2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253461 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Ben hayatımda hiç gitmedim. Ama o yıllarda neredeyse her mahallede 1 tane cemaat evi olduğunu ve dolu olduğunu duyuyor görüyordum. fetönün şarlatan olduğunu ben de biliyordum. Ama terör örgütü kurucusu olduğunu bilmiyordum, sen de bilmiyordun. Neredeyse kimse bilmiyordu. Mesele zaten bu. Bu yüzden hukuken suç teşkil etmiyor. Bu yüzden Okan Buruk Başakşehirin başında, Gökhan Gönül Beşiktaşın kaptanı, Orhan Ak da antrenörü.

papen mustafa allahın verdiği aklı en net kullananlara iyi bir örnektir. okan gg orhan da kullanıp gitmeseymiş. farkındaysan ben bunların hiç birini çarmıha germiyorum. suçlu bulmam bir eleştiridir allahın verdiği aklı fikri kullanmadıkları eleştirisidir. orhan akla da ilgili vay nasıl taraftara silah çekmiş vay neden toplantıya gitmiş de demiyorum. banane der geçerim olayı bireysel değerlendirerek konuyu beşiktaşa çevirdiğimde ise yönetimi süreci ve krizi yönetememekle eleştiriyorum hepsi bu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

Sağlığın açısından en güzelini yapıyorsun. Ama sen bakmasan bile onlar orada yaşıyor, ve bir şeyleri etki altına alıyor. Bunu bilmek kötü.
Aynen öyle kötü bir durum. Sanal alem insanın nasıl olduğu gibi değilde reelde nasıl olmak istediği gibi davrananlarla dolu.

Bir kaç aydan beri sürekli yazıyorum. Çabuk gaza geliyoruz diye. Aynı tepkiyi transfer konusunda gösteeseydik belkide şuan transfer sezonunu kapatmış olacaktık. Yeni oyuncular gelmiş ligi bekliyor olacaktık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Aynen öyle kötü bir durum. Sanal alem insanın nasıl olduğu gibi değilde reelde nasıl olmak istediği gibi davrananlarla dolu.

Bir kaç aydan beri sürekli yazıyorum. Çabuk gaza geliyoruz diye. Aynı tepkiyi transfer konusunda gösteeseydik belkide şuan transfer sezonunu kapatmış olacaktık. Yeni oyuncular gelmiş ligi bekliyor olacaktık.

Çabuk gaza gelmenin işe yarayacağı tek konunun kimsenin umrunda olmaması...  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Seninle neden kavga ettiğimizi hatırladım. lafları mantık dışı şekilde çarpıtıp anında kişiselleştiriyorsun. Bence kaldığımız yerden devam edelim. Birbirimizi görmeyelim. Ben bu şekilde tartışmayı sevmiyorum.

ben senle kavga etmedim sen ettiysen de fark etmedim  :lol:

cümlen net muharrem herkesi suçlayamazsın deyip ardından herkes yamyam diyorsun ve herkese hakaret etmiş oluyorsun herkesin anlamı belli sonuçta. sen farkında değilsin belki ama kimse senle tartışmıyor yorumuna yanıt veriyor sen aksi görüş görünce anında fevri cevaplar emir kipli ifadeler filan kullanıyorsun.  sana karşıt görüş yazıp da karşılığında "tamam uzatmaya gerek yok senle konuşmaya değmez cevap vermiyorum nokta birbirimizi görmeyelim" benzeri ifadeler kullanmadığın üye belki yoktur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

abicim en akıllısı benim gibi akılsız tlf kullanmak 2 adet nokiamla çok iyi anlaşıyoruz allah başlarına dert vermesin :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu içinde bulunduğum kaos ortamı yönetime yarıyor. Transferleri sessiz gizli şekilde istedikleri gibi yapıyorlar. İnşallah bu durumu lehimize kullanmayı başarabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

"Suç" dediğin zaman olay farklı bir boyut alır. "Şu olayda yanlışı var, hatalı." demek ayrı "suçlu" demek ayrı.

Ayrıca herkesin eşit akla sahip olduğunu düşünmüyorum. Dolandırıcıyı, şartlatanı herkes fark edemeyebilir. "Akıl vermiş kullansın" çok afaki ve acımasız bir yorum.

din tandanslı her hareketin amacı önünde sonunda suça doğru gider bu coğrafyada. dolandırıcıyı şarlatanı fark edememek ayrı dini sömürerek menfaat elde etmeye yer edinmeye çalışan şarlatanları ayırt edememek ise apayrı bi durumdur ve ayırt etmeye de gerek yoktur. direkt suçlu die etiketleyebilirsin. yanılmadığın hikayenin sonunda her seferinde ortaya çıkacaktır.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Şu içinde bulunduğum kaos ortamı yönetime yarıyor. Transferleri sessiz gizli şekilde istedikleri gibi yapıyorlar. İnşallah bu durumu lehimize kullanmayı başarabiliriz  :tabe:
Fazla iyimser bir yorum olmuş  :D

Çevrimiçi tolga1903

herkes hukuk uzmanı walla. defalarca dedim yine derim, feto toplantılarına sadece merakını dindirmek ve/veya takım kaptanı davet etti kıramadım 1 defa gittim gibi mazeretler harici 1 den fazla katılan herkes suçludur. allah akıl fikir vermiş kullansalarmış. o toplantılara katılanların büyük çoğunluğunun menfaat çıkar beklentisi oldugunu görememek fazla iyimserlik gerektirir.

Yahu işlendiği zaman kanunda suç olarak tanımlanmayan fiilden kimse yargılanamaz. Örgüt terör örgütü olarak kabul edilse bile 17/25 diye gerçek var. Suçun kendisi mütemadi suç ama milat var, bu ülkede bazı şeyler aklını kaybettirir insana çok irdelememek en iyisi. Ama atıyorum 1999 yılında böyle bir toplantıya katılmak bırak suç olmayı toplum gözünde irtibar kazanmanı sağlıyordu. @mrred abi hukukçu olarak söylesin bu söylediğin bence hukuka aykırı abi. Herkesin aklı olduğu konusunda hemfikiriz ama bu pislikle ülkenin büyük yüzdesi iç içeykenki fiil ve eylemleri suç saymaya kalkarsak ülkeyi yüzde 20'yle falan devam ettirmemiz gerekir.

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA | Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson sakatlığı nedeniyle Avusturya kampından ayrıldı ve tedavi için Belçika'ya gitti. (A Spor)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar karamsar havaya bir Polyanna yorumu lazım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA | Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson sakatlığı nedeniyle Avusturya kampından ayrıldı ve tedavi için Belçika'ya gitti. (A Spor)
Bu haberşn arkasına da Beşiktaş 6 numara arayışlarına hız verdi diye bir haber girerler şimdi  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Atiba'nın sakatlandığını ilk defa duyuyorum 7 senedir.Ciddi değildir sakatlığı umarım...

Çevrimdışı tangaz

Bahsettiğin gibi bir durum yok. Ben bahsettiğin şeyi sadece belli kişilere yapıyorum.

"Herkes" kelimesinin günlük dilde "istisnasız herkes" anlamında kullanılmadığını sen de biliyorsun. Ama bunu bildiğin halde çarpıtıyorsun. İşte bu yüzden seninle defalarca kavga ettik ve defalarca benimle muhatap olma diye yazdım. Laf çarpıtan insanla mücadele edecek vaktim yok. Kişi benim tam zıttım görüşüm olabilir ve savunduğu şeyi ateşli şekilde savunabilir. Benim için sorun yok. Ama dürüst olacak, laf çarpıtmayacak. Aksi taktirde ben yokum.

hala kavga ettik diyorsun ben senle kavga etmedim sen kendi kendine etmişsin. ben sana bir kere sadece bir kere haddini aşıyorsun yaşın kaç başın kaç emir kipli ifadeler  etiketlemeler yapma die yanıt verdim sonra özelden ne yazacaksan burdan yaz benle derdin ne diye gider yapıp posta koymuştun ben de sorunum yok demiştim ki yoktu gerçekten de. hala aynını yapıyorsun laf çarpıtan insan diyerek dürüst değilsin imasında bulunarak diyemezsin gibi emir kipi kullanarak. laf falan çarpıtmıyorum ne yazdıysan onu alıntılıyorum. sen kimseye benle muhatap olma die yazamazsın bir forumdasın görüşüne karşıt görüş geldi ben görüşü veya görüş belirten kişiyi sevmiyorum die öyle muhatap olma filan deme hakkı kimsenin yok.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu aralar hep siyah biraz da beyaz olsun.   :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Artık su taraftarın her işe karışması olayı cidden sıktı .
Bütün bu olanlara en güzel cevap ; eksik yerleri kapatarak , lige hızlı bir giriş yapmak.
İlk yarı 15 G -1 M- 1B bize kenetlenmek için yeterli olur.

Çevrimdışı 38life

Bütün bu olanlara en güzel cevap ; eksik yerleri kapatarak , lige hızlı bir giriş yapmak.

Öyle bir şey olsa kenetlenmeyi geçer olay herkes bulutların üzerinde dolaşır  :)

Çevrimiçi yaço58

4 net transfer lazım atiba artık kaldıramıyor sakatlanmış sol stoper sol bek 6 numara birde kanat kesinlikle lazım bunların 3ünü ilk lig maçına yetiştirmemiz lazım ilk haftalar çok önemli hem taraftar hemde hoca için

Çevrimdışı AigleBordeaux

1 mağlubiyet ve beraberlikmi sadece bu takımla zor biraz, Sol stoper, sol bek, bir kanat eksik, altı numara yok, yedek külebisinde oyuna sonradan etki yapabilecek sadece Güven var.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı celiker1

Adam daha ne desin artık. Bu saatten sonra bu konu üzerinden kulübün huzurunu bozmaya kalkan galatsaraylıdır. Çok net!
Orhan Ak kangrendir,kesip atılmalıdır!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

fetöyle fotosu olan ya da toplantısına katılanların tümü suçludur allah akıl fikir vermiş kullanın die.

bundan 22-23 sene evveldi bir yıl ev arkadaşlığı yaptığım birisi bizim evden ayrılıp cemaat evine yerleşmişti ara sıra bize gelir ders çalışırdık bir gün bu sefer siz gelin misafirim olun die çok ısrar etti her perşembe akşamı toplantı olurdu evlerde perşembe akşamı hariç diğer bir gün olur şartıyla gittik 2-3 saat ders sonrası yemek derken biri kalktı emrivaki bir cd koydu tvden vidyosu çıktı konuşuyor arada ağlıyor sızlıyor güya meditasyona mı girmiş transa mı geçmiş gibi bişeyler yapıyor dinleyenler salya sümük ağlıyor daha 10. dk "şarlatan lan bu, bu üç kağıtçıyı mı takip ediyorsunuz" die tepki verdim. vidyo kapatıldı 5 dk sonra da evden çıktık.

allah akıl fikir vermiş, kullansalarmış. kimdir necidir ne ayaktır bir göreyim dürtüsü ile sadece 1 defaya mahsus katılanlar tenzih ederek, nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilenler topluluğudur katılanlar en hafif tabirle...
Abi kurumsal hafiza ve pirensip diyoruz anlamiyor insanlar
Mesela baskan aciklayacak
Bir iki uc diye sonra da donmeyecek

Mesela diyorsan ali tondagan ya da marko ayreyo girmeyecek kapidan anlarim tartisiriz bi pirensip koyulur
Burak yilmaz giremeyecek dersin almazsin 7. Olursun ama almazsin
Bugun iki sira yukselmek icin taviz veren yarin ninesini sirke satar maymun diye

Fetocu giremez diyorsan baglantisi olani barindirmam diyorsan komple temizleyeceksin. Oranaki almiyorsan fetocu diye ggnin mi cikti feto iliskisi onu da gondereceksin yarin en onemli oyuncun layic mi onu mu yakaladilar onu gonderecen arkana bakmayacan

Yoksa adamina gore sekil ve pozisyon alirsan ne diyecegini bilemezsin boyle yonetim gibi kafani kuma gomersin

Aciklama ise hosuma gitti soluksuz okudum, zamaninda mudahele edilse belki tepki boyle olmsyacakti o bayan tarafatrin iteklenmesi hic yasanmayacakti

Boyle pirensip sahibi olmazsan sari okuz hikayesine dusersin. Kellesini versen dert vermesen baska dert

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Koa_lAA

baya uzun zaman sonra foruma girdim... değişen bişey yok ne güzel... kaos olduğu gibi devam  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Öyle bir şey olsa kenetlenmeyi geçer olay herkes bulutların üzerinde dolaşır  :)

İşin ilginç kısmı ise şu : Adamlar hükümetin söylemesine rağmen bu terör örgütünün en büyük destekçisi ve hala Amerika'da bulunan futbolcularını üyelikten atmayıp hala kral diye koruyorlar. Herkes  "kişisel tercihidir biz futbolcu tarafıyla ilgileniyoruz diyorlar."

Bizse böylesi saçma konularla kendi yolumuza taş koyuyoruz.  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Orhan Ak kangrendir,kesip atılmalıdır!

Neye göre kangren mesela ?
Nasıl kesip atıcaz biraz acıklar mısın .
Sen gibiler yüzünden Burak gelemedi ve şampiyonlugumuz gitti farkında mısın  :lol: