2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249907 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Vitor, Kolodciek, Martins gibi isimler arasından bize en faydalı olabilecek isim bence Pedrao. Pas kabiliyeti dışında lider bir oyuncu olması,az kart görmesi gibi avantajları var. Sadece biraz ağır bir oyuncu. Hala kademe atlama potansiyeli bulunuyor. Marcelo etkisi yaratabilir. Wyscoutum yok ama maaşı 235Bin Euro olarak gözüküyor.

Fakat oyuncu takım kaptanı, kimse kolay kolay kaptanını kiralamak istemeyecektir. Eğer satın alabilirsek bir sakatlık geçirmediği sürece zarar etmeyiz. Zaten fiziken çok sağlam bir yapısı var.

Çoğu ligin açık olduğu menejerlik oyunundan programla sol ayaklı stoperlere bakmıştım bir hafta 10 gün önce. Sonra buraya 5-6 oyunculuk mini liste paylaştım, Pedrao başında bulunuyordu.

FM 2019 özellik görselini paylaşalım.

oyuncu 190 cm boya rağmen hava hakimiyeti zayıf mı ben mi öyle anladım :alala:

karyusun yan top problemi ortada ismi geçen 182-185 aralıgındaki stoperlere bu nedenle de sıcak bakmıyorum 190lık hava hakimiyeti ciddi iyi birine ihtiyacımız çok net
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Aynı takımın kadrosunda kullanmadığı Boyd'u nekadara aldık Pedrao gibi her maç oynayan ve kaptanları olan bir oyuncuya ne fiyat biçerler düşünün.

Çevrimdışı tangaz

ben boyd değil konoptan bahsediyorum.boyd bence çok yararlı olacak.olcay büyük maçlarda kaybolmuyor sadece rakip bzim sahamızda oynadığı için verimli olamıyordu.olcayın en büyük artısı top ileriye gelip kaybedilmesi sonra şok presle o topu kazanması veya takım olarak kazanmamızdı.top gelmeyince kazanamıyorsunda :D

amaaan murat ne konopu yaw ben konopu her anlamda yanlış buluyorum konuşmak vakit kaybı konopu :D ben boydla ilgili tırsıyorum dediğim gibi yorum değilde içimde öle lanet bir his war korku var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

trtsporda bugün menajerlerin cristian pavonun bize ve fenere önerildiğini söylediler

Çevrimdışı Erman1903

oyuncu 190 cm boya rağmen hava hakimiyeti zayıf mı ben mi öyle anladım :alala:

karyusun yan top problemi ortada ismi geçen 182-185 aralıgındaki stoperlere bu nedenle de sıcak bakmıyorum 190lık hava hakimiyeti ciddi iyi birine ihtiyacımız çok net

Yoo hayır, zıplaması epey iyi ama kafa vuruşunu yüksek yapmamışlar. Gerçekte öyle bir zafiyeti yok, oyunda da sorun yaratmaz. Bana göre, tackle, flair, first touch, off the ball, vision gibi özellikler 1 puan daha yüksek olabilirmiş. Zaten oyuncuya güzel bir kademe atlama potansiyeli koymuşlar, antrenman ve maç yaptıkça özellikler biraz yükseliyor.

Çevrimdışı Necmi

Abi yd ye senet sepet yapmışız 94 m direk düş sen onu en kötü bir sponsorluk uydururuz krampon altına demirdöküm falan hallederiz. :D Şu kadar söyleyeyim bu kurlarla 1 milyar tl borç demek borçsuzuz demek zaten kıçı kırık Bursaspor un bile 500 m tl borcu var. 2 sene ptt de takılsınlar yarısı düşer.
Ben dediğim sıkılıkta uyacağımıza ihtimal vermiyorum. 3 sene iyi gitsek ki Fikret Orman fazla sapmadan uymaya çalışır geleni sıkıştıracaklar yıldız yıldız diye hele başarı gelmezse gör sen bunları aslında fb ve gs kullansın diye bu kadar gündem yaptılar ama bu renkliler ffp de dinlemiyor medya bile beklemiyordu bu kadar açılmalarını hadi fb elmas falan sattı da arka tarafları fecaat gs falcao yu da alırsa şampiyon olur yine ama cagne yi satmazlarsa seneye uefa yapıştırır onlara bu sefer artık yine seza almazlarsa bir biz enayiymişiz diyeceğim ben de  :bandit: Biz borcu 5 yıl sonunda 2 milyar tl civarında bile tutsak yeter ki faiz yükümüz olmasın. karlı görürüm.
toplam borç 1.7 küsur bunun birini 3 yılda ödese 700 küsur kalır hadi faiz bunun içinde değil 1 ödemesin 800 ödesin
tabi bunun içinde vergi yd falan var yani aslında o kadar ödemeyecek oyuncu maaşları var 200 küsurda finansal olmayan borç var
yd nin borcu bunun içindemi bilmiyorum yeni oyuncu alıp yeni borçlanmalar yapılacak tabiki bence bizi çok zorlamayacak bu
tabi ek borç yükü çıkartılmazsa bence güzel  oldu bu yapılandırma yoksa bu sene 400 küsur kısa vadeli borç 200 civarıda uzun vadeli borcun kısa vadeli ödemesi vardı zaten bu 600 ü geçiyor ödeyemez kredi çekerdik borç faizine çalışmış olurduk kaç yıldır böyle oluyor
anca faizi ödüyoruz ana para kartopu gibi büyüyor birde şampiyonluk falan gelirse ek gelirler hep atıl kalıyor harcayamıyorsun
kasa devri yapacak bence büyük ihtimal yönetim nakit devri yapar gelecek yönetime
şampiyon olacağız bu üç senede 2 defa  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Aynı takımın kadrosunda kullanmadığı Boyd'u nekadara aldık Pedrao gibi her maç oynayan ve kaptanları olan bir oyuncuya ne fiyat biçerler düşünün.

2 milyona almışlar 5-6 isterler en az

Çevrimdışı tangaz

Yoo hayır, zıplaması epey iyi ama kafa vuruşunu yüksek yapmamışlar. Gerçekte öyle bir zafiyeti yok, oyunda da sorun yaratmaz. Bana göre, tackle, flair, first touch, off the ball, vision gibi özellikler 1 puan daha yüksek olabilirmiş. Zaten oyuncuya güzel bir kademe atlama potansiyeli koymuşlar, antrenman ve maç yaptıkça özellikler biraz yükseliyor.

bu arada takip ettiğim site düzeltme yapmış asisti başkasına yazmışlar pedrao değilmiş  :icool:
oyuncu geçen sene portodan kiraladıkları osorio ile beraber oynamış uyumlu ikili olmuşlar böyle tamamlyıcı ikili düşüremedik bir türlü

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu yabancılardan birini alamıyorsak (ki gündemde yok zaten) gidip cenk tosunu kiralayıp burak cenk 11i yapmak doğru olur. gomezde bence 1+1 alınabilir bir risk.

Cenk o isimlerle aynı seviye de değil ama özellikle ligde işimizi görür. O da kanat rotasyonunda kullanılabilir. Ha şimdi diyecekler. Bu ihtiyarlara bu paraları verdiğimiz için batıyoruz.

Sağlam golcü ya da skorer alıp da patlayan kim olmuş. Herkesin aklına Van persie gelir de adamı sakat itelediler yine 15 fol attı üstüne bir de fb şampiyonluk puanı aldı aslında ama bizde Gomez vardı onların şanssızlığı  :evillol: Son şampiyonlara bakalım gs burak-drogba-schneider ile 4 sezonda 3 kere oldu. arada olan fb sow-kuyt-emenike 15 er gol attılar. webo falan da 10 atmıştı. biz gomez ile olduk sonra ki sene talisca-cenk-babel-abu toplam da bir gomez gibi tek başına katkı vermediler ama 15 ort tutturdular. sonra gs 29 gollü gomisle geçen sene yine 30 cagne çoğu kasımpaşada ama üstüne rodrigues onyekuru vs tüm hücumcularından yararlandı. Savunma yönü ağır basıp şampiyon olan son takım fb dir onda da Alex vardı ve ts den şike ile aldılar.

Ha illa genç genç deniyor da olmamış adamı alıp riske girip karavana atarsak ne olacak. He olacağı belli adamlar var onlara paramız yetmez burada çoğu kişinin takip etmediği birini söyleyeyim mesela brian brobbey ayartabiliyorsan ayart ama çoktan profesyonel sözleşme imzalamamıştır 2-3 sene sonra psg city barca real falan yapar. ya da belki de menajeri anlaştmıştır bile devlerle çoktan. Bize kalan gençler çoktan kurtların eleğinden geçmiş oluyor. Sorunlular çürükler falan kalıyor parlatıp menajerler sonra iteliyor işte 1-2 maç milli takıma aldırıp. türk kulüpleri asıl bu tarz futbolculara para verip batıyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güven kim rahatsız olacak ileride o parayı almak istiyorsa maçası yiyorsa Falcao tuvalete gitse onunla gidecek. Nasıl işersem daha iyi golcü olurum diye  :D Sen Falcao ya 5 m verirsen şampiyon olursun. Negredo ya verirsen 4. olursun Lens e verirsen üstüne bir de kanser olursun.
Gülsem mi aglasammi bilemedim ama %100 doğru tespit :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Cenk o isimlerle aynı seviye de değil ama özellikle ligde işimizi görür. O da kanat rotasyonunda kullanılabilir. Ha şimdi diyecekler. Bu ihtiyarlara bu paraları verdiğimiz için batıyoruz.

Sağlam golcü ya da skorer alıp da patlayan kim olmuş. Herkesin aklına Van persie gelir de adamı sakat itelediler yine 15 fol attı üstüne bir de fb şampiyonluk puanı aldı aslında ama bizde Gomez vardı onların şanssızlığı  :evillol: Son şampiyonlara bakalım gs burak-drogba-schneider ile 4 sezonda 3 kere oldu. arada olan fb sow-kuyt-emenike 15 er gol attılar. webo falan da 10 atmıştı. biz gomez ile olduk sonra ki sene talisca-cenk-babel-abu toplam da bir gomez gibi tek başına katkı vermediler ama 15 ort tutturdular. sonra gs 29 gollü gomisle geçen sene yine 30 cagne çoğu kasımpaşada ama üstüne rodrigues onyekuru vs tüm hücumcularından yararlandı. Savunma yönü ağır basıp şampiyon olan son takım fb dir onda da Alex vardı ve ts den şike ile aldılar.

Ha illa genç genç deniyor da olmamış adamı alıp riske girip karavana atarsak ne olacak. He olacağı belli adamlar var onlara paramız yetmez burada çoğu kişinin takip etmediği birini söyleyeyim mesela brian brobbey ayartabiliyorsan ayart ama çoktan profesyonel sözleşme imzalamamıştır 2-3 sene sonra psg city barca real falan yapar. ya da belki de menajeri anlaştmıştır bile devlerle çoktan. Bize kalan gençler çoktan kurtların eleğinden geçmiş oluyor. Sorunlular çürükler falan kalıyor parlatıp menajerler sonra iteliyor işte 1-2 maç milli takıma aldırıp. türk kulüpleri asıl bu tarz futbolculara para verip batıyor.

:claps: :claps: :claps:

noktasına virgülüne kadar katılıyorum bizi batıran negredo oldu hocayı dinleyip burakı alsaydık şimdi 5. şampiyonluğu planlıyorduk renkliler kepengi kapatmıştı 

Çevrimdışı Erman1903

bu arada takip ettiğim site düzeltme yapmış asisti başkasına yazmışlar pedrao değilmiş  :icool:
oyuncu geçen sene portodan kiraladıkları osorio ile beraber oynamış uyumlu ikili olmuşlar böyle tamamlyıcı ikili düşüremedik bir türlü

Sol ayaklı stoper sayısı epey az, bu yüzden piyasası yüksek. Uzun süredir oynamayan ya da düşük profilli oyuncular var ucuza. 4-5 M Eurolar altına eli ayağı düzgün pek bir şey yok.

Bazen de aklıma geliyor Sergen daha önce sol ayaklı stoper olmaz demişti bir programda. Bizde artık şart diye bir irade oluştu sağ ayaklı adam alırız olacağı varsa da olmaz :) Anca Marcelo'yu falan kabul eder taraftar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Liglerin başlamasına 16 gün kaldı.

Çevrimdışı levitate

Vitor, Kolodciek, Martins gibi isimler arasından bize en faydalı olabilecek isim bence Pedrao. Pas kabiliyeti dışında lider bir oyuncu olması,az kart görmesi gibi avantajları var. Sadece biraz ağır bir oyuncu. Hala kademe atlama potansiyeli bulunuyor. Marcelo etkisi yaratabilir. Wyscoutum yok ama maaşı 235Bin Euro olarak gözüküyor.

Fakat oyuncu takım kaptanı, kimse kolay kolay kaptanını kiralamak istemeyecektir. Eğer satın alabilirsek bir sakatlık geçirmediği sürece zarar etmeyiz. Zaten fiziken çok sağlam bir yapısı var.

Çoğu ligin açık olduğu menejerlik oyunundan programla sol ayaklı stoperlere bakmıştım bir hafta 10 gün önce. Sonra buraya 5-6 oyunculuk mini liste paylaştım, Pedrao başında bulunuyordu.

FM 2019 özellik görselini paylaşalım.

bence mangala'yı getirecekler :D city bedavaya yolluyormuş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı BJKTÜRK23

toplam borç 1.7 küsur bunun birini 3 yılda ödese 700 küsur kalır hadi faiz bunun içinde değil 1 ödemesin 800 ödesin
tabi bunun içinde vergi yd falan var yani aslında o kadar ödemeyecek oyuncu maaşları var 200 küsurda finansal olmayan borç var
yd nin borcu bunun içindemi bilmiyorum yeni oyuncu alıp yeni borçlanmalar yapılacak tabiki bence bizi çok zorlamayacak bu
tabi ek borç yükü çıkartılmazsa bence güzel  oldu bu yapılandırma yoksa bu sene 400 küsur kısa vadeli borç 200 civarıda uzun vadeli borcun kısa vadeli ödemesi vardı zaten bu 600 ü geçiyor ödeyemez kredi çekerdik borç faizine çalışmış olurduk kaç yıldır böyle oluyor
anca faizi ödüyoruz ana para kartopu gibi büyüyor birde şampiyonluk falan gelirse ek gelirler hep atıl kalıyor harcayamıyorsun
kasa devri yapacak bence büyük ihtimal yönetim nakit devri yapar gelecek yönetime
şampiyon olacağız bu üç senede 2 defa  :bandit:

Abi çok kafa yorma aslında bu konuya dediğim gibi sen yapılandırmanın ödemesini yaparken faizini de hesaba katıp ek kaynak oluşturursan zaten borç 1 milyar tll civarında olacak 5 yıl sonunda içinde vergi yd vs de olacak üstelik. İşte sıkıntı şuan biz başa baş noktasında değiliz önce onu sağlayıp sonra %20 geliri düşürmeden giderden ya da gideri düşüremez isen geliri arttırarak karşılamalısın. Bir cl geliri en az 50 m euro 350 m tl. o dediğim 2 milyar tl bile 5 yıl sonra ki çok borç değil. yeter ki başarı gelsin kadro maliyeti artıyor ama gelirin daha da artıyor. Küçülerek borcu düşürmek daha zor yeter ki akıllı kullanılsın para. Ol şampiyon git cl ye al paranı rezil olma dön kasma orada. her yıl 1-2 adam koy üstüne sonra zaten gruptan çıkmaya da başlarsın. Ayaklarımız sağlam bassın yeter.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı levitate

:claps: :claps: :claps:

noktasına virgülüne kadar katılıyorum bizi batıran negredo oldu hocayı dinleyip burakı alsaydık şimdi 5. şampiyonluğu planlıyorduk renkliler kepengi kapatmıştı

o zaman burak'ın ismi bizle geçmiyordu ama abi direk ts'ye gitmişti sanki

bence llroente almalıydık en azından ortalar bi işe yarardı belki
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Sol ayaklı stoper sayısı epey az, bu yüzden piyasası yüksek. Uzun süredir oynamayan ya da düşük profilli oyuncular var ucuza. 4-5 M Eurolar altına eli ayağı düzgün pek bir şey yok.

Bazen de aklıma geliyor Sergen daha önce sol ayaklı stoper olmaz demişti bir programda. Bizde artık şart diye bir irade oluştu sağ ayaklı adam alırız olacağı varsa da olmaz :) Anca Marcelo'yu falan kabul eder taraftar.

sergen orda latife yapmış kendide solak ya solaklar inceci ya ve stoper=kazma kavramı olmasından sebep  :D

Çevrimdışı levitate

trtsporda bugün menajerlerin cristian pavonun bize ve fenere önerildiğini söylediler
iş yapar
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Mevcut Kadromuz ;

Karius
                            Utku
                            Ersin

Douglas         Vida          Roco            Caner
Gökhan         Alpay         Mirin             Yok

Dorukhan      Atiba
                 Oğuzhan       Medel
                 Muhayer       Necip

Quaresma              Ljajic                     Boyd
lens                       Yok                        Yok
Aras
Orkan

Burak
                            Güven
                            Umut

Çevrimdışı tangaz

o zaman burak'ın ismi bizle geçmiyordu ama abi direk ts'ye gitmişti sanki

bence llroente almalıydık en azından ortalar bi işe yarardı belki

geçti geçti hoca bana kimseyi almayın burağı alın dedi başkan da niyetlendi gerek taraftar tepkisi gerek yönetimin kalanının görüşü ile alınmadı.

ne beşiktaş duruşuymuş arkadaş başımıza ne işler açtı! a.tandoğan aurellio gelirken duruş yok buraka gelince var.

Çevrimdışı Erman1903

sergen orda latife yapmış kendide solak ya solaklar inceci ya ve stoper=kazma kavramı olmasından sebep  :D

Yok öyle dememişti, sol ayaklı stoper çoğu zaman ters kalır sıkıntı yaşar gibisinden konuşmuştu net hatırlayamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

iş yapar

ben iletiyi yazdıkdan sonra ajax istiyor, galiba bordo işi bitirmiş gibi ek bilgiler söylendi

Çevrimdışı tangaz

Yok öyle dememişti, sol ayaklı stoper çoğu zaman ters kalır sıkıntı yaşar gibisinden konuşmuştu net hatırlayamıyorum.

saçmalamış o zaman :D ters kaldıkları tek nokta merkezden gedik vermek oluyor azcık

Çevrimdışı tangaz

yalnız başkanı dinliyorum yeniden, orhan aka pırlanta gibi demiş tırsmadım değil walla kime pırlanta gibi dese 3 gün yaşıyor

Çevrimdışı levitate

ben iletiyi yazdıkdan sonra ajax istiyor, galiba bordo işi bitirmiş gibi ek bilgiler söylendi
bir hikaye başlamadan bitti :(
bipbipbupbup