2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4269248 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mellfred

Bir de sol beke tatmin edici bir çözüm getirebilsek kadro epey eli yüzü düzgün bir hal alacak.
Sağ beke zaten rotasyon oyuncusu bekleniyordu ama sol bek için  ikna edici birini bekliyoruz

Çevrimdışı 38life

Gece gece bi Ajdin Hasic patlatalım  :)

Ayak dışıyla üçüncü bölgeye uzun mesafeli pas

Ortasahadan top kapıp vizyonunu kullanıp attığı gol.

Ozzy tarzı asist.

Dar alanda çalım.

Orta sahaya gelip ikili mücadele kazanıp oyuna yön veriyor.

topu saklayıp, iki kişinin arasından zekası ve çevikliğiyle kurtulup no-look pas.

Sol ayakla sert şut.

baskı altında ve dar alanda çalım ve faul kazanımı.

Kornerden gol girişimi. Vizyon ve farklı düşünme.

Baskı altında tek pas ve iade aldıktan sonra göbekten santrafora servis.

Yine baskı altında...

Dribling ve faul kazanımı.

Yşne dar alanda çalımlar...

Pas iade

Serbest vuruş

Quaresma tarzı adam eksiltme fakat takım çıkarını düşünerek abartmadan boştaki arkadaşına pas...

Ozzy tarzı bi pas daha

Boştaki topu çok hızlı alıp ters kanada uzun pas.

Yine kanatta adam eksiltiyor fakat önü tıkanında arkadaşına dönüyor.

Çok iyi bir duran top kullanımı

Etkili hücum press

Çevrimiçi Samet Demir

Gece gece bi Ajdin Hasic patlatalım  :)

Ayak dışıyla üçüncü bölgeye uzun mesafeli pas

Ortasahadan top kapıp vizyonunu kullanıp attığı gol.

Ozzy tarzı asist.

Dar alanda çalım.

Orta sahaya gelip ikili mücadele kazanıp oyuna yön veriyor.

topu saklayıp, iki kişinin arasından zekası ve çevikliğiyle kurtulup no-look pas.

Sol ayakla sert şut.

baskı altında ve dar alanda çalım ve faul kazanımı.

Kornerden gol girişimi. Vizyon ve farklı düşünme.

Baskı altında tek pas ve iade aldıktan sonra göbekten santrafora servis.

Yine baskı altında...

Dribling ve faul kazanımı.

Yşne dar alanda çalımlar...

Pas iade

Serbest vuruş

Quaresma tarzı adam eksiltme fakat takım çıkarını düşünerek abartmadan boştaki arkadaşına pas...

Ozzy tarzı bi pas daha

Boştaki topu çok hızlı alıp ters kanada uzun pas.

Yine kanatta adam eksiltiyor fakat önü tıkanında arkadaşına dönüyor.

Çok iyi bir duran top kullanımı

Etkili hücum press

İnsan izlemeye doyamıyor. İnşallah aynı doğrultuda gelişime devam eder.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

İnşallah. Potansiyel aralığı aşırı geniş. Yani 5 sene sonra piyasa değerinin 60 milyon euro olduğunu görsem hiç şaşırmam. Ama bu illa o değere çıkacak demek değil. 7-8 milyon euroda da kalabilir. Bunu belirleyecek olan nasıl bir gelişim süreci geçireceği. Hem kendi üzerine düşen, hem de hocasının, antrenörlerinin üzerine düşen iş büyük. Böyle yüksek potansiyelleri tavanına ulaştırmak başlı başına bir iş.

Çevrimdışı mylife1903

İnşallah. Potansiyel aralığı aşırı geniş. Yani 5 sene sonra piyasa değerinin 60 milyon euro olduğunu görsem hiç şaşırmam. Ama bu illa o değere çıkacak demek değil. 7-8 milyon euroda da kalabilir. Bunu belirleyecek olan nasıl bir gelişim süreci geçireceği. Hem kendi üzerine düşen, hem de hocasının, antrenörlerinin üzerine düşen iş büyük. Böyle yüksek potansiyelleri tavanına ulaştırmak başlı başına bir iş.
Solak olmasi kafi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Solak olmasi kafi

Sol ayaklı sağ kanat orjin olması değerli. Son zamanlarda ters ayaklı kanat oyuncuları tercih ediliyor avrupanın büyük kulüplerinde.

En basitinden ters kanada top atarken ters ayağın avantajı çok önemli. Sağ ayaklı bi sağ kanat oyuncusu oyunu sola açarken şu şekilde açar.

Sol ayaklı sağ kanat oyuncusu ise böyle açar. Attığı topun yönü direkt rakip kaleye doğrudur, sol kanat oyuncusunu koşturur ve defansın arkasına sızması için fırsat sağlar.

Çevrimdışı mylife1903

Memleketten de kurtarmiyor mu abi

Kurtarmaz mi yahu
2-3 ayda adapte olur cok suriyeli gormezse

Çevrimiçi murat

Sol ayaklı sağ kanat orjin olması değerli. Son zamanlarda ters ayaklı kanat oyuncuları tercih ediliyor avrupanın büyük kulüplerinde.

En basitinden ters kanada top atarken ters ayağın avantajı çok önemli. Sağ ayaklı bi sağ kanat oyuncusu oyunu sola açarken şu şekilde açar.

Sol ayaklı sağ kanat oyuncusu ise böyle açar. Attığı topun yönü direkt rakip kaleye doğrudur, sol kanat oyuncusunu koşturur ve defansın arkasına sızması için fırsat sağlar.

trivela yaparsa  :D

Çevrimdışı 38life

trivela yaparsa  :D

Onu da yazacaktım da vazgeçtim. :) Ayak dışı etkili ve doğru yerde kullanıldığında çok önemli avantaj sağlar ama çok fazla yapan futbolcu yok.

Çevrimiçi Necmi

Diagneninde geçmişinde Juventus, Ardanın geçmişinde Barcelona var bu onu iyi oyuncu mu yapar ?? Barcelona bazen böyle "yetersiz" adamlar alıyor,Yani adriano için söylenecek kelimeler bunlar, adrianoya bunları deseniz anlarım. Bu adam sadece kıyısından köşesinden bir barcelona görmüş adam.
La ligada oynadığı maç sayısı
İlk onbir: 21, Maça girdiği dakika:: 3, Kadroda ama oynamadı: 10, Cezalı: 1, Sakat: 24,
Buda portekiz ligi oynadığı maç sayısı
 İlk onbir: 3, Maça girdiği dakika:: 2, Kadroda ama oynamadı: 1, Cezalı: 0, Sakat: 5,

Yedek oyuncu olayını da anlamam, yedek oyuncuyu bir önceki sene as oynayan adamın olacak. Yani sen as adam alıcaksın ki bir önceki senedeki adamın yedek otursun kadronun kalitesi artsın. Sen oynadığın adamın yerine daha zayıf bir adam alacaksan niye alıyorsun ki, onun yerine oynayacak genç oyuncu koy ne bileyim başka oyuncun orda oynasın falan alternatif çözümler üret. Biz böyle paraları dağıtmak yerine toplayıp 1 adam ama iyi adam almalıyız. Daha çok yedek diye ucuz diye mirinler francolar milosevicler falan görürüz. Yarın öbür günde diyeceğiz douglaslar opareler serdar kurtuluşlara falan para vereceğimize bir tane iyi adam alsaydık diye.
iyimi kötümü bir şans versene nasıl bu kadar peşin hükümlü oluyorsun
biz marceloyuda böyle almadıkmı. geldiğinde söylenen lafları iyi hatırlıyorum
çıkar oynar iyimi olacak kötümü olacak anlarız
Barçada 21 maç ilk 11 görmüş zaten bir sene oynamış birde barça ile Beşiktaşı bir tutmak niye
oyuncu iyi olur maya tutmaz bunun gibi bir sürü örnek var.
kaldıki GG yi yedekleyecek bek almamız için 6-7 M bonservis vermemiz gerekiyor.
sen Beşiktaşı gözünde bir yerlere koyuyorsun ama Beşiktaş daha oralarda değil
bu arada opare iyi bir bekti adamı bir sağda bir solda oynattık çok az süre verdik ne olduğunu anlamadık bile
bence gayet iyiydi liverpool maçındaki performansını unutamıyorum onu biliç sağ bek oynatarak harcadı bence
sol bek oynadığında gayet iyiydi. adamın tek günahı bir günde apar topar alınması oldu.
siz futbolu bireysel spor sanıyorsunuz sanırım bir oyuncuyu eleştirirken takım oyununu hiç dikkate almıyorsunuz
bazen oyuncu hata yapıyor ama neden yapıyor onada bakmak lazım pepe oynarken vida sol stoper oynadı adama burda denmeyen kalmadı
sorun ondamıydı yoksa canerdemi sağa geçti ileri çıkmaya başladı gol girişimleri oldu şimdide mirin aynı süzgeçten geçiyor
bu kadar baskı altında kalan oyuncu hata yapar. şu anda iyimi kötümü ben değerlendiremiyorum marcelo geldiğinde dönemiyordu
yanından millet otoban gibi geçiyordu hanmgi maçtı penaltı yapmak zorunda kalmıştı geldiği zaman
bursa maçında iki gol atmasa oda harcanacaktı yarım devre neler söylendi hakkında mirinde yarım devre oynadı daha
biraz sabır gösterin bence bizim için gayet yeterli stoper ben stoper alınmasını hiç istemiyorum fatihi alsınlar birde
ellerinde ne kadar güç varsa onu bir sol beke yatırsınlar takım savunması birden düzelir. birde yedek kaleci alınmalı
bu kadar ihtiyaç varken stoper hiçde önemli değil bence
mirin bu maç iyi oynadı bu maç çok iyiydi dediğimiz maçlar oldu bir bakın mesela o maçlarda solunda kim vardı.
zamanında forumun tamamı öağrı başta olmak üzere caner alınsın diye yalvarıyordu. yere göğe sığdıramıyorlardı
o zaman çok kötü bir bek olduğunu söylemişdim ama işde komşunun tavuğu kaz görünürmüş misali
o geleceğine ismail kalsın yedek olarak demişdim. pek alada yedek bek olarak yeterliydi. caner gibi kulübeye çekince sorun yaratacak oyuncuda değil
en azından geçiimsizde değil ben bunları hep söylemişdim  duyuyorduk fenerdeyken takımda onu seveb tek oyuncu yoktu
zaten en yakın arkadaşlarıda milli takımdan arda düşün işde kaç yıldır Beşiktaşda görüyormusunuz bağ kurduğu birini
sorunlu quaresma yetiyordu birde üstüne caner geldi. gerçi fenerde olduğundan daha huzurlu çünkü ordayken Beşiktaş taraftarı
uğraşıyordu onunla :D şimdi uğraşan yok.
oyuncuları takım içinde değerlendirin hatırlarsın abou geldiğinde ilk yarı yerden yere vuruluyordu o zamanda takım bütününe bakılmadan yorum
yapılıyordu ben takım içinde değerlendirdiğimde katkısını görüyordum taliscada öyle herkes burda gömerken ben ne yapacağını neden yapamadığını görüyordum şu anda mirininde görüyorum neden yalpaladığını pas vermeyi bilmiyormuş yoo aslında bu konuda atibadan on gömlek iyi
kaldıki pas verme yeteneği ondan çok atibada olmalı.
çok yanlış düşünüyorsunuz bazen bu sene GG içinde yok takıma giremiyor sürekli sakat faydalanamıyoruz diye bir çok insan konuştu sonunda dayanamadım nasıl maç izliyorsunuz ezbere yorum yapıyorsunuz dedim takımın en fazla forma giyen oyuncusu buna bile bakmadan yorum yapıyorlardı
sosyal medyadaki onun bunun lafın alıp gerçekmi diye araştırmadan gider yapan ergenler gibi birde oyunu beğenilmiyordu o zamanda suç onun değil quaresma yüzünden demişdim quaresma oynamayınca GG birden vaz geçilmez oldu sürekli oyunun içinde hücumun içinde daha önce GG kötü
değildi kötü olan quaresmaydı ama sürekli GG eleştirildi. yani bir oyuncuyu eleştirmeden takıma bakmak lazım oyuncu harcamak kolay
o gitsin bu gelsin demek en kolay iş ama bu yorumlama olmuyor. mirin geçtiğimiz yıl zaten ikinci yarı geldi emin ol vidadan fazla top kesmiş vidadan
fazla hava topu almış vidadan fazla oyunun içinde olmuştur ve bunuda takımı tanımadan yaptı.hatada vidadan az yapmışdır neden tukaka ediliyor anlamıyorum yarım sezon adam iki alanı kapatmaya çalışdı bir yere gitse diğer taraf açık veriyor koşması gerekenin iki katı daha fazla koşmak zorunda kalıyor. rakipler caner zaafını bildiği için oraya hep çoklu atak yaparak geliyordu sürekli ikiye bir kalıyordu bunları görmüyorsunuz bu iş vidayıda hırpaladı oda mirinin boşalttığı yeri doldurmak zorunda kalıyordu gol yediğimizde bakıyorlar sol stoper yewrinde değil ondan yedik son anda koşuyor yetişemiyor ama kimse nerde diye bakmıyor o sırada solumuzdan gelen kanat oyuncusunu kapatmaya çalışıyor çünkü caner orta sahadan izliyor durumu. bir kere yıpranmaya başladığında artık hata yapmaya müsaitsindir ne kadar kaliteli olduğunun bir önemi yok yeni takım alışmadığın oyuncuyla tandem yapıyorsun ve birde takımın sol beki yok orta saha direnci zayıf rakip 4-5 kişiyle atak yapıyor bunlar gerçekler çünkü orda mirin sola kaydığında onun yerini atibanın kapatması gerekiyor normalde ama ikinci yarı atiba hep hücumu düşündü ilk şampiyon olduğumuz seneki atibaya dönüşdü ama o zaman en azından oziyle görev değişikliği yapıyorlardı dorukhanla o bağı kuramadı çünkü dorukhanda yeni girmişti takıma kendini gösterme çabası vardı oda kaptırıp hücuma gidiyordu. koskoca alan mirinle vidaya kalıyordu bak incele maçları ne dediğimi anlarsın
değerlendirirken bütüne bak sık sık tekrarladım ama özellikle yaptım bunu :D

Çevrimiçi Necmi

bence sol ayaklı bek sol tarafa orta açamaz daha çok dikine pas atar ve içeri kat eder
birde şutları iyi olur kaleciyi yanıltır diye tahmin ediyorum
değişik bir takım olacağız aslında ön taraf quaresma oynamazsa çok gezen bir yapıda olacak
lens oynasa oda gerçek kanat değil içeri kat ederek oynuyor boyd da kanat değil tam olarak forvet arkası geziyor
birde bunlara sol ayaklı sağ bek eklendiğinde rakip savunmanın başı döner burakda haraketli sürekli geziyor dorukhan
boşluklara dikine girşler yapıyor bu hücum hattıyla dorukhan çok öne çıkabilir.
birde sol bek alırsak hücumcu olmasın hiç önemli değil

Çevrimiçi Necmi

belkide o nedenle kanat almadılar ligin ikinci yarısı oynatabilirler
şu gördüğüm hali a takımda oynayacak durumda tabi doksan dakika izlemek lazım.

Çevrimiçi Necmi

diagne yiburagin yerine biz alsaydikeminim cogunun itirazi olmazdi kasimpasa performansina gore bunlardan biride eminim sen olurdun.. o verdigin ornek hatali bence.. douglas 3 gol 7 asist yapmis senin bu zamana kadarhic bir bekin bu performansi yakalayamamistir.. ki besiktas hucum takimi hucum oynayan takima savunmaci bek istemek bilmiyorum bana garip geldi.. bunu yapan tmm bizde gg var hem ileride hem geride iyi ama onunda yasi ilerledi.. kimi almamiz gerekiyordu ? Kerim aliciyi istesek o renkli sevici baskanlari kim bilir ne kadar isterdi bizden.. bence mustafa abinin dedigi gibi sistem takimi oldugumuz zaman bence defabsif anlamda takimda bi gelisme olabilir..

He belki cok kotu bi performans gosterir bilemeyiz ama kagit uzerinde bence iyi transfer hatta cok iyi transfer en azindan serbest adam aldik..
altınordumu oyuncusuna talip olduğumuzda Beşiktaşa oyuncu vermem diye bir tarafını yırtıyordu.
birçok oyuncuyu almak istedik hiç birinde vermedi ben onlara teklif bile yapılmasını istemem şahsen
bursa antalya ve altınordudan hiç oyuncularına talip bile olmayacaksınki değeri artmasın.

Çevrimiçi Necmi

Buda artık tatsız bir savunma oldu nabalım marceloyu mu alabayı mı alalım tarzı savunmalar. Burada boyd geldiğinde kimse ya niye noname birisini aldınız hazard varken falan demedi. Doğru nokta transfer olarak herkes yani çoğu kişiler tarafından beğenildi. Demekki insanlar yeterli gördükleri ismi olmasa bile performansına güvendikleri adam için laf etmiyor. .
ben boyd konusunda ortadayım oynamadan karar vermeyeceğim
her oyuncuya yeterli zaman tanımak lazım birde takımda bir sistem oturması gerekiyor
dikkat edilecek çok şey var

Çevrimdışı 38life

bence sol ayaklı bek sol tarafa orta açamaz daha çok dikine pas atar ve içeri kat eder
birde şutları iyi olur kaleciyi yanıltır diye tahmin ediyorum
değişik bir takım olacağız aslında ön taraf quaresma oynamazsa çok gezen bir yapıda olacak
lens oynasa oda gerçek kanat değil içeri kat ederek oynuyor boyd da kanat değil tam olarak forvet arkası geziyor
birde bunlara sol ayaklı sağ bek eklendiğinde rakip savunmanın başı döner burakda haraketli sürekli geziyor dorukhan
boşluklara dikine girşler yapıyor bu hücum hattıyla dorukhan çok öne çıkabilir.
birde sol bek alırsak hücumcu olmasın hiç önemli değil

Doğru ama Douglas sol ayaklı değil çift ayaklı bir oyuncu. Yani dilerse çizgiden orta açar dilerse içeri kat eder.

Boyd sağ ayaklı ve muhtemelen sağda oynayacak. Solda da Quaresma da oynasa Lens de oynasa ters ayaklı. Sol önde ters ayaklı ve sağ arkada ters ayaklı (çift ayak) oyuncumuz olacak. Kurgu olarak güzel bir durum bu. Ha isimler ne kadar yeterli o ayrı konu.

Edit: Quaresma da çift ayaklı sayılır aslında.

Çevrimdışı mrred

Eğer bu sene hasic güven ve boydu takımın as oyuncuları yapabilirsek takımın geleceği yönünden çok büyük bir iş yapılır. Gelecek senelerde de bekler kerem ve rıdvan takıma katılırsa yaş ortalaması tam istediğimiz gibi olur. Dinamik top tekniği yüksek ve aidiyet duygusu üst düzeyde takım oyuncuları.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bonservisle oyuncu alamıyorduk şu an o engel ortadan kalktı. Bonservisle aldığın oyuncuların maaşları düşük oluyor dolayısıyla düşük maaşlı oyuncuyu elden çıkarmak her zaman kolay. hasic, güven, dorukhan, boyd, kerem, rıdvan, erdoğan bunların maaş toplamı 7 milyon euroyu geçmez.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Top sektiremedigi icin oynayamadi barselonada herhalde
Baya makarasi olmustu

Azicik izlemek lazim adami
Adriyano muamelesi yapildigi konusuna katliyorum
Barselonadan adam geldi falan diye bir sisirme baslamis

Maasi uygun ligi azicik gormus bir adam fazla gommeye gerek yok. O maasla yatisa da gecemez kens gibi love gibi oynamaya calisacaktir.

Defansif zaafi olabilir olmasa zaten yolu buraya dusmez bu yonetimin icin iyi bir tiransfer kagit ustunde sahada ne verecek bakariz.

Caneri gomenler bunu gomer mi? Gommez. Quaresma gomenler lens gomuyir mu?
Taraftar takar bazi oyunculara ne yapsa beyenmez vardir camialarda boyle oyuncular az beklemek lazim
Tutmazsa da kiralarsin o maasa
topu sektiremeyen oyuncu bumuydu :D

Çevrimdışı 38life

Doğru ama Douglas sol ayaklı değil çift ayaklı bir oyuncu. Yani dilerse çizgiden orta açar dilerse içeri kat eder.

Boyd sağ ayaklı ve muhtemelen sağda oynayacak. Solda da Quaresma da oynasa Lens de oynasa ters ayaklı. Sol önde ters ayaklı ve sağ arkada ters ayaklı (çift ayak) oyuncumuz olacak. Kurgu olarak güzel bir durum bu. Ha isimler ne kadar yeterli o ayrı konu.

Yani şöyle

Çevrimiçi Necmi

Tık hesabı kafa karıştırır :) Adriano daha büyük futbolcu, tartışamayız bunu. Sorumluluk sahibi, defans organizasyonunu bilen adam. Fakat bize geldiğinde fizik olarak düşüşe geçmiş bir oyuncuydu. Douglas fizik olarak en verimli yaşlarında, aynı zamanda performansı yükselişte. Teknik kapasitesi yüksek, istekli bir oyuncu. Oyuncudan Adrianodan aldığımızdan daha yüksek performans bile alabiliriz, alamazsak da bir şey kaybetmiyoruz.
zamanında ismi büyük olabilir yeteneklide olabilir ama biz adrianodan ne kadar verim aldık
en ihtiyaç duyduğumuz anlarda yoktu isim oynamıyorki sahada
kulübedeki süper oyuncuya ihtiyacımızmı var böyle bakmak lazım.
ne olursa olsun Barçaya kadar yükselmiş bir oyuncuya üçüncü lig topçusu muamelesi yapılmaz
yetenekde yetmiyor oralarda her oyuncu tutunamaz ardada iyi oyuncuydu tutunabildimi barçada
kendi taraftarımızı görüyorum yani bir barça falan olsak biz messiyi bile beğenmeyiz.  uzaydan oyuncu transfer etmek lazım olur.
bir yerlere gelmiş oyuncu bizde ne yapar bekleyip göreceğiz onu barça yada sivasdaki performansıyla değerlendiremem
birinde pat diye barçaya geliyor heyecandan top bile sektiremedi :D o bir sezonun nasıl geçtiğini bile anlamamışdır
ordan sivasa düşüyor. her iki performansıda yeterli ip ucu vermez en doğrusu bizde değerlendirmek
bazı oyuncular için barça ağır siklet olur sivas hafif siklet dengeyi bulacağı takımda yıldızlaşabilir.
bekleyip görelim bencede ne olacağı görünür zaten olmazsada kayıp değil. zaten yedek bek arıyorduk
GG yi kesme olasılığıda yok değil.

Çevrimiçi Necmi

yalnız douglas quaresmanın gol sayısını bulmuş asist olarakta quaresmadan 4 eksiği var sadece :D
10 gole katkı vermiş bir bek bence laf edilmez sivasda bunu yapıyorsa Beşiktaşda daha fazlasını beklemek yanlış olmaz

Çevrimdışı uğur07

Aa herhangi bir basın toplantısı düzenlemedi. Kimi düşünüyor nerede düşünüyor. Mirin ve Roco dan faydalanacak mi. Utku ya güveniyor mu. Necip i nasıl değerlendirecek. Bunların hicbirini bilmiyoruz. Necip artık genç de. Değil. Az da para almıyor. Stoper olmuyor. Altii numarayı yedeklemiyor. Bennce bu bir sorun

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

olabilir takip ettiğim bir oyuncu değil ben tamamen Beşiktaşda izleyip karar vereceğim
boyd aslında sol açık oynuyor yada forvet arkası gibi tam kanat değil izlediğim kadarıyla
hatta merak ettim sağ ayakla solda oynamayı neden tercih ediyor diye transfermarkt e baktım ordada ana mevkisi sol kanat olarak gösterilmiş
futbol hayatı boyunca hep sol kanat oynamış
quaresma solda oynamaz o canı istediği anda sola geçer sadece çift ayaklıda değil o nedenle soldayken robana yapıyor sol ayakla artistik işler yapamıyor :D ama sol ayaklada asist yaptığını gördüm adamda öyle yetenek varki istese bir takımı alıp şampiyon yapar
ama umrunda değil.

Çevrimiçi Necmi

Eğer bu sene hasic güven ve boydu takımın as oyuncuları yapabilirsek takımın geleceği yönünden çok büyük bir iş yapılır. Gelecek senelerde de bekler kerem ve rıdvan takıma katılırsa yaş ortalaması tam istediğimiz gibi olur. Dinamik top tekniği yüksek ve aidiyet duygusu üst düzeyde takım oyuncuları.
bu hasici gerçekten aldıysak (öyle görünüyor) çok büyük iş yaptık.
boyd da tutarsa dediğin gibi büyük iş yapmış oluruz güven as oyuncu olamaz bu sene
zaten bunun için yeterli değil daha sabır gerekiyor. zamanı var. çok yetenekli ama daha nerde durması gerektiğini bilmiyor.bakma 8 gol attı ama bunu 4 maçta attı 22 maç oynamış bir forvet için yeterli değil bu iki maçta üçer gol atacağına altı maçta birer gol atsın
gollerin dördünü farklı kazandığımız iki maçta üç golüde ligin son maçında atmış
tabi değerlendirmekte yanlış hoca onu hep kanatta oynattı.