2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257998 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Ölmeden önce hastaya son bi can gelir ya. Ha işte bu o abi.

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Ben göre de yönetimin kaçan şampiyonluklarda payı daha fazla, zaten en baştan eksik kadrolar teslim edildi. Bu sene de manzara farklı gözükmüyor... Hocaları da konuşmak gerek elbette onlar da profesyonel bir boşlama olduğu açıktı ama söylediklerine katılıyorum. Başkanın belirttiğinin aksine çoğu şeye hala amatör zihniyetle yaklaşıyoruz.
ama bak bunlar biraz hayali sözler neye göre yönetim hatalı hocanın kadroyu yeterli bulma ihtimali yokmu
belki yönetim alacaktı hoca aldırmadı. Basit bir örnek geçen sene sağ bek diye ortalığı yıktı taraftar
hoca çıktı alınsada oynatmayacağım benim sağ bekim GG dedi. ben mesela çok oyuncu biliyorum hoca veto ettiği için alınmayan
ama burda söylemiyorum kaynak veremem çünkü. hoca oyuncuları oynatmamak için çaba gösteriyor alsalar ne olacak
sadece mecbur kaldığında oynatıyor. önce oyuncuları psikolojik olarak bitiriyor ondan sonra oynatınca hoca haklıymış oluyor.
tolgay sorunu olmasa ozi taraftar yüzünden çıkamasa dorukhanın şans bulacağına inanıyormusun yarım devre göremedi
oyuncusunu oynayıncada kesemedi bir daha. forvetsiz çıktık güveni yinede oynatmamışdı hep taraftar tepkisiyle
haraket etti. taraftar baskı yapıyor durup durup öyle pis maçta sürüyorki oyuna sırf oynatmamakta haklıyım dedirtmek için
kesinlikle hocanın transferde hiç günahı yok yani hoca istedi yönetim almadı. buna hüküm vermek için içerde olmak lazım.
insanlar sanıyor hoca mazlum oyuncu alıp eline veriyorlar hiç hocaya birşey söylemiyorlar ya şenol güneşden bahsediyoruz
yılmaz vuraldan değil onun gibi dominant biri gerçekten inanıyormusunuz. kötü çıkarsa hocaya iteledi yönetim iyi çıkarsa hoca performans aldı oluyor.
ama işin aslı hiç öyle değil.

Çevrimdışı Necmi

hatta bu amaçla tüzük değişikliğine bile gidilebilir 3 dönem sınırı kaldırılabilir.
aslında aklıma geldi ama şimdi yönetim kalsın istiyorsun diyeceksiniz diye lafını etmedim
dediğim gibi aslında biz seninle aynı şeyleri düşünüyoruz.

Çevrimdışı tangaz

aslında aklıma geldi ama şimdi yönetim kalsın istiyorsun diyeceksiniz diye lafını etmedim
dediğim gibi aslında biz seninle aynı şeyleri düşünüyoruz.

çok sıkıntı bir konu bu yapılandırma süresince kalması sürecin selayeti açısından en doğrusu ama bu sene hadi geçtim gelecek sene de şampiyonluk kaçar üstüne birde 4-5. gibi sıralama olursa orman gider
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

ben ne sen de ne ben de bir zorlama görmüyorum fikirleri çatıştırmak zorlamak değildir bence. konuyu zorlama olarak gören buna mukabil sana karşıt görüş yazılan her iletiye epey uzun satırlarla yanıtlar yazan sensin. bu da kimin esasında zorlama güdüsünde olduğunu ya da muazzam bir hırsa döktüğünü gösteriyor.

hocayı sevmem hatalarını söyledim/söylerim ama yönetimin hatalarını da hocaya yıkmam ancak sen olayı öyle bir hoca düşmanlığı boyutunda yaşıyorsunki giden tüm oyuncular hocayı övmesine hissettikleri saygıyı dile getirmesine rağmen (en son adrianoda övmüş) hoca herkesi kaçırdı gibi bir cümle dahi kurdun. hoca nefretin objektif yorumlar yapmana müsade etmiyor die düşünüyorum.

konuları zorlama hırs aşık atma gibi gören sensin ben bu dürtüyle yazmıyorum hem fikirsem ekleme değilsem de karşıt görüş içerikli iletiler yazıyorum. ki senle de hemfikir yazdıgımız bir sürü ileti var. sana karşıt görüş yazılıp bir de bu görüş tezini çürütür nitelikde ise hırslanan bunu yediremeyen bir abimizsin. mesela çin diyorsun eksik alıntı ile, izah ediyorum sonrası ispanya die bu zorlama değil eksikliği düzeltme geçen seneyi sormuşsun onu da yazdım ama orayı koymuyorsun yorumuna vbvb.

dediğim gibi zorlama hırs aşık atma gibi derdim yok neden olsun. senle veya başkası ile aynı fikirdeysem ekleme değilsem karşıt görüş yazmaya dewam edeceğim.
bırak ya Murat bir odada ikimiz sohbet etmiyoruz burda yazdıklarımızı okuyan yüzlerce insan var.
ben senin mesajlarına görüş belirtmiyorumki seninle iddalaşayım sürekli senden benim her mesajıma saldırı var.
ben uzun uzun yazarım detaylı anlatırım çünkü kısa yazdığımda başka taraflara çekiliyor
defalarca faklı farklı anlatırımki ne dediğim anlaşılsın başka tarafa çekilmesin diye
açık kapı bırakmam.
benim senin altına laf yetiştirmediğin mesajım yok
elbette tartışmak fikir çarpışması yapmak iyi ama senin mesajlar fikir çarpıştırmıyor direk karşındakini aşağılama
oluyor senin fikir çarpıştırma olayın yanlış. hem her mesaja atlıyorsun hemde mesajlarda kişiselleşiyorsun
bunu bir bana değil herkese yapıyorsun. çıksın bir kişi bu yanlış desin. senin yaptığın fikir çarpıştırma değil karşındakini aşağılama.
biliyormusun senin mesajlarını ben alıntılarım murat alıntılar my life alıntılar kolay kolay laf sokmadıysan herkes senden uzak durur.
çünkü başlarına ne geleceğini biliyorlar bir bize dişin geçmiyor biz o nedenle rahatlıkla alıntılayabiliyoruz.
hiç fikir falan deme burda herkes neyin ne olduğunu görecek zekaya sahip unuttunmu burası Beşiktaş forumu
insan akıllı olmasa Beşiktaşlı olmaz zaten. :)

Çevrimdışı Necmi

çok sıkıntı bir konu bu yapılandırma süresince kalması sürecin selayeti açısından en doğrusu ama bu sene hadi geçtim gelecek sene de şampiyonluk kaçar üstüne birde 4-5. gibi sıralama olursa orman gider
zaten şampiyonluk gelirse yapılanma sorun olmaz mevcut yapılanma normal gelir üzerinden yapıldı
şampiyon olunca gelir ciddi artıyor ve bunu harcayamıyor o gelirle sadece borç ödeyebilir  yoksa kasada kalmak zorunda
diğer yönetime devrolsa bu onların avantajı yok devretmedi borç ödedi buda onların avantajı
o nedenle bu 3 yıllık döneminde en az bir şampiyonluk şart iki olursa sırtımız yere gelmez ondan sonra ama şampiyonluk olmazsa
kongre acil toplansın bu kuralı değiştirsin derim. 5 yıl üst üste şampiyon olmamış takımı devralırlarsa çocuk ölü doğar.

Çevrimdışı mylife1903

Bugün forumda okuduklarımdan sonra diyebilirim ki şampiyonluk konusunda artık mazeret kalmamıştır. Takım antrenman yapmıyormuş. Artık yapıyor. Sistem yokmuş. Artık var. Altyapıdan gelene gençlere  önem verilmiyormuş  . Artık  veriliyor. Küstürülen oyuncular varmış.  Artık küstürülmüyor. Kadro zaten geçen sezon da iyiydi. Adriano yerine bir transfer yapılır. Gençlerle de takviye yapılır. Dolu dolu eleştirenler kendi ağızlarından artık eleştirilecek şeylerin ortadan kaybolduğunu itiraf etmişler. Önümüze bakacağız artık.
Taraftar vardi hala var

Taraftar olmasa ne guzel yonetirdik besiktasi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Taraftar vardi hala var

Taraftar olmasa ne guzel yonetirdik besiktasi
Mesela Göksel Gümüsdağ kendi bile takımını tutmuyordur ne rahat iş ya :) Sıfır taraftar sıfır sorun

Çevrimdışı tangaz

bırak ya Murat bir odada ikimiz sohbet etmiyoruz burda yazdıklarımızı okuyan yüzlerce insan var.
ben senin mesajlarına görüş belirtmiyorumki seninle iddalaşayım sürekli senden benim her mesajıma saldırı var.
ben uzun uzun yazarım detaylı anlatırım çünkü kısa yazdığımda başka taraflara çekiliyor
defalarca faklı farklı anlatırımki ne dediğim anlaşılsın başka tarafa çekilmesin diye
açık kapı bırakmam.
benim senin altına laf yetiştirmediğin mesajım yok
elbette tartışmak fikir çarpışması yapmak iyi ama senin mesajlar fikir çarpıştırmıyor direk karşındakini aşağılama
oluyor senin fikir çarpıştırma olayın yanlış. hem her mesaja atlıyorsun hemde mesajlarda kişiselleşiyorsun
bunu bir bana değil herkese yapıyorsun. çıksın bir kişi bu yanlış desin. senin yaptığın fikir çarpıştırma değil karşındakini aşağılama.
biliyormusun senin mesajlarını ben alıntılarım murat alıntılar my life alıntılar kolay kolay laf sokmadıysan herkes senden uzak durur.
çünkü başlarına ne geleceğini biliyorlar bir bize dişin geçmiyor biz o nedenle rahatlıkla alıntılayabiliyoruz.
hiç fikir falan deme burda herkes neyin ne olduğunu görecek zekaya sahip unuttunmu burası Beşiktaş forumu
insan akıllı olmasa Beşiktaşlı olmaz zaten. :)

şayet farklı düşüncedeysem bunu dile getirmek saldırı değildir o maksatla da yazmamışımdır. olayı saldırı die algılayıp yanıt vermek ise saldırıdır.

keskin bir dil kullanmak örneğin az evvel yaptığım gibi tezin çürüdü demek aşağılamak değil dediğim gibi keskin dilli olmak, kimseyi aşağılayacak değilim ki ben başta kimsenin de öyle bir haddi yok.

bir sürü üye alıntılıyor yanıt yazıyor saydığın 3 kişi ile sınırlı değil geçmiş dönem bir kere yunus emre "abi çok zekisin acaip de bir hafızan var yanıt vermeye çekiniyorum" dedi die ogün bu gündür bunu herkesin görüşüymüş gibi mal ediyorsun, daha bugün kaç kişi alıntıladı karşılıklı fikirleri yazdık çizdik.

Çevrimdışı Necmi

Dedim ya ilk geldiğinde iyiydi diye alıyordu demek ki az da olsa.. ŞL maçları da zaten ilk devreydi.. Sonra baktı para mara yok ne kadar ekmek o kadar köfte dedi. Haksız değil bence. Ayrıca hangi oyuncu dünyanın en önemli turnuvasında kendini göstermek istemez ki? Vitrin kısmını geçtim ego için bile Real e ben ölmedim demek için bile oynamıştır.. Ama dediğim gibi ilk devre ligte de iyiydi maaşlar yatıyordu bence başlarda.
fifanın kurallarından sonra herhangi bir yabancı oyuncunun gerçekten para derdine düşeceğine inanıyormusunuz.
paraları fifa garantisi altında. olumsuz birşey söylese hemen inanırsınız ama adam gitti babasının sağlık sorunları nedeniyle bıraktığını söyledi buna neden inanmıyorsunuz
yoksa adam parasını her halukarda alacak salakmı neden bıraksın takımı. babel parasını alamadığı için değil istediği kontratı alamadığı için gitti.
zaten gs ile flört ediyormuş burda o nedenle işi inada bindirdi bizimkilerde gönderdi. love mu parasını alamadığı için gitti zor gönderdik
ya gerçekten para alamasalardı acaba tolgay ve törenin çenesini tutabilirmiydik neden ikisininde ağzından para ile alakalı tek bir kelime çıkmadı
madem oynamamalarında sorun paraydı oyuncuların kanlı bıçaklı olduğumuz oyuncular neden tek kelime etmedi.

Çevrimdışı Necmi

şayet farklı düşüncedeysem bunu dile getirmek saldırı değildir o maksatla da yazmamışımdır. olayı saldırı die algılayıp yanıt vermek ise saldırıdır.

keskin bir dil kullanmak örneğin az evvel yaptığım gibi tezin çürüdü demek aşağılamak değil dediğim gibi keskin dilli olmak, kimseyi aşağılayacak değilim ki ben başta kimsenin de öyle bir haddi yok.

bir sürü üye alıntılıyor yanıt yazıyor saydığın 3 kişi ile sınırlı değil geçmiş dönem bir kere yunus emre "abi çok zekisin acaip de bir hafızan var yanıt vermeye çekiniyorum" dedi die ogün bu gündür bunu herkesin görüşüymüş gibi mal ediyorsun, daha bugün kaç kişi alıntıladı karşılıklı fikirleri yazdık çizdik.
yoo yunus emre öyle demedi ya murat bir yöneticiyle konuşuyorsun gelen şikayetlerin yarısı seninle alakalı bana ne anlatıyorsun allah aşkına
hangi tezim çürüdü güldürme beni sen dedin diyemi çürüdü takım sürünüyordu yerlerde böylemi çürüdü tezim
ligin en az koşan takımıyız bumu çürütüyor tezimi. :D
farklı düşünceni dile getirmek saldırı değildir senin yaptığın bu değil mesajında direk saldırıp karşındakini aşağılamaya uğraşıyorsun
unuttunmu biz yöneticiyiz bütün şikayetler raporlar bize geliyor.
konunun en başına dönelim vatandaş bu kadar sakatlık oluyorsa hocanın antrenman programını gözden geçirmek gerekiyor dedi
bende belkide daha önce antrenman yapmadıkları için bu sakatlıklar oluyordur dedim bak olayın başında belkide var yani olasılıklardan birini söylüyorum
fikir beyan etmemişdim böyle bir olasılıkta var anlamında söylemişdim
söylediğimde birşey yoktu taki sen araya girene kadar. her zamanki gibi :D ben bir olasılık söyledim sadece sen direk bodoslamadan girdin
neyse boşver gereksiz bir konuşma bu insanlarıda meşgul ediyoruz. herkes kendinden mesuldur herkesde başkalarına kendi yaptıklarıyla fikir verir.
insanlar en doğru yorumu yapıyordur zaten burda neyi konuşuyoruzki.
herkes Beşiktaşlı herkes takımı görüyor yorumluyor. herkesin öyle yada böyle bir fikri var.

Çevrimdışı cursedofdragon

basın toplantısını izlememiştim çokta şey kaçırmamışım demek ki.

Tam benim dediğim gibi olmuş.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

fifanın kurallarından sonra herhangi bir yabancı oyuncunun gerçekten para derdine düşeceğine inanıyormusunuz.
paraları fifa garantisi altında. olumsuz birşey söylese hemen inanırsınız ama adam gitti babasının sağlık sorunları nedeniyle bıraktığını söyledi buna neden inanmıyorsunuz
yoksa adam parasını her halukarda alacak salakmı neden bıraksın takımı. babel parasını alamadığı için değil istediği kontratı alamadığı için gitti.
zaten gs ile flört ediyormuş burda o nedenle işi inada bindirdi bizimkilerde gönderdi. love mu parasını alamadığı için gitti zor gönderdik
ya gerçekten para alamasalardı acaba tolgay ve törenin çenesini tutabilirmiydik neden ikisininde ağzından para ile alakalı tek bir kelime çıkmadı
madem oynamamalarında sorun paraydı oyuncuların kanlı bıçaklı olduğumuz oyuncular neden tek kelime etmedi.
Abi yapma milletin annesi babası eşi çoluğu çocuğu ölüyor aynı gün maça çıkıyor Pepe'nin babasının hastalığı yüzünden gittiğine inanmak normal de para yüzünden gittiğine inanmak mi anormal? Her aile üyesi hasta olanla sözleşme mi feshediliyor?

Çevrimiçi levitate

Abi yapma milletin annesi babası eşi çoluğu çocuğu ölüyor aynı gün maça çıkıyor Pepe'nin babasının hastalığı yüzünden gittiğine inanmak normal para yüzünden gittiğine inanmak mi anormal? Her aile üyesi hasta olanla sözleşme mi feshediliyor?
talisca'nın annesi kanserdi adam ona rağmen oynadı hatta
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

ama bak bunlar biraz hayali sözler neye göre yönetim hatalı hocanın kadroyu yeterli bulma ihtimali yokmu
belki yönetim alacaktı hoca aldırmadı. Basit bir örnek geçen sene sağ bek diye ortalığı yıktı taraftar
hoca çıktı alınsada oynatmayacağım benim sağ bekim GG dedi. ben mesela çok oyuncu biliyorum hoca veto ettiği için alınmayan
ama burda söylemiyorum kaynak veremem çünkü. hoca oyuncuları oynatmamak için çaba gösteriyor alsalar ne olacak
sadece mecbur kaldığında oynatıyor. önce oyuncuları psikolojik olarak bitiriyor ondan sonra oynatınca hoca haklıymış oluyor.
tolgay sorunu olmasa ozi taraftar yüzünden çıkamasa dorukhanın şans bulacağına inanıyormusun yarım devre göremedi
oyuncusunu oynayıncada kesemedi bir daha. forvetsiz çıktık güveni yinede oynatmamışdı hep taraftar tepkisiyle
haraket etti. taraftar baskı yapıyor durup durup öyle pis maçta sürüyorki oyuna sırf oynatmamakta haklıyım dedirtmek için
kesinlikle hocanın transferde hiç günahı yok yani hoca istedi yönetim almadı. buna hüküm vermek için içerde olmak lazım.
insanlar sanıyor hoca mazlum oyuncu alıp eline veriyorlar hiç hocaya birşey söylemiyorlar ya şenol güneşden bahsediyoruz
yılmaz vuraldan değil onun gibi dominant biri gerçekten inanıyormusunuz. kötü çıkarsa hocaya iteledi yönetim iyi çıkarsa hoca performans aldı oluyor.
ama işin aslı hiç öyle değil.

İçeride neler döndüğünü bilemiyorum doğru. Şenol hoca hep transfere karışmayan, o işleri yönetime bırakan birisi olarak lanse edildiği için öyle tanımışım belki de. İstenilen transfer yapılamadığı, taraftarın gazının alınması gerektiği için de o açıklama yapılmış olabilir. Yine de alternatif olarak oyuncular alınabilirdi, her hoca alternatifli bir kadrosu olmasını ister diye düşünüyorum. İstememiş olsa dahi yöneticiler bu konuda ileriyi düşünerek inisiyatif kullanmalıydı.

Hocanın bazı oyunculara takık olduğunu kimse inkar etmiyor, kritik hataları da elbette var. Ortadaki başarısızlık herkesin başarısızlığı, bana göre çok kişisel bir olay değildi bunu söylemek istiyorum.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2019, 16:49:26 Erman1903 ]

Çevrimdışı Necmi

Bugün forumda okuduklarımdan sonra diyebilirim ki şampiyonluk konusunda artık mazeret kalmamıştır. Takım antrenman yapmıyormuş. Artık yapıyor. Sistem yokmuş. Artık var. Altyapıdan gelene gençlere  önem verilmiyormuş  . Artık  veriliyor. Küstürülen oyuncular varmış.  Artık küstürülmüyor. Kadro zaten geçen sezon da iyiydi. Adriano yerine bir transfer yapılır. Gençlerle de takviye yapılır. Dolu dolu eleştirenler kendi ağızlarından artık eleştirilecek şeylerin ortadan kaybolduğunu itiraf etmişler. Önümüze bakacağız artık.
dediklerinin olduğunu nerden biliyoruz takım ligemi başladı sistem var diyelim neye göre diyoruz bunu
alt yapıdan gelen gençlere önem verildiğini nerden biliyoruz
avcı hocalığı ayrı sevmiyorum hocalığınıda lige başladığında göreceğim başakta ne yaptığı beni ilgilendirmez
Beşiktaş başak değil. şenol hocayı istemiyorum diye avcıyı istiyor olmuyorum ben şenol hocayıda futbol olarak
maçları görmeden eleştirmedim ilk yıl eleştirmedim zaten sorunları ikinci yıl görmeye başladım şampiyon olduğumuz halde
ben oyunu eleştiriyordum avcıya yorumum yok hazırlık maçlarıyla değerlendirme yapmam ligin başı itibariylede değerlendirme yapmam
bir zaman tanımak lazım. quaresmayı oynattı diyede eleştirmem nasıl oynattığına bakarım.
senin gibi hesap yapmıyorum hala ben haklıyım kafasında mesaj yazıyorsun haklı olsan ne olur
burda önemli olan birilerinin haklı olmasımı Beşiktaşın başarılı olmasımı inşallah sen yanılırsın sistem gelir takım zehir gibi olur
kazanıp şampiyon oluruz sonundada hepimiz mutlu oluruz. Avcıyı sevmesemde istemesemde Beşiktaşın şampiyonluğuna mutlu olurum hocayada teşekkür ederim
benim avcı hakkındaki düşüncem sahayla alakalı değil onun değerlendirmesini takımı görünce yapacağım.
ama emin ol güneş kötü olunca avcı iyi olacak gibi bir çıkarım doğru değil belki dahada kötü olacak o zaman sizde diyeceksiniz işde aradaki fark diye
avcının kötü olması güneşi iyi yapmaz ama.
inşallah iyi olur Beşiktaşı şampiyon yapar yoksa çok kötü durumlara düşeriz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

oysaki ne güzel gidiyordum bu transfer dönemin de bu konoplyanka benim sınavım heralde   :bawling:

Maga be malbayım  :bandit:

Çevrimiçi levitate

Eski futbolcumuz Süleyman Youla, Beşiktaş Dergisi'ne konuştu: "Gençlerbirliği'ndeyken Galatasaray da beni istemişti ama nedense kendimi Beşiktaş'a yakın hissettim. Rıza Çalımbay da beni isteyince bir kartal oldum."

@mylife1903 abi koş koş koş
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

dediklerinin olduğunu nerden biliyoruz takım ligemi başladı sistem var diyelim neye göre diyoruz bunu
alt yapıdan gelen gençlere önem verildiğini nerden biliyoruz
avcı hocalığı ayrı sevmiyorum hocalığınıda lige başladığında göreceğim başakta ne yaptığı beni ilgilendirmez
Beşiktaş başak değil. şenol hocayı istemiyorum diye avcıyı istiyor olmuyorum ben şenol hocayıda futbol olarak
maçları görmeden eleştirmedim ilk yıl eleştirmedim zaten sorunları ikinci yıl görmeye başladım şampiyon olduğumuz halde
ben oyunu eleştiriyordum avcıya yorumum yok hazırlık maçlarıyla değerlendirme yapmam ligin başı itibariylede değerlendirme yapmam
bir zaman tanımak lazım. quaresmayı oynattı diyede eleştirmem nasıl oynattığına bakarım.
senin gibi hesap yapmıyorum hala ben haklıyım kafasında mesaj yazıyorsun haklı olsan ne olur
burda önemli olan birilerinin haklı olmasımı Beşiktaşın başarılı olmasımı inşallah sen yanılırsın sistem gelir takım zehir gibi olur
kazanıp şampiyon oluruz sonundada hepimiz mutlu oluruz. Avcıyı sevmesemde istemesemde Beşiktaşın şampiyonluğuna mutlu olurum hocayada teşekkür ederim
benim avcı hakkındaki düşüncem sahayla alakalı değil onun değerlendirmesini takımı görünce yapacağım.
ama emin ol güneş kötü olunca avcı iyi olacak gibi bir çıkarım doğru değil belki dahada kötü olacak o zaman sizde diyeceksiniz işde aradaki fark diye
avcının kötü olması güneşi iyi yapmaz ama.
inşallah iyi olur Beşiktaşı şampiyon yapar yoksa çok kötü durumlara düşeriz.
Ben haklıyım diye mesaj attığımı nereden çıkardın ki ? Avcı bizimle en az 1 sezon geçirdi de ben haklıyım sen haksızsın aşamasına mı geçtik şimdi? 2 yıldır ısrarla birşeyleri ortaya attınız başarısızlığa dair ve şimdi burada forumda da ifade ettiğiniz gibi o olumsuz şartlar ortadan kalktı.  Benim değil senin/sizin haklılığınız ortaya çıkacak. Beşiktaş'ın başarısını her Beşiktaşlı ister. Başarı da gerçekler üzerine temellendirilir.

Çevrimdışı mylife1903

Abi yapma milletin annesi babası eşi çoluğu çocuğu ölüyor aynı gün maça çıkıyor Pepe'nin babasının hastalığı yüzünden gittiğine inanmak normal de para yüzünden gittiğine inanmak mi anormal? Her aile üyesi hasta olanla sözleşme mi feshediliyor?
Kazan dogurdu kazan dogumda geberdi

Çevrimdışı mylife1903

İçeride neler döndüğünü bilemiyorum doğru. Şenol hoca hep transfere karışmayan, o işleri yönetime bırakan birisi olarak lanse edildiği için öyle tanımışım belki de. İstenilen transfer yapılamadığı, taraftarın gazının alınması gerektiği için de o açıklama yapılmış olabilir. Yine de alternatif olarak oyuncular alınabilirdi, her hoca alternatifli bir kadrosu olmasını ister diye düşünüyorum. İstememiş olsa dahi yöneticiler bu konuda ileriyi düşünerek inisiyatif kullanmalıydı.

Hocanın bazı oyunculara takık olduğunu kimse inkar etmiyor, kritik hataları da elbette var. Ortadaki başarısızlık herkesin başarısızlığı, bana göre çok kişisel bir olay değildi bunu söylemek istiyorum.
Adama diyorlar copinho hiyarto lesovic var hocam hangisini alalim
Bunlari almayin bana buragi alin kafi

Hocam salako gerzekovic zombinho var hangisini alalim
Bunlari almayin volkan seni alin

Sonra gelenler negredo lens mens iste

Çevrimdışı mylife1903

Eski futbolcumuz Süleyman Youla, Beşiktaş Dergisi'ne konuştu: "Gençlerbirliği'ndeyken Galatasaray da beni istemişti ama nedense kendimi Beşiktaş'a yakın hissettim. Rıza Çalımbay da beni isteyince bir kartal oldum."

@mylife1903 abi koş koş koş
Hiyarin pirekosu kartal olmusmus
Ya bununla kim roportaj yapar
20 sene sonra pektonun cikip efenim buyuk hizmetlerim oldu kafami gozumu kirdim
Besiktas icin demesi gibi bisi

Çevrimdışı Necmi

ekip varsa ortada başarısızlık tek kişinin olmaz zaten bir eleştirdiğimiz şenol hocamı
Şenol hoca transfere karışmazmış kim diyor onu ben sayayım ozan serdar aziz şener burak bunlar medya önünde yaşanan transferler
yerli olduğu için hepsinede dibine kadar karıştı. sonra marcelo  hoca istemedimi bilmediğimiz daha neler vardır şimdi gördüğümüzemi inanalım
yoksa orta dolaşan söylentiyemi Şenol güneş istemez bunu bilmek için önceki çalıştırdığı takımlara bakmak gerekir. oyuncuların arkasından
neler söylediğine hoca 14-15 futbolcuyla oynar sakatlık ceza olmadan kolay kolay takım bozmaz eleştirdiğim bir konu değil bu
ama kötüde olsa oyuncu oynatır al işde ozi taraftara yuhalatıncaya kadar oynattı. herşeyinde farkında millet ljajic atsın serbest vuruşları diyor
hoca atamıyor diyor neymiş bir tane atmış adam zaten kaç tane serbest vuruş attıki dediğinde quaresma geldiğinden beri atıyor kaç tane attı
yani onun için oyunun takımın kötü olması önemli değil ya biz maç başlamadan kimi çıkaracağını hangi dakikada kimi sokacağını biliyorduk
bu oyunu okumamı oluyor bildiğin herşeyi ezbere yapıyor hani birşeyleri denersin başarılı olamazsın anlarım ama düşün gs maçında başarılı kadroyu bozup
sahaya quaresmayla çıktı deplasmanlarda hiç bir başarısı olmayan quarezma için kazanan takımı bozdu. onu geçtim necip oynadı yahu
kazansan şampiyon olacaksın çıkardığın kadroyla kaybediyorsun daha maç başlamadan.
bazı oyunculara takık olduğunu herkes biliyorsa bu buz dağının ucudur birde bilmediklerini düşün derim ortada olanın çok azını görebiliriz çünkü.
bütün suç hocanın değil elbette ama bütün suç yönetiminde değil nasıl anlatayım bilemiyorum suç yönetimin dediler önceki sene kadro yetersizdi
diyorum o takım şl de grupdan nasıl lider çıktı yetersiz bir kadro şl de nasıl başarılı olabilir böyle bir olasılık yok şansla olmaz o iş.
diyorlar maaş ödenmiyor bir yıl alacağı olan oyuncularla gs şampiyon oldu bize gelincemi böyle
takım yaşlı diyorlar ligin en yaşlı takımı ligi ikinci bitirdi.
yıldız oyuncu yol almıyor yönetim leblebici forvet almıyormuş eee öyle takım kursa Şenol hocaya neden ihtiyaç olsun bende şampiyon yaparım
şampiyonluk için iyi kadro isteyip sonra her başarıyı şenol hocaya yazmak ayrı bir düşünce tarzı
bak bu takım önceki sezon şl de grupdan na mağlup çıkmasaydı bu sezon ligin en az koşan takımı olmasaydı bende ana suçu yönetimde
bulurdum ama sahada olan şey böyle demiyor malesef ben aslında yönetimi kollayıp hocaya yıkmıyorum olayı gerçekten sorun bu olduğu için böyle konuşuyorum
ben bunları takım şampiyonluğa giderken herkes mutluykende söylüyordum. takım şampiyon olurken hocayı alkışlayıp kötü gidince hocaya kesmedimki
takım başarılıydı şampiyonluğa gidiyordu ben burda ne konuşuyordum takımda sistem yok orta açma dışında birşey yapmıyoruz ozi on metrede oynuyor
söylediğim bunlardı aradan iki sezon daha geçti ve ben aynı şeyleri söylüyorum yine.
herkes yıldız oyuncu ister bende isterim attığını sokan bir forveti kim istemez ama kulübün durumuda ortada
diyorlar pepeye verdi o parayı ona vereceğine forvet alsaydı yanlış bu kimseye verme lüksü yoktu
forvet olsa orta açtırmazdı deniyor buda yanlış quaresma cezalıydı sonra sakatlandı yani mecbur kaldı
o olmadan takımın oyununda iyileşme olunca mecbur kaldı quaresmayı oynattığı maçlarda iki maç yenildik iki maç berabere kaldık diğerlerini kıl payıyla bir farkla alabildik
onun takıntılarıyla verdik iki şampiyonluğu neymiş efendim lens kötüymüş ben takıma bakarım quaresmalı takımmı daha iyi oynuyor lensli takımmı.
yönetimi eleştireceğimiz çok konu var. ama bunlardan biri saha değil kesinlikle
hakkımızı arayamadı eleştirelim haklıyız bu konuda taraftarı karşısına aldı bundada eleştirelim yerden göğe haklıyız
ama yenildiğimiz maçlar biz kötü oynadığımız için yenildik takım ne oynadığını bilmiyor maç bitsinde gidelim derdindeler
mağlup durumdayız maç bitiyor takım daha yarı saada lay lay lom top çeviriyor.
takım herşeyi yapar yetmez oturur yönetimi eleştiririz ama iş o noktaya gelemediki onu al bunu al takım şampiyon olur
peki onlar gelince güneşe ne ihtiyacımız var gomez aldı oldu talisca abou aldı oldu o zaman neden şenol hoca yaptı deniyor bal gibi yönetim yaptı
bu iki yüzlülük oluyor o zaman şampiyon olamadık yönetim takımı eksik bıraktı suçlu yönetim şampiyon oluyoruz şenol hoca yaptı
bakıyoruz gomez abou talisca yapmış aslında

Çevrimdışı Necmi

Ben haklıyım diye mesaj attığımı nereden çıkardın ki ? Avcı bizimle en az 1 sezon geçirdi de ben haklıyım sen haksızsın aşamasına mı geçtik şimdi? 2 yıldır ısrarla birşeyleri ortaya attınız başarısızlığa dair ve şimdi burada forumda da ifade ettiğiniz gibi o olumsuz şartlar ortadan kalktı.  Benim değil senin/sizin haklılığınız ortaya çıkacak. Beşiktaş'ın başarısını her Beşiktaşlı ister. Başarı da gerçekler üzerine temellendirilir.
neye göre haklıyız daha ortada takım yok hoca değişince herşey yolunamı girecek bakalım bıraktığı enkaz toplanabilecekmi
toplansada bu bir iki ayda falan olmaz bütün sezonu kaybedebiliriz bu iş hokus pokusla olmuyor

kaybettiğini yerine koymak doğru işleri bile yapsan o kadar kolay olmuyor
kullandığın üslup alaycı haklıyım demene gerek yok mesajın diyor zaten
ben bir aşamaya geçmedim sen geçmişsinki böyle mesaj atıyorsun
avcı dediklerimizi harfiyen yapmış ve başarmış olsa bile takımın ne zaman oturup ona cevap vereceği belli değil belkide veremeyecek
şampiyonluk kesin diyorsun olmazsa demek dediğiniz gibi değil diyorsun o iş öyle olmuyor
herşeyi doğru yaparak sonuçları doğru almak diye birşey yok ama her şeyi kötü yaparsan sonuç kötü olur.
hiç kelime oyunu yapma ne dediğin gayet net anlaşılıyor. ama mantık yanlış mantık

Çevrimdışı Necmi

bu iş inanma inanmama olayı değil öyle bir seçenek yokki.
para için gitti diyen taraftar pepe babamın sağlığı nedeniyle ayrıldım diyor bunun doğrumu değilmisi tartışılacak bir konu değil.
pepeyemi inanalım taraftaramı. zaten sözleşmesinin bitmesine 5 ay kalmış ha para almadan gittin
ha kaldın oynadın neden gitsin hiç almasa ne olur eninde sonunda alacak 5 aylık paranınmı derdine düştü düştüde maden neden gitti
kalsa mecbur ödenecek bilmiyormu.
kaldıki geldi takımla vedalaştı stada geldi başkanla maç izledi hiçte öyle maaşını alamamış takımla sorunlu ayrılmış bir oyuncu havası yoktu.
taraftarın çıkardığı lafa inanıyorsunuzda bir sürü tersi erguman var bunları neden görmezden geliyorsunuz.