2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259542 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi levitate

Mehmet Özcan İstanbulda. Ama kim için? 2 sene sonra Dorukhandan daha yüksek fiyata satılacak oyuncu...
cidden kim için gelmiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Ya o sefanin kabriyo arabasi falan vardi ali sen hediye etti deniyordu
Bunlar passoya o sebeple karsi aslinda. Guzel para vardi teibun isinde karaborsa falan 
Bunlara kocan koca bilet veriyordu ay
Bizim carsi korsan urun falan yapar satardi
Bunlara en guzel lafi optik baskan demisti

Bunlara cok dedik arkadas az kontrole alin. Van carsi yozgat carsi falan olmasin. Ikinci bir yapilanma olsun ultras tarzi simdi semti gormemis adam besiktasliyim dediginde azicik supheleniyorum ben yapi olarak ustune carsi falan bana ters geliyordu.
Csrsinin elemanlari soyle boyle yapti diye o vandaki yozgattaki besiktas holiganini suclayamayiz sonucta bir yapilanma var modernize edip kullanacaksin, herkes de menfaat pesinde degil ol desen olecek cocuklar var orda
bu konuda haklısın mesela çarşı berlin olayı yapar deplasmanda herkes çarşı diye bunları düşünür aslında iki farklı oluşum çarşı bir nevi global Beşiktaş taraftar ismi oldu ama biz burda konuşurken bunu global kullanmıyoruz ne dediğimizi herkes biliyor. global olanı Beşiktaş dışındakiler düşünür ve konuşur biz değil.

Çevrimiçi levitate

celta vigonun tdsi kagawa ile ilgilenmiyoruz demiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

Mehmet Özcan İstanbulda. Ama kim için? 2 sene sonra Dorukhandan daha yüksek fiyata satılacak oyuncu...
Mehmet Özcan ilk 11 için yeterli mi sence?Ne kadar güvenilir bilemem ama fm profili çok kötü oyuncunun.

Çevrimdışı mrred

Mehmet Özcan ilk 11 için yeterli mi sence?Ne kadar güvenilir bilemem ama fm profili çok kötü oyuncunun.
Dorukhan ve Güvenin de kötüydü ona takılmamak lazım. Anlatılanlara box to box oynayabiliyormuş dinamizm bir hayli yüksekmiş pas kalitesi de dorukhandan iyi diyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Konu dışı olacak ama yeni transfer Douglas ın basın toplantısı. Şu kanala abone olun her videoya da tıklayın çevrenizde kim varsa da Beşiktaş lı zorlayın. Bir mail açmaya bakıyor yoksa da... para geliri bir şey değil bizim için de rakamlar önemli birçok konuda...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Dorukhanın da kötüydü. Henüz tanınmamış genç oyuncular için fm yanıltır. Ben Abdullah Avcının tam aradığı tipte bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Pres kalitesi üst düzey.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 20:18:48 38life ]

Çevrimdışı 38life

https://www.eskisehirekspres.net/spor/baskan-osman-tas-tan-son-dakika-mehmet-ozcan-aciklamasi-h19981.html

Eskişehirspor mali olarak iyi durumda değil. resmi teklifi yaparsak tutamazlar. Ama mesele bizim yönetim istedikleri rakamı verir mi vermez mi o.

Çevrimdışı ankarakartal06

Eskişehirspor mali olarak iyi durumda değil. resmi teklifi yaparsak tutamazlar. Ama mesele bizim yönetim istedikleri rakamı verir mi vermez mi o.

açıkcası habere 1. 1.5 diyor o fiyata satarlar mı bilemiyorum ama madem teklif var ve maddi durumunda iyi değil sat o zaman.

Fiyatı yükseltme hareketleri

Çevrimdışı Karabay

Şimdi epey geriden okuyarak geliyorum konu kapanmış ise özür dilerim. Epey bi tartışma olmuş. Başlarda gs lobisi yok denmiş ☺️ sonra evet şu dönem şöyle yaptılar bu dönem böyle yaptılar diye aynı kişiler gs lobisini geri kabul etmişler güldüm.

Gs lobisi var ise bülent yıldırım ve Serkan çınarın düdüğü asmasına neden engel olamadı denmiş. Yani bir nevi gs hadi geçmişi geçtim son 2 şampiyonluğu hakkıyla aldı demeye getirilmiş. Yahu gsnin bu adamların düdük asmasını engellemesine ne gerek var bülent gider cüneyt gelir. Hem bu iki hakemin zaten hakemlikleri bitmişti uzamayacaktı. Bizde sanıyoruz ki biz astırdık da gsnin lobisinin gücü bize yetmedi. Bak ümit öztürk halen duruyor. Sırasını bekliyor abisi.

Çevrimdışı 38life

açıkcası habere 1. 1.5 diyor o fiyata satarlar mı bilemiyorum ama madem teklif var ve maddi durumunda iyi değil sat o zaman.

Fiyatı yükseltme hareketleri

Daha 1 ay önce 500 bin euro konuşuluyordu.

Çevrimdışı savaş altay

Konu dışı olacak ama yeni transfer Douglas ın basın toplantısı. Şu kanala abone olun her videoya da tıklayın çevrenizde kim varsa da Beşiktaş lı zorlayın. Bir mail açmaya bakıyor yoksa da... para geliri bir şey değil bizim için de rakamlar önemli birçok konuda...

Harbi konu dışı oldu bu gün için  :D

Kendisi gibi avukat olan ölmüş kadir mısıroğlu hakkında atıp tutmak!  :alala: ya da @Necmi abinin nükleer işine girmesi gibi  :D  :kop:

Önce gs'lilerin ağzının suyunun akıtacak tartışma ortamı aralandı ardından dünya siyasetine yön verildi.

Ben buraya Beşiktaş konuşmak için, takip etmek ve maç günleri için gelirim. Herkesin dünya görüşü, takip ettiği lideri farklıdır.

Bu platformda tartışılacak olsa bombasına luzum yok mevcut atomlar bile bu forumu parçalara ayırır, o sebeble dünya görüşleriniz kendinizde kalsın.

Mesajım yine net; Beşiktaş dışına taşılmasın. Silinmesi gereken bir mesaj da atmadığımı öngörüyorum.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kendisi gibi avukat olan ölmüş kadir mısıroğlu hakkında atıp tutmak!  :alala: ya da @Necmi abinin nükleer işine girmesi gibi  :D  :kop:

Önce gs'lilerin ağzının suyunun akıtacak tartışma ortamı aralandı ardından dünya siyasetine yön verildi.

Ben buraya Beşiktaş konuşmak için, takip etmek ve maç günleri için gelirim. Herkesin dünya görüşü, takip ettiği lideri farklıdır.

Bu platformda tartışılacak olsa bombasına luzum yok mevcut atomlar bile bu forumu parçalara ayırır, o sebeble dünya görüşleriniz kendinizde kalsın.

Mesajım yine net; Beşiktaş dışına taşılmasın. Silinmesi gereken bir mesaj da atmadığımı öngörüyorum.
Harbiden ama mit,semra özal,iran,atom bombası,lobi,pub eleştirisi derken güzel bir gün oldu bence arada çıkmak lazım konu dışına :lol: Transfer yok zaten ne konuşalım başka?

Çevrimdışı haluk.m

Timothee - Vitor - Mangala - Konoplyanka - Mehmet Özcan. Adı sızan kim varsa ertesinde fener teklif veriyor, çalışılan menajere dikkat etmek lazım.

Çevrimiçi yaço58

avcının oynatmak istediği sistem için orta sahamız zayıf kalıyor dorukhan sanki uygun değil bu sisteme irfan can tarzı bir adam lazım oraya topu alıp sürebilecek pas istasyonu oluşturabilecek maalesef geçenki maçta dorukhan oyun kurulumunda hiç yer almadı ljajic 8 dorukhan 10 oynuyormuş gibi dizildiler sahada biz çıkarken ljajic böyle geriye gelcekse hucümdaki verimliliği düşer bu sistemde ljajici kanata atıp kagawayı geri getirmek lazım o zaman ljajici daha verimli kullanabiliriz  bir an önce şu sol stoper ile sol beki halletsek çok iyi olcak acaba lyondan bir marcelo düşmezmi bize adam istenmiyor yedek olcak bu sezon büyük ihtimal gelse çok iyi olur oyun kurulumunda baya katkısı olur avcının oynatmak istediği sistem için

Çevrimdışı 38life

Bugünkü sabah antrenmanından sonra taraftarlar Orhan Ak ile resim çektirmek için sıraya girdi.

Çevrimdışı Necmi

mylife ile başka nasıl konuşacaksın hazırlıklı olmadığı taraftan vuracaksın
kendi açtı füze işini verdim  cevabını kesti sesini oturdu aşağı :evillol:
herkesle bir konuşma üslubu var mylife yazdığım gibi başkasına yazsam kavga çıkar mesela
biz onunla birbirimizi anlıyoruz hep etraftan dolanıyoruz :D

Çevrimdışı 38life

mylife ile başka nasıl konuşacaksın hazırlıklı olmadığı taraftan vuracaksın
kendi açtı füze işini verdim  cevabını kesti sesini oturdu aşağı :evillol:
herkesle bir konuşma üslubu var mylife yazdığım gibi başkasına yazsam kavga çıkar mesela
biz onunla birbirimizi anlıyoruz hep etraftan dolanıyoruz :D

Ben mylife abinin çoğu zaman neyi ciddi neyi goygoyuna yazdığını anlamıyorum valla. 

Çevrimdışı Necmi

forum kaos seviyor biz pazar günü uzun zamandır bugünkü gibi hit almadık :D

Çevrimdışı Necmi

Ben mylife abinin çoğu zaman neyi ciddi neyi goygoyuna yazdığını anlamıyorum valla.  :)
ciddi yazdığı birşey varmı  :nerd:

Çevrimdışı 38life

Ben de olmadığını düşünüyorum çoğu zaman.  :D

Çevrimdışı FedericoGiunti

kimseyi övmek değil bu bazı şeyleri aslında düşünüldüğü gibi olmadığını anlatmanın bir yolu
Beşiktaşın lobisi yokmuş rakip sitelere bakarsan onlarda Beşiktaşın çok güçlü lobisi olduğunu söylüyor mesela
yani olaya geniş açıdan bakmak lazım bize olunca lobi değil bu bunun ne etkisi olacak deniyor aynsı rakip tarafından yapılsa adamların lobisine bak denir. cb nin en yakın iş adamı ethem sancak sürekli bizim maçlarda boy gösteriyordu bunu renkliler nasıl algılıyordu. sende bozuntuya vermeyeceksin onun varlığı sana zarar vermez ama faydasını görürsün fiili olarak görmesende psikolojik olarak görürsün.
lobi dediğinşey zaten bu tip olayların olabildiğine şişirilmesidir.
şimdi tff ye bakıyorum 3 fenerli 3 Beşiktaşlı 3 ts li 2 gs li var şimdi kimin lobisi güçlü olacak mhk başkanıda Beşiktaşlı :bandit: renkliler baktığında Beşiktaş tff de çok güçlü diyecek Beşiktaş lobisi mhk yı kendinden yaptı diyecek biz diyoruz ya aslında mhk başkanını gs lobisi değil Beşiktaş lı tff üyeleri getirdi
Beşiktaşın gücü oldu gs lobisi. yd açıklamışdı başka adammı var mhk ya getirilecek diye
olaylara taraftar gibi tavır koyacaksın buna eyvallah ama fikir yorumlarken bunu taraftar gibi yapmayacaksın ürettiğin teori ne kadar gerçeğe yakınsa o kadar faydalı olur. kendine eleştiri yaptığında bunu saptırmak sana yarar sağlamıyor sadece kendini kandırmış oluyorsun. biz yıllarca kendimizi böyle kandırdık ne kazandık bundan tersine çok şey kaybettik bu kırılganlık hastalık gibi sardı bizi bunu konuştukçada gençlere bulaştırıyoruz bu hastalığı.
kendini bu kadar zayıf göstermek sürekli enseye vur lokmayı al bir takımmış gibi olduğumuzu söylemek bize fayda değil zarar verir bunu anlayamıyor kimse güçsüz insan sevilmez acırsın belki ama sevmezsin doğana aykırı bu. toplumsal dürtüdür bu tüm canlıların birinci hedefi türün devamıdır genlerine işlenmiş bu
tüm canlı türlerindede türün devamı alfalarla yürür dişi seçicidir erkek üreme meğilli ama sonuçta dişi en güçlü erkeği seçer bu insanlarda şekillendi güç kavramı değişdi parası sosyal statüsü olan insanlar güçlü
görünüyor. yani kadınlar yakışıklı erkek peşinde koşar ama hep kellerle evlenir :D

zayıf görünmek sürekli mağdur edebiyatı yapmak ezik profil çizmek sadece alay konusu olmana neden olur sana hiç birşey kazandırmaz hak mağdur edebiyatı yaparak aranmaz tersine güçlü görüneceksinki karşındaki tırssın senden. Türkler kendilerinden kat kat büyük orduları hep böyle yendi.
@Necmi  abi az çok beni bilirsin yazdıklarımdan. Benim için önemli olan takımımdır. Ben Beşiktaşımızın forumunda bilmem hangi takımın bilmem ne kupası aldığının konuşulmasına sinir oldum. Yok haketmişler bilmem ne banane bundan. Yok şöyle olmuş yok böyle olmuş bir Beşiktaşlıdan buna ne!  Bunu okumak istemiyorum. Tepkim bunaydı.  Yoksa Beşiktaşı güçsüz görmeye, göstermeye kimsenin gücü yetmez.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Egos

ben her söylediğini ciddiye alıyorum. adam bir kere şair ruhlu.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi az çok beni bilirsin yazdıklarımdan. Benim için önemli olan takımımdır. Ben Beşiktaşımızın forumunda bilmem hangi takımın bilmem ne kupası aldığının konuşulmasına sinir oldum. Yok haketmişler bilmem ne banane bundan. Yok şöyle olmuş yok böyle olmuş bir Beşiktaşlıdan buna ne!  Bunu okumak istemiyorum. Tepkim bunaydı.  Yoksa Beşiktaşı güçsüz görmeye, göstermeye kimsenin gücü yetmez.
uzun zamandır görünmüyorsun bak işe yaramış konu dışı senide aramızda gördük :D
bu gün ara vermiş çok kişi geldi.
normal zamanda kafalarını köşeden çıkarıp bakıyorlar kaos olunca balıklama dalıyorlar :D