fetöyle fotosu olan ya da toplantısına katılanların tümü suçludur allah akıl fikir vermiş kullanın die.
bundan 22-23 sene evveldi bir yıl ev arkadaşlığı yaptığım birisi bizim evden ayrılıp cemaat evine yerleşmişti ara sıra bize gelir ders çalışırdık bir gün bu sefer siz gelin misafirim olun die çok ısrar etti her perşembe akşamı toplantı olurdu evlerde perşembe akşamı hariç diğer bir gün olur şartıyla gittik 2-3 saat ders sonrası yemek derken biri kalktı emrivaki bir cd koydu tvden vidyosu çıktı konuşuyor arada ağlıyor sızlıyor güya meditasyona mı girmiş transa mı geçmiş gibi bişeyler yapıyor dinleyenler salya sümük ağlıyor daha 10. dk "şarlatan lan bu, bu üç kağıtçıyı mı takip ediyorsunuz" die tepki verdim. vidyo kapatıldı 5 dk sonra da evden çıktık.
allah akıl fikir vermiş, kullansalarmış. kimdir necidir ne ayaktır bir göreyim dürtüsü ile sadece 1 defaya mahsus katılanlar tenzih ederek, nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilenler topluluğudur katılanlar en hafif tabirle...
Abi kurumsal hafiza ve pirensip diyoruz anlamiyor insanlar
Mesela baskan aciklayacak
Bir iki uc diye sonra da donmeyecek
Mesela diyorsan ali tondagan ya da marko ayreyo girmeyecek kapidan anlarim tartisiriz bi pirensip koyulur
Burak yilmaz giremeyecek dersin almazsin 7. Olursun ama almazsin
Bugun iki sira yukselmek icin taviz veren yarin ninesini sirke satar maymun diye
Fetocu giremez diyorsan baglantisi olani barindirmam diyorsan komple temizleyeceksin. Oranaki almiyorsan fetocu diye ggnin mi cikti feto iliskisi onu da gondereceksin yarin en onemli oyuncun layic mi onu mu yakaladilar onu gonderecen arkana bakmayacan
Yoksa adamina gore sekil ve pozisyon alirsan ne diyecegini bilemezsin boyle yonetim gibi kafani kuma gomersin
Aciklama ise hosuma gitti soluksuz okudum, zamaninda mudahele edilse belki tepki boyle olmsyacakti o bayan tarafatrin iteklenmesi hic yasanmayacakti
Boyle pirensip sahibi olmazsan sari okuz hikayesine dusersin. Kellesini versen dert vermesen baska dert