necmi abi saldırgan aşağılayıcı alaycı etiketlerini konduruyor bana onura filan da mesela bunlara görede necmi abi alaycı aşağılayıcı defalarca izah edildi koşu konusu yokk diyor quaresma gomeze hiç asist mi yaptı diyor, 50 defa yaptıgı 6 asistin 5ini gomeze yapmış die yazdı üyeler başta da egos sanırım bi 10 defa o yazmıştır sadece aradan 2 gün geçer konu açılır necmi abi gene kalkar quaresma yaptıgı asistin kaçını gomeze yapmış der bana göre de 50 defa yazılıp gösterilip matematiksel şeyler önüne kondugu halde görmezden gelmesi yok gibi davranması dalga mı geçiyor yahu hissi veriyor bu da alaycı ve aşağılayıcı bir yaklaşım aslında kendi yapıyor birilerini suçluyor...
gerçektenmi bir futbol yorumu kişiselleşmeden söylenen fikir bunda ısrar edince aşağılamamı oluyor
50 değil 500 defa söylersen dahamı doğru oluyor. 34 lig maçı avrupada dahil kupada dahil nerdeyse 50 ye kaın maç 5 asist yapmış kanat oyuncusu forvetine bu asist yapmakmı oluyor peki kaç tane yapıpda gomezin kaçırdığı var. ben negrodayada pas vermiyor dedim yine aynı şeyler oldu sonra herkes söylemeye başladı bunu vay be yaptığım futbol yorumu aşağılama oluyormuş. kime kişiselleşmişim bunu yaparken şu mesajında bile kişiselleşiyorsun
kaldıki ben forum yöneticisiyim yanlış birşey bulduğumda kişiselleşmemde doğal aslına seninle ben aynı pencerede durmuyoruz ama yinede birşey bulamadında yaptığım futbol yorumunamı dalga geçme diyorsun. bak kişiselleşme karşındakini rencide etme nasıl olur göstereyim
şimdi yazdığın bu mesajla kaç kişiyi güldürdün bunu yazarsan işde kişiselleşmiş direk sana yönelmiş olurum bir yorum değil seni başkalarına hedef göstermektir. ben futbol yorumu yapıyorum sen bu şekilde yorum yapıyorsun direk kişiselleşiyorsun. kişiye saldırıyorsun senin yaptığın insanların zekasıyla dalga geçmek oluyor mesela bir şey yapıp sonrada bunu kalabalığa yaymak karşındakini iyice rencide etmek için mylife ı alıntılar sen ne düşünüyorsun bu konuda diye mesaj atarsın bu şu demektir ikimiz seni makasa alıp saatlerce kafa yapacağız. yaptığınızda bu oluyor allah için mylife bu konuda dengeli insanları kıracak laf etmez ama sen onu basamak yapıp paslaşarak konuyu dallandırmaya uğraşırsın birine taktığın zamanda aylarca onun üstüne yürürsün bak kişiselleşme budur işde.
neyse bu konuyu kapatalım sonu hoş olmayacak.