2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264365 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

"Tahmin ediyorum kampa yeni transfer gelmez. 2 Eylül'e kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunun içerisinde bazı oyuncular da gidebilir"

hani bugün konop ist.daydı dün akşam bu yönde açıklama yapan arkadaşlarımızın görüşü rica :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

salladıkları konular kamuoyunda yer almış başlıklardı ve derlemeydi olmayanı ilk defa söylemiyorlardı. adamları savunmuyorum buna olanak sağlayan neden olan yönetimin tutarsızlıkları. a.türker denen yamyama tek dava dahi açılmamış. bilde dava açıyoruz de açma negredonun menajer bir haftaya gelecek türkere tükürdüğünü yalatacak de adam ortada yok vbvb bir sürü tutarsız işlerle malzeme veren malesef yönetim.

önemli olan içeriği değil abi benim için... "beşiktaşın sahibi taraftardır" diye bi klişe tutturdu belirli guruplar... özelliklede mualefet... rakiplerden çok kendi yönetimine sallamaya, her konuda söz sahibi olduğunu iddaa etmeye başladı... insanları da bu yolla örgütlemeye çalışıyorlar... kulübe faydadan çok zararları oluyor... ama dikkat ederseniz bu eleştirilerin sonu hep Yönetim gitsin﹗ tag ı açılarak bitiyor... amaç kulübün iyiliği falan değil benim fikrim... seçimle kazanamayanlar farklı yollara başvuruyor... rakiplerle uğraşan yok bu ara zaten.. birbirimizi kemiriyoz...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

"Tahmin ediyorum kampa yeni transfer gelmez. 2 Eylül'e kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunun içerisinde bazı oyuncular da gidebilir"

hani bugün konop ist.daydı dün akşam bu yönde açıklama yapan arkadaşlarımızın görüşü rica :)

Klasik fikret orman, ben zaten beklemiyordum, çöp alınmasın ve quaresma falan bir kaç oyuncu gitsin benim için yeterli.(Tabiki sol bek sol stoper sol kanat ve ortasaha forvet lazım ama nedense sırf almak için alabilirler gibi geldi, o yüzden öyle alınacaksa hiç alınmasın bari boşuna masraf yapmayız)

Çevrimiçi murat

burası göbekli teyzelerin amcaların spor yaptığı spor salonu değil. takım lige hazırlanmak zorunda
gelen hoca onların yattığını varsaymaz zaten sağlık kontrollerinde çıkmazki bunlar
hepsi sporcu kasları ona göre gelişmiş ama hafif antrenmana adapte olunca yüklendiğinde adale sakatlıkları başlar
oyuncuların sakatlıkları hep adale quaresma bile su koyvermişdi. bunların çalışma çabası içinde olan oyuncularda görünmesi normal kendilerini
zorluyorlar ozi sakatlanırmı zorlamazki kendini.
hiç dikkatinizi çekmiyormuydu antrenmanlar hep kahkaha atarak birbirleriyle şakalaşan oyuncularla geçiyordu
gerçekten antrenman yapsalar sürekli neşeli olmazlardı.  ara ara olur ama bunların bütün antrenmanı böyleydi.
matematik yanılmaz geldiği sezondan itibaren her sezon bu takım düştü. her sene bir öncekinden kötüydü
takım form tutana kadar ilk yarı bitiyordu bazı arkadaşlar geç gelen transfer yüzünden diyor tabi iki oyuncu geç geldi diye
bütün takımın formu düşecek ben takım çalışmıyor dedikçe insanlar hocadan fazla mazeret uydurdu.
ya gitti işde daha nesini koruyorsunuz 20 M Beşiktaş taraftarının suratına baka baka yalan söyleyerek gitti.
kim bilir daha ne yalanlar söylemişdir. maç sonları çıkar oyuncuları taraftarın önüne atardı
korunacak hiç bir tarafı yokki hep suçu birilerine attı. nesini koruyorsunuz. neymiş efendim Şenol Güneş sözleşmesi bitmeden
başka takımla konuşmazmış.geçmişden kaynaklı sevmezliğim bir kenara  bunu hep kenarda tuttum.
takıma verdiği zararları görmüyormusunuz. ts den taşıdığı fener düşmanlığının diyetini bize ödetti.
bu taraftar hep arkasında durdu bir gün bile satmadı onu. o gitsin kampda aykutu ziyaret etsin
oturup tatlı tatlı sohbet etsinler. bizde bunun için başka mazeretler bulalım. milli takım hocası görüşmesi gerekir tabi :)
:claps:

Çevrimdışı mylife1903

Oranaka pirlanta mi dedi
Vidyosu var mi?

Tam unutulmaya baslamisti olay gene alevlenecek, yahu eskiden bazi hatalari olmus olabilir teknik ekibimizin uyesidir, hocamizin guvendigi calismak ostedigi birisidir, basari icin kenetlenmemiz gereken bu zamanlarda teknik ekibimizi kirmayalim, der kaparsin konuyu

O son pirlantayi demeyecektin

Çevrimdışı haluk.m

Oranaka pirlanta mi dedi
Vidyosu var mi?

Tam unutulmaya baslamisti olay gene alevlenecek, yahu eskiden bazi hatalari olmus olabilir teknik ekibimizin uyesidir, hocamizin guvendigi calismak ostedigi birisidir, basari icin kenetlenmemiz gereken bu zamanlarda teknik ekibimizi kirmayalim, der kaparsin konuyu

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1156881482344030208

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/1514849/Fikret_Orman__Orhan_Ak_pirlanta_gibi_cocuk.html

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fikret Orman: "Stadın önünde açıklama yapıyorlar. Sloganları 'Beşiktaş'ın sahibi taraftarıdır'. Beşiktaş taraftarını temsil etme hakkını kim verdi size?" 

haklı

Haklı bu arada bu sözünde. Fenerli gsliside toplansın beşiktaşın asıl sahibi taraftardı desin forma giysin, bizi içten fethetsin olur mu öyle şey. Bildiri okuma falan. Tabi taraftar önemlidir, ama sahibi falan değildir. Beşiktaş bir tarafın sahip olabileceği bir yapı değildir, şuanki yönetimdekilerde geçici sahipleridir, biz taraftarlarda geçici sahipleriyiz. Ben bir beşiktaş taraftarıyım beni temsil et demedim onlara, hangi hakla benim temsilcim oluyor. Ben şuan çoğu Beşiktaşlıdan farklı düşünüyorun,o yüzden beşiktaş taraftar temsilcisi hele böyle bir konuda temsilci olamaz. Dersin ki işte atıyorum beşiktaşın çarşı grubu olarak, grup lideri xx kişi olarak çarşı grubu adına konuşuyorum böyle böyle falan herkes tamam der.

Çevrimdışı haluk.m

Bu basın toplantısının amacı neydi anlaşılmadı zaten.

Orhan Ak olayına mantıklı bir açıklama yapılmadı.

Transfer gibi konular geçiştirildi.

Bankalar birliği ile ilgili tek soru yoktu.

Her şeyden  biraz biraz konuşulan anlamsız bir toplantıya ne gerek vardı.  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Saha içinde, saha dışında takımın yanında olunca Tolga, İsmail ile şampiyon olursun ama hakkımız aranmaz ise  Messi gelse kurtaramaz.  17-18 / 18-19  sezonları ortada..  :by2:
Messi ronaldo leva cik
Bisi yapamazsin bulo gibilerine
Herifler vara bakip penalti uyduruyor bunun daha otesi yok
Vara bakar yumruk gorur kirmiziyi basar

Çevrimdışı tangaz

Şenol hocanın hataları olabilir, şu an olan sakatlıkların sorumlusu da gösterilebilir ama iki sezon önce Marcelo ve ofansif açıdan yetersiz görülen Beck'i takımda tutmuş olsak ve geçen sene başından Burak gibi ne vereceği belli olan bir forvet getirebilseydik yüksek ihtimalle iki şampiyonluğumuz daha olacaktı. Başka birisi takımın başında olsa da fark etmeyebilirdi.

Kadro planlaması, transfer yönetimi başarıya giden yolda müthiş önemli bir iş, eksik kadro olduğu zaman bir taraf patlak verdi mi takımın diğer unsurları da zarar görmeye başlıyor. Bu sakatlıkların peşi sıra gelmesi tesadüf bir olay değil. Kadrodaki eksiklik, hem teknik direktörün hem oyuncuların çalışmalarını etkiliyor.

Bu arada gördüğüm kadarıyla Abdullah Hoca röportajda baya enerjikti, epey şeyin farklı olacağından olumlu etkilerden bahsediyor. Antrenmanları biraz ateşi yüksek, şovlu yaptırıyor diye tahmin ediyorum.

Şenol hoca da sağ olsun son 5-6 ay iyice boşlamıştı zaten takımı, elbet etkisi vardır sakatlıklara.

Düşündükçe morali bozuluyor insanın, mantara bağladık gibi ama belli etmiyoruz.

son 5-6 ay ve öncesi iyice boşlayan hocadan çok ormandı ki o dönem ilk bu ifadeyi kullandım "başkan beşiktaşı boşluyor" die sayısız ileti girdim benden 4 ay sonra başkan da itiraf etti zaten.

ş.güneş ilk geldi hayvan gibi idman yapılıyordu sene başında hatta bir röportaj gün gibi aklımda hocaya sordular ağır idmana rağmen herkes gülüyor bunu nasıl sağlıyorsunuz dendi o da yanıt olarak topla demişti bu çocuklar futbolcu önlerine topu at istediğin ağır idmanı yaptır demişti ertesi sene de bu böyle sürdü ve şampiyonluklar geldi sonraki sene başı önce çin sonra 35 derece ispanya kampıydı sezon başı hazırlığı ispanyada neyin yüklemesini yapacaksın en fazla istakoz gibi kızarırsın üstüne birde negredo gelince film koptu burak gelse hoca dinlense şampiyonduk ve renklilerin fişini işte o zaman çekerdik. gelelim geçen sene başına golcü yok on numara yok kaleci gitmiş stoper gitmiş babel gitmiş ama kalmış gibi yapmış adriano pepe tolgay love vb ona keza bu kadro ile sene başı kampı yapıldı koşullarda biraz talihsizdi birazda hatalı seçim vardı hatırlayın geçen sene başı kampın yarıdan çoğu yağmurla mücadele vardı çoğu idman yarım kaldı salondan çıkılmadı. insan bir kamp yeri seçerken hava durumuna bakmaz mı bir sene 35 derece bir sene yağmur ormanları ben erken rezervasyonla tatil alırken ilk accuweatherdan bölgelerin 2-3 ay sonraki hava durumunu inceler sonra bölge otel vb seçimi yaparım koskoca kulüp bunları neden göz ardı eder?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

önemli olan içeriği değil abi benim için... "beşiktaşın sahibi taraftardır" diye bi klişe tutturdu belirli guruplar... özelliklede mualefet... rakiplerden çok kendi yönetimine sallamaya, her konuda söz sahibi olduğunu iddaa etmeye başladı... insanları da bu yolla örgütlemeye çalışıyorlar... kulübe faydadan çok zararları oluyor... ama dikkat ederseniz bu eleştirilerin sonu hep Yönetim gitsin﹗ tag ı açılarak bitiyor... amaç kulübün iyiliği falan değil benim fikrim... seçimle kazanamayanlar farklı yollara başvuruyor... rakiplerle uğraşan yok bu ara zaten.. birbirimizi kemiriyoz...
Besiktasin sahibi taraftardir sozu onemli
Taraftar olmasa besiktas olmaz
Sponsor olmaz
Para olmaz
Vefaspordan farkin olmaz

Ha besiktasin sahibini bu cikan 3-5 capulcu temsil edemez dersen haklisin

Bu icin cozumu genis uyeliktir. Kombine alanlaran kongre uyeligi verilsin 3 sene istuste alan oynkullanma hakki kazansin 200.000 uye olsun 3 ayda bir toplanilsin boyle sacma sapan isler olmaz

Cikan adamlar taraftari temsil etmiyir cikan yonetim bizi temsil edebiliyir mu?

Yahu bize ezik ve renkli hayrani demis bir kendini bilmez var o yonetimde

Çevrimdışı tangaz

Oranaka pirlanta mi dedi
Vidyosu var mi?

kriz yönetimi sıfır abi hiç akıl kullanmıyorlar hiç bişey diyemiyorsan çocuğu torinolu şaban zorla götürmüş tehdit etmiş futbol hayatını bitiririm demiş ekmek parası orhan mecbur istemeye istemeye gitmiş dersin yahu

Çevrimiçi yaço58

Sampiyon da olur ama kadroda Marcelo Abou Cenk ve Talisca da varsa olur.
o eskidendi quaresma 35 yaşında canerde sakatlıktan sonra eski caner değil maalesef bu ikili yerine dinamik iki adam bulmalıyız mutlaka

Çevrimdışı mylife1903

kriz yönetimi sıfır abi hiç akıl kullanmıyorlar hiç bişey diyemiyorsan çocuğu torinolu şaban zorla götürmüş tehdit etmiş futbol hayatını bitiririm demiş ekmek parası orhan mecbur istemeye istemeye gitmiş dersin yahu
Ya abi caner ile ggyi aldik duzgun algisini bile yapamadik o isin
Bak gs babeli aldi
Herifler 1 hafta 80 goyglyu yapti babel 80numsra forma giyecek falan diye

Simdi ben gs yoneticisi olsam babel gol atinca eliyle 8 osareti yaptiririm bizim camia iki sene pert

Çevrimdışı tangaz

"Burada 31 oyuncumuz var. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tabii ki transfer ihtiyaçlarımız var. Hocamızla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Transferin bitmesi daha 2 Eylül. 1 ay daha var. "

şimdi başkan bunu da demiş ama birileri lig 2 hafta sonra başlıyor deseymiş keşke

yarışmacı şampiyonluğa oynayan takımsan lig başlamadan kadroyu kurarsın arkadaş. lig başlar baktın sakat oldu yada hala eksik bir mevki gördün oynanan 2 maçda kriz masası kurar son günler 1 oyuncu daha alırsın eyvallah. gerisi ancak alt sıra takımı mantığıdır yok 1 ay varmış vbvb diğer ülkelerde transfer tahtası kapanacak da o 2-3 gün de boşda kalan kadroya giremeyen  isim kovala vbvb o isimler zaten dışlanmış sene başı düzgün idman yapamamış kişiler ondan sonra ilk devre kaçar millet de burada hoca iyi idman yaptırmadı die düşünür.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

o eskidendi quaresma 35 yaşında canerde sakatlıktan sonra eski caner değil maalesef bu ikili yerine dinamik iki adam bulmalıyız mutlaka
Kesinlikle katılıyorum. Ama kimi bulup alicaz? O tren kacti maalesef. Negredolara pepelere gömdüler paralari.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Bak gs babeli aldi

Simdi ben gs yoneticisi olsam babel gol atinca eliyle 8 osareti yaptiririm bizim camia iki sene pert

80 numara mı giyecekmiş yuhh karakterine tükürdüğüm

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

"Burada 31 oyuncumuz var. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tabii ki transfer ihtiyaçlarımız var. Hocamızla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Transferin bitmesi daha 2 Eylül. 1 ay daha var. "

şimdi başkan bunu da demiş ama birileri lig 2 hafta sonra başlıyor deseymiş keşke

yarışmacı şampiyonluğa oynayan takımsan lig başlamadan kadroyu kurarsın arkadaş. lig başlar baktın sakat oldu yada hala eksik bir mevki gördün oynanan 2 maçda kriz masası kurar son günler 1 oyuncu daha alırsın eyvallah. gerisi ancak alt sıra takımı mantığıdır yok 1 ay varmış vbvb diğer ülkelerde transfer tahtası kapanacak da o 2-3 gün de boşda kalan kadroya giremeyen  isim kovala vbvb o isimler zaten dışlanmış sene başı düzgün idman yapamamış kişiler ondan sonra ilk devre kaçar millet de burada hoca iyi idman yaptırmadı die düşünür.
Başkan akşam pazarı seviyo abi adamın huyu bu.

Çevrimiçi yaço58

Bak gs babeli aldi

o algı için işte medyada adamın olacak babeli aldılar fanatik diğer gün babele 80 baskısı diye haber girdi adamlar medya üzerinden algıyı hallediyor bizim gazetecilerde bizim aleyhimize ne varsa onu gündeme getirir,  şu orhan ak olayı bile fotoğraf var yürüyoruz burdan  bide rakibinin başındaki adamada çaksana adamın işte bi belgeselde önündeki konuşması var örgüt liderinin önünde işte himmetle ayağa kaldırma mevzusu daha uzar gider maalesef çarşı rakiplerle dalaşmada son yıllarda pasif biz sucukcularla paralı 12 numaaranın birbirlerine giderlerini izliyoruz

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle katılıyorum. Ama kimi bulup alicaz? O tren kacti maalesef. Negredolara pepelere gömdüler paralari.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

pepede sıkıntı yok negredo lens ikilisi yüzünden kaçan şampiyonluk kaçan 40-50 milyon yuro ve sonrası çorap söküğü.

Çevrimdışı Koa_lAA

Besiktasin sahibi taraftardir sozu onemli
Taraftar olmasa besiktas olmaz
Sponsor olmaz
Para olmaz
Vefaspordan farkin olmaz

Ha besiktasin sahibini bu cikan 3-5 capulcu temsil edemez dersen haklisin

Bu icin cozumu genis uyeliktir. Kombine alanlaran kongre uyeligi verilsin 3 sene istuste alan oynkullanma hakki kazansin 200.000 uye olsun 3 ayda bir toplanilsin boyle sacma sapan isler olmaz

Cikan adamlar taraftari temsil etmiyir cikan yonetim bizi temsil edebiliyir mu?

Yahu bize ezik ve renkli hayrani demis bir kendini bilmez var o yonetimde

bence mükemmel bi öneri... keşke böyle bi olay olabilse...

abi demokrasi böyle bi olay... çıkan yönetim temsil edemiyor beni diye düşünülüyosa seçmezsin olur biter... onlar yetki alınarak oralarda oturuyorlar... stad önünde açıklama yapanlar kimden yetki aldı... sorun orda zaten...

beşiktaşın sahibi taraftarda diğer takımların ki değilmi... yapmayın... sonra bu lafın arkasına sığınarak yönetimin düşmesini isteyen bazı kesimler olmaz yerlerde olmaz zamanlarda olmaz işler yapıyorlar... olan takıma oluyor...

seçilmiş insanların üzerinde baskı kurmak mantıklı ama bunu işlerin düzeltilmesi için yapıyorsan... diğer türlü "pusu" oluyor az buçuk...

Çevrimdışı levitate

pepede sıkıntı yok negredo lens ikilisi yüzünden kaçan şampiyonluk kaçan 40-50 milyon yuro ve sonrası çorap söküğü.
bence pepede sıkıntı var parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum

marcelo kalsa daha iyi olurdu
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

sorun da orada ya parasını aldı mı???

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Parasını zamanında alsa hakkını verirdi bence.. ŞL de tıkır tıkır oynadı ilk geldiğinde de çok iyiydi..