2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4241405 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

800 kalirsa opup basimiza koyalim abi. Dolar 3 5 sene icinde 8 civarı olacagi icin borc 100 milyon dolar olacak. Kolaylikla çevrilebilir.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burda anlam kargaşası yapmayalım 800 yapılanmadan kaynaklı borç kalır
birde şahıs borçları vergi borçları sözleşmelerden dolayı gelen borçlar var 3 senede bunların ne kadarı ödenir buna bakmak lazım şu kalır diyemem
ama kesin birşey varsa sözleşme yine olacağı için sözleşmeden kaynaklı borçlanma olacak ama ne kadar olacak bilinmez şimdiden 3 sene sonraki transfer yapımızı bilemem.
ama başkanın yerine olsam yapmam sözleşme kendi dönemimde bitiririm sözleşme borcu bırakmam vergiyi devletle anlaşmaya gider sildiririm
yd işini bir şekilde çözerim adalıya sildiririm borcu mümkün olan minimum tutarda kulübü bırakırım ama gençlerden oluşan ama düşük maaşlı
takımın kalitesini gelecek yönetim belirlesin ona sağlam dokunulmamış maaş bütçesini bırakırım dönemini kapsayacak sponsorlukta yapmam belki gelen yönetim daha iyisini bulacak neden yolunu kapatayım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ödeme şekline göre senelik yüzde yirmi faizin beş senede getireceği külfet yüzde 70 ila 80 oluyor. onun dışında aynı şeyleri söylüyoruz ağabey.
Sen o %20'yi basit faiz üzerinden ve anapara ödendikçe  faizden düşeceği biçimde hesaplıyorsun. Enflasyon her sene %20 olsa 1000 lira 5 sene sonra 500 liraya mı düşmüş olacak? Bankalar kredi verirken bunu hesap etmiyorlar mı sanıyorsun? Banka bileşik faiz üzerinden hesaplar basit faiz gibi de ödeme planı sunar sana. Örneğin %20 senelik faiz borcun da 1000 TL. İlk sene 1.200 ikinci sene 1.200 x 1.200= 1.440 TL gibi. Dediğin gibi olsun %70-80 olsun toplam faiz başımın üstünde. Yalnız öyle olsa da 1000 lira üzerinden hesaplayalım toplam %80 desen bölelim 5'e senelik %16. 160+160+333.3+160= 813.3 milyon ödemiş olacak. Toplamda ödenecek olan 1000+800=1800
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 20:02:00 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Egos

transfer yok hadi neyse de, transfer haberi de yok  :s20:   kac sayfa okudum transfer basliginda hep borc muhabeti isimiz yas

bu mesaj arada kaynamasın. fikret orman "en büyük transferimiz abdullah avcı" deyince kadrodaki oyuncuları övmek dışında yapabileceğimiz bir şey kalmadı. biz de kulübü bataktan kurtardık, yedi yetimin hakkını sahiplerine ulaştırdık.

Çevrimdışı Egos

Sen o %20'yi basit faiz üzerinden ve anapara ödendikçe  faizden düşeceği biçimde hesaplıyorsun. Enflasyon her sene %20 olsa 1000 lira 5 sene sonra 500 liraya mı düşmüş olacak? Bankalar kredi verirken bunu hesap etmiyorlar mı sanıyorsun? Banka bileşik faiz üzerinden hesaplar basit faiz gibi de ödeme planı sunar sana. Dediğin gibi olsun %70-80 olsun toplam faiz başımın üstünde. Yalnız öyle olsa da 1000 lira üzerinden hesaplayalım toplam %80 desen bölelim 5'e senelik %16. 160+160+333.3+160= 813.3 milyon ödemiş olacak. Toplamda ödenecek olan 1000+800=1800 .

ağabey bu konuda söylediklerimin tersi bir şey yazmamışsın, herhalde ben kendimi iyi ifade edemedim.

Çevrimiçi Necmi

Birde bu kredinin siyasi ayağı var. Bütün borçlu kulüpler bu anlaşmayı yapmak zorunda bırakılacak. Hükümet tarafından. Nedeni de dövizin yurd dışına çıkmasını engellemek. Böyle birşey okudum. Bunu biri açıklayabilir mi.

o borçlu kulüpler değil tff yaptı bunu bütün kulüpleri kapsıyor bu
başağın hiç borcu yok ama onuda kapsıyor o yapılan kulüpler yasası
bildiğim kadarıyla.bu maaş zorunluluğu borçlu kulüplere getirilmiyor bütün kulüplere getiriliyor
yani tff bütün kulüpleri ffp ye aldı :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ağabey bu konuda söylediklerimin tersi bir şey yazmamışsın, herhalde ben kendimi iyi ifade edemedim.
''1000 lira alırsan faiziyle birlikte 1800 ödüyorsun.  ancak ilk iki sene sadece faiz ödemesi yapılacak, bu da senelik 200 lira ediyor; iki sene sonunda kalan borç 1400 lira olacak. fikret orman son yılında yaklaşık 450 lira daha ödeyecek. yerine gelen yönetim 900-950 lira arası bir borcu devralacak.

:ödeme planına göre fikret orman yönetiminin cebinden 100 lira fazla çıkabilir, o durumda 800-850 lira civarı borç bırakıyor.''
Burada yaptığın hesaba göre yorum yapıyorum. Senelik 200 lira etmiyor faiz ödemesi. Etti diyelim 200+200+450=850 ediyor senin yaptığın hesaplamaya göre diyorum 900-950 değil. Hadi bunları etti bir de yönetimin cebinden 100 lira fazla çıkarabileceğini söylemişssin. İşte bu gerçek mucize olurdu  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'a gidebileceği yazılan Roma'nın stoperi Juan Jesus'un paylaşımı: "Şakalara başladık mı hemen? Ben Roma'nın oyuncusuyum ve her zaman da Roma'nın oyuncusu olacağım."

Çevrimdışı Erman1903

Burda aslinda mevzu ucuz ve potansiyelli oyuncular bularak yuksek kontrat vermeden olayi bitirmek.

Eğer akilli davranirsak 5 sene sonunda borcu olmayan, genc ve potansiyelli bir Beşiktaş ile karşılaşabiliriz.

Fikret Orman ve yeni yonetim bunu yapabilecek mi göreceğiz. Ha ben olsam Mehmet Özcan ve Kerim Alici'ya aninda kontrat vermiştim.

Belki şu Ejuke denen adami da zorlardım.

Konopla, Schurrle ile, Quaresma ile Lens ile Medel ile olmaz bu iş. Öze dönmek lazım. TL kontratı yapmak lazım.

F. Orman ilk yıllarda bence her açıdan doğru bir politika izledi, fakat iki sezondur transferde çok fazla boşa atış yapıldı resmen medya ve taraftar odaklı bir politika izlendi. İstisna oyuncular hariç bundan sonra böyle transfer yapılmaması gerekiyor.

Medel için yönetimi suçlayamıyorum, açıkçası ben de iş yapacağını düşünüyordum. Olmadı ama.

Quaresma ayrı bir oyuncu. Bana kalırsa forvetin kısa değilse sağ tarafta her türlü faydalanılabilecek bir futbolcu. Fakat onu çocuk kafasında bir adam olarak düşünmek lazım. Sol tarafta oynatmayacaksın, penaltı attırmayacaksın. Takımın formda değilse, yük onun üstündeyse kart görme ihtimali olduğunu bileceksin.  Doğru şartlarda oynatırsan şov yapar, ters olursa sıvar. 25, 26 yaşından beri hiç değişmedi neredeyse. Oynatanlara da bakmak lazım.

Mehmet Özcan ve Kerim Alıcı iyi oyuncular olabilirler ama oyuncular gelip geçici. Bol bol Türk ve yabancı oyuncu var. El elden üstündür, bir yerde hepsi de insan.

1M Euro altında Türk, 1-5 M Euro bantlarında değere sahip dolu kaliteli yabancı var fakat biz senelik verdiğimiz maaşlara transfer yapamaz hale geldik. Borcun ucu kaçtı.

Atakan Akkaynak Rize'ye kiralanmış mesela satın alma opsiyonlu 400Bin Euro değeri.
https://www.transfermarkt.com.tr/atakan-akkaynak/profil/spieler/327542

Türkiye ligi oyuncuların değerlerini epey iyi attırabildikleri bir ortam fakat olaya hala şampiyonluk diye bakıyoruz. Benim çok ümidim yok, 10 sene sonra nesil değişir anca o zaman görmeye başlarız transfer arenasında isim yapan Türk klüplerini. 
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 20:40:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı celiker1

Marcelo Guedes'i 7,5'a sattigimzdan beri stopere harcadığımız paralar :
1-Pepe: 5x2=10 milyon
2-Vida: Imza parası ile beraber yıllık 3.5'tan 3,5x4 = 14 milyon
3-Mirin : 350 bin+3.5×1.2=4.5 milyon
4- Roco : 3x1.2 = 3.6 milyon
5- Medel :2,5+ 2.3x3=9.4 .
Toplamda : 41,7 milyon euro
@serkancakartal
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Vitor Hugo, Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras'a transfer olmak üzere yola çıktı.

Çevrimdışı haluk.m

Mehmet Özcan transferi yattı gibi, Fransa'dan 1m€ 'luk teklif aldığı aynı zamanda gs ve başakşehir takımlarınında pazarlıkta olduğu söyleniyor.

Çevrimdışı Sinan23

Merak ettim basit bir hesap yaptım. Yarın sabah iş yerinde net bir plan çıkartırım. İlk 3 yıl için bu planda ödeyeceğimiz para toplam borcun %52 si yapıyor. Ama hesapladığım platforma güvenmedim. Tahminen bu orandadır. %60 falan değilde %50 nin biraz üstü çıkar. Geri kalan 2 yılda %50 olur.

Çevrimdışı Sinan23

Leipzig ethan ampadu yu kiralamış.  :s20:

Çevrimdışı Erman1903

Vitor Hugo, Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras'a transfer olmak üzere yola çıktı.

Hayırlısı diyelim, ihtiyacımız vardı ama Floransa'dan Brezilya'ya dönecek kafadaysa gelmesin zaten.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Yalnız, 400 baz puan faiz indirirse Merkez, renkliler daha düşük faiz oranıyla anlaşma yapabilirler.

Bence son günlerin en mantıklı sorusu bu. Perşembe günü merkez bankası para piyasaları kurulu toplantısında faiz indirimi açıklayacak. Şimdi merkez bankası faizi aylardır %24'te tutuyor ama perşembe günü 250-500 arasında indirecek ama en az 250 deniyor (uzmanların beklentisi). Bu da faizlerin tamamını etkileyecek. Yani mevduat faizi de düşecek, konut kredisi faizi de, ihtiyaç kredisi de vs vs.. Şimdi faiz düşerse ki faizi düşürmediği için 2 hafta önce merkez bankası başkanını değiştirdi reis, o zaman krediler de düşecek. Acaba biz yüksek faizli krediden mi anlaştık?? Bu soru çok önemli.. Örneğin %20 faizle ödeyeceğiz deniyor. Ya renkliler % 17'den anlaşırsa?

Çevrimdışı ankarakartal06

Mehmet Özcan transferi yattı gibi, Fransa'dan 1m€ 'luk teklif aldığı aynı zamanda gs ve başakşehir takımlarınında pazarlıkta olduğu söyleniyor.
eğer 1m€ bile veremiyorsak vah ki vah yani

Çevrimdışı Alper1903

Bu adamlar yeter, yeni sezona bomba gibi giriyor diyenler sezon sonunda tt arenadan veya kadıköyden biletlerini erkenden ayarlasınlar zor bulunur o zamanlarda.

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo Guedes'i 7,5'a sattigimzdan beri stopere harcadığımız paralar :
1-Pepe: 5x2=10 milyon
2-Vida: Imza parası ile beraber yıllık 3.5'tan 3,5x4 = 14 milyon
3-Mirin : 350 bin+3.5×1.2=4.5 milyon
4- Roco : 3x1.2 = 3.6 milyon
5- Medel :2,5+ 2.3x3=9.4 .
Toplamda : 41,7 milyon euro
@serkancakartal
Aleksizi gonderdigimizden beri ayni sorulari soruyorum
Marselo aleksiz tosic devam edip adam gibi santrafor alaydik doye
Bana kalsa ben marselonin bonservisini de almaz aleksiz tosic devam ederdim
Daha kotu olmazdik ustune borclar 300 milyon falan az olurdu
300 milyona %20den 5 sene faiz islet bu yonetimin verdigi zararin bir parcasini bulursun
Daha negredo lens berat dani sinan sezercik niyank dentinyo gokan suzenlerine girmedim

Çevrimdışı Erman1903

Verebiliriz de vermiyoruz işte. İstediğimiz gibi bir defans olur da piyasaya düşer diye bekliyorlar şu an. Defans transferi gerçekleşmediği sürece farklı pozisyonlarda adamların gittiğini çok duyacağız o yüzden bunlara alışmak lazım. :)

Çevrimdışı 38life

Burda aslinda mevzu ucuz ve potansiyelli oyuncular bularak yuksek kontrat vermeden olayi bitirmek.

Eğer akilli davranirsak 5 sene sonunda borcu olmayan, genc ve potansiyelli bir Beşiktaş ile karşılaşabiliriz.

Fikret Orman ve yeni yonetim bunu yapabilecek mi göreceğiz. Ha ben olsam Mehmet Özcan ve Kerim Alici'ya aninda kontrat vermiştim.

Belki şu Ejuke denen adami da zorlardım.

Konopla, Schurrle ile, Quaresma ile Lens ile Medel ile olmaz bu iş. Öze dönmek lazım. TL kontratı yapmak lazım.

Başka da yol yok zaten. Eğer birileri Beşiktaşın geleceğini umursuyorsa bunu yapmak zorunda.

Çevrimdışı haluk.m

Para olmadığı, az olduğu için bizimkiler pazarlık işini uzatıyorlar da uzatıyorlar sonuç bu oluyor.  Alacağın oyuncunun kulübü de aptal değil elindeki değerin farkında. Pazarlık uzayınca diğer kulüplere haber uçuyor sen başta vermediğin parayı sonra fazla fazla vermek zorunda kalıyorsun.   Mesela Roco, Quaresma, Negredo  6 ay pazarlık yap :D  kimse gelip fiyat arttırmaz, araya girmeye çalışmaz.  Vitor, Mehmet gibi oyuncular olunca iş değişiyor tabi.

Şöyle düşünün  Dorukhan için 6+2 verelim diyorlar ne kadar kızıyoruz, bunlar delirmiş diyoruz.  Aynı şey işte adamlar neden elindeki değeri ucuza versin.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 21:49:08 jokerhm ]

Çevrimdışı 38life

Bu adamlar yeter, yeni sezona bomba gibi giriyor diyenler sezon sonunda tt arenadan veya kadıköyden biletlerini erkenden ayarlasınlar zor bulunur o zamanlarda.

Takımda sol bek ve stoper yok. Takım Avusturya kampına gidiyor hala yok. Abdullah Avcı'nın Caner ile oynama olasılığı yok. Abdullah Avcı'nın oynattığı oyun siyahsa Caner beyaz. İki zıt uç. Aynı şekilde halihazırda ilk 11'deki stoperimizin ayağı kötüyken yanına mutlaka ayağı iyi bir stoper alınmak zorunda. Elzem kere elzem. Hiçbir şekilde "idare" edilebilecek bir durum değil bu. Şart oğlu şart. Ama yönetimin tavrına bakarsan herşey yolunda. Bu adamlar Beşiktaşı falan umursamıyor. Bu saatten sonra kimse beni bunun aksine inandıramaz. Yıllardır sabrediyoruz. Artık bitti! Her yaz aynı saçmalıkları yaşıyoruz. Ders çıkarmıyorlar, çünkü ders çıkarmak niyetinde değiller. Umursadıkları tek şey kendi itibarları. Kendilerini savunup duruyorlar, Beşiktaş umurlarında değil. Önce kendilerini sonra taraftarları kandırıyorlar. Yaptıkları tek şey bu.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2019, 22:00:55 38life ]

Çevrimdışı 38life

Mehmet Özcan'dan Dorukhanda kazanacağımız paranın daha fazlasını kazanma ihtimalimiz vardı. Yazık... Bu durum Beşiktaşın oyuncu satış başarılarının tamamen tesadüf olduğunu gösteriyor zaten. Sistematik bir durum yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çarşamba günü tanıtım videosu yayınlanan yeni sezon formaları Perşembe günü ise satışa çıkarılmıştı.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; ilk 4 günde 10 bin civarında forma satışı yapıldığı öğrenildi.

#bizimyolumuzbaşka sloganıyla formalar, Beşiktaşlı taraftarların beğenisine sunuldu.

Beşiktaş'ın beyaz iç saha formasının tasarımında, bu yıl da kulübümüzün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalındı. Siyah deplasman forması ise Beşiktaş'a ait klasik tasarımdan ilham alındı.

Siyah beyazlıların 3. forma tasarımı da geçmişten esinleniyor. 93-94 sezonundan ilham alan formada göz alıcı farklı bir görünüm yakalamak amacıyla geleneksel siyah ve beyaz renklere ek olarak lila rengi de kullanılıyor.

Haber Kayanğı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Yaşlı oyuncunun tercih edilmesinin en anlamlı olabileceği mevkii olan stoper mevkiine sürekli genç oyuncular alıp, diğer mevkiilere sürekli yaşlı oyuncu transferleri yapıp bunlara uzun kontratlar veren bir yönetime sahibiz. Ne bekleyeceksin ki böyle bir yönetimden? Biz bir şey umarak aslında kendimizi kandırıyoruz.

Roco, Mirin, Mitrovic, Pedro, Milosevic... Daha da vardır, aklıma gelenler bunlar. 5 sezonda 700 tane stoper aldık. Quaresma ise bu sene 5. senesine giriyor.