Abi sen iranda fuze yok mu saniyorsun, adamlar soyuz dagildiginda toplamis olmasin
Konuyu nereye getirdin
Fb tsnin 2010 yilinda sampiyonlugunu arakladi o tek mi
Aykutlu oguzlu sampiyonlugu hatirlamiyor musun insanlarin kendini astigi
O nasildi fb macindan once tsye vanda ne yapaildi falan
Sonra papila-sekip-ts yaz internete guzel seyler izlersin
Ha diyorsun hep hakeme bagliyorsun bak o seneleri hakeme baglayan besiktasli var mi? Kotuyduk iste. Calinanlara ses etmeyelim mi? Sebayi da taca mi atalim serefli ikincilikle ovunerek buyuduk, kavga ettik. Ya aslinda sike yoktu lobi yoktu biz kotuyduk 8-0 oldu mu diyek, malatyaya dopinkler giderken biz kotuyduk. Yahu o averajla kaybettigimiz sene 2 hafta kala gs ile deplasmanda oynamadik mi o maci hatirlamiyor musin hakem ahmet cakardi, feyyazin kemiklerini kirmislardi, yerdeyken gogusune basmisti maraton onunde bulent
Unutuyorsun abi unutma
Baskasinin calinan sampiyonluguna itibar etmezsen kendi calinanlarini savunamazsin
Ee calamadigina gore caldirmayacan baska caldiran varsa da ona yakin olacaksin
iranda füze var tabi yok demiyorum sorun nükleer olanı varmı
bu muamma sadece iran ima ediyor yoksa girip araştırdılar işde uranyum zenginleştirmesi yapılıyormu diye birşey bulamadılar
ama yokda diyemiyorlar varda diyemiyorlar

abd garibimde irana müdahale edeceğim diye yıllardır körfezde 40 bin askerini besliyor
bölgede bu kadar güç bulundurmalarının iki nedeni var biri ana neden iran şimdi artık Türkiyede katıldı buna
ama ana neden iran
fener ts nin şampiyonluğunu çaldı bencede çaldı ama bu ts yi masum yapmaz sadece fener ts den daha fazla şike yapmış olur
yani kupa fenerde kaldı diye ts melek olmuyor

başkalarınınşalınan şampiyonluğuna tepkisiz kalmamak için hamsi kasalarınıda görmezden gelmemek lazım.
iki taraf şike yapmış daha iyi yapan yolu almış burda ne feneri savunuyorum nede ts yi mağdur görüyorum
olaylar her zaman siyah beyaz olmuyor grilerde var burda ts gri bile değil bildiğin füme birinin haksız olması otomatik diğerini haklı yapmaz.
biz geçmişde şikeyle şampiyonluk vermedik demedimki bu her zaman böyle değil diyorum lafımı çarptırıyorsunuz
adet edildi kaybedilen her puan hakeme yazıyor tff ye yazıyor bu kadar değil diyorum
samsun maçında o kadar puan kaybımız var biz şampiyonluğu maçta haksızlığa uğradığımız için vermedik sonrasında kırıldığımız için verdik
öyle bir maçta şampiyonluk verilmez. biz bu kadar kırılgan oldukça bunu kolayca kullanıyorlar Beşiktaşı bir maçta manuple et
olay bitsin buna izin verdiğimiz için biz suçluyuz. bu iş rezil sezon geçiren bursanın küme düşmesine bizi bahane ettiği gibi birşey biz düşürmüşüz kimse sormuyor kendine diğer 33 maç ne yaptık diye. neden bursaya tepki gösteriyoruz o zaman bütün sene ne yaptınız diyoruz
onlara olunca böyle bize olunca başka türlümü oluyor. benim söylemek istediğim bu işde. hep maç üzerinden gidip sürekli şampiyonluklarımız çalındı diyoruz ligin 34 maç olduğunu unutuyoruz yada kolayımıza geliyor ama dışardan görünen sürekli ağlayan ezik bir taraftar topluluğu oluyor malesef onlar zaten sürekli ağlar diyorlar gerçekten haklımıymışın dönüp bakmıyor bile kimse
birde kendi oyuncunada kötü örnek oluyorsun sürekli bahane veriyorsun