2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249255 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

https://bjk.com.tr/tr/haber/76901/yardimci-hocamiz-orhan-aktan-aciklama.html

Yardımcı Hocamız Orhan Ak’tan Açıklama
Büyük Beşiktaş Camiasının dikkatine,

Bir süredir şahsım ile ilgili yaşanan olaylar ve yapılan yorumlara ilişkin bir açıklama yapmak istiyorum.

Ben bugüne kadar sahip olduğum tüm başarı ve güzel anıları futbola borçluyum. Futbolculuk kariyerimi sonlandırırken kendime bir söz vermiştim; bu ülke futboluna yararlı olabilmek için var gücümle çalışacaktım. Okudum, araştırdım, dünyanın en önemli kulüplerini ziyaret ederek; futbolumuzun kalitesini ve seyir zevkini nasıl artırabileceğimizi anlamaya çalıştım. Bu bilgi, birikim ve tecrübemi de Türk futbolunun en köklü kulübünün hizmetine sunma onuru, arzusu ve heyecanını yaşamam gereken günlerde, içinde bulunduğum durumla ilgili üzgün ve şaşkınım. Bundan dört sene öncesinde yaşanan tamamen şahsi bir reaksiyonun, tüm Beşiktaş taraftarına gösterilmiş bir tepki gibi yansıtılması, olaya ilişkin bu açıklamayı yapmamı zorunlu kıldı.

Hiç yaşanmamış olmasını dilediğim o üzücü olayda, yanımdaki sporcu kardeşim ve birkaç taraftar arasındaki gerginliğin tırmanması ve ardından fiziksel temasa dönüşmesi sonucunda, sporcu kardeşimi koruma içgüdüsüyle ve nefsi müdafaa arzusuyla bir tepki verdim. Bugün yanımdaki herhangi bir kişiye benzer şekilde sözlü ve fiziksel şiddet içeren bir müdahalede bulunulsa, onu da korumak için elimden geleni yaparım. Bu satırları okuyan herkesin de sevdiği bir insan benzer durumda kaldığında, hiçbir şey yapmadan bir kenarda duracağına inanmıyorum. Hatalı olduğum nokta, yaşanan bu yoğun gerginlik anında her iki tarafın karşılıklı olarak kontrolden çıkmış olmasına müsaade etmiş olmam. Olayların bu noktaya gelmiş olmasını engelleyebilmiş olmayı tüm kalbimle isterdim. O günden beri kendimle olan her hesaplaşmamda, çok daha soğukkanlı davranabilecek güçte olduğum gerçeğiyle yüzleşiyorum. Keşke bunu yapabilmiş olsaydım. Keşke olayları yatıştırabilmiş olsaydım. Bu olay yüzünden üzdüğüm Beşiktaş taraftarlarından da özür diliyorum.

Ancak bugün yaşanan olaylara bakınca beni esas üzen şey; bu olayın Beşiktaş taraftarına karşı bilerek ve isteyerek yapmış olduğum bir hareket ve tutum olarak yansıtılması. O gün orada yanımdaki sporcu kardeşime bir zarar gelmesini engellemekten başka hiçbir düşüncem yoktu. Tepki gösterdiğim kişilerin hangi takımın taraftarı olduğunun, verdiğim tepkinin dozu ya da şekli ile hiçbir bağlantısı yoktur.

Bilinmesini isterim ki, şu anda tek amacım büyük Beşiktaş camiasının bu sene hak ettiği şampiyonluğa ulaşması için elimden gelen tüm çabayı sarf etmek. Beşiktaş futbol takımı bana müthiş bir teknik ekibin parçası olarak, çok iyi bir oyuncu grubuyla çalışma imkanı verdi. Bu büyük camianın bana gösterdiği güveni boşa çıkartmamak için var gücümle çalışmaya hazırım. Takımımız üzerinde oluşan ve şampiyonluk yolunda itici bir güç olarak kullanacağımız huzurlu ve mutlu ortamın bozulmasını engellemek adına sizlerin desteğine ihtiyacım var. Barışmak ve kucaklaşmak arzusuyla size uzatılan bu eli karşılıksız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum...

Saygılarımla,

Orhan Ak
şunu ilk gün yapsalar bu saçmalıklarla uğraşmazdık
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Adam daha ne desin artık. Bu saatten sonra bu konu üzerinden kulübün huzurunu bozmaya kalkan galatsaraylıdır. Çok net!

Çevrimdışı Savaş

Aynen öyle. Ve asıl beni sinir eden şey. Bu tutarsızlığı yapan adamların çıkıp "duruş" "adamlık" vs. gibi laflar etmesi.

Tribünler kimleri kimleri harcamadı ki. Ben Olcayın ilk ıslıklandığı günü unutmuyorum. Yeni açıktaydım. Benim bile kalbim kırılmıştı. Sınırlı yeteneğine rağmen canla başla mücadele ederek Beşiktaşa çok katkılarda bulunan bi futbolcuyu bi kaç mağlubiyetin gazıyla sattılar, ıslıkladılar. Benim gördüğüm bi tek bu. Bizim görmediğimiz daha neler yaşandı. Sebadan Baba Hakkıya kadar ıslıklanmadık, küfür edilmedik adam mı bırakmış tribünler?

Taraftar diye "hesap sorabilecek ve hesap sorulabilecek" bir organizma var ise (yok) Önce o organizma kendini temize çıkarması lazım.

Hiçbir zaman kalabalıktan yana olmadım olmam. Hiçbir zaman kalabalıkla birlikte birini linç etmem.
Bu benim de bayağı içerlediğim bir durumdu. Takımı için elinden geleni yaoan adamı ıslıkladı bu tribünler.

Fakat her maç kendine oynayan, egoist bir futbolcuya ise tapıyorlar.

Anlamak çok güç.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Twitterda Orhan Ak yazıp aratın seçeneklerden "en son"u seçin. ve beyni sadece hayatta kalmaya yetecek kadar çalışan yaratıkların yazdıklarına göz atın. Adamlar kelle istiyor kelle. Başka bir amaçları yok. Beşiktaş diye bir dertleri yok adamların. Bu yüzden sürekli laf söylüyorum bu tiplere işte.

Çevrimdışı 38life

Özür mözür işe yaramaz işte. En başından beri yazıyorum. Mesele Orhan Ak değil!

Çevrimiçi Samet Demir

Kendi içimizde çabuk ayrışıyoruz. Sosyal medya ve basında iki kürek kömür atınca ortam yangın yeri. Onca derdimiz varken Orhan Ak mevzusu aldı başını gitti.

Min. 3 as toplam 5 adama ihtiyaç var. Ligin başlamasına 1 aydan az kaldı. Açın gözlerinizi artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

aras 1.5 milyon alıyor sanırsam o da az değil

1,5sa sıkıntı ben 850 filandır die tahmin ediyordum ama gene de lensin yarısından azdır total maliyeti aras da sezercik gibi başkanın özel transferiydi sanırım. lütfen başkan özel işlerini bodrumla mikonosla sınırla transfere karışma :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

CEE Cup son maçı canlı. U19.

Takım biraz zayıf ama olsun. Emre Yıldızla Ahmet Gülayı seyredelim.

Edit: Emre Yıldız 10 numara, Ahmet Gülay 3 numara.

U19 Takımımızın, Burnley'i 1-0 yendiği karşılaşmada oyuncumuz Ahmet Gülay maçın adamı seçildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitterda Orhan Ak yazıp aratın seçeneklerden "en son"u seçin. ve beyni sadece hayatta kalmaya yetecek kadar çalışan yaratıkların yazdıklarına göz atın. Adamlar kelle istiyor kelle. Başka bir amaçları yok. Beşiktaş diye bir dertleri yok adamların. Bu yüzden sürekli laf söylüyorum bu tiplere işte.
Sosyal medya nefret söylemi ile beslenen bir platform. Aksini yazsalar şaşırırdım. Ancak bu açıklamanın bir çözüm olmaktan çok uzak olduğu da aşikar. Çünkü üzerindeki suçlamaların sadece bir bölümüne cevap oluyor. Diğer suçlama daha ağır basıyor istenilmemesi yönünde. Beşiktaş yönetiminin de bekle unuttur politikası ile olaya müdahale etmekte çok geç kaldığı aşikar :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

gelmiş geçmiş en iyi menajerlerden biri olan bobby robson barcelona'nın başına geçtiğinde,  barça yönetimi yardımcısı mourinho için 'barcelona'lı olmayan birini kulübümüze alamayız' demiş. robson'ın tepkisi 'benim maaşımdan kesip jose'ye verebilirsiniz ama o kesinlikle yardımcım olmalı.' olmuş. o kadar ısrar etmiş ki yönetim ısrarına dayanamayıp kabul etmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1,5sa sıkıntı ben 850 filandır die tahmin ediyordum ama gene de lensin yarısından azdır total maliyeti aras da sezercik gibi başkanın özel transferiydi sanırım. lütfen başkan özel işlerini bodrumla mikonosla sınırla transfere karışma :)
Başkan bir ara her sene özel transfer kontenjanından transfer yapıyordu. Sezer Öztürk de unutulmasın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Sosyal medya nefret söylemi ile beslenen bir platform. Aksini yazsalar şaşırırdım. Ancak bu açıklamanın bir çözüm olmaktan çok uzak olduğu da aşikar. Çünkü üzerindeki suçlamaların sadece bir bölümüne cevap oluyor. Diğer suçlama daha ağır basıyor istenilmemesi yönünde. Beşiktaş yönetiminin de bekle unuttur politikası ile olaya müdahale etmekte çok geç kaldığı aşikar :tabe:

Diğer suçlamaya cevap vermesi bence saçma olurdu. Diğer suçlama ağır falan değil, çoluk çocuk muhabbeti sadece. Fetö ile fotoğrafı olmayan insan mı var? Alparslan Türkeşten, Müjdat Gezene, Barış Mançodan Bülent Ecevite kadar herkesin fotoğrafı var. Ne oluyo fotoğrafı olunca? Gökhan Gönül de o sohbetlere katılmış vakti zamanında. Ve şuan takımımızın kaptanı. Ne yapalım?

Çevrimdışı tangaz

Diğer suçlamaya cevap vermesi bence saçma olurdu. Diğer suçlama ağır falan değil, çoluk çocuk muhabbeti sadece. Fetö ile fotoğrafı olmayan insan mı var? Alparslan Türkeşten, Müjdat Gezene, Barış Mançodan Bülent Ecevite kadar herkesin fotoğrafı var. Ne oluyo fotoğrafı olunca? Gökhan Gönül de o sohbetlere katılmış vakti zamanında. Ve şuan takımımızın kaptanı. Ne yapalım?

fetöyle fotosu olan ya da toplantısına katılanların tümü suçludur allah akıl fikir vermiş kullanın die.

bundan 22-23 sene evveldi bir yıl ev arkadaşlığı yaptığım birisi bizim evden ayrılıp cemaat evine yerleşmişti ara sıra bize gelir ders çalışırdık bir gün bu sefer siz gelin misafirim olun die çok ısrar etti her perşembe akşamı toplantı olurdu evlerde perşembe akşamı hariç diğer bir gün olur şartıyla gittik 2-3 saat ders sonrası yemek derken biri kalktı emrivaki bir cd koydu tvden vidyosu çıktı konuşuyor arada ağlıyor sızlıyor güya meditasyona mı girmiş transa mı geçmiş gibi bişeyler yapıyor dinleyenler salya sümük ağlıyor daha 10. dk "şarlatan lan bu, bu üç kağıtçıyı mı takip ediyorsunuz" die tepki verdim. vidyo kapatıldı 5 dk sonra da evden çıktık.

allah akıl fikir vermiş, kullansalarmış. kimdir necidir ne ayaktır bir göreyim dürtüsü ile sadece 1 defaya mahsus katılanlar tenzih ederek, nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilenler topluluğudur katılanlar en hafif tabirle...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

ts'den aldığımız mertcan denen elemanı da başkan aldırmıştı
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 14:15:50 38life ]

Çevrimdışı 38life

En sonunda interneti komple kapatıcam. İnsanlar çıldırmış. Herkes yamyam adeta.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosyal medyadaki herkesi dikkate alırsan yaşayamazsın. Sosyal medyada troll olarak takılacaksın yada izleyici modunda  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şarlatan olmakla terör örgütü elebaşısı olmak arasında epey bi fark var. Ayrıca herkesin değer yargıları, zekası, çevresel faktöleri farklıdır. Öyle gelişigüzel herkese "Suçlusun!" diyemezsin. Ortada bir suç yok. Söylediğin şey hukuka aykırı.

herkes hukuk uzmanı walla. defalarca dedim yine derim, feto toplantılarına sadece merakını dindirmek ve/veya takım kaptanı davet etti kıramadım 1 defa gittim gibi mazeretler harici 1 den fazla katılan herkes suçludur. allah akıl fikir vermiş kullansalarmış. o toplantılara katılanların büyük çoğunluğunun menfaat çıkar beklentisi oldugunu görememek fazla iyimserlik gerektirir.

Çevrimdışı tangaz

interneti kapatma sınırlandır mesela tvitter filan bakma ben öyle yapıyorum.

Çevrimdışı 38life

Sosyal medyadaki herkesi dikkate alırsan yaşayamazsın. Sosyal medyada troll olarak takılacaksın yada izleyici modunda  :D

Doğru diyorsun da. İşte konu Beşiktaş olunca insan kendini kaptırıyor. Benim takımım arkadaş. Ben adam gibi güzel futbol seyretmek istiyorum. Bunların Avcıyı çiğ çiğ yiyecek olmalarına katlanamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

herkese suçlusun diyemeyiz ama herkese yamyam diyebiliriz demek...

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2019, 14:16:01 38life ]

Çevrimiçi Samet Demir

Face,insta,twi. V.s. yok çok rahatım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Seninle neden kavga ettiğimizi hatırladım. lafları mantık dışı şekilde çarpıtıp anında kişiselleştiriyorsun. Bence kaldığımız yerden devam edelim. Birbirimizi görmeyelim. Ben bu şekilde tartışmayı sevmiyorum.

Çevrimdışı 38life

Face,insta,twi. V.s. yok çok rahatım.

Sağlığın açısından en güzelini yapıyorsun. Ama sen bakmasan bile onlar orada yaşıyor, ve bir şeyleri etki altına alıyor. Bunu bilmek kötü.