Burda aslinda mevzu ucuz ve potansiyelli oyuncular bularak yuksek kontrat vermeden olayi bitirmek.
Eğer akilli davranirsak 5 sene sonunda borcu olmayan, genc ve potansiyelli bir Beşiktaş ile karşılaşabiliriz.
Fikret Orman ve yeni yonetim bunu yapabilecek mi göreceğiz. Ha ben olsam Mehmet Özcan ve Kerim Alici'ya aninda kontrat vermiştim.
Belki şu Ejuke denen adami da zorlardım.
Konopla, Schurrle ile, Quaresma ile Lens ile Medel ile olmaz bu iş. Öze dönmek lazım. TL kontratı yapmak lazım.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
F. Orman ilk yıllarda bence her açıdan doğru bir politika izledi, fakat iki sezondur transferde çok fazla boşa atış yapıldı resmen medya ve taraftar odaklı bir politika izlendi. İstisna oyuncular hariç bundan sonra böyle transfer yapılmaması gerekiyor.
Medel için yönetimi suçlayamıyorum, açıkçası ben de iş yapacağını düşünüyordum. Olmadı ama.
Quaresma ayrı bir oyuncu. Bana kalırsa forvetin kısa değilse sağ tarafta her türlü faydalanılabilecek bir futbolcu. Fakat onu çocuk kafasında bir adam olarak düşünmek lazım. Sol tarafta oynatmayacaksın, penaltı attırmayacaksın. Takımın formda değilse, yük onun üstündeyse kart görme ihtimali olduğunu bileceksin. Doğru şartlarda oynatırsan şov yapar, ters olursa sıvar. 25, 26 yaşından beri hiç değişmedi neredeyse. Oynatanlara da bakmak lazım.
Mehmet Özcan ve Kerim Alıcı iyi oyuncular olabilirler ama oyuncular gelip geçici. Bol bol Türk ve yabancı oyuncu var. El elden üstündür, bir yerde hepsi de insan.
1M Euro altında Türk, 1-5 M Euro bantlarında değere sahip dolu kaliteli yabancı var fakat biz senelik verdiğimiz maaşlara transfer yapamaz hale geldik. Borcun ucu kaçtı.
Atakan Akkaynak Rize'ye kiralanmış mesela satın alma opsiyonlu 400Bin Euro değeri.
https://www.transfermarkt.com.tr/atakan-akkaynak/profil/spieler/327542Türkiye ligi oyuncuların değerlerini epey iyi attırabildikleri bir ortam fakat olaya hala şampiyonluk diye bakıyoruz. Benim çok ümidim yok, 10 sene sonra nesil değişir anca o zaman görmeye başlarız transfer arenasında isim yapan Türk klüplerini.