2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249823 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Necmi

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a gelmesi hataydı. Çünkü Beşiktaş camiası (çoğunluk) Abdullah Avcı gibi bir hocayı asla hak etmedi. Bünye hak etmediği şeyi kaldırmaz, bu böyledir. Fazla gelir, atar dışarı.
abdullah avcı kimki hak etmemiz gerekiyor. Peki Abdullah avbcı Beşiktaşı hak ediyormu
hangisi büyük isim.
Beşiktaşa gelecek her hangi bir isim için Beşiktaş hakediyormu diye konuşulmaz doğrusu Beşiktaşı hak ediyomu olur. :bandit:
Abdullah avcı ne Beşiktaşdan ne Beşiktaş taraftarından nede Beşiktaşın holiganından daha değerli değildir.
savunduuğun konularda haklılık payın var ama olaya yanlış pencereden bakıyorsun
Abdullah avcının Beşiktaşa getirilmesi hataydı. bu yönetim hatası. aslında hata bile değil bu.
bunların olacağı belliydi dahada fazlası olacak. burda taraftar suçlanamaz taraftarın büyük çoğunluğunun asla kabul edemeyeceği bir
ismi getiriyorsan haddini aşmışsın demektir. Beşiktaş için susmak kabullenmek değildir.
sanki morinyoyu getirmişiz  Beşiktaşın abdullah avcıyı hak edeceği ne yaptı şu andan itibaren adı büyür Başarılı olursa bu Beşiktaş sayesinde olacak
ben başakda bir başarısını göremedim tam tersi başarılı olması gereken bir kulüpde ve kadroda uğradığı başarısızlıkları görüyorum.
orhan ak kim ya Beşiktaş taraftarını üzmeyi gerektirecek bir isimmi. kime neye bu inat.
ben taraftarın duruşunu haraketlerini beğenmeyen sürekli eleştiren biriyim bir çok konudada taraftarı suçlu görürüm
ama bu konuda suçlu olan yönetimdir. orhan akı suçlamam avcıyı suçlamam onların önüne büyük fırsat geldi değerlendirdiler
onlara tepki gösterilmesinide şu dönemde gereksiz şov olarak görüyorum bu konuda taraftar hatalı çünkü tepki onlara değil yönetime gösterilmeli.
esas suçlu olanlar çekilmiş kenara bu garibanlar ön cephede ipi göğüslüyor saldırıyı. gariban derkende gariban falan değiller
şu anki durumla o kelimeyi kullanıyorum yoksa bu isimler asla Beşiktaşı hak etmiyorlar.bu ayıp onları Beşiktaşa getirenlerindir
ilk başta tavrımı gösterdim isterse üç yıl arka arkaya şampiyon yapsınlar takımı benim gözümde hiç bir değerleri olmayacak.
başarı endeksli konuşmam tavrımı başta net gösteririm. şenol hocayla alakalıda tavrımı başta göstermişdim.
bu olaylarda suçu yönetimde buluyorum söyledim fitili ateşleyen kadın taraftara yapılan muammeleydi. madem bu haltı yiyorsun her çalışanını
tembih edeceksin taraftara bu konuda en ufak saygısızlık yapmayacaklar taraftar hassas tepki olursa çığ gibi büyür.
önüne gelenide ezer. öyle sessiz kalarak burakıda istemiyorlardı diyerek bu işden sıyrılamazsın burakla sorun sahadan kaynaklanıyordu
sahadada biter o sorun ama orhan ak olsun avcı olsun burda sahada çözülecek bir problem yok saha dışında nasıl çözeceksin
iç saha maçlarına çımayacakmış hadi canım en demokrat taraftar vodafone taraftarı senin deplasman taraftarın onları çiğ çiğ yer.
kemiklerinide senin önüne tükürür. daha ilk adı duyulduğunda bunu kulübeye nasıl oturtacaklar demişdim. benim düşündüğümü düşünemeyen
yönetim var.
bazı şeyler taraftara ramen yapılmaz. taraftar çok şeyden suçlu ama her şeyden suçlu değil.
tangaza katılıyorum fetö toplantılarına katılan sosyal medyada paylaşımlar yapan insanların kusura bakmasınlar ben yanılmışım deme hakkı falan yok bu haltı
yediysen sonradan kıvırmayacaksın. ha itiraf edersin ben bu haltı yedim ama o zaman benim gözüme böyle görünmüyorlardı dersin bu halk çok bağışlayıcıdır
ama bunu demeyip geçmişi ört bas etmeye çalışırsan suçlusun ve suçu işlemeye devam etmek kendini gizlemek istiyorsun demektir.
birde okan koç meajı vardı be kardeşim adam bu kafada olmasa asporda ne işi var zaten çıkarırlarmı onu aspora :D
yenimi jeton düştü. illaki kanıt olmasına gerek yok burası mahkeme salonu değil bazen ortamı toplumun ahlaki değerlerinde kanıt olur.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ankarakartal06

bu yıl takımdan gram ümidim yok.

Neden mi ?

q7 ve caner eğer hazırlık maçında bile oynuyorsa bu takımdan hiçbir cacık olmaz kusura bakmayın.

Koy gençleri oynat işte. Bakın trabzona .

Yeminle sıkıldım vallaha

Transferler desen hiçbir ilerleme yok .

Çevrimdışı mylife1903

abdullah avcı kimki hak etmemiz gerekiyor. Peki Abdullah avbcı Beşiktaşı hak ediyormu
hangisi büyük isim.
Beşiktaşa gelecek her hangi bir isim için Beşiktaş hakediyormu diye konuşulmaz doğrusu Beşiktaşı hak ediyomu olur. :bandit:
Abdullah avcı ne Beşiktaşdan ne Beşiktaş taraftarından nede Beşiktaşın holiganından daha değerli değildir.
savunduuğun konularda haklılık payın var ama olaya yanlış pencereden bakıyorsun
Abdullah avcının Beşiktaşa getirilmesi hataydı. bu yönetim hatası. aslında hata bile değil bu.
bunların olacağı belliydi dahada fazlası olacak. burda taraftar suçlanamaz taraftarın büyük çoğunluğunun asla kabul edemeyeceği bir
ismi getiriyorsan haddini aşmışsın demektir. Beşiktaş için susmak kabullenmek değildir.
sanki morinyoyu getirmişiz  Beşiktaşın abdullah avcıyı hak edeceği ne yaptı şu andan itibaren adı büyür Başarılı olursa bu Beşiktaş sayesinde olacak
ben başakda bir başarısını göremedim tam tersi başarılı olması gereken bir kulüpde ve kadroda uğradığı başarısızlıkları görüyorum.
orhan ak kim ya Beşiktaş taraftarını üzmeyi gerektirecek bir isimmi. kime neye bu inat.
ben taraftarın duruşunu haraketlerini beğenmeyen sürekli eleştiren biriyim bir çok konudada taraftarı suçlu görürüm
ama bu konuda suçlu olan yönetimdir. orhan akı suçlamam avcıyı suçlamam onların önüne büyük fırsat geldi değerlendirdiler
onlara tepki gösterilmesinide şu dönemde gereksiz şov olarak görüyorum bu konuda taraftar hatalı çünkü tepki onlara değil yönetime gösterilmeli.
esas suçlu olanlar çekilmiş kenara bu garibanlar ön cephede ipi göğüslüyor saldırıyı. gariban derkende gariban falan değiller
şu anki durumla o kelimeyi kullanıyorum yoksa bu isimler asla Beşiktaşı hak etmiyorlar.bu ayıp onları Beşiktaşa getirenlerindir
ilk başta tavrımı gösterdim isterse üç yıl arka arkaya şampiyon yapsınlar takımı benim gözümde hiç bir değerleri olmayacak.
başarı endeksli konuşmam tavrımı başta net gösteririm. şenol hocayla alakalıda tavrımı başta göstermişdim.
bu olaylarda suçu yönetimde buluyorum söyledim fitili ateşleyen kadın taraftara yapılan muammeleydi. madem bu haltı yiyorsun her çalışanını
tembih edeceksin taraftara bu konuda en ufak saygısızlık yapmayacaklar taraftar hassas tepki olursa çığ gibi büyür.
önüne gelenide ezer. öyle sessiz kalarak burakıda istemiyorlardı diyerek bu işden sıyrılamazsın burakla sorun sahadan kaynaklanıyordu
sahadada biter o sorun ama orhan ak olsun avcı olsun burda sahada çözülecek bir problem yok saha dışında nasıl çözeceksin
iç saha maçlarına çımayacakmış hadi canım en demokrat taraftar vodafone taraftarı senin deplasman taraftarın onları çiğ çiğ yer.
kemiklerinide senin önüne tükürür. daha ilk adı duyulduğunda bunu kulübeye nasıl oturtacaklar demişdim. benim düşündüğümü düşünemeyen
yönetim var.
bazı şeyler taraftara ramen yapılmaz. taraftar çok şeyden suçlu ama her şeyden suçlu değil.
tangaza katılıyorum fetö toplantılarına katılan sosyal medyada paylaşımlar yapan insanların kusura bakmasınlar ben yanılmışım deme hakkı falan yok bu haltı
yediysen sonradan kıvırmayacaksın. ha itiraf edersin ben bu haltı yedim ama o zaman benim gözüme böyle görünmüyorlardı dersin bu halk çok bağışlayıcıdır
ama bunu demeyip geçmişi ört bas etmeye çalışırsan suçlusun ve suçu işlemeye devam etmek kendini gizlemek istiyorsun demektir.
birde okan koç meajı vardı be kardeşim adam bu kafada olmasa asporda ne işi var zaten çıkarırlarmı onu aspora :D
yenimi jeton düştü. illaki kanıt olmasına gerek yok burası mahkeme salonu değil bazen ortamı toplumun ahlaki değerlerinde kanıt olur.
Abi ispiyon yapip cezadan kurtulan feto itirafcilArinin karakteri icin ne dersin

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bu yıl takımdan gram ümidim yok.

Neden mi ?

q7 ve caner eğer hazırlık maçında bile oynuyorsa bu takımdan hiçbir cacık olmaz kusura bakmayın.

Koy gençleri oynat işte. Bakın trabzona .

Yeminle sıkıldım vallaha

Transferler desen hiçbir ilerleme yok .

AA geldi bari düzelir artık oynamazlar adamın hiç haz etmediği quaresma falan dedim, yok bu da kapıldı büyüye. Nabıyo para mı veriyo açıktan, büyü mü yaptı acaba  :lol:

Çevrimdışı tangaz

AA geldi bari düzelir artık oynamazlar adamın hiç haz etmediği quaresma falan dedim, yok bu da kapıldı büyüye. Nabıyo para mı veriyo açıktan, büyü mü yaptı acaba  :lol:

iyi idman yapıyor olabilir mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Yine Quaresma solda, Boyd sağda. Hazırlık döneminde tamamen bunu denedik.

Hocanın oyun planı gereği Quaresma'nın sağ tarafta kullanılmayacağını ve kanatların oyun yapısının tamamen değişeceğini tahmin ettiğimi söylemiştim. Tamamen bu doğrultuda gidiyoruz. Boyd ve Lens sağ ön rotasyonunu oluşturacaklar ve o bölgede fena durumda değiliz.

Peki Quaresma'dan içeri kırılan ve şut tehdidi olan bir sol ön olur mu? Özellikleri gereği olur sanılabilir ancak mental değerler işin içine girince olmaz demek daha akla yatkın. Zaten şimdiye kadar izlediğim bölümlerde de pek olacakmış gibi görünmedi. Bu takıma Schürrle tarzı bir sol kenar oyuncusu gerekiyor. Hoca da muhtemelen istiyordur ancak diğer eksikler (öncelikle sol bek, stoper) göz önüne alınınca alınması biraz zor ve bu sene en büyük sıkıntı buradan çıkabilir. Quaresma-Lens-Babel üçlüsünden en gitmemesi gereken gitti.

Çevrimdışı 38life

Botd altı pasın önünden kaçırdı.

Çevrimdışı ankarakartal06

ben artık vallaha q7 yi görmek istemiyorum.

Gençler oynasın. İnanın bana günü kurtarmak için transfer yapıyoruz. Geleceğe yatırım yok .

Şimdi diyorlar ki gençler de iş yok . Kaç maç oynattınız da iş yok ?

Halil dervişoğlu vs neden bunlara yönelmiyoruz.

Halen 35 yaşındaki adamdan mucizeler yapmasını bekliyoruz.

keza caner de öyle olmuyor işte . olmuyor neden uzatıyor hoca. Yada bunları gören yok mu ?

oynat gençleri ne kaybedersin ki demi

Çevrimdışı worns

Üstte de yazdım. Kadrodaki eksik nedeniyle sol ön çıkartmaya çalışıyor Quaresmadan. Alternatifi yok bu mevkinin. Lens ve Boyd sağda kullanılacak gibi gözüküyor. Güven de sezon boyuncu 2. santrafor olmak zorunda. Transfer yapılmadığı sürece Quaresma'dan birşeyler yapmaya çalışmasını normal karşılamak lazım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

iyi idman yapıyor olabilir mi

Abi mustafa pektemek iyi idman yapsa o da mı oynayacak ??? Herşey idman mıdır ? Ayrıca kamp muhabirleri hepsi lens daha iyi antreman yapıyor diyor.

Çevrimdışı haluk.m

Duran topları Quaresma kullanıyor, belli ki onun üstünden kuruluyor planlar yoksa ljajic oyunda.  :kop:

Çevrimdışı Ripley

https://twitter.com/i/broadcasts/1mnGevdelXWJX
https://www.youtube.com/watch?v=uo87YZwGw4U&feature=youtu.be
[/quote

Biri şu (küfür) yatay çekim yapmasını söylemedi mi? ergen kızlar gibi dikey çekim yapıyor (küfür) böyle adamlara ekmek yediriyorlar yazık...

Çevrimdışı worns

Lens'in de sol tarafta bir işe yarayacağını sanmıyorum. En makul rol sağ kenarı Boyd'la paylaşması olur.

Çevrimdışı tangaz

Abi mustafa pektemek iyi idman yapsa o da mı oynayacak ??? Herşey idman mıdır ? Ayrıca kamp muhabirleri hepsi lens daha iyi antreman yapıyor diyor.

yeteneği idmanla birleştirecek bir isim olsa pektoda oynardı yani sorunun yanıtı kısmen evet.

kamp muhabirleri boş tipler alıcı gözle takip ettiklerini bile pek sanmıyorum kenarda bir arada goygoy yapıyorlar görüntülerde.

q7nin çok iyi idman yaptıgını hepimiz görüyoruz formundan fitliğinden filan, şenol hocada en iyi idmanı o yapıyor diyordu  belki avcıda böyle görüp değerlendiriyordur bilemiyorum. bir de hocaların iyi idman yapan formayı gelir alır mottosu vardır ve adaletli olduklarını göstermede temel bir davranış şeklidir belki avcıda böyle yapıyordur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Üstte de yazdım. Kadrodaki eksik nedeniyle sol ön çıkartmaya çalışıyor Quaresmadan. Alternatifi yok bu mevkinin. Lens ve Boyd sağda kullanılacak gibi gözüküyor. Güven de sezon boyuncu 2. santrafor olmak zorunda. Transfer yapılmadığı sürece Quaresma'dan birşeyler yapmaya çalışmasını normal karşılamak lazım.
Santrafor alip buragi atsin oraya 15 atar burak orda quaresma en cok 1 atar

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lens'in de sol tarafta bir işe yarayacağını sanmıyorum. En makul rol sağ kenarı Boyd'la paylaşması olur.
O zaman maaşında indirime gitmek gerekiyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

lens solda kötü ötesi malesef sağda gene low cross pasları filan var solda o da yok.

benim önerim daha efektif ve skor odaklı olacak ben 15+ yazacak bi santrafor alıp burak yılmazı babel gibi kullanmayı doğru buluyorum hoca olsam gözü kapalı bunu oynatırım.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Böyle kapanan takımlara karşı orta sahanda dribling ile adam geçen biri olmali.Ayrıca bu kapanmayı hızlı pasla açabiliriz ancak çok yavaş pas yapıyoruz.Koşu atan yok alan boşaltan yok.

Çevrimdışı tangaz

aklın yolu 1 ben bunu yazarken sen erken dawranmışsın gene, boşuna ruh ikizi değiliz.

Çevrimdışı 38life

Hazırlık maçı için böyle katı defansif oynayan bir rakibin seçilmesi ne derece doğru bilmiyorum.

Çevrimdışı worns

Doğru. Pas oyununa katkısı olan arkası dönük oynayabilen vs ortalama bir santrafor alıp Burak-X-Boyd gibi birşey kurulabilir. Güzel 4 3 3 oynanır böyle.

Ama pek bir şey almayız biz hücum hattına gibi duruyor. Güven, Umut Nayır gibi tiplerin sıçrama yapmasını bekleriz.

Çevrimdışı cursedofdragon

yönetimin koskaca Beşiktaş'ı düşürdüğü duruma bak.

-Transferler yapılmaz.
-Maçımız bile verilmez.
-İnsanları 5 parçaya böldüler.
-Ne plan program var ?

Bu takım kötü olduğunu zaten geçen sene bağırıyordu.Kanat yok orta saham yok sol bekim yok stoperim yok diye alındı mı peki yok tabi ki de alınmadı ?

Bu saaten sonra alınan oyuncu fayda eder mi çok zor ?

güneşin başına gelenler avcının başına gelecek aynı kişiler yine avcıyı suçlayacak bu kervan böyle sürüp gidecek ta ki gerçek suçluyu görene kadar.Güneşi savunurken bunları gördüğüm için savunuyordum.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 20:00:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı savaş altay

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a gelmesi hataydı. Çünkü Beşiktaş camiası (çoğunluk) Abdullah Avcı gibi bir hocayı asla hak etmedi. Bünye hak etmediği şeyi kaldırmaz, bu böyledir. Fazla gelir, atar dışarı.
:captain: sen geminin dumenini sasirdin burasi besiktas.