2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4225830 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Savaş

burayı okumadım ama bende kendi hesabımla o kadar bırakıyorum aklın yolu bir
birde bunun üzerine sözleşme borçları olacak tabi geleceğe dönük aslında rakam 1300 gibi olacak
kalan borç ama bunun 800 gibisi yükümlülük olacak diğeri yıllar içinde maaş bütçesinden ödenecek
banka anlaşmada zaten onu ödeme yolunu açık bırakmış 40 M maaş bütçesi vermiş
insanlar hesap yaparken karıştırıp aynı borcu üst üste koyuyor futbolcu sözleşmelerinden kaynaklanan
borcu yapılandırma içine sokuyor yapılanma şişiyor ama futbolcu sözleşmelerinden kaynaklanan borç maaş bütçesinden ödeniyor
yapılanmanın dışında içinde olan kısım bu güne kadar birikenleri onun içinde 250 M lira nakit alıyorsun
maaş borçlarını ödemek için
800 kalirsa opup basimiza koyalim abi. Dolar 3 5 sene icinde 8 civarı olacagi icin borc 100 milyon dolar olacak. Kolaylikla çevrilebilir.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

burayı okumadım ama bende kendi hesabımla o kadar bırakıyorum aklın yolu bir
birde bunun üzerine sözleşme borçları olacak tabi geleceğe dönük aslında rakam 1300 gibi olacak
kalan borç ama bunun 800 gibisi yükümlülük olacak diğeri yıllar içinde maaş bütçesinden ödenecek
banka anlaşmada zaten onu ödeme yolunu açık bırakmış 40 M maaş bütçesi vermiş
insanlar hesap yaparken karıştırıp aynı borcu üst üste koyuyor futbolcu sözleşmelerinden kaynaklanan
borcu yapılandırma içine sokuyor yapılanma şişiyor ama futbolcu sözleşmelerinden kaynaklanan borç maaş bütçesinden ödeniyor
yapılanmanın dışında içinde olan kısım bu güne kadar birikenleri onun içinde 250 M lira nakit alıyorsun
maaş borçlarını ödemek için
800 kalacak dediğiniz borç yapılandırmada anapara ve faiz ödendikten sonra, vergi ve şahıslara ait borçlar ödendiğinde geri kalan  mevcut borçlar olsa gerek. Fikret Orman sonrası yeni gelen yönetime böyle bir borç kalmayacak. Daha yazmaya devam edersem kötü niyetli ilan edilebiliriz. Enver Paşa gibi hayalperest olmak da var Mustafa Kemal Atatürk gibi gerçeklerin farkında olup gerçekler üzerine inşa etmek de var.

Çevrimiçi Necmi

Kulübün toplam borcu 1.6 milyar TL değil. Yapılandırılacak olan borcu 1.6 milyar TL. Vergi ve şahıslara olan borç eklendiğinde 1.8 milyar TL civarında borç çıkıyor. Toplam borç da 2.5 milyar TL civarında olmalı. 40 milyon avro 5 sene boyunca 250 milyon TL olarak futbol takımının senelik toplam gideri olarak hesaplanmış. Yeni gelecek olan yönetim de futbol takımın  toplam giderini 250 milyon TL'de tutup, TV, amatör branşlar gibi gideri olan yerleri kapatıp, anapara ve faiz ödediğinde gideri 1.085 milyar TL oluyor senede. Yapılandırmayla değil giderle alakalı futbolcu ödemeleri. Öğrenciler olmasa Milli Eğitimi idare etmek neyse futbolcu olmasa futbol takımını idare etmek de o ama burada bahsi geçen yapılandırma

aslında işdeburda anlaşamıyoruz kimin ne hesap yaptığına gerçekten bakmıyorum herkes aklına göre hesap yapıyor
bildiği borçu koyuyor ortaya yarı tahmin yarı gerçek yürütüyor bakıyorsun mantıklı buluyorsun başkası başka hesap yapıyor ona bakıyorsun oda
mantıklı neden böyle hesaplar yapıyoruz kulübün finansal borçları 950 M 250 M da nakit alıyor
1200 çektiği para bu işde bunun üzerinede faiz geliyor ama bu sizin söylediğiniz gibi kredi faizleri gibi değil gerçekten çok düşük amaç kulüpleri
borçtan kurtarmaknormal insanların yapılandırmalarından daha düşük
zaten yazılan rakamlar mantığa oturmuyor kulübün 5 yıllık borçlanmada yıllık ödeyebileceği rakam azami 350 M liradır ondan sonrasını banka zaten kabul etmez
çünkü kulüp gelirleri ödemeye müsade etmez bankada alamayacağı bir ödemeyi yapmaz.
hesap ortada bu sene kulübün geliri 650 M bunun 250 M sini zaten maaş giderlerine ayırıyorlar kalıyor 400 M bu rakam dururken bu rakamın üzerinde bir yıllık ödemeyi banka kabul etmez
sistemleri izin vermez buna diyorum ya 300-350 M azami ödeyeceğimiz para yıllık buda 5 senede 1.750 eder
benim mantığımla hesaplar örtüşüyor. tabi bu gelir hesaplamasında döviz gelirlerine bakıyorlar 4 sene 5 sene sonraki olası döviz kurlarına göre artışı ekliyorlar
ürün ve bilet satışlarındada yıl yıl artışları ekliyorlar kim bilir ne hesaplar yapılmışdır 5 sene sonra ödeyeceğin 400 milyon bu sene ödeyeceğin 300 milyondan daha az olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso: "Burak Yılmaz, transferdeki önceliklerimizden biri. Onu alabilmek için 2 Eylül'e kadar vaktimiz var. Eğer başaramazsak alternatif çözümlerimiz hazır."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

aslında işdeburda anlaşamıyoruz kimin ne hesap yaptığına gerçekten bakmıyorum herkes aklına göre hesap yapıyor
bildiği borçu koyuyor ortaya yarı tahmin yarı gerçek yürütüyor bakıyorsun mantıklı buluyorsun başkası başka hesap yapıyor ona bakıyorsun oda
mantıklı neden böyle hesaplar yapıyoruz kulübün finansal borçları 950 M 250 M da nakit alıyor
1200 çektiği para bu işde bunun üzerinede faiz geliyor ama bu sizin söylediğiniz gibi kredi faizleri gibi değil gerçekten çok düşük amaç kulüpleri
borçtan kurtarmaknormal insanların yapılandırmalarından daha düşük
zaten yazılan rakamlar mantığa oturmuyor kulübün 5 yıllık borçlanmada yıllık ödeyebileceği rakam azami 350 M liradır ondan sonrasını banka zaten kabul etmez
çünkü kulüp gelirleri ödemeye müsade etmez bankada alamayacağı bir ödemeyi yapmaz.
hesap ortada bu sene kulübün geliri 650 M bunun 250 M sini zaten maaş giderlerine ayırıyorlar kalıyor 400 M bu rakam dururken bu rakamın üzerinde bir yıllık ödemeyi banka kabul etmez
sistemleri izin vermez buna diyorum ya 300-350 M azami ödeyeceğimiz para yıllık buda 5 senede 1.750 eder
benim mantığımla hesaplar örtüşüyor. tabi bu gelir hesaplamasında döviz gelirlerine bakıyorlar 4 sene 5 sene sonraki olası döviz kurlarına göre artışı ekliyorlar
ürün ve bilet satışlarındada yıl yıl artışları ekliyorlar kim bilir ne hesaplar yapılmışdır 5 sene sonra ödeyeceğin 400 milyon bu sene ödeyeceğin 300 milyondan daha az olur
Kongrelerde söylenmiyor mu KAP finansal tablolarında belirtilmmiyor mu finansal borcun, faiz giderinin ne kadar olduğu? Mevcut faiz gideri senelik 300 milyon TL civarında zaten. Soruyorsun nasıl ödeyecekler bu parayı. Anlatmaya çalıştım bunu önceki mesajlarda. Fikret Orman yönetimi kemeri çok sıkarak ödeyebilir ama ondan sonra gelen yeni bir yapılandırma ister gelir patlaması yaşamaz kemerleri de çok sıkmazsak. Fikret Orman bombayı kendisinden sonra gelene bırakmış. Faiz oranı uygun 5 seneye yayılmış bir anlaşma. Çıkıp açıklasın bu oldukça uygun şartlarda imzalanmış yapılandırmanın ödemesinin nasıl olduğunu başkan.

Çevrimiçi Necmi

800 kalacak dediğiniz borç yapılandırmada anapara ve faiz ödendikten sonra, vergi ve şahıslara ait borçlar ödendiğinde geri kalan  mevcut borçlar olsa gerek. Fikret Orman sonrası yeni gelen yönetime böyle bir borç kalmayacak. Daha yazmaya devam edersem kötü niyetli ilan edilebiliriz. Enver Paşa gibi hayalperest olmak da var Mustafa Kemal Atatürk gibi gerçeklerin farkında olup gerçekler üzerine inşa etmek de var.
hayır sürekli benim ne dediğimi değilde kendi kafandaki kurguyu düşündüğün için
böyle algı da kalıyorsun biz ne konuşuyoruz yapılanma neyin hesabını yapıyoruz yapğılanmadan kaynaklanan
borcun hesab 5 e bölüyorum bu borcu üçünü başkan ödeyecek ikisini gelen yönetim diyorum
yani yapılanmadan kaynaklanan borcun %60 ını bu yönetim %40 ını gelecek yönetim ödeyecek diyorum
yapılanmadan kaynaklı 800 milyonndan fazla borç kalmaz diyorum buna vergi şahıs borcu sözleşmelerden kaynaklanan zamanı geldiğinde ödenecek borçları dahil etmiyorum üstüne basa basa vergiyi devlet siler diyorum sözleşmelerden kaynaklanan oyuncu alacakları bu üç yıl içinde maaş kotasından ödenen ödenir üç yıl sonra ne olacağını kim bilebilir vergiyi sildirebilirse bu üç yıl içinde olur zaten oyuncu maaşlarınıda öderse maaş kotasından ve yeni sözleşme yapmayıp yeni yönetime bırakırsa evet en fazla 800 küsur gibi borç bırakır. bu 800 olmaz bin olur 1100 olur dahada fazla olmaz çünkü vergi illaki bir şekilde çözülecek ama ödenecek ama silinecek diğer yönetime kalabilecek durumu yok. yd parasnı bilmiyorum herşey olabilir bu üç senede 120 M euro maaş ödemesi yapacak
sorun her parayı borç görmenizden kaynaklanıyor 4 sene sonra ljajice ödeyeceğin maaş borç değil o zaman geldiğinde borç olacak
şu anda borç hesabında görünen bir rakam sadece ödemeye kalksan ödeyemezsin sözleşme olduğu için borç olarak görünüyor
yarın satarsak borç olmaktan çokar satılmazsa her oynadığı sene borç hanesine girer
elbet devrederken oyuncuların sözleşmeden kaynaklı alacakları olacak ben somut gerçek reel her şekilde yazdım durumdan bahsediyorum
şahıs borçları vergi borçları ve sözleşmelerden doğan alcaklar kalacak geri kalan bütün borç ödenecek oda 1250 gibi birşey oluyor işde
bu totel borcun en az 700 M si sözleşmelerden doğan borçlar ve zamanı geldiğinde ödenecek bence 400 m falanda vergi borcu vardır
100 yd 60 adalı 1250+700+400+100+60=etti 2510 işde vergi borcunun içinde finansal borçların faizide var yalnız erken ödeme yaptığında faiz düşecek. işin gerçeği bu işde 2500 borcumuz varsa çekeceğimiz kredi miktarı 1250 yi geçmez oyuncu alacakları ve vergide üç yıl içinde ödenmek zorunda olacağı için Fikret ormana kalıyor  1250 nin faizlerini iki senede ödeyecek bir senede ana para ödeyecek yönetime kalacak para azami 840 M artı yd ve adalı parası olur. birde yaparsa yeni sözleşmeler olur futbolcu alacaklarını 3 yıl mecbur ödeyecek vergi ve faiz dediğim 400 m nin faiz kısmı yapılanmayla düşüyor vergi kısmı üç yılda ödenmek zorunda o kadar sarkmaz geriye ne kalıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu amma iyi niyetlisiniz arkadas

Kulubun borcu 2.5 iste
1.6daha borc aliyoz
1 de faiz odeyecez
Fikret orman borcu 3.5 yapiyor iste

Sahislar vergi ve taahhutler dahil degil onlar 800 civari
Imzalandigi an borcumuz 3.5 olmustur iste
3.5 atmaya baslayin
Yusuf yusuf

Çevrimdışı sozkul

1000 lira alırsan faiziyle birlikte 1800 ödüyorsun.  ancak ilk iki sene sadece faiz ödemesi yapılacak, bu da senelik 200 lira ediyor; iki sene sonunda kalan borç 1400 lira olacak. fikret orman son yılında yaklaşık 450 lira daha ödeyecek. yerine gelen yönetim 900-950 lira arası bir borcu devralacak.

:ödeme planına göre fikret orman yönetiminin cebinden 100 lira fazla çıkabilir, o durumda 800-850 lira civarı borç bırakıyor.

:100 lira da faizden düşürelim 700-750. daha da düşüremem.

Necmi'yi haklı çıkartmışsşın bu hesap doğruysa, 750 1800'ün yüzde 41'i.  Yüzde 59 luk borcu ödemiş oluyor başkan 3 yılda. yüzde 1 hata yapmış Necmi.. :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hayır sürekli benim ne dediğimi değilde kendi kafandaki kurguyu düşündüğün için
böyle algı da kalıyorsun biz ne konuşuyoruz yapılanma neyin hesabını yapıyoruz yapğılanmadan kaynaklanan
borcun hesab 5 e bölüyorum bu borcu üçünü başkan ödeyecek ikisini gelen yönetim diyorum
yani yapılanmadan kaynaklanan borcun %60 ını bu yönetim %40 ını gelecek yönetim ödeyecek diyorum
yapılanmadan kaynaklı 800 milyonndan fazla borç kalmaz diyorum buna vergi şahıs borcu sözleşmelerden kaynaklanan zamanı geldiğinde ödenecek borçları dahil etmiyorum üstüne basa basa vergiyi devlet siler diyorum sözleşmelerden kaynaklanan oyuncu alacakları bu üç yıl içinde maaş kotasından ödenen ödenir üç yıl sonra ne olacağını kim bilebilir vergiyi sildirebilirse bu üç yıl içinde olur zaten oyuncu maaşlarınıda öderse maaş kotasından ve yeni sözleşme yapmayıp yeni yönetime bırakırsa evet en fazla 800 küsur gibi borç bırakır. bu 800 olmaz bin olur 1100 olur dahada fazla olmaz çünkü vergi illaki bir şekilde çözülecek ama ödenecek ama silinecek diğer yönetime kalabilecek durumu yok. yd parasnı bilmiyorum herşey olabilir bu üç senede 120 M euro maaş ödemesi yapacak
sorun her parayı borç görmenizden kaynaklanıyor 4 sene sonra ljajice ödeyeceğin maaş borç değil o zaman geldiğinde borç olacak
şu anda borç hesabında görünen bir rakam sadece ödemeye kalksan ödeyemezsin sözleşme olduğu için borç olarak görünüyor
yarın satarsak borç olmaktan çokar satılmazsa her oynadığı sene borç hanesine girer
elbet devrederken oyuncuların sözleşmeden kaynaklı alacakları olacak ben somut gerçek reel her şekilde yazdım durumdan bahsediyorum
şahıs borçları vergi borçları ve sözleşmelerden doğan alcaklar kalacak geri kalan bütün borç ödenecek oda 1250 gibi birşey oluyor işde
bu totel borcun en az 700 M si sözleşmelerden doğan borçlar ve zamanı geldiğinde ödenecek bence 400 m falanda vergi borcu vardır
100 yd 60 adalı 1250+700+400+100+60=etti 2510 işde vergi borcunun içinde finansal borçların faizide var yalnız erken ödeme yaptığında faiz düşecek. işin gerçeği bu işde 2500 borcumuz varsa çekeceğimiz kredi miktarı 1250 yi geçmez oyuncu alacakları ve vergide üç yıl içinde ödenmek zorunda olacağı için Fikret ormana kalıyor  1250 nin faizlerini iki senede ödeyecek bir senede ana para ödeyecek yönetime kalacak para azami 840 M artı yd ve adalı parası olur. birde yaparsa yeni sözleşmeler olur futbolcu alacaklarını 3 yıl mecbur ödeyecek vergi ve faiz dediğim 400 m nin faiz kısmı yapılanmayla düşüyor vergi kısmı üç yılda ödenmek zorunda o kadar sarkmaz geriye ne kalıyor.
Bak ben hesap ettim yazdım borcun ne kadarının ettiğini. Madem senin hesabın doğru yaz da hepimiz görelim kim algı yapıyormuş kafasında kurguluyormuş ortaya çıksın. Bak en basit matematikle anlatıyorum. Fikret Orman'ın borcun %60'ını ödemesi için 3 sene boyunca anapara + faiz ödemesi lazım. Bu en basit daha nasıl anlatılır?  Anlayan anlar anlamak istemeyen de konunun içine vergi borcu, şahısa olan borç, futbolcu gideri gibi ıvır zıvırı yapılandırmayla alakası olmayan şeyleri katarak özünden saptırır. 800 borç kalır diyorsunuz anlatıyoruz 800 borç nasıl kalır. Yapılandırılan miktar, şahıs ve vergi borcu dışında kalan borç sizin bahsettiğiniz 800 milyon. Yapılandırmayla direk alakası yok o 800 milyonun. Şunu daha nasıl anlatabilir bir insan? Çok basit matematikle ifade edeyim. Finansal borcun 1.6 milyar. Toplam borcun 2.5 milyar civarı. İşte o aradaki fark sizin bahsettiğiniz miktar. Birşeyi yanlış anlayabilirsin ama inadına inadına ben haklıyım demek için o yanlış üzerine birşey temellendirmeye çalışıyorsun. Madem ben burada sallıyorum, kafamda kurguluyorum, algı yapıyorum hadi buyur çıkar Beşiktaş A.Ş'nin Nisan ayı KAP bildirimini orada yazan borcu ve bunun maliyetini ya da kongrede belirtilen sayıları. Fırsat işte benim algıcı kafada kurgulayan olduğumu senin de her zamanki gibi ne kadar haklı olduğunu gösterme fırsatı.

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 19:14:17 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Necmi

Kongrelerde söylenmiyor mu KAP finansal tablolarında belirtilmmiyor mu finansal borcun, faiz giderinin ne kadar olduğu? Mevcut faiz gideri senelik 300 milyon TL civarında zaten. Soruyorsun nasıl ödeyecekler bu parayı. Anlatmaya çalıştım bunu önceki mesajlarda. Fikret Orman yönetimi kemeri çok sıkarak ödeyebilir ama ondan sonra gelen yeni bir yapılandırma ister gelir patlaması yaşamaz kemerleri de çok sıkmazsak. Fikret Orman bombayı kendisinden sonra gelene bırakmış. Faiz oranı uygun 5 seneye yayılmış bir anlaşma. Çıkıp açıklasın bu oldukça uygun şartlarda imzalanmış yapılandırmanın ödemesinin nasıl olduğunu başkan.
yeni gelecek yönetim yeni yapılanma isterse kendi bileceği birşey onun borçlanmasındanda Fikret orman sorumlu olacak değil ya
sıksın dişini iki yıl kemer sıksın bu kadar basit. Fikret Orman ödeyebilirse yerine gelecek olanda ödeyebilir demektir sonuçta Fikret Orman babasının parasıyla ödemeyecek

üç sene sonrasının falınımı açalım ne mağlum yeni yapılanma olacağını belki şampiyon kadro bırakacak. mümkün değilmi bu.
çıkıp açıklayamaz neden açıklasın anlamıyorum siz kimsiniz biz kimizde kalkıp bize açıklama yapacak açıklamanın yapılması gereken merciler belli
onlarada en detaylı şekilde gidiyor zaten bu kulübün kontrol mekanizmaları var uefa bakıyor borsa bakıyor tff bakıyor
bunların hepsi bilecek biz eksik olalım. burdaki bankacılar bir cevap versin bankaların müşterileriyle yaptıkları anlaşmalar açıklanabilirmi
bazı şeyleri bağlayan yasalar var. sizin dediğiniz kadar basit değil bu. her tür finansal bilgi ticari sırlara girer
senin yapacağın ufak bir açıklama yarın fenerle bankalar birliği pazarlığa oturduğunda birinden birinin aleyhine durum oluşturur
kaldıki kulüp neden finansal hesaplarını hemde 5 yıllık ortalığa saçsınki üç tane taraftar merak ediyor diyemi. öğrenince ne yapacaksın merakını gidermek dışında

bu ülkenin en büyük sorunu bu zaten herkes finans uzmanı teknik drektör yönetici fizyo terapist doktor
bir işde karar mercihinde değilsen detayları bilmene gerek yok kimseye her iş anlatılmaz herkesin bir yeri vardır yerini bilmek zorunda
bilmez talep edersen kimse sana birşey anlatmaz olduğun yerde tepinmekle kalırsın.
hiç bir taraftarın böyle bir bilgiyi talep etme hakkı yok  adı üstünde taraftarsın sorumluluk sınırın orda başlayıp bitiyor ülker çikolata alırken ülkerin
finansal raporunumu istiyorsun bir psg taraftarıyla senin ne farkın var psg taraftarı sorabilirmi araplara kulübün finansal durumunu açıkla diye
siz taraftar olmayı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bir devlet hastanesine gittiğinde bana hastanenin finansal tablolarını açıklayın diyebilirmisin teknik olarak o hastanede senin vergilerinle yapılmış :D

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu amma iyi niyetlisiniz arkadas

Kulubun borcu 2.5 iste
1.6daha borc aliyoz
1 de faiz odeyecez
Fikret orman borcu 3.5 yapiyor iste

Sahislar vergi ve taahhutler dahil degil onlar 800 civari
Imzalandigi an borcumuz 3.5 olmustur iste
3.5 atmaya baslayin
Yusuf yusuf
1.6 aldığın borcu 2.5 dan düş abi. Sana hiç bir banka 2.5 u ödeyemezken 1.6 daha borç vermez.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

çevrilmesi için yüksek faiz ödemesi gerektiren kısa süreli borçlar dahil edildi sanırım, tam miktarı bilmiyorum; ama bu ihtiyaç 1-1,5 milyar civarıydı. borcu sıfırlamak değil de, kontrollü hâle getirmek için adım atmış gibiyiz.

Yalnız, 400 baz puan faiz indirirse Merkez, renkliler daha düşük faiz oranıyla anlaşma yapabilirler.

Çevrimdışı mylife1903

1.6 aldığın borcu 2.5 dan düş abi. Sana hiç bir banka 2.5 u ödeyemezken 1.6 daha borç vermez.

Dustum yahu
Kotu niyetli olsam
2.5 ustune 1.6 ekler onjn faizi 1i ekler 5milyar bulurum

Su dakikalarda biz birbirimizi yerken
Kulubun odenmemis 2.5 milyar borcu duruyor mu?
Duruyor
Ustune 1 milyar faiz yuku geldi mi? Geldi
3.5 milyar odeyecez iste yahu
Yola burdan cikmak lazim
Finansal birc vergi taahhut derken
Hakim olmayan taraftar dagiliyor.

1.6 milyar yuksek faizli kisa donem borcun vardi
Odeyemiyordun 1.6 borc aldin bunu odedin ama borcin 1.6 azamafi
Vadesi faizi degisti
Borc suan 3.5tur isin asli odeme pilano vardir iyi kotu

Soyle dusun babana 100 borcun vardi annenden aldin 100 babana verdin

Çevrimiçi Samet Demir

Birde bu kredinin siyasi ayağı var. Bütün borçlu kulüpler bu anlaşmayı yapmak zorunda bırakılacak. Hükümet tarafından. Nedeni de dövizin yurd dışına çıkmasını engellemek. Böyle birşey okudum. Bunu biri açıklayabilir mi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Egos

Necmi'yi haklı çıkartmışsşın bu hesap doğruysa, 750 1800'ün yüzde 41'i.  Yüzde 59 luk borcu ödemiş oluyor başkan 3 yılda. yüzde 1 hata yapmış Necmi.. :)

fark şu: alınan para ile ödenecek borç 1000 lira. fikret orman yönetimi gittiğinde bin liranın sadece 250 lirası ödenmiş oluyor; 1000 liralık borcu 1800 lirayla ödeyip yeni gelene de 750 liralık hesap bırakacaklar.

Çevrimdışı mylife1903

fark şu: alınan para ile ödenecek borç 1000 lira. fikret orman yönetimi gittiğinde bin liranın sadece 250 lirası ödenmiş oluyor; 1000 liralık borcu 1800 lirayla ödeyip yeni gelene de 750 liralık hesap bırakacaklar.
Toplamdan gotmedikce anlasamazsiniz
1.6 aliniyor da 2.6 odeniyir onu anlatmaya calisiyom salayla karidik ikidir bu uc oldu 2.6 nin ne kadsrini bu yonetim odeyecek kalan borc x sabit zaten

Çevrimdışı Egos

Toplamdan gotmedikce anlasamazsiniz
1.6 aliniyor da 2.6 odeniyir onu anlatmaya calisiyom salayla karidik ikidir bu uc oldu 2.6 nin ne kadsrini bu yonetim odeyecek kalan borc x sabit zaten

ağabey senin söylediğin doğru, necmi ağabeyin hesabı üzerine konuşuyorduk.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yeni gelecek yönetim yeni yapılanma isterse kendi bileceği birşey onun borçlanmasındanda Fikret orman sorumlu olacak değil ya
sıksın dişini iki yıl kemer sıksın bu kadar basit. Fikret Orman ödeyebilirse yerine gelecek olanda ödeyebilir demektir sonuçta Fikret Orman babasının parasıyla ödemeyecek

'' yeni gelecek yönetim yeni yapılanma isterse kendi bileceği birşey onun borçlanmasındanda Fikret orman sorumlu olacak değil ya
'' . Bunun yorumunu okuyanlar yapsın.

çıkıp açıklayamaz neden açıklasın anlamıyorum siz kimsiniz biz kimizde kalkıp bize açıklama yapacak açıklamanın yapılması gereken merciler belli
onlarada en detaylı şekilde gidiyor zaten bu kulübün kontrol mekanizmaları var uefa bakıyor borsa bakıyor tff bakıyor
bunların hepsi bilecek biz eksik olalım.
Çıkıp burada hesap kitap yapıyorsun. Kendi hayalindeki sayıları ortaya koyuyorsun . Şahıslara olan borcu, vergi maliyeti, futbolcu giderlerini katıp iyice meseleyi özünden saptırıp garip garip yerlere varmaya çalışıyorsun. Bahçeli'nin 40 hesabı derken sen de nur gibi bir 800 hesabı çıkarıyorsun. Nasıl olacak bu ödeme soruyorsun hem de niye açıklama yapsın ki diyorsun. Kendini aşıyorsun  :D
bu ülkenin en büyük sorunu bu zaten herkes finans uzmanı teknik drektör yönetici fizyo terapist doktor
bir işde karar mercihinde değilsen detayları bilmene gerek yok kimseye her iş anlatılmaz herkesin bir yeri vardır yerini bilmek zorunda
bilmez talep edersen kimse sana birşey anlatmaz olduğun yerde tepinmekle kalırsın.

Bak bir taraftarımız hesap çıkarmış. Bakalım nasıl çıkarmış o hesabı  :D  '' şahıs borçları vergi borçları ve sözleşmelerden doğan alcaklar kalacak geri kalan bütün borç ödenecek oda 1250 gibi birşey oluyor işde
100 yd 60 adalı 1250+700+400+100+60=etti 2510 işde vergi borcunun içinde finansal borçların faizide var yalnız erken ödeme yaptığında faiz düşecek. işin gerçeği bu işde 2500 borcumuz varsa çekeceğimiz kredi miktarı 1250 yi geçmez oyuncu alacakları ve vergide üç yıl içinde ödenmek zorunda olacağı için Fikret ormana kalıyor  1250 nin faizlerini iki senede ödeyecek bir senede ana para ödeyecek yönetime kalacak para azami 840 M artı yd ve adalı parası olur. birde yaparsa yeni sözleşmeler olur futbolcu alacaklarını 3 yıl mecbur ödeyecek vergi ve faiz dediğim 400 m nin faiz kısmı yapılanmayla düşüyor vergi kısmı üç yılda ödenmek zorunda o kadar sarkmaz geriye ne kalıyor
.'' Bir insan kendisiyle çelişir de bir önceki yazdığı mesajla çelişmekte ayrı bir meziyet  :D

finansal raporunumu istiyorsun bir psg taraftarıyla senin ne farkın var psg taraftarı sorabilirmi araplara kulübün finansal durumunu açıkla diye
siz taraftar olmayı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bir devlet hastanesine gittiğinde bana hastanenin finansal tablolarını açıklayın diyebilirmisin teknik olarak o hastanede senin vergilerinle yapılmış :D
Rapor isteyen kim? KAP raporları kongrede açıklanan raporlar belli. Ben senin gibi hayalimden sayılar bulup 800 çıkarmaya çalışmıyorum Bahçeli'nin 40 hesabı gibi  :D
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 19:29:56 Onur Küçük ]

Çevrimdışı mylife1903

üç sene sonrasının falınımı açalım ne mağlum yeni yapılanma olacağını belki şampiyon kadro bırakacak. mümkün değilmi bu.
bunların hepsi bilecek biz eksik olalım. burdaki bankacılar bir cevap versin bankaların müşterileriyle yaptıkları anlaşmalar açıklanabilirmi
bazı şeyleri bağlayan yasalar var. sizin dediğiniz kadar basit değil bu. her tür finansal bilgi ticari sırlara girer
senin yapacağın ufak bir açıklama yarın fenerle bankalar birliği pazarlığa oturduğunda birinden birinin aleyhine durum oluşturur
kaldıki kulüp neden finansal hesaplarını hemde 5 yıllık ortalığa saçsınki üç tane taraftar merak ediyor diyemi. öğrenince ne yapacaksın merakını gidermek dışında

hiç bir taraftarın böyle bir bilgiyi talep etme hakkı yok  adı üstünde taraftarsın sorumluluk sınırın orda başlayıp bitiyor ülker çikolata alırken ülkerin
Devlete sormadiginiz icin kabile devleti gibi oluyor
Herkes sormali ve proaktif olmali.
Elin ingilizi basbakona zirhli jaguar aldirmadi asfalt bozulur araba agir cok yakar diye
Jaguar dedigin ingiliz icin nedirki tofas iste dusun yani

Çevrimdışı mylife1903

ağabey senin söylediğin doğru, necmi ağabeyin hesabı üzerine konuşuyorduk.
Yaw onun akusu bitti gene
Sarj etmesi lazim
Akusuyu da aslansutu
3.5 milyar borcun ne oadsrini odeyecek orman ordan yuzde hesabi yapin iste
Laf kalabaliginda bogulmayin 1 milyar odenirse de opun basiniza koyun
Ayrica renkliler daha iyi anlasma yapar onu da belirteyim sonradan uzulmesin kimse

Çevrimdışı doganay

transfer yok hadi neyse de, transfer haberi de yok  :s20:   kac sayfa okudum transfer basliginda hep borc muhabeti isimiz yas

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Egos 1000 liraya 800 TL faiz ödenmeyecek. %60'ını ödemesi için 3 sene boyunca anapara+faiz ödemesi lazım. Forumda şunun da açıklamasını  yapıyorum.

Çevrimdışı Egos

Yaw onun akusu bitti gene
Sarj etmesi lazim
Akusuyu da aslansutu
3.5 milyar borcun ne oadsrini odeyecek orman ordan yuzde hesabi yapin iste
Laf kalabaliginda bogulmayin 1 milyar odenirse de opun basiniza koyun
Ayrica renkliler daha iyi anlasma yapar onu da belirteyim sonradan uzulmesin kimse

çene yoruyoruz sadece. bu anlaşma fikret orman'ın 2 milyarın altında borç ile bırakması; yeni yönetimin de iki senede borcu bir milyar dolayına indirmesi için yapılıyor.

beş sene sürecek bir fıkranın ilk günlerindeyiz. şimdiden mümkün olduğu kadar gülelim, kahkahasını sona saklayanlar umduklarını bulamayabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Burda aslinda mevzu ucuz ve potansiyelli oyuncular bularak yuksek kontrat vermeden olayi bitirmek.

Eğer akilli davranirsak 5 sene sonunda borcu olmayan, genc ve potansiyelli bir Beşiktaş ile karşılaşabiliriz.

Fikret Orman ve yeni yonetim bunu yapabilecek mi göreceğiz. Ha ben olsam Mehmet Özcan ve Kerim Alici'ya aninda kontrat vermiştim.

Belki şu Ejuke denen adami da zorlardım.

Konopla, Schurrle ile, Quaresma ile Lens ile Medel ile olmaz bu iş. Öze dönmek lazım. TL kontratı yapmak lazım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Mehmet Özcan'ı izlemedim, ama madem listemizde ve almayı düşünüyoruz; 300-400 bin Euro için uzatmayalım bence.

Çevrimdışı Egos

Egos 1000 liraya 800 TL faiz ödenmeyecek. %60'ını ödemesi için 3 sene boyunca anapara+faiz ödemesi lazım. Forumda şunun da açıklamasını  yapıyorum.

ödeme şekline göre senelik yüzde yirmi faizin beş senede getireceği külfet yüzde 70 ila 80 oluyor. onun dışında aynı şeyleri söylüyoruz ağabey.