2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238554 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hem Şenol Güneş'i hem taraftarı sebep olarak görüyor. Başkan El yordamıyla öğreniyor başka çaresi yok ve bu futbolu bilen birilerine güvenmek zorunda.Adam inşaatçılıktan gelme o bakımdan kızamayız. Bunun eksikliğini bildiği için profesyonelleşmek istiyor . Profesyonel futbol yöneticileri olsun istiyor.Taraftarın beğenmediği Önder Özen bu profile yakındı özellikle Cenk Tosun ve Atiba ve Beck'in kesinlikle alınmasını için başkana bastırmış. Özen bir tek Franco konusunda yanıldı o konuda da bazı şüphelerim var. Özen Başkanı korumak için istifa etti. Onun iyiniyetli ve vizyonlu bir adam olduğunu biliyor. Özellikle Metin Tekin ve Önder Özen başkana dışardan destek veriyorlar. Bu adamların destekleri önemli zira ikisi de futbolu hem teknik hem taktik hem psikolojik hem de litaretür olarak takip ediyorlar ve ortalama bir antrenör yada direktöre göre baya bilgiller. İkisinin de futbolla ilgili çok geniş kütüphaneleri var . Zaten yorumcu olarak dinlediğinizde dikkat ettikleri detaylar ve kullandıkları kelimelerden diğerlerinden ayrıldıklarını kolayca anlarsınız. Ben Abdullah Avcı konusunda Metin Tekin ve Önder Özen'in başkanı bir hayli etkilediklerini düşünüyorum. Zaten bu üçü çok samimi arkadaşlar...
Ben de kendinde hata görmemesine anlam veremiyorum zaten.Keske sistematik bir sekilde yapilassak,her şey belli bir düzende işlese.Football managament konusunda uzman biri futbol şubesinin basında olsa.Daha dikey bir organizasyon yapısı şeklinde profosyonellere vererek.Başkan sadece vizyonel kararlarda diğer ilişkilerde gözükse.

Çevrimdışı haluk.m

Kızanlar olacak ama durumumuz tam olarak şu:

Çevrimdışı scarfright

Marcelo Guedes'i 7,5'a sattigimzdan beri stopere harcadığımız paralar :
1-Pepe: 5x2=10 milyon
2-Vida: Imza parası ile beraber yıllık 3.5'tan 3,5x4 = 14 milyon
3-Mirin : 350 bin+3.5×1.2=4.5 milyon
4- Roco : 3x1.2 = 3.6 milyon
5- Medel :2,5+ 2.3x3=9.4 .
Toplamda : 41,7 milyon euro
@serkancakartal
Biraz haklılık payı var ama bu kadar da değil. Marcelo kalsaydı da bu transferlerin pek çoğu yapılırdı.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı scarfright

Mehmet Özcan'dan Dorukhanda kazanacağımız paranın daha fazlasını kazanma ihtimalimiz vardı. Yazık... Bu durum Beşiktaşın oyuncu satış başarılarının tamamen tesadüf olduğunu gösteriyor zaten. Sistematik bir durum yok.
Ben oyuncu satışından da hiç zevk almıyorum ki artık. Dorukhana 50m da verseler umudum yok. Cenk gitti ne oldu paraya mı boğulduk daha iyisini mi aldık. Sonuçta yine zararlı çıktık.

Çevrimdışı Erman1903

Alamıyorlarsa daha ucuz bir oyuncu transfer etsinler. Bunlar bahane değil. Beşiktaşın stoper ihtiyacı olduğu ne zamandır belli? Bunun planlamasını şimdi mi yapıyorlar? Transfer sezonunun açıldığı gün Beşiktaşın elinde uzun bir liste çoktan hazır olmalıydı ve dört koldan saldırılmalıydı.

Herkesin bildiği 3-5 oyuncu oluyor onlara gidiliyor, olmayınca piyasada ne varsa, ne düşerse diye bekleniyor gibi gözüküyor hep bana.

Çevrimdışı mrred

Bu transfer işlerinin size nasıl döndüğünü bir örnek üzerinden anlatayım ;
Bir avukat arkadaşım var kendisi Şener Özbayrakl'nın menajerinin avukatlığını yapıyor. Boşta olan veya boşa çıkacak olan veyahut kulübüyle sorunları olan bir oyuncunun menajeri eğer bu şener üzerinden anlattığım için önce 3 büyüklere öneriliyor. Şener bize önerilmiş ve avukat arkadaşım aynen şöyle söyledi "beşiktaşın bize az bir teklif vereceğini bildiğimiz halde beşiktaşa şeneri teklif ettik." En başından beri beşiktaş şeneri zaten hiç istememiş, ayrıca kendi maaşını bizim olası bir yüksek teklifimizi kullanarak arttırmasına da müsade etmemiş. Daha sonra Galatasaray teklif ediyorlar. GS ile Fatih Terim'in floryadaki odasında görüyorlar ve ondan sözü aldıktan sonra Fenerbahçe bu görüşmelerimizi öğrendiği için şeneri bırakmak istemiyor (Burada öğrenmekten kastettiği şey aslında 3.kişiler vasıtası ile veyahut direkt olarak bu görüşmeleri veya varsa yazılı teklifleri fenerbahçe ile paylaşmak). Aslında bildiğiniz fiyat kızıştırıyorlar. Ama burada kullandığı cümle şu beşiktaşın bize az bir teklif vereceğini bildiğimiz halde şeneri yine de onlara teklif ettik. Başkan bazen dikkat ettiyseniz "yazılı bir teklif" gelmedi diyor. Bu işlerde yazılı teklif çok önemli zira teklif yazılı olunca talipli olan yada olacak bir bir kulübe bakın bize bu kadarlık bir teklif geldi siz fiyatınızı arttırın deme şansınız oluyor. O bakımdan bu işlerde yazılı teklif işin aslında en son aşaması . O aşamaya gelene kadar pazarlıklar hep sözlü olarak ve bilerek zamana yayılarak ilerliyor. Aceleci ve hevesli olana fiyatı geçirirler. Şener yıllık 6 milyon kazanacak kadar iyi bir bek değil. Gs ye geçirdiler işte. Gs keşke Falcouyu da alsa. Şampiyonlar liginden kazanacağı bütün parayı falcao ve babele gömmüş olacaklar ve bu adamlar 33 yaşında. Bu hatanın bedelini biz ağır ödedik. Başkan akıllanmış 2013 ten beri başlayıp 2015 ve 2016 senesinde uyguladığı faydalı , takım kimyasına uygun isme bakmamaksızın takıma katkısı olabilecek transfer modeline tekrar  geçtik . Ben umutluyum
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 23:31:44 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Ben oyuncu satışından da hiç zevk almıyorum ki artık. Dorukhana 50m da verseler umudum yok. Cenk gitti ne oldu paraya mı boğulduk daha iyisini mi aldık. Sonuçta yine zararlı çıktık.

Biz perde arkasını görmediğimiz için öyle geliyor. Cenk Tosundan Beşiktaş 120 milyon TL'den fazla parayı kasasına koydu. Bankalar birliği anlaşmasından gelen 250 milyon tl'yi konuşuyor herkes 1 aydır.

Çevrimdışı 38life

Herkesin bildiği 3-5 oyuncu oluyor onlara gidiliyor, olmayınca piyasada ne varsa, ne düşerse diye bekleniyor gibi gözüküyor hep bana.

Görünen köy o.

Çevrimdışı scarfright

Biz perde arkasını görmediğimiz için öyle geliyor. Cenk Tosundan Beşiktaş 120 milyon TL'den fazla parayı kasasına koydu. Bankalar birliği anlaşmasından gelen 250 milyon tl'yi konuşuyor herkes 1 aydır.
Öyle de işte o parayı biz kasaya koyamıyoruz. Başka başka yerlerde çarçur olup gidiyor sanki. Sonuçta ne başarı geliyor ne borç azalıyor.

Çevrimdışı mrred

Şampiyonlar ligi grup aşamasından çıkma sevdasına takım o sene 4.oldu. Bizim önce ekonomimizi düzeltmemiz gerekiyor. Kimse bize Türkiye'nin Avrupa'da son 5 yılda aldığımız puanlar için ödüllendirmiyor. Avrupada başarılı olalım sevdasına takımın geleceğini 3 yıl yaktık. Bu kararı emin olun başkan tek başına vermemiştir. Hocanın da kariyer hedefleri açısından başkanın bu kararını susarak onayladığını düşünüyorum. O noktada bir futbol aklımız olsaydı bu hatalar yapılmayacaktı. Şimdi aynı hatayı Fatih Terim yönetime baskı yaparak onlara yaptıracak. O yüzden diyoruz işte kulübün önce bir futbol aklı olacak bütün sportif kararları o akıl alacak bu akıl teknik direktöre bırakılmayacak kadar önemli bir şey.
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

Birazda gulelim :D
Ali Ece Avcinin zamaninda kavga ettigi besiktas taraftarini acikliyor :D

https://youtu.be/QjGKW4d6uc0?t=460

Çevrimdışı 38life

Öyle de işte o parayı biz kasaya koyamıyoruz. Başka başka yerlerde çarçur olup gidiyor sanki. Sonuçta ne başarı geliyor ne borç azalıyor.

O para nereye gidiyorsa Cenk satılmasa da gidecekti. Daha fazla içeri girmiş olacaktık.

Çevrimdışı mrred

abi kesinlikle katılıyorum. Artık duyumun b si bile yok. Millet ne yapacağını şaşırdı.

Bizler için duyumsuzluk çok kötü olsa da çok doğru hareketler bunlar.  :evillol:

Millet duyumsuzluktan kırılıyor  :D
Bu duyumculuk sayesinde itibar kazandılar şimdi twitterda kulübün sportif kararları ile ilgili sıfır bilgi ile atıp tutuyorlar. Yakında o atıp tutmaları da taça çıkar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

Bakalım "keşke Lokman Gör alınsaydı" noktasına gelecek miyiz.
Aaaa siz gelmediniz mi daha

Çevrimiçi murat

Yalnız 4 senelik değil 5 senelik borç alıyor. Faizi 800 etmez. Faizi muhtemelen 1000'in de üzerinde olacaktır alınan her 1000 TLnin faizi. Biz basit faiz üzerinden hesaplama yapıyoruz . Bankalar bileşik faiz üzerinden hesaplar. Anlaşmayı da görmek lazım netice ama ortada olan şey Fikret Orman sadece 1 sene boyunca anapara ve faiz ödeyecekken yeni yönetim 2 sene boyunca muhtemelen borcun çoğunu anapara ve faiz ödeyecek.
1000 tl ye 5 yıl yüzde 20 725 lira faiz yükü getirir.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Alper1903

Bir avukat arkadaşım var kendisi Şener Özbayrakl'nın menajerinin avukatlığını yapıyor. Boşta olan veya boşa çıkacak olan veyahut kulübüyle sorunları olan bir oyuncunun menajeri eğer bu şener üzerinden anlattığım için önce 3 büyüklere öneriliyor. Şener bize önerilmiş ve avukat arkadaşım aynen şöyle söyledi "beşiktaşın bize az bir teklif vereceğini bildiğimiz halde beşiktaşa şeneri teklif ettik." En başından beri beşiktaş şeneri zaten hiç istememiş, ayrıca kendi maaşını bizim olası bir yüksek teklifimizi kullanarak arttırmasına da müsade etmemiş. Daha sonra Galatasaray teklif ediyorlar. GS ile Fatih Terim'in floryadaki odasında görüyorlar ve ondan sözü aldıktan sonra Fenerbahçe bu görüşmelerimizi öğrendiği için şeneri bırakmak istemiyor (Burada öğrenmekten kastettiği şey aslında 3.kişiler vasıtası ile veyahut direkt olarak bu görüşmeleri veya varsa yazılı teklifleri fenerbahçe ile paylaşmak). Aslında bildiğiniz fiyat kızıştırıyorlar. Ama burada kullandığı cümle şu beşiktaşın bize az bir teklif vereceğini bildiğimiz halde şeneri yine de onlara teklif ettik. Başkan bazen dikkat ettiyseniz "yazılı bir teklif" gelmedi diyor. Bu işlerde yazılı teklif çok önemli zira teklif yazılı olunca talipli olan yada olacak bir bir kulübe bakın bize bu kadarlık bir teklif geldi siz fiyatınızı arttırın deme şansınız oluyor. O bakımdan bu işlerde yazılı teklif işin aslında en son aşaması . O aşamaya gelene kadar pazarlıklar hep sözlü olarak ve bilerek zamana yayılarak ilerliyor. Aceleci ve hevesli olana fiyatı geçirirler. Şener yıllık 6 milyon kazanacak kadar iyi bir bek değil. Gs ye geçirdiler işte. Gs keşke Falcouyu da alsa. Şampiyonlar liginden kazanacağı bütün parayı falcao ve babele gömmüş olacaklar ve bu adamlar 33 yaşında. Bu hatanın bedelini biz ağır ödedik. Başkan akıllanmış 2013 ten beri başlayıp 2015 ve 2016 senesinde uyguladığı faydalı , takım kimyasına uygun isme bakmamaksızın takıma katkısı olabilecek transfer modeline tekrar  geçtik . Ben umutluyum

Tamam diyelim, bu düşüncenin çok riskli ve işi şansa bırakmak dışında mantıklı yönleri var.

Peki q7, lens, roco, mirin gibi önümüzdeki sezon 5 kuruşluk fayda getirmeyeceği gün gibi açık olan hatta ve hatta takımda kalıp 11'de düzenli rol verilmesi halinde şampiyonluk hedefinden uzaklaştıracağı kesin olan adamların gönderilmesi için neden uğraşılmıyor da her yaz dönemi "q7 1 sene daha takımda" "lens bomba gibi" şeklinde taraftarın sinirini bozacak haberler yaptırılıyor? Bu konuda da bir yönetim becerisi gerekmiyor mu? Bu da bir taktik demeyin çünkü elemanlar gerçekten kalıyor ve takımın içine ediyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Çok az kaldı. Geldik sayılır.
Istasyonlari karistirmayin
Lokmana gelene kadar diyego titi istasyonlari var atinci az gecince
Atinc istasyonu iyi yanina yalcin ayhan heykeli koymuslar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Allah korusun babel de var lig oynanmadan biter bizim için. Gomez Falcao Huntelaar gibi adamlar burada yürüyerek 30 gol bırakır. Bu ligde golcüsü olan saçmalamazsa şampiyon. Şl gelirini verseler ne olacak. Şampiyonluk geliri artı seneye yine şl ye gidecekler. Üstelik o gelirse diagne yi de araplara 10-15 e kitlerler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tamam diyelim, bu düşüncenin çok riskli ve işi şansa bırakmak dışında mantıklı yönleri var.

Peki q7, lens, roco, mirin gibi önümüzdeki sezon 5 kuruşluk fayda getirmeyeceği gün gibi açık olan hatta ve hatta takımda kalıp 11'de düzenli rol verilmesi halinde şampiyonluk hedefinden uzaklaştıracağı kesin olan adamların gönderilmesi için neden uğraşılmıyor da her yaz dönemi "q7 1 sene daha takımda" "lens bomba gibi" şeklinde taraftarın sinirini bozacak haberler yaptırılıyor? Bu konuda da bir yönetim becerisi gerekmiyor mu? Bu da bir taktik demeyin çünkü elemanlar gerçekten kalıyor ve takımın içine ediyorlar.

Alırken düşüneceklerdi onu. Adama kapı gibi kontrat verirsen kadro dışı bıraksan da gitmez bak golcülüğünü eleştiririm ama Negredo delikanlı adammış zorluk çıkarmadı gitti. Lens fb ekmeği suyu içmiş biri ya başarısız olmayı göze alıp bir ihtimal tutar mı diye oynatacaksın ya yd zamanı gibi kalan tüm alacağını verip yollayacaksın ya da yine yüklü bir miktar menajerlerin cebine para koyup bizden daha da enayi kulüpler bulacaklar oraya yollayacaksın. Aziz yıldırım gider ayak agresifleşmişti kuru sıkı atıyordu alırım q7 yi oturturum yedek kafamı bozmayın diye başkan onun oyununa geldi yaptı kapak transferi lens i aldık yedek oturttuk  :D Bu işte kazançlı çıkan gs oldu.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Benim anlamadigim su
Baskan cikiyor sitoper aramiyoruz eldekiler ywtwrli olacaktir diyor
Taktik olabilir anlayisla karsilarim gercek dusuncesi olur gene anlayisla karsilarim
Ama arkadas diger yonetici cikip hugoyu aldik basla tiransfer yapmayabiriz falan dediginde komik olmuyor mu?

Yahu adam elinde patlamis gibi duruyor sen cikip ihtiyac falan filan diyorsun
Buyuk rezalet aslinda su isler
Ya gonetici konusmasin
Ya yoneticinkn ustune baskan daha dikkatli olsun

Yahu azicik yonetmeyi bilen adam cikip “sitoper ibtiyacomiz yoktu hugo teklifi geldi firsat toransferi alip satariz doye dusunduk olmadi, hayirlisi olsjn” der, kapatir konuyu

Çevrimdışı haluk.m

Benim anlamadigim su
Taktik olabilir anlayisla karsilarim gercek dusuncesi olur gene anlayisla karsilarim
Ama arkadas diger yonetici cikip hugoyu aldik basla tiransfer yapmayabiriz falan dediginde komik olmuyor mu?

Ya gonetici konusmasin

Yahu azicik yonetmeyi bilen adam cikip “sitoper ibtiyacomiz yoktu hugo teklifi geldi firsat toransferi alip satariz doye dusunduk olmadi, hayirlisi olsjn” der, kapatir konuyu

Ağabey, 

Başkan 6 gün içinde 3 kez basın toplantısı düzenledi  :biggrinking: 16-18-22 Temmuz ve fikstür çekimi şu bu derken defalarca açıklamada yaptı, yöneticilerde yaptı.  O kadar konuşmadan elle tutulur bir tek şey yok.  Onlar bile planlı değil. Şimdi bana sponsorlar için yapıldı diye kızacaklar olabilir ama 2 gün arayla da düzenlemez böyle şeyler. En azından şu ortamda  :by2:

İşin garibi her toplantıda dönüp dolaşıp taraftar tu kaka oluyor.  Çünkü hep biz istedik.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2019, 02:22:36 jokerhm ]

Çevrimdışı Egos

Benim anlamadigim su

Ya gonetici konusmasin

yöneticilerin açıklamalarında "stand-up" havası mevcut. izlerken yüzlerinde "her şey kontrolümüz altında, sakin" bakışının ardından "birazdan espri yapacağım" gülümsemesini takip edebiliyorsun, hatta kendilerini o kadar çok kaptırıyorlar ki yapacakları espri vermeleri gereken cevabın önüne geçiyor. özellikle fikret orman, taraftarın kendisi için görseller ve videolarla oluşturduğu imajın etkisinden bir türlü kurtulamadı.

ürkmezgil'in açıklamaları da aslında aynı minvalde, özellikle "ben transfer konularına pek girmiyorum" dedikten sonra iki dakika içinde basında çıkan her haberi yorumluyor; "bilmiyorum" diye belirtip konuşmaya devam ediyor, "hugo için biten bir şey yok" diyor, yine susmuyor; ta ki esprisini yapana kadar. işin doğrusu kendisine bu konuda haksızlık yapıldığını düşünüyorum, söyledikleri tam olarak dinlenmeden yorumlanıyor. ayrıca yönetici açıklamaları en iyi ihtimalle çöldeki serap niteliğinde, bunun şimdiye kadar fark edilmiş olması lazım. benzer hayal kırıklıkları ile fazla vakit kaybediyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Mangala, Vermaelen gibi oyuncuların bizim için mümkünatı olmadığını düşünüyorum. Diğer bölgelere transfer bizimkiler defanstan umudu kestikten sonra olur, uygun fiyatlı bir sol bek alabilirler son haftalara doğru..

Kolodziejczak'i de bitiremezsek stoper işinden ümidim kalmayacak. 

Menejerlikte bile azıcık oyuncu listeleniyor. Transfermarkt'ten kontrol ettiğimizde uygun kontratlara sahip olup devamlı süre alan; ayağı düzgün, lider özellikleri taşıyan sol ayaklı stoper olarak şu iki oyuncuyu bulabildim.

Pedrao
https://www.transfermarkt.com.tr/pedrao/profil/spieler/164015

Nick Viergever
https://www.transfermarkt.com.tr/nick-viergever/profil/spieler/93081

Bunların haricinde devamlı süre alan bir süre Malatya'da da oynamış Doria ve aslen sağ ayak olup iki ayağını da kullanabilen Goldaniga bulunuyor.
https://www.transfermarkt.com.tr/doria/profil/spieler/213841
https://www.transfermarkt.com.tr/edoardo-goldaniga/profil/spieler/242940

Bizimkiler oraya genç oyuncu almaz ama yeni yeni süre alan Sebastiano Luperto, Felix Uduokhai gibi isimler var yüksek gelecek vadeden.

Harici başka pek kimse bulunmuyor.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2019, 03:23:21 Erman1903 ]