İçeride neler döndüğünü bilemiyorum doğru. Şenol hoca hep transfere karışmayan, o işleri yönetime bırakan birisi olarak lanse edildiği için öyle tanımışım belki de. İstenilen transfer yapılamadığı, taraftarın gazının alınması gerektiği için de o açıklama yapılmış olabilir. Yine de alternatif olarak oyuncular alınabilirdi, her hoca alternatifli bir kadrosu olmasını ister diye düşünüyorum. İstememiş olsa dahi yöneticiler bu konuda ileriyi düşünerek inisiyatif kullanmalıydı.
Hocanın bazı oyunculara takık olduğunu kimse inkar etmiyor, kritik hataları da elbette var. Ortadaki başarısızlık herkesin başarısızlığı, bana göre çok kişisel bir olay değildi bunu söylemek istiyorum.
ekip varsa ortada başarısızlık tek kişinin olmaz zaten bir eleştirdiğimiz şenol hocamı
Şenol hoca transfere karışmazmış kim diyor onu ben sayayım ozan serdar aziz şener burak bunlar medya önünde yaşanan transferler
yerli olduğu için hepsinede dibine kadar karıştı. sonra marcelo hoca istemedimi bilmediğimiz daha neler vardır şimdi gördüğümüzemi inanalım
yoksa orta dolaşan söylentiyemi Şenol güneş istemez bunu bilmek için önceki çalıştırdığı takımlara bakmak gerekir. oyuncuların arkasından
neler söylediğine hoca 14-15 futbolcuyla oynar sakatlık ceza olmadan kolay kolay takım bozmaz eleştirdiğim bir konu değil bu
ama kötüde olsa oyuncu oynatır al işde ozi taraftara yuhalatıncaya kadar oynattı. herşeyinde farkında millet ljajic atsın serbest vuruşları diyor
hoca atamıyor diyor neymiş bir tane atmış adam zaten kaç tane serbest vuruş attıki dediğinde quaresma geldiğinden beri atıyor kaç tane attı
yani onun için oyunun takımın kötü olması önemli değil ya biz maç başlamadan kimi çıkaracağını hangi dakikada kimi sokacağını biliyorduk
bu oyunu okumamı oluyor bildiğin herşeyi ezbere yapıyor hani birşeyleri denersin başarılı olamazsın anlarım ama düşün gs maçında başarılı kadroyu bozup
sahaya quaresmayla çıktı deplasmanlarda hiç bir başarısı olmayan quarezma için kazanan takımı bozdu. onu geçtim necip oynadı yahu
kazansan şampiyon olacaksın çıkardığın kadroyla kaybediyorsun daha maç başlamadan.
bazı oyunculara takık olduğunu herkes biliyorsa bu buz dağının ucudur birde bilmediklerini düşün derim ortada olanın çok azını görebiliriz çünkü.
bütün suç hocanın değil elbette ama bütün suç yönetiminde değil nasıl anlatayım bilemiyorum suç yönetimin dediler önceki sene kadro yetersizdi
diyorum o takım şl de grupdan nasıl lider çıktı yetersiz bir kadro şl de nasıl başarılı olabilir böyle bir olasılık yok şansla olmaz o iş.
diyorlar maaş ödenmiyor bir yıl alacağı olan oyuncularla gs şampiyon oldu bize gelincemi böyle
takım yaşlı diyorlar ligin en yaşlı takımı ligi ikinci bitirdi.
yıldız oyuncu yol almıyor yönetim leblebici forvet almıyormuş eee öyle takım kursa Şenol hocaya neden ihtiyaç olsun bende şampiyon yaparım
şampiyonluk için iyi kadro isteyip sonra her başarıyı şenol hocaya yazmak ayrı bir düşünce tarzı
bak bu takım önceki sezon şl de grupdan na mağlup çıkmasaydı bu sezon ligin en az koşan takımı olmasaydı bende ana suçu yönetimde
bulurdum ama sahada olan şey böyle demiyor malesef ben aslında yönetimi kollayıp hocaya yıkmıyorum olayı gerçekten sorun bu olduğu için böyle konuşuyorum
ben bunları takım şampiyonluğa giderken herkes mutluykende söylüyordum. takım şampiyon olurken hocayı alkışlayıp kötü gidince hocaya kesmedimki
takım başarılıydı şampiyonluğa gidiyordu ben burda ne konuşuyordum takımda sistem yok orta açma dışında birşey yapmıyoruz ozi on metrede oynuyor
söylediğim bunlardı aradan iki sezon daha geçti ve ben aynı şeyleri söylüyorum yine.
herkes yıldız oyuncu ister bende isterim attığını sokan bir forveti kim istemez ama kulübün durumuda ortada
diyorlar pepeye verdi o parayı ona vereceğine forvet alsaydı yanlış bu kimseye verme lüksü yoktu
forvet olsa orta açtırmazdı deniyor buda yanlış quaresma cezalıydı sonra sakatlandı yani mecbur kaldı
o olmadan takımın oyununda iyileşme olunca mecbur kaldı quaresmayı oynattığı maçlarda iki maç yenildik iki maç berabere kaldık diğerlerini kıl payıyla bir farkla alabildik
onun takıntılarıyla verdik iki şampiyonluğu neymiş efendim lens kötüymüş ben takıma bakarım quaresmalı takımmı daha iyi oynuyor lensli takımmı.
yönetimi eleştireceğimiz çok konu var. ama bunlardan biri saha değil kesinlikle
hakkımızı arayamadı eleştirelim haklıyız bu konuda taraftarı karşısına aldı bundada eleştirelim yerden göğe haklıyız
ama yenildiğimiz maçlar biz kötü oynadığımız için yenildik takım ne oynadığını bilmiyor maç bitsinde gidelim derdindeler
mağlup durumdayız maç bitiyor takım daha yarı saada lay lay lom top çeviriyor.
takım herşeyi yapar yetmez oturur yönetimi eleştiririz ama iş o noktaya gelemediki onu al bunu al takım şampiyon olur
peki onlar gelince güneşe ne ihtiyacımız var gomez aldı oldu talisca abou aldı oldu o zaman neden şenol hoca yaptı deniyor bal gibi yönetim yaptı
bu iki yüzlülük oluyor o zaman şampiyon olamadık yönetim takımı eksik bıraktı suçlu yönetim şampiyon oluyoruz şenol hoca yaptı
bakıyoruz gomez abou talisca yapmış aslında