2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255069 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bugün Apollon Larisas ile hazırlık maçımız var ama herhangi bir kanal yaınlayacak mı henüz belli değil  :dry:
Dsmart vermiyormu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

"Eibar ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında sol bacak baldırında (soleus) ağrı hisseden oyuncumuz Enzo Roco ‘nun yapılan muayenesi ve çekilen MR’ı sonrasında grade 2 kas yaralanması tespit edişmiş olup, tedavisine başlanmıştır."

Nazar değdirdi bizim başkan  :lol:

Bu sezon başarısız olursak bahane bulunmuş oldu  :claps:  Başarılı olursak size rağmen oldukta hazır  :kop:

Akşama hazırlık maçı var yayıncı belli değil, rakibi beğenmediler belki yayınlamazlar.
Atiba sakat, Roco da 2 derece kas yırtığı var elde kaldı muhtemelen. Stoper, sol bek, net bir 6 numara yok, 3 sağ kanat var 1 tane net babel tarzı sol kanat yok.  Bir buçuk forvet ile sezona başlıyoruz, yedek kaleci zaten yok.

Bu kadar şeye rağmen taraftar kendi arasında Orhan Ak kavgası yapıyor   :ebebe:

Bunları yapan Beşiktaş düşmanları. Allah içimizdeki düşmanlardan korusun.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Dsmart vermiyormu

Ben de öyle sanıyordum ama henüz bir şey yok...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Fikret Orman başkanımız bir daha açıklama yapmasın lütfen maşallah dediği gazi oluyor  :lol: Martins Indıyide bırakmıyolarmış  :lol: AA istiyorsa alalım gerçi de bana zorlama gibi geldi. Gerçekten içine oturacak birini alalım adama.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün Apollon Larisas ile hazırlık maçımız var ama herhangi bir kanal yaınlayacak mı henüz belli değil  :dry:

haydaa bende ne güzel d smart veriyor diye seviniyordum.

Çevrimdışı haluk.m

Timothee, Vitor, İndi ve 1-2 isim arasında sıkıştık sol bek içinde aynısı geçerli. Aslında araştırınca sözleşmesinin son yılında(sözleşmesi bitenlerde var)  ve isimi anılan oyunculara benzer 20 tane seçenek mevcut. 

Mesela şu isimleri twitter da gördüm.

Fábio Coentrão
Abdul Rahman Baba
Maciej Rybus

Defans içinde böyle 10 tane isim yazanlar var.  Biz neden 3*4 oyuncuya sıkıştık kaldık anlamıyorum.  Abdullah hoca parlatır demiyorlar mıydı ?  Transfer aklında mı problem var ? Ayrıca renkliler 1-2 tane de olsa Allahyar, ozonbilmem kim gibi adamlar adlı biz niye bu profilde adam bakmıyoruz ?  Sol bek için 5m€ vermek gerçekçi gelmiyor bana + daha stoper alacağız.

Bence Apollon maçını dsmart vermez çünkü adamlar 2'lig takımı.(kar etmiyorlarsa demek)

Çevrimdışı Necmi

Protesto diyerek yumuşatmaya çalışıyorsun. Öyle olmadığını ikimiz de biliyoruz. Taraftarlar ile profesyoneller arasında çıkan kavgalarda eğer direkt olay yerinde şahitlik etmemişsem ben daima taraftarın haksız olduğunu düşünürüm. Çünkü tartaftar duygularıyla hareket eder, öfkesiyle hareket eder, işi budur. Profesyoneller ise soğukkanlıdır. Eğer profesyonelleri kavgaya zorlayacak bir durum oluşmuşsa orada ağır tahrik vardır.
o zaman yanlış düşünürsün profesyoneller mağdur değil sürekli polis tarafından korunan kişiler
bir tartışmada otomatik haklı olacaklarını yada örtbas edileceğini biliyor ve onun rahatlığıyla haraket ediyor
taraftar öyle değil her zaman mağdur olacağını bildiği için ileri gitmez böyle durumda taraftarın sözlü protesto hakkı vardır orda duruyorsan
bunu kabul edeceksin. olaylarda protesto eden taraftara saldırı oldu. birde oyuncuların taraftarı tahriki oluyor laf atıyorlar vs
avcının karıştığı olayda yanlış hatırlamıyorsam bir kaç tane Beşiktaşlı taraftar vardı. saldıranda oyunculardı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rakibin belirtilen kriterlere uygun olmaması sebebiyle yayın haklarının Beşiktaşa verildiği söyleniyor ama net bilgi değil

Çevrimiçi yaço58

Rakibin belirtilen kriterlere uygun olmaması sebebiyle yayın haklarının Beşiktaşa verildiği söyleniyor ama net bilgi değil
anadolu takımları dahil herkes maçlarını bir şekilde yayınlıyor biz yayınlayamıyoruz şu dsmarttan falan kurtulsak bi giderayak ydnin attığı son kazıktı herhalde

Çevrimdışı kahyaoglueren

anadolu takımları dahil herkes maçlarını bir şekilde yayınlıyor biz yayınlayamıyoruz şu dsmarttan falan kurtulsak bi giderayak ydnin attığı son kazıktı herhalde
Kulüp istese yayınlayabilir diye düşünüyorum bu maçı.Sonuçta D-smart haklarına sahip ama yayınlamıyor.Bu durumda hakkin bize geçmesi lazım.Scopetan vs yayınlayan bulmaya çalışacağız.Youtube üzerinden yayınlansa çok iyi olurdu aslında takipçi sayısı artardi

Çevrimdışı doganay

Dsmartin macin vermeyeceği kanısına nereden vardiniz. Öyle bir açıklama var mı?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şu macı ayrıca gereksiz görüyorum.Rakip yunanistan ikinci lig ekibi.Ve bu mac için sabah antreman yapılmadı.Eger ki ilk çikan takım 60 dan fazla kalırsa yarin da sadece rejenerasyon yapacaklar.Boylece Cumartesi pazar pazartesi ve salıyı antrenmansız geçmiş olacağız.Daha güçlü ekiplerle mac yapılmıyorsa bana gereksiz geliyor bu dönemde.Onun yerine taktik ve kondisyon çalışsa takım çok daha faydalı olur düşüncesindeyim.Cunku çok antrenman kaçıyor maçlardan dolayı mac günü 1 antrenman, akşamında mac,ertesi gün 2 antreman kaçıyor.

Çevrimdışı Savaş

Yayin var mi arkadaslar?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı doganay

Vay arkadaş ya adamlar gs macinin tekrarını veriyorlar :akuma:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Vay arkadaş ya adamlar gs macinin tekrarını veriyorlar :akuma:
Bende ilk hakemi görünce veriyorlar sandım

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı haluk.m

Maç yayını yoksa bari ilk 11 şu vs. gibi gereksiz işlere girme sanki yokmuş, alt takımla yapıyormuş  gibi devam et.

Çevrimdışı Savaş

Ne zaman şu işleri becereceğiz acaba? Bir tane şu işlere bakacak adam almak çok mu zor?

Her sene aynı terane.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı haluk.m

Demirören'in  biz taraftara attığı en büyük kazıklardan biri. Şimdiki yönetimde pek üstüne düşmüyor, umursamıyor.

Şu an trtspor açın  italya B  liginden bir takımla maç yapan Trabzonspor'un yayını var.  :s20: o kadar olamıyoruz.

Çevrimdışı levitate

Böyle bir cevap vermişler.
https://twitter.com/dalican1903/status/1155866269251506176
rakip d-smartla anlaşmalı değil diye vermiyorlar mı şimdi anlamadım ben :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı doganay

rakip d-smartla anlaşmalı değil diye vermiyorlar mı şimdi anlamadım ben :D
Rakip Yunan 2.liginden dandik bir takım diye vermiyorlar bana kalırsa.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hakan Gündoğar youtube hesabından veriyor maçı.