Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a gelmesi hataydı. Çünkü Beşiktaş camiası (çoğunluk) Abdullah Avcı gibi bir hocayı asla hak etmedi. Bünye hak etmediği şeyi kaldırmaz, bu böyledir. Fazla gelir, atar dışarı.
abdullah avcı kimki hak etmemiz gerekiyor. Peki Abdullah avbcı Beşiktaşı hak ediyormu
hangisi büyük isim.
Beşiktaşa gelecek her hangi bir isim için Beşiktaş hakediyormu diye konuşulmaz doğrusu Beşiktaşı hak ediyomu olur.

Abdullah avcı ne Beşiktaşdan ne Beşiktaş taraftarından nede Beşiktaşın holiganından daha değerli değildir.
savunduuğun konularda haklılık payın var ama olaya yanlış pencereden bakıyorsun
Abdullah avcının Beşiktaşa getirilmesi hataydı. bu yönetim hatası. aslında hata bile değil bu.
bunların olacağı belliydi dahada fazlası olacak. burda taraftar suçlanamaz taraftarın büyük çoğunluğunun asla kabul edemeyeceği bir
ismi getiriyorsan haddini aşmışsın demektir. Beşiktaş için susmak kabullenmek değildir.
sanki morinyoyu getirmişiz Beşiktaşın abdullah avcıyı hak edeceği ne yaptı şu andan itibaren adı büyür Başarılı olursa bu Beşiktaş sayesinde olacak
ben başakda bir başarısını göremedim tam tersi başarılı olması gereken bir kulüpde ve kadroda uğradığı başarısızlıkları görüyorum.
orhan ak kim ya Beşiktaş taraftarını üzmeyi gerektirecek bir isimmi. kime neye bu inat.
ben taraftarın duruşunu haraketlerini beğenmeyen sürekli eleştiren biriyim bir çok konudada taraftarı suçlu görürüm
ama bu konuda suçlu olan yönetimdir. orhan akı suçlamam avcıyı suçlamam onların önüne büyük fırsat geldi değerlendirdiler
onlara tepki gösterilmesinide şu dönemde gereksiz şov olarak görüyorum bu konuda taraftar hatalı çünkü tepki onlara değil yönetime gösterilmeli.
esas suçlu olanlar çekilmiş kenara bu garibanlar ön cephede ipi göğüslüyor saldırıyı. gariban derkende gariban falan değiller
şu anki durumla o kelimeyi kullanıyorum yoksa bu isimler asla Beşiktaşı hak etmiyorlar.bu ayıp onları Beşiktaşa getirenlerindir
ilk başta tavrımı gösterdim isterse üç yıl arka arkaya şampiyon yapsınlar takımı benim gözümde hiç bir değerleri olmayacak.
başarı endeksli konuşmam tavrımı başta net gösteririm. şenol hocayla alakalıda tavrımı başta göstermişdim.
bu olaylarda suçu yönetimde buluyorum söyledim fitili ateşleyen kadın taraftara yapılan muammeleydi. madem bu haltı yiyorsun her çalışanını
tembih edeceksin taraftara bu konuda en ufak saygısızlık yapmayacaklar taraftar hassas tepki olursa çığ gibi büyür.
önüne gelenide ezer. öyle sessiz kalarak burakıda istemiyorlardı diyerek bu işden sıyrılamazsın burakla sorun sahadan kaynaklanıyordu
sahadada biter o sorun ama orhan ak olsun avcı olsun burda sahada çözülecek bir problem yok saha dışında nasıl çözeceksin
iç saha maçlarına çımayacakmış hadi canım en demokrat taraftar vodafone taraftarı senin deplasman taraftarın onları çiğ çiğ yer.
kemiklerinide senin önüne tükürür. daha ilk adı duyulduğunda bunu kulübeye nasıl oturtacaklar demişdim. benim düşündüğümü düşünemeyen
yönetim var.
bazı şeyler taraftara ramen yapılmaz. taraftar çok şeyden suçlu ama her şeyden suçlu değil.
tangaza katılıyorum fetö toplantılarına katılan sosyal medyada paylaşımlar yapan insanların kusura bakmasınlar ben yanılmışım deme hakkı falan yok bu haltı
yediysen sonradan kıvırmayacaksın. ha itiraf edersin ben bu haltı yedim ama o zaman benim gözüme böyle görünmüyorlardı dersin bu halk çok bağışlayıcıdır
ama bunu demeyip geçmişi ört bas etmeye çalışırsan suçlusun ve suçu işlemeye devam etmek kendini gizlemek istiyorsun demektir.
birde okan koç meajı vardı be kardeşim adam bu kafada olmasa asporda ne işi var zaten çıkarırlarmı onu aspora

yenimi jeton düştü. illaki kanıt olmasına gerek yok burası mahkeme salonu değil bazen ortamı toplumun ahlaki değerlerinde kanıt olur.