2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255359 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konoplyanka'dan bahsediyor herhalde

Rotanı bir yıldıza sabitlersen, bütün fırtınalarda yönünü bulursun... (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Konoplyanka'dan bahsediyor herhalde

Rotanı bir yıldıza sabitlersen, bütün fırtınalarda yönünü bulursun... (via. Murat Özen)
isim versinler uğraştırmasınlar bizi :D

tüm muhabirler şair olmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Gitmek istemez tabi. Onu oyuncuyu küstürmeden önce düşünecekti yönetim. Öyle gider işte 8 milyon euro havaya...
Yönetim babrl konusunda ne yanlış yaptı adam zaten karaktersizdi bu konuda yönetime nasıl bir suç buldunuz onu çözemedim adama imza parası vermeyip sözleşme uzatmadıkları içinmi suçlular adamı sattıkta son anda döndü kararından babrl büyük ihtimalle geçen devre arasından beri gs ile görüşüyordu babrl konusunda en iyisini yaptı yönetim

Çevrimdışı levitate

zungu adlı arkadaş ile ilgilenmiyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Yönetim babrl konusunda ne yanlış yaptı adam zaten karaktersizdi bu konuda yönetime nasıl bir suç buldunuz onu çözemedim adama imza parası vermeyip sözleşme uzatmadıkları içinmi suçlular adamı sattıkta son anda döndü kararından babrl büyük ihtimalle geçen devre arasından beri gs ile görüşüyordu babrl konusunda en iyisini yaptı yönetim

en iyisini yapmadı en iyi 2. seçeneği yaptı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

zungu adlı arkadaş ile ilgilenmiyormuşuz

zankadır o zanka

dün trtsporda vit. guimaresden pedrao mu ne die bir sol ayaklı sol stoper adı geçti onu alalım biz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

biz ölümcül hatayı negredo ile yaptık... o maaşa örneğin balotelli yi bile alsak büyük ihtimal bizi şampiyon yapardı... bile bile lades oldu negredo...
En istedigim oyuncu ama burda onu adliye koridorlarinda curuturler sonunda silivriye atarlar

Çevrimdışı mylife1903

Menajerlerle çok yüz göz olduk. Talisca, Babel hepsinin açıklaması bu kısaca. Biz menajerleri ve futbolcuları ihsan ettik. Onlar da bizi amaçlarına giden yolda bir basamak olarak kullandı. Artık bir oyuncu alırken şartları baştan düzgün koşmalıyız. Yan yollara sapma eğilimini çok fazla  gösteren menajerlerlerden, oyunculardan  en baştan uzak durmalı alış yaparken.
Valla taliskanin da babelin de menejeri haklidir iyi menejerdir, kufur ediyorum adamlara ama oyuncularinin haklarini iyi korudular. Babel 200bine oynuyordu milyonlar kazandi taliska erken emekli oldu.
Boyle topcu getirsin menejer isterse kanalizasyona sapsin sonra

Çevrimdışı mylife1903

falcao 30 gol atar keşke biz alsak zlatan diyorum 2 gündür keşke alsak...
Yatisa gececek insallah amin

Çevrimdışı tangaz

Valla taliskanin da babelin de menejeri haklidir iyi menejerdir, kufur ediyorum adamlara ama oyuncularinin haklarini iyi korudular. Babel 200bine oynuyordu milyonlar kazandi taliska erken emekli oldu.

reyis senin zanka kıymete bindi sen 3-4 sene evvel beleşken şeediyordun havuzda keşfetmiştin yanlış mı hatırlıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

2.5 cebe koyduk o adamdan o bile buyuk kardir
Hic oynamayip ajanlik yapip gene gsye giderdi o

Çevrimdışı MUSTAFA_

zankadır o zanka

dün trtsporda vit. guimaresden pedrao mu ne die bir sol ayaklı sol stoper adı geçti onu alalım biz
Zanka ile de Zungu ile de ilgilendiğimizi söylüyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

zankadır o zanka

sanırsam her ikisi ile ilgileniyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

reyis senin zanka kıymete bindi sen 3-4 sene evvel beleşken şeediyordun havuzda keşfetmiştin yanlış mı hatırlıyorum.
Duyum gelmisti havuzdan da anlasamamistik ozamanlar
Gidip salak salak maclarini izlemistim banttan ogrenc holanda liginin
Hala ayni adamlar konusuluyor cok tuhaf gercekten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada arada kaynamış. Atiba sakatlanmıştı. Sakatlığı ciddiymiş. Dizinden sakatlandığı söyleniyor. Atiba'nın futbol hayatı bitmiş olabilir. O bölge Medel de giderse önceliklerimizin başında gelecek. Oğuzhan ile götüremeyiz orayı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

vida gidiyor mu o zaman  :alala:

Çevrimdışı tangaz

zungu geçen sene dizi patlatmış riskli iş

Çevrimdışı mylife1903

Zanga zunga isimlere bah fikra gibi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Öyle diyorsun ama kazık bize giriyor işte  :D
Ya bu menajerlerin dilinden anlayan onları yola getirecek orta yolu bulacak bir yönetimin olacak ya da hiç bulaşmayacaksın bence. 

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu menajerlerin dilinden anlayan onları yola getirecek orta yolu bulacak bir yönetimin olacak ya da hiç bulaşmayacaksın bence.
Eeee Menejer bu, ayi ile dans ediyon biraz cizecek orani burani

Çevrimdışı tangaz

menajerlerin bildiği tek lisan money o da bizim yöneticilerde yoh :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

zungu geçen sene dizi patlatmış riskli iş
Paran yoksa risk almak zorunda kalıyorsun. Demba Ba'da, Gomez'de, Abuobakar'da, Negredo'da, Lens'de bu riskleri almıştık. Faydalandığımız da olmuştu bunlar arasında faydalanamadığımız da. Paramız olmadığına göre risk almak zorundayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

menajerlerin bildiği tek lisan money o da bizim yöneticilerde yoh :)
Dogru adama dogru zamanda dogru parayi vereceksin 3 dogru bir oldugundA menejerin de hosuna gider

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zanga zunga isimlere bah fikra gibi
Bir ara Gençlerbirliği böyle garip isimli oyuncular getirirdi. Bu boşluğu birilerinin doldurması lazım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Paran yoksa risk almak zorunda kalıyorsun. Demba Ba'da, Gomez'de, Abuobakar'da, Negredo'da, Lens'de bu riskleri almıştık. Faydalandığımız da olmuştu bunlar arasında faydalanamadığımız da. Paramız olmadığına göre risk almak zorundayız.

sakatlık riski olan bir oyuncu ise hele dizi patlattıgının ertesi sene ise o risk almak değildir.