2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256617 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Avukat olacaksin 5 adam calistiriyor olacaksin
Iddia yuzunden para cezasi verilir mi?

Zehirliyorsun taraftari
Hangi eylemden dolayı ceza almışlar ? Karşılıklı mı almışlar yoksa bir taraf mı almış ? Bunları bilmeden etmeden konuşuyorsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Olayın böyle gerçekleştiğine dair kanıtın nedir? Neden "Beşiktaşlı" diye adını bile bilmediğim birine kefil olmak zorundayım? Böyle bir zorunluluğum yok benim.

Formayla mormayla ne alakası var bu işin. Demagoji yapıyorsun.
Taraftara ettigin laflari avciya edemeyince
Demogoji falan basladin

10 kisi 2 kisiye saldirmak neydi?

Çevrimdışı 38life

Derdi Beşiktaş olan böyle bir konu için Beşiktaşın başarısını baltalamaz. 6 milyondan fazla Beşiktaş taraftarı var bu ülkede. Tek tek hepsine kefil mi oluyoruz? Bu nasıl mantık? Sırf aynı formayı giyiyorum diye elin tecavüzcüsüne, elin katiline neden kefil oluyorum ben? Yaşanan bu bütün olaylarda başlangıç hep aynı. Taraftar inatla rakip profesyonelleri kışkırtıyor. Orhan Ak - Emre olayında da aynı, hepsinde aynı. Rahat batıyor çünkü. Rakibin sinirleriyle oynamaktan hoşlanıyorlar. Kavga çıkınca da bana silah çekti diye iftira edip karalamaya başlıyorlar. Biz hiç maça gitmedik sanki anasını satim. Bilmiyoruz Türk taraftar profilini...

Çevrimdışı mylife1903

Hangi eylemden dolayı ceza almışlar ? Karşılıklı mı almışlar yoksa bir taraf mı almış ? Bunları bilmeden etmeden konuşuyorsun
Yaziyor oku
Arastir oyle cevap yaz
Calisanin miyim ben senin bana soruyorsun

Çevrimdışı 38life

Taraftara ettigin laflari avciya edemeyince
Demogoji falan basladin

10 kisi 2 kisiye saldirmak neydi?

2 mevzuda da olayları başlatan taraftar, 2 mevzuda da adamları kışkırtan, sinirleriyle oynayan taraftar.

Çevrimdışı mylife1903

Derdi Beşiktaş olan böyle bir konu için Beşiktaşın başarısını baltalamaz. 6 milyondan fazla Beşiktaş taraftarı var bu ülkede. Tek tek hepsine kefil mi oluyoruz? Bu nasıl mantık? Sırf aynı formayı giyiyorum diye elin tecavüzcüsüne, elin katiline neden kefil oluyorum ben? Yaşanan bu bütün olaylarda başlangıç hep aynı. Taraftar inatla rakip profesyonelleri kışkırtıyor. Orhan Ak - Emre olayında da aynı, hepsinde aynı. Rahat batıyor çünkü. Rakibin sinirleriyle oynamaktan hoşlanıyorlar. Kavga çıkınca da bana silah çekti diye iftira edip karalamaya başlıyorlar. Biz hiç maça gitmedik sanki anasını satim. Bilmiyoruz Türk taraftar profilini...
10 kisi 3 tane besiktas taraftarina tekme tokat dalip yerlerde suruklerse safimizi tutuyoruz

Çevrimdışı mylife1903

2 mevzuda da olayları başlatan taraftar, 2 mevzuda da adamları kışkırtan, sinirleriyle oynayan taraftar.
Taraftar suclu gazeteci suclu
10 kisi dalanlar tahrik olmus saf insanlar

Çevrimdışı 38life

10 kisi 3 tane besiktas taraftarina tekme tokat dalip yerlerde suruklerse safimizi tutuyoruz

Kesin yaşanmıştır bu. Böyle olmuştur kesin. eminim. Abdullah Avcı durup dururken gidip Beşiktaşlı taraftarları dövmüştür saçlarından tutup yerlerde sürüklemiştir. Kesin.

Çevrimdışı 38life

Taraftar suclu gazeteci suclu
10 kisi dalanlar tahrik olmus saf insanlar

Bizzat şahit olmadığım olaylarda ben hiçbir tarafa "haklı" demeye kefil olmaya meraklı değilim. Ama bana bir "ön yargıda bulun" dersen ben daima taraftarın haksız olduğunu düşünürüm. Sebebini de zaten söyledim. Mantıklı olan böyle düşünmektir.

Çevrimdışı mrred

Yaziyor oku
Arastir oyle cevap yaz
Calisanin miyim ben senin bana soruyorsun
Orhan Ak olayı ve silah iddiasını açıkladı: "Yaşananlar doğrudur ancak silah çekme konusu gerçek değil. Benim ruhsatlı silahım var ama ne çıkardım ne çektim. Böyle bir durum olmadı. Ancak insanları anlamak mümkün değil. Gözleri dönmüştü. Eğer feribottaki diğer insanlar araya girmese bizi denize atacaklardı. Emre'ye 'Şampiyon biz olacağız' diyerek ana avrat küfür ettiler... Emre de alttan aldı 'Tamam siz olun' dedi ama ona rağmen saldırdılar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Orhan Ak olayı ve silah iddiasını açıkladı: "Yaşananlar doğrudur ancak silah çekme konusu gerçek değil. Benim ruhsatlı silahım var ama ne çıkardım ne çektim. Böyle bir durum olmadı. Ancak insanları anlamak mümkün değil. Gözleri dönmüştü. Eğer feribottaki diğer insanlar araya girmese bizi denize atacaklardı. Emre'ye 'Şampiyon biz olacağız' diyerek ana avrat küfür ettiler... Emre de alttan aldı 'Tamam siz olun' dedi ama ona rağmen saldırdılar.
Silah mevzusunu konusmuyoruz
Abdullah avcinin besiktas taraftarina dalmasini konusuyoruz

Çevrimdışı 38life

Daha ne olduğu belli olmayan, hatta bahsi geçen taraftarların haksız olma ihtimali çok çok daha fazla iken, böyle bir olay uğruna Beşiktaşın yoluna taş koyan adam Beşiktaşın çıkarını düşünmüyordur. Bu çok net benim için.

Fetö olayından vurmaya kalkılır, oraya ağırlık verilir, oradan bir şey çıkmayınca, cevap gelince, silah olayı ön plana çıkartılır, oradan cevap gelince. Abdullah Avcı 2011'de Beşiktaş taraftarı dövmüştüye kadar gider iş. E en başından beri söylediğim şeyin haklı olduğunun resmen kanıtıdır bu. "Mesele Orhan Ak değil!"

Çevrimdışı mylife1903

Kesin yaşanmıştır bu. Böyle olmuştur kesin. eminim. Abdullah Avcı durup dururken gidip Beşiktaşlı taraftarları dövmüştür saçlarından tutup yerlerde sürüklemiştir. Kesin.
Profesyonel insan sogukkanli olmalidir denmedi mi?
Yere yatsana tezahurati yapiliyor vidyosunu da bulursun ilgilenirsen

Taraftarin supheli olmasi konusunda sana bisi diyemem ben de oyle dusunuyorum genelde 100kisi dalsr 2 kisiye taraftar bu biraz farkli tabi
Kavga sonrasi avci aciklamalari da var

Çevrimdışı mylife1903

Daha ne olduğu belli olmayan, hatta bahsi geçen taraftarların haksız olma ihtimali çok çok daha fazla iken, böyle bir olay uğruna Beşiktaşın yoluna taş koyan adam Beşiktaşın çıkarını düşünmüyordur. Bu çok net benim için.

Fetö olayından vurmaya kalkılır, oraya ağırlık verilir, oradan bir şey çıkmayınca, cevap gelince, silah olayı ön plana çıkartılır, oradan cevap gelince. Abdullah Avcı 2011'de Beşiktaş taraftarı dövmüştüye kadar gider iş. E en başından beri söylediğim şeyin haklı olduğunun resmen kanıtıdır bu. "Mesele Orhan Ak değil!"
Avciya daha gelmez olay, maclar kazanilinca gelir gundeme
Carsi falan hatirlamiyordur bu olayi
Simdiden biz tartisip bu isleri cozume gitmezsek
Basin kasidigi zaman cozulemez halde buluruz mevzuyu

Çevrimdışı 38life

Profesyonel insan sogukkanli olmalidir denmedi mi?
Yere yatsana tezahurati yapiliyor vidyosunu da bulursun ilgilenirsen

Taraftarin supheli olmasi konusunda sana bisi diyemem ben de oyle dusunuyorum genelde 100kisi dalsr 2 kisiye taraftar bu biraz farkli tabi
Kavga sonrasi avci aciklamalari da var

Ben "Profesyonel adamlar kavga noktasına geldiyse ortada ağır tahrik vardır." dedim. Öyle taraftarın verdiği ifade gibi "oy dedim bana vuydu." diye bir durum yoktur ortada. Ayrıca o videoldan falan hiçbir yargıya varamazsın. Orada belki birisi anasına küfür etti. Nereden biliyoruz? Bu tartışmaların hepsi afaki. Bizzat şahit olmadığımız olaylar. Sırf üstünde Beşiktaş forması var diye kimseye kefil olamam ben.

Çevrimdışı mylife1903

Ben "Profesyonel adamlar kavga noktasına geldiyse ortada ağır tahrik vardır." dedim. Öyle taraftarın verdiği ifade gibi "oy dedim bana vuydu." diye bir durum yoktur ortada. Ayrıca o videoldan falan hiçbir yargıya varamazsın. Orada belki birisi anasına küfür etti. Nereden biliyoruz? Bu tartışmaların hepsi afaki. Bizzat şahit olmadığımız olaylar. Sırf üstünde Beşiktaş forması var diye kimseye kefil olamam ben.
Oranak olayinda da belki o taraftarin anasina kufur etti onu nerden biliyoruz

Çevrimdışı 38life

Avciya daha gelmez olay, maclar kazanilinca gelir gundeme
Carsi falan hatirlamiyordur bu olayi
Simdiden biz tartisip bu isleri cozume gitmezsek
Basin kasidigi zaman cozulemez halde buluruz mevzuyu

Bu konular ne tartışarak ne de başka bir şekilde özülmez bence. Zihniyet yapısı bu. Bizim ülkede "delikanlılık, duruş, adamlık" gibi içi bomboş kavramlar var. Bu kavramlar etrafında dönen bir "şov" var. Üstüne bi de 21. yüzyılın hastalığı "linç kültürü" var. O yüzden tablo karamsar. O yüzden 2 gün önce "Abdullah Avcı sezon sonunu göremez" yazdım burada.

Çevrimdışı 38life

Oranak olayinda da belki o taraftarin anasina kufur etti onu nerden biliyoruz

Eh işte. Beni destekliyorsun sen de. Biliyor muyuz? Bilmiyoruz. E neyi kimi savunuyoruz o zaman? Üstelik olay yerine jandarma gelmiş. Karakola götürmüş. Karakolda 2 Beşiktaş taraftarı tutuklanmışken? Ve kalabalık taraftar grubunun rakibin en gıcık oyuncusunu yanında 1 kişiyle yakalamışken bu fırsatı asla kaçırmayacağını hepimiz biliyorken. Allah aşkına bunu kim inkar eder azıcık mantık. Azıcık akıl izan ya. 10-15 Beşiktaş taraftarının arasına Emre Belözoğlunu attığında ortaya çıkacak durum bellidir. Kendinizi kandırmayın. Gözünüzü seveyim. Bari kendinize karşı dürüst olun.

Çevrimdışı mylife1903

Bu konular ne tartışarak ne de başka bir şekilde özülmez bence. Zihniyet yapısı bu. Bizim ülkede "delikanlılık, duruş, adamlık" gibi içi bomboş kavramlar var. Bu kavramlar etrafında dönen bir "şov" var. Üstüne bi de 21. yüzyılın hastalığı "linç kültürü" var. O yüzden tablo karamsar. O yüzden 2 gün önce "Abdullah Avcı sezon sonunu göremez" yazdım burada.
Basarisiz olursa gorur basarili oldugunda bu konulari gundeme getirecekler, hep isitip isitip servis edecekler. Kendisi ve yonetim onlem alip erken mudahele etmeli. Mesela basin gundeme getirmeden bu konuyu kendileri konusup tatliya baglarlar, taraftar gundeme getirdiginde itibar etmez adam cikip aciklamasini yapti der.
Bizim yonetim akisina birakiyor olaylari sonra su almaya basliyor tekne tahliye edemiyorlar

Çevrimdışı mrred

Cinsiyetçilik var bir onu unutmuşsun.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Basarisiz olursa gorur basarili oldugunda bu konulari gundeme getirecekler, hep isitip isitip servis edecekler. Kendisi ve yonetim onlem alip erken mudahele etmeli. Mesela basin gundeme getirmeden bu konuyu kendileri konusup tatliya baglarlar, taraftar gundeme getirdiginde itibar etmez adam cikip aciklamasini yapti der.
Bizim yonetim akisina birakiyor olaylari sonra su almaya basliyor tekne tahliye edemiyorlar

Yönetimi boşver zaten. Yönetim diye bir şey var mı yok mu belli değil Beşiktaşın başında.

Çevrimdışı 38life

Fanatik gazetesinden Orhan Yıldırım, Orhan Ak ile olan konuşmasını kaleme aldı.

İşte Orhan Yıldırım'ın yazısından o bölüm:

Dün Orhan hoca ile konuştum. Bunca tepkiye, olaylara vereceğin cevap vardır diye de ekledim. Hoca üzgün, canı da sıkkın. Aynen şunu söyledi; Bu durum bir camiaya bağlanamaz. Belli belirsiz söylentilere olan tepki. Kişisel olaylar. Ben tüm gerçeği açıklayacağım. Bunun için yönetim ve hocam ile de konuşup daha ayrıntılı açıklama yapacağım...”

Çevrimdışı mylife1903

Yönetimi boşver zaten. Yönetim diye bir şey var mı yok mu belli değil Beşiktaşın başında.
Konunun ozu yonetim muharrem, olay ordan patliyor hep
Bu taraftar hep boyleydi
Azicik bileceksin taraftarini ya da musterini nasi adlandiriliyorsak
Bizim yonetim kafasini kuma gomuyor sonra bir dedigi bir dedigini tutmuyor

Al fikstur mevzusu guzel ornek
6 ay once baskan yapiyordu
Sonra neden 9 senedir gs ile deplasmandayiz diyor
Yapana sor fiksturu yahu dese taraftar cevap olarak

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2 senedir ne zaman olumsuz birşey olsa sorumluk Şenol Güneş'in üstüne atıldı. Şenol Güneş gittikten sonra bu görevi taraftara vereceklerdi. Verdiler de. Taraftarın yaptığı yanlışlar var mı ? Var. Yöneticilerin yaptığı yanlışlar da taraftarın suçu mu? Değil. Yöneticilerin yaptığı yanlışlar taraftara yüklenince o yöneticiler işin içinden çıkacaklarını sanıyor. Tam tersi bu gerilimi daha da büyütür. 1.6 milyarlık yapılandırma yaptı, kulüp adına yeni kararlar aldı ve daha da alacak bu yönetim. Önlerindeki 3 yılı 8 yılda yarattıklarını düzeltmeye yoğunlaşsınlar. Ayrıca burası da Başakşehir değil Beşiktaş şampiyon olamazsa mazeret falan aramaya koyulmasınlar. Taraftar yüzünden olamadı takım şeklinde mazeretlere karnımız tok.

Çevrimdışı 38life

Konunun ozu yonetim muharrem, olay ordan patliyor hep
Bu taraftar hep boyleydi
Azicik bileceksin taraftarini ya da musterini nasi adlandiriliyorsak
Bizim yonetim kafasini kuma gomuyor sonra bir dedigi bir dedigini tutmuyor

Al fikstur mevzusu guzel ornek
6 ay once baskan yapiyordu
Sonra neden 9 senedir gs ile deplasmandayiz diyor
Yapana sor fiksturu yahu dese taraftar cevap olarak

"Taraftar böyle" diyerek taraftarın tavrı aklanmaz. Ben de bunu anlamıyorum işte. "Böyle gelmiş böyle gider" mantığını asla anlayamıyorum. Çıkıp dağlara ayı avlayıp yiyelim ya ozaman. Öyleydi bi zamanlar öyle gitseydi. Niye değiştik? Bu bakış açısı değişimin önünde engeldir. Yönetimin tavrı yanlış." demeyeceğim çünkü yönetim yönetmiyor ki. Resmi olmasa da fiilen istifa etmiş gibiler. Varlar mı yoklar mı? Ama tüm bunlara karşın bir tarafa yönetimi diğer taraftara taraftarı koyup "yönetim haksız o zaman taraftar haklı." diye bir mantık olamaz. Biz yönetimi de taraftarı da eleştiricez. Kim Beşiktaş menfaatlerine aykırı hareket ediyorsa onu eleştiricez. Pire için yorgan yakan taraftarı da. (Ki bence ortada pire bile yok) Sinema filmi izler gibi olayları izleyen yönetimi de eleştiricez. Ülkenin en iyi teknik direktörünü getirmişsin. Amacımız bu futbol kulübünün başarısı değil mi? Ne bu hengame?