2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259392 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Necmi

ben her söylediğini ciddiye alıyorum. adam bir kere şair ruhlu.
kuzuyu şişten çıkarıp direk ağzına götüren tipten ne şairi :D

Çevrimdışı FedericoGiunti

Katılıyorum. @mylife1903 ün yazdıkları güzel ve eğlenceli. Ben beğeniyorum bazılarına katılmasam bile.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı sozkul

içerde 5 sene önce 40-50 lira alan yerler vardı
iki senedir gitmiyorum oralara bilmiyorum ben maç izlemek için maç parası ödemem
öyle tongaya düşersem bir daha uğramam oraya kahve olursa hak veririmde restoran senin müşterin masadan zaten
700-800 ödeyip kalkıyor.

Maşallah diyeyim Necmi, sende obezmişsin yahu, bende kendimi iyi yer içerim sanırdım,  700-800 nedir? beni üçe dörde katlıyorsun. Bencede sen gidip dışarda yeyip içme. Beşiktaş'a hiç gitme...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Maşallah diyeyim Necmi, sende obezmişsin yahu, bende kendimi iyi yer içerim sanırdım,  700-800 nedir? beni üçe dörde katlıyorsun. Bencede sen gidip dışarda yeyip içme. Beşiktaş'a hiç gitme...
:lol:

Çevrimdışı FedericoGiunti

uzun zamandır görünmüyorsun bak işe yaramış konu dışı senide aramızda gördük :D
bu gün ara vermiş çok kişi geldi.
normal zamanda kafalarını köşeden çıkarıp bakıyorlar kaos olunca balıklama dalıyorlar :D
Kaos mu dedin. Why so serious ? :)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

mylife ile başka nasıl konuşacaksın hazırlıklı olmadığı taraftan vuracaksın
kendi açtı füze işini verdim  cevabını kesti sesini oturdu aşağı :evillol:
herkesle bir konuşma üslubu var mylife yazdığım gibi başkasına yazsam kavga çıkar mesela
biz onunla birbirimizi anlıyoruz hep etraftan dolanıyoruz :D
Neyin cevabi abi
Forumu mu kapattirip iceri mi dusmek istiyon fuze sayisi mi verek, gizli bilgi
Dedik sana var adamin elinde yani var derken kulislerde konusuluyor yakin kaynaklar tarafindan bildiriyor, kanitlanmamks dogrulanmamos kaynaklara gore gelen duyumlar boyle vs
Nerden kaca alindi falan biliniyordur merak etme

Simdi bu uranyum potasyum falan bu isler doping isine benzer bilmiyorum yani anlatabilirmiyim
Mesela doping alirsin ustune yasakli girip ilaci alirsin yakalanirsan 6 ay yersin yani hasan sas gibin

Çevrimdışı mylife1903

Ben mylife abinin çoğu zaman neyi ciddi neyi goygoyuna yazdığını anlamıyorum valla.
Devrik cumle yoksa ciddidir

Çevrimdışı mylife1903

ciddi yazdığı birşey varmı  :nerd:
Kotu okuyorsun satir aralarindan masajlari almiyorsun abi

Çevrimdışı mrred

Lyon marcelo lie devam etmek istemiyormuş ama marcelo kalmak istiyormuş. 2 yıllık sözleşmesi var 1 yıl kiralarsak ne güzel olur. Andersen diye bir stoper transferi yapmışlar 24 milyon euroya sanırım marcelonun yerine düşünüyorlar. Marcelonun maaşı fazla geldiği için elden çıkarmak istiyor olabilirler. Biz ayağa düzgün stoper diyoruz ama vidanın da ayağı düzgün değil. Stoper yıllandıkça güzelleşen mevkii marcelo geçen sene 4000 dakika oynamış bir hayli yıllanmıştır
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Lyon marcelo lie devam etmek istemiyormuş ama marcelo kalmak istiyormuş. 2 yıllık sözleşmesi var 1 yıl kiralarsak ne güzel olur. Andersen diye bir stoper transferi yapmışlar 24 milyon euroya sanırım marcelonun yerine düşünüyorlar. Marcelonun maaşı fazla geldiği için elden çıkarmak istiyor olabilirler. Biz ayağa düzgün stoper diyoruz ama vidanın da ayağı düzgün değil. Stoper yıllandıkça güzelleşen mevkii marcelo geçen sene 4000 dakika oynamış bir hayli yıllanmıştır
Aslında vida'yı üçe beşe bakmadan elden çıkarıp marcelo'yu alsak,yanına da sol stoper çok temiz olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Sair ne la
Bazarda sair ne gezer
Msair ne nedir ya
HoligAn da katil ruhlu de
Sair nedir ya
KitAp okumamisam hayatimda en son ilk okul ujte hayat bilgisi
Sair dedi
Romantik desen kufur ederdim

Çevrimiçi levitate

kopsun gelsin yenge ve çocuklar baştan razı zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Aslında vida'yı üçe beşe bakmadan elden çıkarıp marcelo'yu alsak,yanına da sol stoper çok temiz olurdu.

Kesinlikle çok mantıklı olurdu. 2 tane ayağı düzgün stoperle Avcı'nın eli iyice rahatlardı.

Çevrimdışı mylife1903

uzun zamandır görünmüyorsun bak işe yaramış konu dışı senide aramızda gördük :D
bu gün ara vermiş çok kişi geldi.
normal zamanda kafalarını köşeden çıkarıp bakıyorlar kaos olunca balıklama dalıyorlar :D
Sen kaos gormemisin abi dAha
Aysberkin gotu gorunmez ya besiktas kaosu oyle bisidir
Kelebek silkeleme efektimidir nedir
Avusturyadan silkelenen kaos turkiyede saha kapatma olur

Çevrimdışı Necmi

yok ya o gün özel bir durum vardı
biriyle buluşmuşdum stadın başladığı yıl bilgi alıyordum
birde bjk mabet vardı yanımda sonra iki tane genç geldi forumdandı sanırım
orda bize üflediler. o hesaplar tek kişiye gelmiyorki biz gittikmi masada on kişi olur en az
hepside küp gibi :D dipleri delik üstün yolluyorlar alttan akıp gidiyor galiba :evillol:
Beşiktaş taraftarı sağlam içiyor o kadar içerler ama yollarda sarhoş göremezsin
staddada görünmez yada herkes bize normal geliyor :D
ben ikinci yarıdan sonra maç önü tövbe ettim

Çevrimdışı Arthur Dayne

Umarım hocanın pas oyununa bir an önce alışırlar yoksa başlangıçta kaybedeceğimiz puanları çok ararız.

Çevrimdışı mylife1903

kuzuyu şişten çıkarıp direk ağzına götüren tipten ne şairi :D
Kuzu degil koyun abi de sis ile agiz ne alaka napam mayonez mi dokem ete
Yemeyem de yaninda mi yatam

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum. @mylife1903 ün yazdıkları güzel ve eğlenceli. Ben beğeniyorum bazılarına katılmasam bile.
Bugun katilmadigina seneye katilirsin

Çevrimdışı Necmi

Kuzu degil koyun abi de sis ile agiz ne alaka napam mayonez mi dokem ete
Yemeyem de yaninda mi yatam

kuzuyu bütün şişe takmadan nasıl pişireceksin :bandit:
ha pişirmeden yiyorsan sözümü geri aldım.
kuzu koyun farketmez sonuçta benzetme aslı başka birşey dedim ama kendimi atmayayım şimdi :D

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bugun katilmadigina seneye katilirsin
Abi iyisin,hoşsun da senin şu şenol güneş sevdan ne olacak  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Yediginden ictiginden degil janti mekanlara gidiyir
Olay da cikartamaz veriyordur hesabi

Çevrimdışı Necmi

Umarım hocanın pas oyununa bir an önce alışırlar yoksa başlangıçta kaybedeceğimiz puanları çok ararız.
şimdi şom ağızlılığa gerek varmı :D
kaybederse konuşuruz kötüyü çağırmayalım :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Yediginden ictiginden degil janti mekanlara gidiyir
Olay da cikartamaz veriyordur hesabi
yok canım herkes veriyor grupda o durum özeldi yahu.
istanbulun en iyi yerlerinde Beşiktaşdaki hesap gelmezki
orası kendine has bir yer. en son iki sene önce gitmişdim masada kelle sayarlar
kelle başına 150 200 arası yazarlar hesap gelir
ne yedin içtin önemli değil rakı sofrası kurulduysa böyle
ben anadolu yakasındayım kalite yerler genelde bu taraftadır böyle hesap olmaz burda.

Çevrimdışı mylife1903

yok ya o gün özel bir durum vardı
biriyle buluşmuşdum stadın başladığı yıl bilgi alıyordum
birde bjk mabet vardı yanımda sonra iki tane genç geldi forumdandı sanırım
orda bize üflediler. o hesaplar tek kişiye gelmiyorki biz gittikmi masada on kişi olur en az
hepside küp gibi :D dipleri delik üstün yolluyorlar alttan akıp gidiyor galiba :evillol:
Beşiktaş taraftarı sağlam içiyor o kadar içerler ama yollarda sarhoş göremezsin
staddada görünmez yada herkes bize normal geliyor :D
ben ikinci yarıdan sonra maç önü tövbe ettim
Incecik adamsin 100numaradan sivisaydin
Bi yere icmeye giderken erken gidip kesif yapacaksin

Çevrimdışı Egos

Sair ne la
Bazarda sair ne gezer
Msair ne nedir ya
HoligAn da katil ruhlu de
Sair nedir ya
KitAp okumamisam hayatimda en son ilk okul ujte hayat bilgisi
Sair dedi
Romantik desen kufur ederdim

hayal gücü geniş anlamında ağabey. yoksa hepimiz evde uysal, trafikte cani, statta holigan olduğunu biliyoruz.