2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243938 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Luce kadroya göre esneyebilen adamdı hakikaten. Herkes adamı 3 5 2'ci sanıyor ama bizim kariyeri dışında büyük çoğunluğu 4 2 3 1'le falan geçmiştir adamın. Bizde de en başta 4'lü defans peşindeydi diye hatırlıyorum ama sonra 3 5 2'yi kurdu hatta o bir çok kez 3 6 1'e benziyordu Pancu faktörüyle. 4'lü oynamaya çalışıp 5 yediğimiz bi aek hazırlık maçı vardı.

Avcı o kadar esnek bir adam görüntüsü vermiyor ama bakalım zamanla göreceğiz. Takımı kendi doğrularına uydurmaya çalışıyor şimdiye kadar ve bazı yerler hiç olmuyor.
361 gibi diziliyordu genelde zago yahut ahmet ortasahaya bindirip 7liyordu
Ronaldo agir olmasa onu sokardi oraya
Bi fb macinda zago ortada oynamis o girip cikmisti orda anlamistik
Ligi kalemize gelemeden tamamlayan rakipler vardi fb gibi gs gibi :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

orta dan başka bir şey yok.

Çevrimdışı savaş altay

radikal değişiklik yapmak cesaret ister varmı o cesaret acaba

Saha dizilimini degistiremeyecek kapasitedeki teknik adami neden aliyoruzki?

Avci yapar ya da yapamaz ama yonetimin istedigi bir oyun tarzi olmali. Gol atalim,

sampiyon olalim'dan oteye gecemeyecek futbol anlayisi ile klup yonetilemez.

Besiktas agirliginda bir klup maddi sorunlar yasamasa avci, besiktas'in teknik adami

koltugunda oturamazdi. Krizi firsata cevirdik hepsi bu. Avci bizim icin sans, tam yerinde

bir secim diyebilmemiz icin en azindan ucu ucuna sampiyonluk kacirmasi lazim.

Avci su an ne klube ait bir isim ne de teknik adamlik kariyeri oturmus bir isim. Besiktas'da gorsem

el saplatir "haydi hocam goster kendini,elite sinifinda sirana otur" derim ancak. Geldigine sevindigim

gibi, hatta istedigim gibi haddini de bildiririm. Futbolcunun pesinde kosmak ne kadar tiksinc ise teknik

adam icinde gecerli. Avci dolmabahceye macina bile cikmamis daha kendi heyecanini yasayip bastiramamis

adama siyah beyaz bayragin altindan ayrilma tavsiyesinde bulunulur ancak. Otesi caresizlikten olusan zaaf olur.

Çevrimdışı worns

2.yarıdan iki dakika izledim. Enstantane şu Quaresma sağa geçmiş her aldığı topla üç sıra kapanmış olan rakibin üstüne gidiyor. Quaresma çizgide 1v1 peşindeyken Avcı arkadan sürekli eliyle gerideki pas opsiyonunu işaret ediyor. Quaresma ise elbette rakibin üstüne koşmaya devam ediyor. :) İşin zor be Avcı. Orada Quaresma'nın geriye dönme ihtimali olmadığını hangi Beşiktaşlıya sorsan söyler zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı cursedofdragon

2.yarıdan iki dakika izledim. Enstantane şu Quaresma sağa geçmiş her aldığı topla üç sıra kapanmış olan rakibin üstüne gidiyor. Quaresma çizgide 1v1 peşindeyken Avcı arkadan sürekli eliyle gerideki pas opsiyonunu işaret ediyor. Quaresma ise elbette rakibin üstüne koşmaya devam ediyor. :) İşin zor be Avcı. Orada Quaresma'nın geriye dönme ihtimali olmadığını hangi Beşiktaşlıya sorsan söyler zaten.

avcı şükretsin yine diğer kanadın da bir tane boyd var.

güneş öbür kanatta pektemek güveni filan oynatuıyordu çaresizlikten.

yazık yazık

Çevrimiçi levitate

bay q rastgele ortalara devam ediyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Abdullah Avcıyı tebrik ediyorum. Olayı çözmüş. Quaresma orta gol. Bize çok uzak bir oyun tarzı ama olsun denemekte fayda var.Şenol Güneş neden düşünemedi acaba bunu :alala:

Çevrimdışı tangaz

20 gün sonra ligler başlasa da biraz hocayı suçlasak!

walla ilk yarı 37 puandan aşağı alırsa ben eleştiririm hocayı gülhan, geçen sene 2.devre 39 puan alan (hakemler şeetmese en az 44 dü puanımız) oturmuş takımı devraldı  ilk 3 maçı kalecisiz 10 numarasız ilk devreyi santraforsuz geçirmeyecek nihayetinde üstüne boyd ve daglıs geldi kampa hemide. lig başlamadan stoper sol bek de gelirse 39 puan altında gömerim hocayı  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Alalim otursun, 1.5 falan belki gelir denemek lazim gelmezse de gelmesin
Ayi gibi fizigi var

Valla artık santrafor mu golcü sol kenar mı bakılır bilmiyorum ama bu hücum hattına takviye lazım. Bu şekilde zor geçer sezon.

Çevrimdışı savaş altay

Abdullah Avcıyı tebrik ediyorum. Olayı çözmüş. Quaresma orta gol. Bize çok uzak bir oyun tarzı ama olsun denemekte fayda var.Şenol Güneş neden düşünemedi acaba bunu :alala:
:D
Kadro bu, transfer yok. Sezon baslasin S.G icin ettigimiz eldekini sekillendirememe

tutuklugu yasarsa dogru bir elestiri olur bu bence. Yazarkende garip geldi. Hazirlik kampinda

patinaj atiyoruz her zamanki gibi. Neye hazirlaniyoruz, nasil hazirlaniyoruz ve hazirlaniyor muyuz aslinda?

Çevrimiçi tolga1903

Hay ortasına bu adamın. 5 dakika izledim yine mide bulandırıcı anlayış devam ediyor. Yok abi pep'de gelse bu takımın başına bu herif değişmez bu oyun da değişmez.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hay ortasına bu adamın. 5 dakika izledim yine mide bulandırıcı anlayış devam ediyor. Yok abi pep'de gelse bu takımın başına bu herif değişmez bu oyun da değişmez.

Malzeme belli Quaresmadan başka ne bekliyorsunuz ki ??? Yok ben cidden artık büyüsüne inanıyorum, bu adamın yaptırdığı büyücüyü bulmamız lazım, şampiyonluk için yaptıralım  :lol:

Çevrimdışı worns

Stoper alınmazsa mevcut kadrodan Vida'nın en ideal partneri Medel olur.

Çevrimiçi levitate

kim bilmiyorum ama birisi kalenin dibinde gol kaçırdı
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Boyd altı pasın önünden kaçırdı.

Umut Nayir altı pastan auta vurdu.

Çevrimdışı savaş altay

Fikrimce Avci'nin quaresma plani var ama su an koprunun ortasindaki adama kas goz yapiyorsunuz.

Az sabir. Quaresma forma tribinde su an, garanti goremiyor formayi. Kamp havasi bozulmasin olaylari

diye umit ediyorum.

Çevrimdışı 38life

Hazırlık maçında vakit geçirdiği için sarı kart yiyen bir kaleci...

Çevrimdışı ankarakartal06

Çevrimiçi yaço58

Oynamasın adamı çözüm basit cidden insanı yoruyor adamı bile olumlu yaptığı birşey yok yaş 35 ne bekleniyor acaba geçen sene duran topları ljajic kullandığında farkı gördük şimdi hala quarasma kullanıyor kornerleri taraftarın gördüğünü neden göremiyorlar acaba lensde kötüyse farklı bişeyler denemek gerekirken aynı şeyi deneyip farklı sonuç beklemek saçmalık quarasma ljajic in oyununuda düşürüyor ljajic geçen sene en iyi topunu hep quarasma olmadığında oynadı seneye Caner ve quarasma 11 de devam ederse şampiyonluk gene hayal olur

Çevrimdışı tuncaboylu

Hazırlık maçında zaman geçiren takım bulmuşlar rakip olarak, şaka gibi.

Çevrimdışı Savaş

1 sene kaldı. Bu adamdan kurtulmamıza sadece 1 sene kaldı..

Bir, BİR, 1..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Umut bi kez daha altı pas önündeki bölgeden kaçırdı.

Çevrimdışı savaş altay