2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253570 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

burası göbekli teyzelerin amcaların spor yaptığı spor salonu değil. takım lige hazırlanmak zorunda
gelen hoca onların yattığını varsaymaz zaten sağlık kontrollerinde çıkmazki bunlar
hepsi sporcu kasları ona göre gelişmiş ama hafif antrenmana adapte olunca yüklendiğinde adale sakatlıkları başlar
oyuncuların sakatlıkları hep adale quaresma bile su koyvermişdi. bunların çalışma çabası içinde olan oyuncularda görünmesi normal kendilerini
zorluyorlar ozi sakatlanırmı zorlamazki kendini.
hiç dikkatinizi çekmiyormuydu antrenmanlar hep kahkaha atarak birbirleriyle şakalaşan oyuncularla geçiyordu
gerçekten antrenman yapsalar sürekli neşeli olmazlardı.  ara ara olur ama bunların bütün antrenmanı böyleydi.
matematik yanılmaz geldiği sezondan itibaren her sezon bu takım düştü. her sene bir öncekinden kötüydü
takım form tutana kadar ilk yarı bitiyordu bazı arkadaşlar geç gelen transfer yüzünden diyor tabi iki oyuncu geç geldi diye
bütün takımın formu düşecek ben takım çalışmıyor dedikçe insanlar hocadan fazla mazeret uydurdu.
ya gitti işde daha nesini koruyorsunuz 20 M Beşiktaş taraftarının suratına baka baka yalan söyleyerek gitti.
kim bilir daha ne yalanlar söylemişdir. maç sonları çıkar oyuncuları taraftarın önüne atardı
korunacak hiç bir tarafı yokki hep suçu birilerine attı. nesini koruyorsunuz. neymiş efendim Şenol Güneş sözleşmesi bitmeden
başka takımla konuşmazmış.geçmişden kaynaklı sevmezliğim bir kenara  bunu hep kenarda tuttum.
takıma verdiği zararları görmüyormusunuz. ts den taşıdığı fener düşmanlığının diyetini bize ödetti.
bu taraftar hep arkasında durdu bir gün bile satmadı onu. o gitsin kampda aykutu ziyaret etsin
oturup tatlı tatlı sohbet etsinler. bizde bunun için başka mazeretler bulalım. milli takım hocası görüşmesi gerekir tabi :)

şenol güneşe 2002dönemi nedeniyle en kızanlardan biri olarak objektifliği de elden bırakmamak gerekir
2kişi geç geldi die geçiştirilmemeli konular 2 kişi geç geldide giden 4-5 noluyordu her sene başı takımın yarısı gidiyordu dön başa patinaj 4 sene kaldı değişmeyen ne golcü ne 10 numara kalmadı her yıl değişti değişmeyen 3 adam vardı 11den atiba quaresma birazda adriano stoperler sürekli değişti sağ bek ha keza santrafor on numara kanat merkez orta sürekli adam eksilsin yerine gelen de geç gelsin bunun nesini savunuyoruz ki? yönetim bu konuda çuvalladı ffp dönemini her anlamda kötü kullandığını hatta gereksiz büyüttüğünü hikayenin sonunda görüyoruz işte. oyuncular geç geldi die değil her sene başı yarısı gitti üstüne gelenler geç geldi die ilk devreleri çöpe attık herşeye rağmen negredo hatası olmasa gene kaybedilen birşey olmayacaktı ama negredo kritik ötesi bir hata idi ve bedeli çok ağır oldu.

şenol güneşi zerre sevmem babamın oğlu da değil ama milli takım hocası da sevse de sevmese de azcık iş ahlakı olan biri ise tüm td.ler ile bir araya gelebilmeli bunda anormal bişey yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

burası göbekli teyzelerin amcaların spor yaptığı spor salonu değil. takım lige hazırlanmak zorunda
gelen hoca onların yattığını varsaymaz zaten sağlık kontrollerinde çıkmazki bunlar
hepsi sporcu kasları ona göre gelişmiş ama hafif antrenmana adapte olunca yüklendiğinde adale sakatlıkları başlar
oyuncuların sakatlıkları hep adale quaresma bile su koyvermişdi. bunların çalışma çabası içinde olan oyuncularda görünmesi normal kendilerini
zorluyorlar ozi sakatlanırmı zorlamazki kendini.
hiç dikkatinizi çekmiyormuydu antrenmanlar hep kahkaha atarak birbirleriyle şakalaşan oyuncularla geçiyordu
gerçekten antrenman yapsalar sürekli neşeli olmazlardı.  ara ara olur ama bunların bütün antrenmanı böyleydi.
matematik yanılmaz geldiği sezondan itibaren her sezon bu takım düştü. her sene bir öncekinden kötüydü
takım form tutana kadar ilk yarı bitiyordu bazı arkadaşlar geç gelen transfer yüzünden diyor tabi iki oyuncu geç geldi diye
bütün takımın formu düşecek ben takım çalışmıyor dedikçe insanlar hocadan fazla mazeret uydurdu.
ya gitti işde daha nesini koruyorsunuz 20 M Beşiktaş taraftarının suratına baka baka yalan söyleyerek gitti.
kim bilir daha ne yalanlar söylemişdir. maç sonları çıkar oyuncuları taraftarın önüne atardı
korunacak hiç bir tarafı yokki hep suçu birilerine attı. nesini koruyorsunuz. neymiş efendim Şenol Güneş sözleşmesi bitmeden
başka takımla konuşmazmış.geçmişden kaynaklı sevmezliğim bir kenara  bunu hep kenarda tuttum.
takıma verdiği zararları görmüyormusunuz. ts den taşıdığı fener düşmanlığının diyetini bize ödetti.
bu taraftar hep arkasında durdu bir gün bile satmadı onu. o gitsin kampda aykutu ziyaret etsin
oturup tatlı tatlı sohbet etsinler. bizde bunun için başka mazeretler bulalım. milli takım hocası görüşmesi gerekir tabi :)
Adam hangi takımdan gitse arkasından sövdürüyor.Mesela ben trabzonlu olsam ve efsanem dediğim adam rakibime gidip şampiyon olduktan sonra ''ilk şampiyonluğumu burada yaşadım'' dese sağlam söverdim.Fb-Ts kupa olayını tartışmıyorum,olaya ts taraftarı gözünden bakarak yazıyorum.Bizim başımızda fenerle o kadar münasebetimiz oldu adam aykutla,ersunla gülerek poz veriyor.Beşiktaş'ın başındayken kimseyle görüşmem diyordu ama gitti yd ile görüştü,anlaştı.Hem karakter olarak hem hoca olarak bu kadar sorunlu bir adamdan kurtulduğumuz için yatıp kalkıp şükretmemiz lazım.

Çevrimdışı Necmi

şimdi konumuz sene başı yüklemesi layiç tr.de ilk defa sene başı kampı görüyor kampın yüklemenin ağababasına alışık değil mi italyadan? konu hamlık mı yanlış idman mı? başka birşey mi? belli değilken yapılan itham nedeniyle  katılmam görüşüne.
sonraa layiç madem hamdı ikinci devre çift haneli gol asist rakamlarını nasıl yakaladı?
3 günlük çin kampı die bir kısmını alma yorumumun orda yollarla beraber 6 gün kaybettirdiği akabinde de 35 derece sıcaklıkda ispanyaya gidildiğini belirtmiştim. sadece çin değil sonrası da hataydı demiştim.
gerçekten ne alaka anlamadım bir sene önce kamp gördü diye bir sene sonra sağlammı olacak
dün gelmedi bir sene önce geldi ve bir senedir burda bir sene yetersiz antrenman yaparsan bu direk kaslara yürür
en basiti medel at gibi koşuyordu bu sene görmedinmi koşamıyor.
bu itham değil gözlem. bu takımın iyi çalışmadığını herkes görüyordu. güneşi koruma çabasında olduğunuzdan buna efor sarfederken
insanların konuşmalarını duymuyordunuz her halde.

Çevrimdışı tangaz

valla konop risk katagorisi bile olmaz bence direk yanlış transfer.
şu anda kaç yıldır vasatın altında ukraynadaki performansını tutturamadı zaten ve her sene geriye gitti.
gelipde oynaması mucize olur bence.
ben ikisininde riskine girmem dünyada oyuncumu bitti kanat oyuncusu ya dünyada en fazla olan mevkiden bahsediyoruz.
bulamıyorsanda riske gireceğine alma elindekileri kullan almış olmak için oyuncu alınmaz.

ben bankalar biriliği olsam paramı kurtarmak istesem konopu aldırmam
haa kulüp batsın çökelim diyorlarsa da alın alın die gazlarım  :D

o derece yanlış transfer, indi de öyle abuş da hatta u.meraşda öyleydi iyi ki olmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

gerçekten ne alaka anlamadım bir sene önce kamp gördü diye bir sene sonra sağlammı olacak
dün gelmedi bir sene önce geldi ve bir senedir burda bir sene yetersiz antrenman yaparsan bu direk kaslara yürür
en basiti medel at gibi koşuyordu bu sene görmedinmi koşamıyor.
bu itham değil gözlem. bu takımın iyi çalışmadığını herkes görüyordu. güneşi koruma çabasında olduğunuzdan buna efor sarfederken
insanların konuşmalarını duymuyordunuz her halde.

yetersz idmanlarla yata yata mı çift haneli gol asist yaptı bu adam??? üstelik italyada kamp yaptı ilk devre ortada yoktu devre arası kampı sonrası açıldı kaslar ilk devre erimedi kamp sonrası erirken çift haneli skorlar yaptı sonra eridi.  yok böle bişey.

kouşmaları dinlemeyen sensin abi medel kendi diyor yahu kilo fazlam vardı kiloları verince form tutabildim die. bu açıklama bile adamın bizzat kendi röportajı ortadayken sen hala böle deyince bu ne itham ne gözlem oluyor direkt iftira oluyor.

şenolu korumuyordum ayrıca yönetimi eleştiriyordum yönetim eleştirisi hoca koruması gibi görünmeye başladı zamanla çünkü yönetim öyle çok hata yaptıki herkesin her hatanın önüne geçtiler hem de fersah fersah.

Çevrimdışı levitate

siteler kurup insanları yanlış yönlendiriyormuşuz :D

orhan ak pırlanta gibi birisiymiş (zehirli oku attı)

beşiktaş için transfer yapmak çok kolaymış ama maliyet önemliymiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

diyelimki herkes gördü takımın yattıgını çalıştırılmadıgını bir ben görmedim ee o zaman yönetim gördüğü halde neden bişey yapmadı? bir işveren çalışanlarının yattıgını görse müdürü çağırır düzelmesse müdahale eder. velevki çalışılmadıgı doğru ee o zaman gene yönetim hatalı neden 4 sene beklediler??? f.ormanın son 3 senesinin yenilir yutulur tarafı yok acı ama gerçek

Çevrimdışı AigleBordeaux

diyelimki herkes gördü takımın yattıgını çalıştırılmadıgını bir ben görmedim ee o zaman yönetim gördüğü halde neden bişey yapmadı? bir işveren çalışanlarının yattıgını görse müdürü çağırır düzelmesse müdahale eder. velevki çalışılmadıgı doğru ee o zaman gene yönetim hatalı neden 4 sene beklediler??? f.ormanın son 3 senesinin yenilir yutulur tarafı yok acı ama gerçek
Fikret Orman kendisi söyledi iki yıldır boş bıraktım diye
Biz daha Orhan Akla uğraşıyoruz, iki yıl niye boşladığını soran yok?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

umut güner başkana demiş ki "işi profesyonelleştirelim" o yüzden ali naibi göreve gelmiş

ve şahsen ben inanmadım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman kendisi söyledi iki yıldır boş bıraktım diye
Biz daha Orhan Akla uğraşıyoruz, iki yıl niye boşladığını soran yok?

ben 6 aydır orman beşiktaşı boşluyor yazıyorum eski iletilerimde duruyor bu ifadeyi ormandan evvel ben kullandım kendisi yeni itiraf etti.

Çevrimdışı levitate

umut ve şafak beyler yaptıklarıyla kendilerini tarihe yazdılar dedi

vagner love transferiyle mi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Fikret Orman: "Stadın önünde açıklama yapıyorlar. Sloganları 'Beşiktaş'ın sahibi taraftarıdır'. Beşiktaş taraftarını temsil etme hakkını kim verdi size?" 

haklı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

umut ve şafak beyler yaptıklarıyla kendilerini tarihe yazdılar dedi

vagner love transferiyle mi :D

yohh negredo transferiyle

Çevrimdışı Koa_lAA

siteler kurup insanları yanlış yönlendiriyormuşuz :D

orhan ak pırlanta gibi birisiymiş (zehirli oku attı)

beşiktaş için transfer yapmak çok kolaymış ama maliyet önemliymiş

fb maçına çıkmadık... duruş budur... (bu da bir ok dur...)

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman: "Stadın önünde açıklama yapıyorlar. Sloganları 'Beşiktaş'ın sahibi taraftarıdır'. Beşiktaş taraftarını temsil etme hakkını kim verdi size?" 

haklı

beşiktaşın sahibi taraftarıdır ifadesini her beşiktaşlı kullanabilir bunun için kimseden hak almaya gerek yok.

Çevrimdışı levitate

yohh negredo transferiyle
pepe mirin vs. diye gidiyor hepsini hatırlayamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Koa_lAA

beşiktaşın sahibi taraftarıdır ifadesini her beşiktaşlı kullanabilir bunun için kimseden hak almaya gerek yok.

bütün taraftarlar adına açıklama yapmak için var ama... beşiktaşın sahibi taraftardır de sonra sağa sola salla benim adıma da... severler o işi...

Çevrimdışı levitate

uganda'ya gitsek bizi 10k insan karşılarmış

başkan olsam sırf şunun için takımı uganda'ya götürürdüm
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bütün taraftarlar adına açıklama yapmak için var ama... beşiktaşın sahibi taraftardır de sonra sağa sola salla benim adıma da... severler o işi...

salladıkları konular kamuoyunda yer almış başlıklardı ve derlemeydi olmayanı ilk defa söylemiyorlardı. adamları savunmuyorum buna olanak sağlayan neden olan yönetimin tutarsızlıkları. a.türker denen yamyama tek dava dahi açılmamış. bilde dava açıyoruz de açma negredonun menajer bir haftaya gelecek türkere tükürdüğünü yalatacak de adam ortada yok vbvb bir sürü tutarsız işlerle malzeme veren malesef yönetim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ne Q7 imis arkadas ya kulübün tapusunu da üstüne yapin tam olsun. Yetmez hatta kulübün ismini de Quaresma Jimnastik Kulübü yapin.

Çevrimdışı Erman1903

şenol güneşe 2002dönemi nedeniyle en kızanlardan biri olarak objektifliği de elden bırakmamak gerekir
2kişi geç geldi die geçiştirilmemeli konular 2 kişi geç geldide giden 4-5 noluyordu her sene başı takımın yarısı gidiyordu dön başa patinaj 4 sene kaldı değişmeyen ne golcü ne 10 numara kalmadı her yıl değişti değişmeyen 3 adam vardı 11den atiba quaresma birazda adriano stoperler sürekli değişti sağ bek ha keza santrafor on numara kanat merkez orta sürekli adam eksilsin yerine gelen de geç gelsin bunun nesini savunuyoruz ki? yönetim bu konuda çuvalladı ffp dönemini her anlamda kötü kullandığını hatta gereksiz büyüttüğünü hikayenin sonunda görüyoruz işte. oyuncular geç geldi die değil her sene başı yarısı gitti üstüne gelenler geç geldi die ilk devreleri çöpe attık herşeye rağmen negredo hatası olmasa gene kaybedilen birşey olmayacaktı ama negredo kritik ötesi bir hata idi ve bedeli çok ağır oldu.

şenol güneşi zerre sevmem babamın oğlu da değil ama milli takım hocası da sevse de sevmese de azcık iş ahlakı olan biri ise tüm td.ler ile bir araya gelebilmeli bunda anormal bişey yok.

Şenol hocanın hataları olabilir, şu an olan sakatlıkların sorumlusu da gösterilebilir ama iki sezon önce Marcelo ve ofansif açıdan yetersiz görülen Beck'i takımda tutmuş olsak ve geçen sene başından Burak gibi ne vereceği belli olan bir forvet getirebilseydik yüksek ihtimalle iki şampiyonluğumuz daha olacaktı. Başka birisi takımın başında olsa da fark etmeyebilirdi.

Kadro planlaması, transfer yönetimi başarıya giden yolda müthiş önemli bir iş, eksik kadro olduğu zaman bir taraf patlak verdi mi takımın diğer unsurları da zarar görmeye başlıyor. Bu sakatlıkların peşi sıra gelmesi tesadüf bir olay değil. Kadrodaki eksiklik, hem teknik direktörün hem oyuncuların çalışmalarını etkiliyor.

Bu arada gördüğüm kadarıyla Abdullah Hoca röportajda baya enerjikti, epey şeyin farklı olacağından olumlu etkilerden bahsediyor. Antrenmanları biraz ateşi yüksek, şovlu yaptırıyor diye tahmin ediyorum.

Şenol hoca da sağ olsun son 5-6 ay iyice boşlamıştı zaten takımı, elbet etkisi vardır sakatlıklara.

Düşündükçe morali bozuluyor insanın, mantara bağladık gibi ama belli etmiyoruz.

Çevrimiçi yaço58

Ne Q7 imis arkadas ya kulübün tapusunu da üstüne yapin tam olsun. Yetmez hatta kulübün ismini de Quaresma Jimnastik Kulübü yapin.
quaresma ve canerin ilk11 de olduğu bi takım 3.4.  olur bu kadar net

Çevrimdışı levitate

@sosyalkartal aha konoplyanka'yı sordular xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

quaresma ve canerin ilk11 de olduğu bi takım 3.4.  olur bu kadar net

Sampiyon da olur ama kadroda Marcelo Abou Cenk ve Talisca da varsa olur.

Çevrimdışı haluk.m

Sampiyon da olur ama kadroda Marcelo Abou Cenk ve Talisca da varsa olur.

Saha içinde, saha dışında takımın yanında olunca Tolga, İsmail ile şampiyon olursun ama hakkımız aranmaz ise  Messi gelse kurtaramaz.  17-18 / 18-19  sezonları ortada..  :by2: