan 8 hatta 10. Müsaade et de 8 numaradan biraz skor katkısı bekleyelim.

Ozanin reale soktugu yerden tutturur mu kaleyi?

Oğuzhanı sevmeme rağmen.

Oğuzhan geçen sene 3 gol 6 asist çok oynamadığı halde.
Dorukhan 3 gol 3 asist.

2'si de 8 numara oynadı ? Daha nasıl bir performans bekliyorsun 8 numara da oğuzhandan ?

Oğuzhanın meziyeti uzaktan şut atmak değil...

Tolga ciğerci gibi vasıfsız elemanla oğuzhanı karşılaştırman da takdire şayan gerçekten...

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2019, 11:09:55 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ahahaha kahkaha attım, şenol hocamın takımı bu nerden görsenm tanrım bi tek kalede tolga eksik  :lol:

Çevrimdışı celiker1

İlk yarı çok puan kaybettik 》》》》2 Eylül'e kadar  vaktimiz var  :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan-Medel-Muhayer oynar herhalde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhanı sevmeme rağmen.

Dorukhan 3 gol 3 asist.

2'si de 8 numara oynadı ? Daha nasıl bir performans bekliyorsun 8 numara da oğuzhandan ?

Tolga ciğerci gibi vasıfsız elemanla oğuzhanı karşılaştırman da takdire şayan gerçekten...

3 gol 6 asist, istatistik şişirme.

2 gol 1 asisti UEFA ön eleme maçlarında. yaptı. Ligde attığı golün sonuca katkısı yok.

Ligde 2 senede 1 gol atmış diyorum ya, ötesi var mı? Tolgay Arslan'ı ve yedek kalecimizi 1 golle geçebilmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhanı sevmeme rağmen.

Dorukhan 3 gol 3 asist.

Zaten cocugu atma luksumuz yok
Eksikleri olacak gayet normal
Eksikleri tamamlanmayacak cinsten de degil
Azicik kendine baksin guclensin
Sanki gonderdek daha iyisi gelecek
Ozzi konusunda is kendisinde bitiyor oturup disunecek mesai verecek kendi karari kariyerini belirleyecek

Çevrimdışı mylife1903

2 gol 1 asisti UEFA ön eleme maçlarında. yaptı. Ligde attığı golün sonuca katkısı yok.

Ligde 2 senede 1 gol atmış diyorum ya, ötesi var mı? Tolgay Arslan'ı ve yedek kalecimizi 1 golle geçebilmiş.

Yaw senin halaoglu ismael 7 senede 2 tane atti onun bunun poposundan sekerterek ona bisi demiyordun

Sivas macinda da golu var onu da say yahu

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaw senin halaoglu ismael 7 senede 2 tane atti onun bunun poposundan sekerterek ona bisi demiyordun

Sivas macinda da golu var onu da say yahu

Ben Oğuzhan'ı gönderelim demiyorum zaten. Ama o beğenilmeyen Ciğerci'nin Tudor zamanında verdiği katkıyı beklemek de hakkım bence.

Hangi Sivas maçında golü var bu arada?

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman şampiyonluğu satmıştır. Aksi yönde belirtilen hiçbir görüşün benim gözümde cevap vermeye değecek kadar bile değeri yoktur.

Akşam maçta görüşürüz.

Çevrimdışı saricasi

Abartılacak bir sakatlık yok iki oyuncuda oynar Sivas maçında.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman şampiyonluğu satmıştır. Aksi yönde belirtilen hiçbir görüşün benim gözümde cevap vermeye değecek kadar bile değeri yoktur.

Akşam maçta görüşürüz.
Eheh, biraz sakin yaw.

Fenerbahçe'nin sol beki, stoperleri ve sol açığı yok.

O çok beğendiğiniz Galatasaray'ın bile santraforu ve orta sahası eksik.

Bu takımın hepi topu 2-3 oyuncuya ihtiyacı var, onları da hallederiz.

ben mi anlatamıyorum senin mi anlamanda problem var ?

3 gol 6 asist şişirme geldiyse ? Bunları vereyim sana ?

15/16 sezonu Oğuzhan Özyakup

10 gol 8 asist.

16/17 sezonu Oğuzhan Özyakup

5 gol 10 asist.

Sen oğuzhandan ne istediğini bilmiyorsun bir uzaktan çekmesi yok diyorsun.Tolga ciğerci gibi vasıfsız elemanı övüyorsun 6 gol attı diyorsun bende sana atıyorum işte bak al oğuzhanın da yaptıkları.

Futboldan çok anlamıyorsun bence.

Çevrimdışı Erman1903

Tek bacakla 15 atsr adam
Yahu neden gomuluyor anlamiyorum
200bin de firma satar
Falkao bu yahu negredo falan degil
Negredonun 5 sezonda attigini 2 sezonda atar bu
Rakip alinca gomuyoruz biz alsak habalimanin50bin kisi olurdu
Zilatani kopuk bacakla alalim koltuk deynekleriyle negredodan cok atar demistik herif hala atiyor

Herkes Falcao'yu Porto-Athletico zamanlarıyla hatırlıyor da o yüzden. Oyuncu sakatlıktan sonra stil değiştirdi, daha durağan tarzda oynamaya başladı tek sebebi o.

Aman alsınlar ya, bahsedilen rakamlar acayip yüksek. Atmasına atar bizim ligde de o paraya futbol takımı kurarsın. Benim bu seneden pek ümidim yok o yüzden sallamıyorum kim kimi alıyor. Alsınlar da iyice açılsınlar borç denizine doğru.

O dansöz formasıyla görüp üzüleceğim yegane adam Gomez, ona dokunmasınlar.

Çevrimdışı mylife1903

10 gol 8 asist.

5 gol 10 asist.

Sen oğuzhandan ne istediğini bilmiyorsun bir uzaktan çekmesi yok diyorsun.Tolga ciğerci gibi vasıfsız elemanı övüyorsun 6 gol attı diyorsun bende sana atıyorum işte bak al oğuzhanın da yaptıkları.

Tolga cigerci vw polo oluyor oguzhan ise motor patlatmis bmw
Tolga da motor patlatti gecen sene sifir gol sifir asist iste

Bugun bakinca motorsuz vw mi motorsuz bmw mi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

2 senedir 1 gol atmış, o da 4-1'lik maçın 4. golü, 88. Dakikada

Oğuzhanın şut atmayı bilmemesi çok önemli bir şey değil ki, bu ekstra özellik olsa iyi olur olmazsa olmaz bir şey değil. Ben oğuzhanın performansı mükkemel demiyorum, tolga ciğerci ile kıyaslamak adamı öldürmek demek diyorum. Hiç bir zaman 10 da oynayamadı, her zaman battı o sistemde. Gerekli golü asisti oyuna katkıyı yapamadı, tolga ciğerci denilen adam bile ne kadar gol attı falan dersin yine katılabilirim ama gelipte bir anda tolga ciğerciyi tercih ederdim falan demen oğuzhana haksızılık demek.

Çevrimdışı tuncaboylu

10 gol 8 asist.

5 gol 10 asist.

Sevgili dostum, senin anlamanda sorun var herhalde.

Adam 2 senedir ligde skora katkı veremiyor diyorum, 3-4 sene önceki rakamları yazıyorsun.

Gönderdiğin video bile 3 sezon öncesine ait.

Geçen seneki 3 gol 6 asist istatistik şişirmeydi, 3 tanesi B36'ya ve Partizan'a atıp attırdığı gollerdi zaten.

Tolga cigerci vw polo oluyor oguzhan ise motor patlatmis bmw
Tolga da motor patlatti gecen sene sifir gol sifir asist iste

Bugun bakinca motorsuz vw mi motorsuz bmw mi

Karşılaştırdığı adam 1 sene de patladı.

Gömdüğü oğuzhan kötü hali hiç oynamadan 3 gol 6 asist yapıyor istatiskler şişirme diyor.Yorum yapamıyorum ne diyeyim.

Çevrimdışı murat

Falcao ilgin üzerinde bir futbolcu 5,6 verirsen Falcao’ya hiç kimse birşey diyemez
ben derim. O yaş ve performansa 5-6 çok 3-3,5 ideal. Emekli gibi davranmasın diye bonuslarla vereceksin parayı