Diagneninde geçmişinde Juventus, Ardanın geçmişinde Barcelona var bu onu iyi oyuncu mu yapar ?? Barcelona bazen böyle "yetersiz" adamlar alıyor,Yani adriano için söylenecek kelimeler bunlar, adrianoya bunları deseniz anlarım. Bu adam sadece kıyısından köşesinden bir barcelona görmüş adam.
La ligada oynadığı maç sayısı
İlk onbir: 21, Maça girdiği dakika:: 3, Kadroda ama oynamadı: 10, Cezalı: 1, Sakat: 24,
Buda portekiz ligi oynadığı maç sayısı
İlk onbir: 3, Maça girdiği dakika:: 2, Kadroda ama oynamadı: 1, Cezalı: 0, Sakat: 5,
Yedek oyuncu olayını da anlamam, yedek oyuncuyu bir önceki sene as oynayan adamın olacak. Yani sen as adam alıcaksın ki bir önceki senedeki adamın yedek otursun kadronun kalitesi artsın. Sen oynadığın adamın yerine daha zayıf bir adam alacaksan niye alıyorsun ki, onun yerine oynayacak genç oyuncu koy ne bileyim başka oyuncun orda oynasın falan alternatif çözümler üret. Biz böyle paraları dağıtmak yerine toplayıp 1 adam ama iyi adam almalıyız. Daha çok yedek diye ucuz diye mirinler francolar milosevicler falan görürüz. Yarın öbür günde diyeceğiz douglaslar opareler serdar kurtuluşlara falan para vereceğimize bir tane iyi adam alsaydık diye.
iyimi kötümü bir şans versene nasıl bu kadar peşin hükümlü oluyorsun
biz marceloyuda böyle almadıkmı. geldiğinde söylenen lafları iyi hatırlıyorum
çıkar oynar iyimi olacak kötümü olacak anlarız
Barçada 21 maç ilk 11 görmüş zaten bir sene oynamış birde barça ile Beşiktaşı bir tutmak niye
oyuncu iyi olur maya tutmaz bunun gibi bir sürü örnek var.
kaldıki GG yi yedekleyecek bek almamız için 6-7 M bonservis vermemiz gerekiyor.
sen Beşiktaşı gözünde bir yerlere koyuyorsun ama Beşiktaş daha oralarda değil
bu arada opare iyi bir bekti adamı bir sağda bir solda oynattık çok az süre verdik ne olduğunu anlamadık bile
bence gayet iyiydi liverpool maçındaki performansını unutamıyorum onu biliç sağ bek oynatarak harcadı bence
sol bek oynadığında gayet iyiydi. adamın tek günahı bir günde apar topar alınması oldu.
siz futbolu bireysel spor sanıyorsunuz sanırım bir oyuncuyu eleştirirken takım oyununu hiç dikkate almıyorsunuz
bazen oyuncu hata yapıyor ama neden yapıyor onada bakmak lazım pepe oynarken vida sol stoper oynadı adama burda denmeyen kalmadı
sorun ondamıydı yoksa canerdemi sağa geçti ileri çıkmaya başladı gol girişimleri oldu şimdide mirin aynı süzgeçten geçiyor
bu kadar baskı altında kalan oyuncu hata yapar. şu anda iyimi kötümü ben değerlendiremiyorum marcelo geldiğinde dönemiyordu
yanından millet otoban gibi geçiyordu hanmgi maçtı penaltı yapmak zorunda kalmıştı geldiği zaman
bursa maçında iki gol atmasa oda harcanacaktı yarım devre neler söylendi hakkında mirinde yarım devre oynadı daha
biraz sabır gösterin bence bizim için gayet yeterli stoper ben stoper alınmasını hiç istemiyorum fatihi alsınlar birde
ellerinde ne kadar güç varsa onu bir sol beke yatırsınlar takım savunması birden düzelir. birde yedek kaleci alınmalı
bu kadar ihtiyaç varken stoper hiçde önemli değil bence
mirin bu maç iyi oynadı bu maç çok iyiydi dediğimiz maçlar oldu bir bakın mesela o maçlarda solunda kim vardı.
zamanında forumun tamamı öağrı başta olmak üzere caner alınsın diye yalvarıyordu. yere göğe sığdıramıyorlardı
o zaman çok kötü bir bek olduğunu söylemişdim ama işde komşunun tavuğu kaz görünürmüş misali
o geleceğine ismail kalsın yedek olarak demişdim. pek alada yedek bek olarak yeterliydi. caner gibi kulübeye çekince sorun yaratacak oyuncuda değil
en azından geçiimsizde değil ben bunları hep söylemişdim duyuyorduk fenerdeyken takımda onu seveb tek oyuncu yoktu
zaten en yakın arkadaşlarıda milli takımdan arda düşün işde kaç yıldır Beşiktaşda görüyormusunuz bağ kurduğu birini
sorunlu quaresma yetiyordu birde üstüne caner geldi. gerçi fenerde olduğundan daha huzurlu çünkü ordayken Beşiktaş taraftarı
uğraşıyordu onunla

şimdi uğraşan yok.
oyuncuları takım içinde değerlendirin hatırlarsın abou geldiğinde ilk yarı yerden yere vuruluyordu o zamanda takım bütününe bakılmadan yorum
yapılıyordu ben takım içinde değerlendirdiğimde katkısını görüyordum taliscada öyle herkes burda gömerken ben ne yapacağını neden yapamadığını görüyordum şu anda mirininde görüyorum neden yalpaladığını pas vermeyi bilmiyormuş yoo aslında bu konuda atibadan on gömlek iyi
kaldıki pas verme yeteneği ondan çok atibada olmalı.
çok yanlış düşünüyorsunuz bazen bu sene GG içinde yok takıma giremiyor sürekli sakat faydalanamıyoruz diye bir çok insan konuştu sonunda dayanamadım nasıl maç izliyorsunuz ezbere yorum yapıyorsunuz dedim takımın en fazla forma giyen oyuncusu buna bile bakmadan yorum yapıyorlardı
sosyal medyadaki onun bunun lafın alıp gerçekmi diye araştırmadan gider yapan ergenler gibi birde oyunu beğenilmiyordu o zamanda suç onun değil quaresma yüzünden demişdim quaresma oynamayınca GG birden vaz geçilmez oldu sürekli oyunun içinde hücumun içinde daha önce GG kötü
değildi kötü olan quaresmaydı ama sürekli GG eleştirildi. yani bir oyuncuyu eleştirmeden takıma bakmak lazım oyuncu harcamak kolay
o gitsin bu gelsin demek en kolay iş ama bu yorumlama olmuyor. mirin geçtiğimiz yıl zaten ikinci yarı geldi emin ol vidadan fazla top kesmiş vidadan
fazla hava topu almış vidadan fazla oyunun içinde olmuştur ve bunuda takımı tanımadan yaptı.hatada vidadan az yapmışdır neden tukaka ediliyor anlamıyorum yarım sezon adam iki alanı kapatmaya çalışdı bir yere gitse diğer taraf açık veriyor koşması gerekenin iki katı daha fazla koşmak zorunda kalıyor. rakipler caner zaafını bildiği için oraya hep çoklu atak yaparak geliyordu sürekli ikiye bir kalıyordu bunları görmüyorsunuz bu iş vidayıda hırpaladı oda mirinin boşalttığı yeri doldurmak zorunda kalıyordu gol yediğimizde bakıyorlar sol stoper yewrinde değil ondan yedik son anda koşuyor yetişemiyor ama kimse nerde diye bakmıyor o sırada solumuzdan gelen kanat oyuncusunu kapatmaya çalışıyor çünkü caner orta sahadan izliyor durumu. bir kere yıpranmaya başladığında artık hata yapmaya müsaitsindir ne kadar kaliteli olduğunun bir önemi yok yeni takım alışmadığın oyuncuyla tandem yapıyorsun ve birde takımın sol beki yok orta saha direnci zayıf rakip 4-5 kişiyle atak yapıyor bunlar gerçekler çünkü orda mirin sola kaydığında onun yerini atibanın kapatması gerekiyor normalde ama ikinci yarı atiba hep hücumu düşündü ilk şampiyon olduğumuz seneki atibaya dönüşdü ama o zaman en azından oziyle görev değişikliği yapıyorlardı dorukhanla o bağı kuramadı çünkü dorukhanda yeni girmişti takıma kendini gösterme çabası vardı oda kaptırıp hücuma gidiyordu. koskoca alan mirinle vidaya kalıyordu bak incele maçları ne dediğimi anlarsın
değerlendirirken bütüne bak sık sık tekrarladım ama özellikle yaptım bunu