FOTOĞRAF TEKLİFİNE ŞAŞIRDI
Bir grup Beşiktaşlı taraftar, Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Orhan Ak ile fotoğraf çektirdi. Ak'ın da taraftarların fotoğraf teklifine şaşırması dikkatlerden kaçmadı.
Bu ne kadar acı bir cümledir. Bu adam terör örgütüne üyeyse ya da sıkıntılıysa bu konuda gidip içeri alsınlar, yargılasınlar. Bu adam bir Hakan Şükür değil. Geçmişte belki iyi niyetinden dolayı kullanılmış olabilir bu konuda kim bilebilir ??? Yada tehtidlerle tutmuş olabilirler ??? Yani suçu tescilli olsa anlarım. Ama suçu tescilli değil. Beşiktaşa katkı yapmak isteyenlerin önünü kesmeyelim, desteklemek istemiyorsanız desteklemeyin ama önünü kesmeyin. Evet ben orhan akı da burak yılmazı da desteklemiyorum, ama önünü de kesmiyorum. Çünkü ikisi de beşiktaşa hizmet için geldiler, yarın öbür gün bunun tersi görülürse zarar verdiği görülürse de karşısında oluruz.
içerde olmadığına göre görevinede devam ettiğine göre buda kandırılanlardandır

sorun ondan öte Beşiktaş taraftarına silah çekmesi yinede sorun olmazdı kadın taraftara
görevli öyle davranmasaydı taraftar buna daha çok sinirlendi taraftarımız gayet medeni bir şekilde protesto yapıyordu
bütün fitili ateşleyen o görevli oldu ben olsam o görevlinin işine anında son veririm
bak kaç gündür o haraketin yarattığı krizi yaşıyoruz yoksa ne zamandır istanbulda kampda tek bir haraket omamış
taraftar unutmuş önem derecesini yitirmiş. ne diye öyle iteklersin kovarsın bide kimin haddine Beşiktaş taraftarını kovmak
medeni şekilde yaptıktan sonra protesto insanların doğal hakkıdır. sen bunu engeller birde itip kakarsan
sonuç bu olur bir sonraki sefer karşına itip kakamayacağın tersine seni itip kakacak olan çıkar karşına
kadın taraftarımız yinede işi alttan almış sonradan kulüp bağlantıya geçmiş onunla natrenmana davet etmişler gönlünü almışlar ama
bu işin ayrı boyutu o tamam kontrollerinde değildi bir görevlinin densizliği kulüp bunu gönül alarak telafi eder ama
yapanıda bir daha kulüpden içeri sokmaz o haraketi erkek taraftara yapsa kavga çıkar