Benim anlamadigim su
Baskan cikiyor sitoper aramiyoruz eldekiler ywtwrli olacaktir diyor
Taktik olabilir anlayisla karsilarim gercek dusuncesi olur gene anlayisla karsilarim
Ama arkadas diger yonetici cikip hugoyu aldik basla tiransfer yapmayabiriz falan dediginde komik olmuyor mu?
Yahu adam elinde patlamis gibi duruyor sen cikip ihtiyac falan filan diyorsun
Buyuk rezalet aslinda su isler
Ya gonetici konusmasin
Ya yoneticinkn ustune baskan daha dikkatli olsun
Yahu azicik yonetmeyi bilen adam cikip “sitoper ibtiyacomiz yoktu hugo teklifi geldi firsat toransferi alip satariz doye dusunduk olmadi, hayirlisi olsjn” der, kapatir konuyu
yöneticilerin açıklamalarında "stand-up" havası mevcut. izlerken yüzlerinde "her şey kontrolümüz altında, sakin" bakışının ardından "birazdan espri yapacağım" gülümsemesini takip edebiliyorsun, hatta kendilerini o kadar çok kaptırıyorlar ki yapacakları espri vermeleri gereken cevabın önüne geçiyor. özellikle fikret orman, taraftarın kendisi için görseller ve videolarla oluşturduğu imajın etkisinden bir türlü kurtulamadı.
ürkmezgil'in açıklamaları da aslında aynı minvalde, özellikle "ben transfer konularına pek girmiyorum" dedikten sonra iki dakika içinde basında çıkan her haberi yorumluyor; "bilmiyorum" diye belirtip konuşmaya devam ediyor, "hugo için biten bir şey yok" diyor, yine susmuyor; ta ki esprisini yapana kadar. işin doğrusu kendisine bu konuda haksızlık yapıldığını düşünüyorum, söyledikleri tam olarak dinlenmeden yorumlanıyor. ayrıca yönetici açıklamaları en iyi ihtimalle çöldeki serap niteliğinde, bunun şimdiye kadar fark edilmiş olması lazım. benzer hayal kırıklıkları ile fazla vakit kaybediyoruz.