2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244751 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı doganay

Rakip hernekadar defansta yapıyor olsa bukadar zayıf takip takım karşısında bile etkili oynayamamak düşündürücü.
Sonuçta ligte de benzer oyunlara karşı oynayacağız.

Çevrimiçi Necmi

Abi ispiyon yapip cezadan kurtulan feto itirafcilArinin karakteri icin ne dersin
yapandan daha fazla sevmediğim birşey varsa sonrasında satanlardır. onlar
suçu işleyenden daha tehlikelidir biri birini satıyorsa bilki yarın senide satar.
satan insanı kullan ama asla güvenip içine sokma.

Çevrimdışı mylife1903

aklın yolu 1 ben bunu yazarken sen erken dawranmışsın gene, boşuna ruh ikizi değiliz.
Abi biktim yeminle su sistemden
4312 oynatsin layic in onunde burak boyd hem guven daha rahat eder oyuna girince hem lens fayda verebilir tek vurus falan yapar hem layicin arkasi toplanir
Bu daglis varken 352 de oynanir anadolu takimlarini ortasahada bogarsin medeli atibayi sarkik kullanirsin

Adam dusunuyordur radikal bisiler bence. Luce de boyle baslamisti sonra lige apayri bi giris yapmistik

Çevrimdışı mylife1903

Doğru. Pas oyununa katkısı olan arkası dönük oynayabilen vs ortalama bir santrafor alıp Burak-X-Boyd gibi birşey kurulabilir. Güzel 4 3 3 oynanır böyle.

Ama pek bir şey almayız biz hücum hattına gibi duruyor. Güven, Umut Nayır gibi tiplerin sıçrama yapmasını bekleriz.
Aklima negredo gelmis olsada ispanyol falan bu lorente sag mi acaba gommedilerse bi yoklamak iyi olur

Çevrimdışı tangaz

Doğru. Pas oyununa katkısı olan arkası dönük oynayabilen vs ortalama bir santrafor alıp Burak-X-Boyd gibi birşey kurulabilir. Güzel 4 3 3 oynanır böyle.

Ama pek bir şey almayız biz hücum hattına gibi duruyor. Güven, Umut Nayır gibi tiplerin sıçrama yapmasını bekleriz.

kevın prins boateng bence iş görür lige uygun biri fiziği zaten muazzam stoper parçalar bu ligde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

34 yaşındaki Burak'ı söylediğiniz gibi oynamaya kim ikna edebilir ? Şenol hoca da yok. 

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

yapandan daha fazla sevmediğim birşey varsa sonrasında satanlardır. onlar
suçu işleyenden daha tehlikelidir biri birini satıyorsa bilki yarın senide satar.
satan insanı kullan ama asla güvenip içine sokma.
Kandirilip aldatilip pisman olunabilir bunlar insanlik halidir zekadan da kaynaklanabilir ama ispiyon karakterdir yahu

Çevrimdışı tangaz

4312 oynatsin layic in onunde burak boyd hem guven daha rahat eder oyuna girince hem lens fayda verebilir tek vurus falan yapar hem layicin arkasi toplanir
Bu daglis varken 352 de oynanir anadolu takimlarini ortasahada bogarsin medeli atibayi sarkik kullanirsin

Adam dusunuyordur radikal bisiler bence. Luce de boyle baslamisti sonra lige apayri bi giris yapmistik

3-5-2 candır gerisi heyecan
medeli sarkık kullanırsak çok maç 10 kişi kalırız reis atiba daha akılane olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

radikal değişiklik yapmak cesaret ister varmı o cesaret acaba

Çevrimdışı mylife1903

El mecbur got gardiyan

Çevrimdışı tangaz

34 yaşındaki Burak'ı söylediğiniz gibi oynamaya kim ikna edebilir ? Şenol hoca da yok.

iknaya gerek yok direkt kabul eder ve faydalıda olur babel skor yapması uzaktan şutları dışında ne pas oyununda ne preste iş yapmıyordu ki skorerliği ile susturuyordu herkesi oyun içi katkısı çokazdı

Çevrimiçi Necmi

Kandirilip aldatilip pisman olunabilir bunlar insanlik halidir zekadan da kaynaklanabilir ama ispiyon karakterdir yahu
dedim ya daha önce insan hata yapabilir yanılabilir bunlar konusunda bağışlayıcı olur toplum
ama adam satmak işde bunda bağışlayıcı olmaz ben bizim için yapılsa bile vatan hainlerini sevmem
kendi vatanına ihanet etmiş birinin sana ne faydası dokunur.

Çevrimdışı tangaz

görüntü, o cesareti gösterip bişeyler yapmazsa çok parlak görünmüyor.

Çevrimdışı mylife1903

3-5-2 candır gerisi heyecan
medeli sarkık kullanırsak çok maç 10 kişi kalırız reis atiba daha akılane olur.
Abi onu dusundum ama medelle teke tek kalacak oyuncu ortada cok darbe yiyip gelecek dinc kalamayacak oyle kirmizilik durum cok olmaz
Atiba ise daha akil katar mateyuz gibi oynar erken savunma sibopu olur orda gg bile stoper oynar mukemmel oyun hissi olan oyuncu gg acayip kademeler yapar

Bizim bi derbide sitoper oynamisti gg 15 sene falan oluyordur herhalde izledigim en iyi performanslardan biriydi ayagi duzgun hava topu mutis kademe super azicik kesme kaliyor sadece

Çevrimdışı haluk.m

iknaya gerek yok direkt kabul eder ve faydalıda olur babel skor yapması uzaktan şutları dışında ne pas oyununda ne preste iş yapmıyordu ki skorerliği ile susturuyordu herkesi oyun içi katkısı çokazdı

Haklsınız ama Abdullah hoca'da oyun 11 kişi oynanıyor bu eksikleri görmezden gelecek sistemi oynatır mı ? her cevap yeni bir soru :D

Çevrimdışı tangaz

şaktardan junior moraesi alıp koy öne at burağı sola boyd sağda layiç arkalarında bu 4lü 50 gol atmazsa fitbolu bırakırım

Çevrimdışı tangaz

Haklsınız ama Abdullah hoca'da oyun 11 kişi oynanıyor bu eksikleri görmezden gelecek sistemi oynatır mı ? her cevap yeni bir soru :D

avcı 11 kişi filan oynatmasın bence 11e de gerek yok robinyoyu oynatmayıp 10 kişi devam etse şampiyondu geçen sene

Çevrimdışı worns

Luce kadroya göre esneyebilen adamdı hakikaten. Herkes adamı 3 5 2'ci sanıyor ama bizim kariyeri dışında büyük çoğunluğu 4 2 3 1'le falan geçmiştir adamın. Bizde de en başta 4'lü defans peşindeydi diye hatırlıyorum ama sonra 3 5 2'yi kurdu hatta o bir çok kez 3 6 1'e benziyordu Pancu faktörüyle. 4'lü oynamaya çalışıp 5 yediğimiz bi aek hazırlık maçı vardı.

Avcı o kadar esnek bir adam görüntüsü vermiyor ama bakalım zamanla göreceğiz. Takımı kendi doğrularına uydurmaya çalışıyor şimdiye kadar ve bazı yerler hiç olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

Abi onu dusundum ama medelle teke tek kalacak oyuncu ortada cok darbe yiyip gelecek dinc kalamayacak oyle kirmizilik durum cok olmaz
Atiba ise daha akil katar mateyuz gibi oynar erken savunma sibopu olur orda gg bile stoper oynar mukemmel oyun hissi olan oyuncu gg acayip kademeler yapar

Bizim bi derbide sitoper oynamisti gg 15 sene falan oluyordur herhalde izledigim en iyi performanslardan biriydi ayagi duzgun hava topu mutis kademe super azicik kesme kaliyor sadece

aynen öyle walla kesmelik sıkıntı olmasa medel gg adriyano koyyara 3lüsüde müthiş olurdu. ulen adriyano koyyara 1 sene daha kalaydın keşke.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Luce kadroya göre esneyebilen adamdı hakikaten. Herkes adamı 3 5 2'ci sanıyor ama bizim kariyeri dışında büyük çoğunluğu 4 2 3 1'le falan geçmiştir adamın. Bizde de en başta 4'lü defans peşindeydi diye hatırlıyorum ama sonra 3 5 2'yi kurdu hatta o bir çok kez 3 6 1'e benziyordu Pancu faktörüyle. 4'lü oynamaya çalışıp 5 yediğimiz bi aek hazırlık maçı vardı.

Avcı o kadar esnek bir adam görüntüsü vermiyor ama bakalım zamanla göreceğiz. Takımı kendi doğrularına uydurmaya çalışıyor şimdiye kadar ve bazı yerler hiç olmuyor.

Bu konuda şenol güneş iyiydi. Çünkü bu kadronun bir düzene oturması gibi bir şey yok tamamen spontane taktik gerekir bunu da şenol güneş iyi yapıyordu. Bu adam her zaman böyle disiplinli ve kendi doğruları olan biri.

Çevrimdışı worns

Aklima negredo gelmis olsada ispanyol falan bu lorente sag mi acaba gommedilerse bi yoklamak iyi olur

https://www.transfermarkt.com.tr/fernando-llorente/profil/spieler/35564

adam kulüpsüz çıktı :)

https://www.transfermarkt.com.tr/alvaro-negredo/leistungsdaten/spieler/18644/plus/0?saison=2018

bu çok formda adam her maç gol atmış alamayız :D

Çevrimdışı tangaz

martins indi inşallah olmaz bunu da söylemeden geçemeyeceğim kesinlikle kötü stoper

umut meraş olmayınca nasıl sevindiysem (umut meraşın da ramon mottadan fazlası yoktu eksiği vardı) indi olmadı haberi gelince öyle sevineceğim.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 20:19:53 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

Abi mustafa pektemek iyi idman yapsa o da mı oynayacak ??? Herşey idman mıdır ? Ayrıca kamp muhabirleri hepsi lens daha iyi antreman yapıyor diyor.

kırk yılın başı aspor açık tv.de avcının quaresmayı övdüğü demeci aktarıldı ve hocanın son cümlesi quaresma hiç bana aktarıldıgı gibi değilmiş şeklinde. benzer açıklamaları Şenol Güneş.de yapmamışmıydı  :lol: