2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243995 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

"Eibar ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında sol bacak baldırında (soleus) ağrı hisseden oyuncumuz Enzo Roco ‘nun yapılan muayenesi ve çekilen MR’ı sonrasında grade 2 kas yaralanması tespit edişmiş olup, tedavisine başlanmıştır."

Çevrimdışı Nartallo

Fetö ile fotoğraf çekecek kadar yakın olan bir adamı bu camia kabul edemez.

Seba’nın mirasına, Rasim Hoca’nın kariyerine, Beşiktaş taraftarına hakarettir bu hareket.

Beşiktaş yönetimindeki şahıslar gidecek₁, olan takıma ve taraftarın kayıp geçen yıllarına olacak.

Çevrimdışı mylife1903

herkes hukuk uzmanı walla. defalarca dedim yine derim, feto toplantılarına sadece merakını dindirmek ve/veya takım kaptanı davet etti kıramadım 1 defa gittim gibi mazeretler harici 1 den fazla katılan herkes suçludur. allah akıl fikir vermiş kullansalarmış. o toplantılara katılanların büyük çoğunluğunun menfaat çıkar beklentisi oldugunu görememek fazla iyimserlik gerektirir.
Abi salaktir yahu din tuccari bir tarikatcinin pesine dusen, zayif karakterli, cikarci, yanasmadir ha hukuken suc mudur bence degildir ama selam vermemek icin yeterli nedenlerdir. Bir tanesini kapimdan iceri sokmam 59bin sefer cagirmislardir bi goruselim falan diye ya sarhosum ya domuz yiyorum suan demisimdir oyle firsatcidirlar ki hala da aramaya devam etmislerdir sonra kapattilar falan bunlari toplayip gonderdiler
Suclu sussuz bu ozellikleri barindiran girmesin kapidan diyen de haklidir besiktas icin

Çevrimdışı haluk.m

Bu sezon başarısız olursak bahane bulunmuş oldu  :claps:  Başarılı olursak size rağmen oldukta hazır  :kop:

Akşama hazırlık maçı var yayıncı belli değil, rakibi beğenmediler belki yayınlamazlar.
Atiba sakat, Roco da 2 derece kas yırtığı var elde kaldı muhtemelen. Stoper, sol bek, net bir 6 numara yok, 3 sağ kanat var 1 tane net babel tarzı sol kanat yok.  Bir buçuk forvet ile sezona başlıyoruz, yedek kaleci zaten yok.

Bu kadar şeye rağmen taraftar kendi arasında Orhan Ak kavgası yapıyor   :ebebe:
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 15:27:23 jokerhm ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Orman ve yönetimin işine geliyor bu kavga, iki hafta sonra lig başlıyor gitmesi gerekenler daha burada, sol stoper, sol bek, kanatlar, altı numara, yedek forvet gelmedi ama hiç kimse Orman’a ve yönetime eleştiren yok, başarısız oluncada Avcı’yı yedirirler kolay yem diye ve gelsin yine bir 3lük yada 4lük.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 15:37:22 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Koa_lAA

keşke avcı istifa etse... benim yardımcıma böyle muamele olsa ben istifa ederdim şahsen... takımın başına da muhalefetin görüşme halinde olduğu j.b toshack gelse keşke... bale falan.. mis..

Çevrimdışı 38life

keşke avcı istifa etse... benim yardımcıma böyle muamele olsa ben istifa ederdim şahsen... takımın başına da muhalefetin görüşme halinde olduğu j.b toshack gelse keşke... bale falan.. mis..

Ben de kesinlikle anında istifayı basardım. Avcı gerçekten özverili ve sabırlı adammış. Ama yine de çok fazla dayanabileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı 38life

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a gelmesi hataydı. Çünkü Beşiktaş camiası (çoğunluk) Abdullah Avcı gibi bir hocayı asla hak etmedi. Bünye hak etmediği şeyi kaldırmaz, bu böyledir. Fazla gelir, atar dışarı.

Çevrimdışı Koa_lAA

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a gelmesi hataydı. Çünkü Beşiktaş camiası (çoğunluk) Abdullah Avcı gibi bir hocayı asla hak etmedi. Bünye hak etmediği şeyi kaldırmaz, bu böyledir. Fazla gelir, atar dışarı.

çoğunluk değil aslında... azınlık muhalefet... iyi çalıştılar... hafiye gibi... sosyal medya yardımıyla kitlesel harekete çevirmeye çalışıyorlar olayı...

amacın kulüp olduğunu düşünmüyorum... hiçbir taraftar kendi teknik direktörünü yedek kulübesine sıkıştırmaz... bunu yunanistanda bile yapmıyorlar nerdeyse... amaç bana göre belirli kişiler üzerinden kaos, devamında başarısızlık ve en son YÖNETİM İSTİFA tag ı

istiklal marşı... kapanış...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu kadarda yüceltmeyi gerek yok Avcı’yı, Başakşehir’de son yıllarda başarılı bir performans gösterdi ama lig finallerindeki ve kupa finallerindeki başarısızlığı unutmamak lazım 0 kupaya sahip bir teknik direktör.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadarda yüceltmeyi gerek yok Avcı’yı, Başakşehir’de son yıllarda başarılı bir performans gösterdi ama lig finallerindeki ve kupa finallerindeki başarısızlığı unutmamak lazım 0 kupaya sahip bir teknik direktör.
Şenol hocada kaç kupa vardı?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Koa_lAA

taraftarsızlık bunda çok etkili oldu bence... göztepe de olsaydı mesela aynı durumda kupası olabilirdi...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şenol hocada kaç kupa vardı?

Ben Şenol Güneş’ide Beşiktaş’a fazla geliyor demem.
Ve Şenol Güneş’in geçmişi:
 İki Türkiye kupası, iki süper kupa, bir lig şampiyonluğu ve dünya kupasında üçüncülük

Çevrimdışı Koa_lAA

Ben Şenol Güneş’ide Beşiktaş’a fazla geliyor demem.
Ve Şenol Güneş’in geçmişi:
 İki Türkiye kupası, iki süper kupa, bir lig şampiyonluğu ve dünya kupasında üçüncülük

yetmezmi... dünyada kaç hocada var bu ?

Çevrimdışı 38life

Benim görüşüm ezelden beri bu. Türkiyenin açık ara en iyi teknik direktörü olduğunu düşünüyorum. Beşiktaşa gelmeden önce de böyle düşünüyordum hala da böyle düşünüyorum. Ben kupaya, skora bakarak yorum yapmam.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Haklısın yüceltmeyelim iyice değersizleştirelim nede olsa bizim td miz.. bizim armamız altında olan herkesi değersizleştirelim bence..

biz asıl hatayı zaten burda yapıyoruz.. millet en kötü transferini bile aşırı derecede yüceltirken biz herkesi değersizleştirme üzerine yoğunlaşıyoruz..

neden yüceltmeyelim yahu bence şu an tr deki en iyi td AVCI'dır.. Ama böyle yazmayada gelmiyor işte anın yükleniveriyorlar.. bazıları yanlış anladıkları için bazılarınında işine gelmedikleri için..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stoke City'de oynayan Hollandalı sol stoper Martina İndi için girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, İngiliz kulübünün bonservis veya 7 milyon Euro'yu aşan zorunlu satın alma opsiyonunda istediği rakamı makul bir seviyeye çekmek için uğraşıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın listesinde ilk sıraya çıkan İndi için Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi bu hafta Stoke City ile yoğun bir pazarlığa başlayacak.

Bu transferin sonuçlanması halinde Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın kafasındaki en büyük soru işaretini de neticelendirmiş olacak.

Siyah-beyazlıların bir diğer transfer hedefi de sol bek pozisyonuna Caner ile rekabet edecek bir futbolcu almak.

Jamilu Collins için Alman takımı Paderborn'a yapılan teklifle sol bek hedefi belli olan siyah beyazlılar, Collins için de bu hafta yoğun girişimlerde bulunacak.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi hem İndi hem Collins için yürüttüğü görüşmeleri satın alma opsiyonlu kiralama üzerinden yapıyor.

Bu iki transferin kısa sürede gerçekleşmesi halinde Beşiktaş bir de sol açık almak için çalışmalara başlayacak.

Haber Kaynağı: DHA

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Haklısın yüceltmeyelim iyice değersizleştirelim nede olsa bizim td miz.. bizim armamız altında olan herkesi değersizleştirelim bence..

biz asıl hatayı zaten burda yapıyoruz.. millet en kötü transferini bile aşırı derecede yüceltirken biz herkesi değersizleştirme üzerine yoğunlaşıyoruz..

neden yüceltmeyelim yahu bence şu an tr deki en iyi td AVCI'dır.. Ama böyle yazmayada gelmiyor işte anın yükleniveriyorlar.. bazıları yanlış anladıkları için bazılarınında işine gelmedikleri için..

"Arabesk ve romantizm" iliklerine kadar işlemiş bu camianın.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence Avcı iyi bir teknik direktör ama bazı konulardada şüphelerim var

Çevrimiçi Samet Demir

Bazen diyorum ki Fikret Orman Allah'tan taraftarı dinlemiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

20 gün sonra ligler başlasa da biraz hocayı suçlasak!

Çevrimdışı Erman1903

Abi salaktir yahu din tuccari bir tarikatcinin pesine dusen, zayif karakterli, cikarci, yanasmadir ha hukuken suc mudur bence degildir ama selam vermemek icin yeterli nedenlerdir. Bir tanesini kapimdan iceri sokmam 59bin sefer cagirmislardir bi goruselim falan diye ya sarhosum ya domuz yiyorum suan demisimdir oyle firsatcidirlar ki hala da aramaya devam etmislerdir sonra kapattilar falan bunlari toplayip gonderdiler
Suclu sussuz bu ozellikleri barindiran girmesin kapidan diyen de haklidir besiktas icin

Tarikat anlayışının çıkış zamanlarına şimdiki gibi bakmamak lazım. Eskiden daha çok maneviydi, maddiyat onun tümü haline gelmiş değildi. Günümüzde her şey gibi o da kirlendi.  Fetöye bulaşmış insanları kapıdan sokmak benim de yapacağım bir iş değil fakat cemaat ile yolları kesişmiş ve hukuk önünde aklanmış çok fazla sayıda kişi var. Bu kişilerin arasında Orhan Ak'dan çok daha yüksek kademelerde devlette yöneticilik yapanlar bile bulunuyor. Doğru veya yanlış.

Birçok sebepten dolayı Abdullah hocanın gelmesini istemiyor Sergen tercihinin daha doğru olacağını düşünüyordum fakat karar verildi. Takımın başına getirmeden önce bunların düşünülmesi gerekiyordu. Orhan mevzusunun gözden kaçtığını düşünüyorum yönetim tarafından. Sözleşmede böyle bir şey sunulsaydı Abdullah hoca kabul ederdi yüksek ihtimal, Orhan'ın şu anda gönderilmesi doğru bir şey olmayabilir. Bir kere hoca daha bir ay olmadan yola çıktığı bir kişiyi bırakmış durumuna düşecek. Toplum Orhan için gerekli tepkiyi koydu ve kişi çıkıp özür diledi, şimdi bu kişinin üzerine daha fazla gidilip iş büyütülecek mi yoksa akıl mantık çerçevesinde bir karara varılabilecek mi burası önemli. Haklı veya haksız böyle şeyler olduğu zaman taraftar dört bir yandan esip gürlüyor bizde.

GS'yi zaten konuşmaya bile gerek yok, Emre Belözoğlu soruşturması devam ettiği halde FB'ye kaptan yapıldı. Böyle olaylarda renkliler bizden daha iyi birlik olup kurnaz davranıyorlar. Topu birbirlerine atıp klüplerine zarar gelmesini önlüyorlar. Keza taraftarları da yöneticileri de aynı şekilde.

Bu tip şeylerin bize zarar vermemesi için biraz renkli kurnazlığından örnek almamız lazım.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 17:11:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Oh be bu sefer kesin kurtulduk. Pektemek Kasımpaşa ile 2 senelik sözleşme imzalamış  :tabe:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Koa_lAA

Tarikat anlayışının çıkış zamanlarına şimdiki gibi bakmamak lazım. Eskiden daha çok maneviydi, maddiyat onun tümü haline gelmiş değildi. Günümüzde her şey gibi o da kirlendi.  Fetöye bulaşmış insanları kapıdan sokmak benim de yapacağım bir iş değil fakat cemaat ile yolları kesişmiş ve hukuk önünde aklanmış çok fazla sayıda kişi var. Bu kişilerin arasında Orhan Ak'dan çok daha yüksek kademelerde devlette yöneticilik yapanlar bile bulunuyor. Doğru veya yanlış.

Birçok sebepten dolayı Abdullah hocanın gelmesini istemiyor Sergen tercihinin daha doğru olacağını düşünüyordum fakat karar verildi. Takımın başına getirmeden önce bunların düşünülmesi gerekiyordu. Prhan mevzusunun gözden kaçtığını düşünüyorum yönetim tarafından. Sözleşmede böyle bir şey sunulsaydı Abdullah hoca kabul ederdi yüksek ihtimal, Orhan'ın şu anda gönderilmesi doğru bir şey olmayabilir. Bir kere hoca daha bir ay olmadan yola çıktığı bir kişiyi bırakmış birisi durumuna düşecek  Toplum Orhan için gerekli tepkiyi koydu ve kişi çıkıp özür diledi, şimdi bu kişinin üzerine daha fazla gidilip iş büyütülecek mi yoksa akıl mantık çerçevesinde bir karara varılabilecek mi burası önemli. Haklı veya haksız böyle şeyler olduğu zaman taraftar dört bir yandan esip gürlüyor bizde.

GS'yi zaten konuşmaya bile gerek yok, Emre Belözoğlu soruşturması devam ettiği halde FB'ye kaptan yapıldı. Bu tip olaylarda renkliler bizden daha iyi birlik olup kurnaz davranıyorlar. Topu birbirlerine atıp klüplerine zarar gelmesini önlüyorlar. Keza taraftarları da yöneticileri de aynı şekilde.

Bu tip şeylerin bize zarar vermemesi için biraz renkli kurnazlığından örnek almamız lazım.

cevap net a şıkkı...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bugün Apollon Larisas ile hazırlık maçımız var ama herhangi bir kanal yaınlayacak mı henüz belli değil  :dry:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk