Kongrelerde söylenmiyor mu KAP finansal tablolarında belirtilmmiyor mu finansal borcun, faiz giderinin ne kadar olduğu? Mevcut faiz gideri senelik 300 milyon TL civarında zaten. Soruyorsun nasıl ödeyecekler bu parayı. Anlatmaya çalıştım bunu önceki mesajlarda. Fikret Orman yönetimi kemeri çok sıkarak ödeyebilir ama ondan sonra gelen yeni bir yapılandırma ister gelir patlaması yaşamaz kemerleri de çok sıkmazsak. Fikret Orman bombayı kendisinden sonra gelene bırakmış. Faiz oranı uygun 5 seneye yayılmış bir anlaşma. Çıkıp açıklasın bu oldukça uygun şartlarda imzalanmış yapılandırmanın ödemesinin nasıl olduğunu başkan.
yeni gelecek yönetim yeni yapılanma isterse kendi bileceği birşey onun borçlanmasındanda Fikret orman sorumlu olacak değil ya
sıksın dişini iki yıl kemer sıksın bu kadar basit. Fikret Orman ödeyebilirse yerine gelecek olanda ödeyebilir demektir sonuçta Fikret Orman babasının parasıyla ödemeyecek
üç sene sonrasının falınımı açalım ne mağlum yeni yapılanma olacağını belki şampiyon kadro bırakacak. mümkün değilmi bu.
çıkıp açıklayamaz neden açıklasın anlamıyorum siz kimsiniz biz kimizde kalkıp bize açıklama yapacak açıklamanın yapılması gereken merciler belli
onlarada en detaylı şekilde gidiyor zaten bu kulübün kontrol mekanizmaları var uefa bakıyor borsa bakıyor tff bakıyor
bunların hepsi bilecek biz eksik olalım. burdaki bankacılar bir cevap versin bankaların müşterileriyle yaptıkları anlaşmalar açıklanabilirmi
bazı şeyleri bağlayan yasalar var. sizin dediğiniz kadar basit değil bu. her tür finansal bilgi ticari sırlara girer
senin yapacağın ufak bir açıklama yarın fenerle bankalar birliği pazarlığa oturduğunda birinden birinin aleyhine durum oluşturur
kaldıki kulüp neden finansal hesaplarını hemde 5 yıllık ortalığa saçsınki üç tane taraftar merak ediyor diyemi. öğrenince ne yapacaksın merakını gidermek dışında
bu ülkenin en büyük sorunu bu zaten herkes finans uzmanı teknik drektör yönetici fizyo terapist doktor
bir işde karar mercihinde değilsen detayları bilmene gerek yok kimseye her iş anlatılmaz herkesin bir yeri vardır yerini bilmek zorunda
bilmez talep edersen kimse sana birşey anlatmaz olduğun yerde tepinmekle kalırsın.
hiç bir taraftarın böyle bir bilgiyi talep etme hakkı yok adı üstünde taraftarsın sorumluluk sınırın orda başlayıp bitiyor ülker çikolata alırken ülkerin
finansal raporunumu istiyorsun bir psg taraftarıyla senin ne farkın var psg taraftarı sorabilirmi araplara kulübün finansal durumunu açıkla diye
siz taraftar olmayı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz bir devlet hastanesine gittiğinde bana hastanenin finansal tablolarını açıklayın diyebilirmisin teknik olarak o hastanede senin vergilerinle yapılmış