2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256641 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

CEO'mu olur? Herhalde sen dahil benden başka okuyan olmamış ki kimse cevap yazmamış  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eğitim:
Lise: Saint Benoit
Bastırmış ailesi parayı özel liseye (1995-2004)
Üniversite: Sabancı Üniversitesi - İşletme Yönetimi
Baba parasına devam üstelik 5 yılda bitirebilmiş (2004-2009)
Sertifika: Portland State University - Futbol yönetimi ve scouting
Başta yüksek lisans sandım gitmiş 1 yıllık sertifika almış. Yine ver parayı al sertifikayı muhabbeti.

Gidip futbol ile ilgili eğitim almasına saygı duyuyorum. Futbolu bu kadar alakasız insanlar yönetirken özellikle. Ama adamın eğitim kariyeri sıradan ötesi. Parası olan herkesin çocuğundan farksız hatta daha başarısız.

Deneyim:
Philips - Pazarlama Stajı
Digiturk - Staj
GD Sports Academy - Büyük bi spor salonunun Antalya şubesinde 5 ay çalışmış spor organizatörü olarak
Acıbadem - Spor sponsorluğu uzmanı olarak çalışmış 8 ay
Tacspor- Mezun olur olmaz buranın tenis koordinatörü olmuş ama aynı zamanda "GD Sports Academy" ve "Acıbadem" 'de çalışıp bi yandan da nasıl oluyorsa Amerika'da 1 yıl sertifika eğitimi almış. Uzaktan bilgisayar başında aldı ya da bu çalıştığı işyeri ailesinin arkadaşının vs.
BJK TV- Yorumcu. 1 yıl.
Sonrası BJK..

Stajını CV'ye yazmak bir amatör davranışı olsa da mazur görüyorum. BJK'ye gelene kadar çalışma hayatı neredeyse yok. Aynı anda 2 yerde çalışma gibi absürd şeyler zaten bunu gösteriyor. 5 ay 8 ay çalışmak CV için de falso işlerdendir. Belli ki bu arkadaş tepeden gelmiş BJK'ye. CV'si bırakın CEO olmayı sıradan bi firmada en alt seviyeden başlamaya kıl payı yeter. He Ali Naibi'yi sevmiyo muyum çok severim. Ama abartmayın yahu. Birilerinin tanıdığı. Tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş falan değil. İyi niyetli güler yüzlü mantıklı genç bi arkadaş. Umarım başarılı olur.
Eleştirdiğin noktalara katılmakla birlikte yazdığım iletinin sonuna kadar arkasındayım. Gerekçelerini açıklayayım ;
1.Öncelikle sertifika konusunda yaptığın eleştiri haklı görünse de adam zaten sabancı da business administration yüksek lisansı yapmış. Bütün ceolarda mevcut olan altyapı en azından üniversitedeki bölümler düşünüldüğünde bu bölümle ilintilidir. Ayrıca sertika programı dediğin şey neredeyse 1 sene sürmüş bence sabancı üniversitesi üstüne portlanda gitmesi gayet yeterli
2.Beşiktaş'ın derneğine zaten ceo olmaz . Beşiktaş A.Ş ye ceo olması gerektiğini düşünüyorum çünkü yaklaşık 10 yıla yaklaşan hafızası var. Bu hafıza gerçekten büyük bir data. Az buz değil.
3.Bana kalsa başkan da olabilir fakat başkanlık konusu ayrı bir iş . İşin içinde başka siyasetler var. Fakat bu arkadaş başkan olmasa bile çok iyi bir 2. adam kesinlikle olmalıdır.
4.Mevcut transferden sorumlu yöneticilerin cvlerine bakılınca bu adamı pamuklara falan sarmamız lazım
5.Dil bilmesi eğitimi iş deneyimlerini falan geçtim rakipler ile aramızda fark olmasını istiyorsak önce düşünce yapımızı ve bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Dolmuşçuluktan hallice A.Albayrak yerine bu adamı 1000 kere tercih ederim.
6.Yapılan transferler konusunda ise bir transfer döneminde alınan oyuncular yüzde 50 tutuyorsa o transfer dönemi başarılı geçmiştir. Bizim yüzdemiz neredeyse yüzde 70 civarında. Satılıp para kazandıklarımızı daha saymıyorum bile. Atınç Tosic gibi adamlardan para kazandık yahu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ben bunu daha öncede söyledim millet metine umuta sallarken transferleri onlar yapmıyor diye
iyiside kötüsüde her transferde bunun eli var başkanda onaylıyor. pazarlıkları bile bu yapıyor.
dünya üzreinde her yaptığı işi yüzde yüz başarıyla yapan bir insan varmı. siz mükemmelliyetciliği arıyorsunuz peki o kadar mükemmelmisiniz merak ediyorum. ben ali naibiyi nerden baksak 5 yıldır  Beşiktaş içinde takip ediyorum çoğu insan kulübeye oturduğunda varlığından haberdar oldu.
ha birde cv sindeki Beşiktaş ismi bence fazlasıyla yeterli.
arkadaş anlamıyorum ben futbolu bilen profesyonel yönetici istemiyormuydunuz.
sizin tanımınızdaki profesyonel nasıl oluyor. geçenlerde ismini unuttum bir kulüp menejeri övülüyordu
ama adamın geçmişi tek bir kulüpdü. başarılımı başarılı ama tek kulüpde çıkmış gelişmiş tepeye tırmanmış
ali naibi oturduğu yere torpille gelmedi adım adım tırmandı. bunlar ilk başta genç bir ekipti Beşiktaşda scaut
görevi yapıyorlardı amatörce kurulmuşdu ücret falan almıyorlardı bir çok başarılı işin arkasında bu ekip vardı
milosevic olayında patladılar onu kulübe bu ekip aldırmıştı. yapılan yanlış transferler oldu elbet ama birçok başarılı
transferinde arkasında alakasız isimlerin Beşiktaşa oyuncu tavsiye edip aldırdığına inanıyorsunuzda Beşiktaş profesyonellerinin
aldırdığına neden inanmıyorsunuz. her Beşiktaşlıda kulüp içinde biraz sivrilen biri varsa onu aşağı çekme kötüleme dürtüsü var.
Beşiktaşın değerlerine az saygıyla bakın bence emek veriyorlar.
ali naibiyi küçültmek kimseye birşey kazandırmaz adam sessiz sessiz arkada işini yapıyor öne çıkmak gibi bir derdide yok
zaten duyulması gereken yerde ismi duyuluyor taraftarın duymasının pekde önemi yok.
ali benim uzun zamandır takibimde merak ediyordum nereye kadar yükselecek yada yöneticilerden biri onu yiyecekmi.
düşün yönetimle arası olmayan divanın bile bunu kulüpte tutmak gerekir dediği bir isim ali naibi
keşke kulübün yönetimi bunun gibi isimlerde olsa yöneticiler sadece ödemelerle ilgilense
daha düne kadar ali naibinin farkında olmayan bir sürü insan sportif drektör olunca onu kemirmeye başladı.
Beşiktaşda biri biraz başarılı olursa hemen saldırı başlıyor. bu hiç değişmiyor. bu arada sıradan insanlarıda kahraman yapma çabası var
senin için demiyorum ama insanların yüzde doksanının kendi fikri yok sürekli koyun gibi birilerinin peşine takılıp gidiyor
birazcık bile düşünme zahmetine girmiyor kimse
şu forumda bile yalan haber peşine takılıp yönetime söylemediklerini bırakmayan bir sürü insan var sonra haber yalan çıkıyor kimsede ses yok bir gün sonra bir başka yalan haberin peşinde aynı tempoda saydırıyorlar. bu böyle sürekli devam ediyor.
bir tane Beşiktaş var onu yıpratmak emek verenleri küçültmek Beşiktaşa birşey kazandırmaz.
Beşiktaşı paspas yapan tipler sitelerde nedense sürekli övülüyor. mesela mağlum site özel haberleri
dahil Beşiktaş için doğru tek haber vermeyen bir site burda itibar görüyor o sitenin yöneticisi o haberleri yapan kişi ayrıldı kendi sitesini kurdu aynı tempoda devam ediyor ama hala insanlar tarafından itibar görüyor. birşey ezberlenmiş özel haberleri doğru çıkıyor
evet doğru çıkıyordu ama yd döneminde doğru çıkıyordu. insanlar bir algının peşinde yürüyüp gidiyor sonrasını değerlendirme gereği bile duymuyor
bırakın Beşiktaş değerlerini yıpratmayı insanların yanlışları eleştirilir elbet ama doğrularıda alkışlanır
insanın başarısıda doğrularla yanlışları çıkardıktan sonra geriye kalana göre değerlendirilir
on tane doğru iş yapıp bir tane yanlış iş yapan insan kötü ilan edilmemeli. insanlar hata yaparak tecrübe sahibi oluyor.
mesela sen adamı baba parasyla bir yere gelmiş diye öyle aşşağıladın sonrada ben onu severim dedin bunun bir önemi yok damgayı vurdun
aslında şimdi bu yazdıklarını bir ergen okuyacak yada tetikde bekleyen biri gidip sosyal medyada paylaşacak biraz büyük bir hesap sahibinin dikkatini çekerse oda alır kullanır bunu işde bir algı başlatmış olursun.
böyle şeyler Beşiktaşa birşey kazandırmıyor sadece egonu tatmin edersin. renklilerle aramızdaki fark bu işde
mred in yazdığı yazıyı bir renkli kendi adamı için yazsa bir başka renkli onu batırma yerine üstüne ekleyerek yüceltir
böylece algıyı kendi menfaatlerine büyütürler. Böyle yaparak ne çöpleri milli takıma aldırdılar.
adamlar ersun yanal gibi birini bile bu ülkenin en iyi hocalarından biri yaptılar. biz devam edelim kendi değerlerimizi yıpratmaya.
dorukhan bir gol kaçırsa bu taraftar onu yerden yere vurur öyle yaparlarki milli takımdan bile olur.
bir anda çöpe döner. biz böyleyiz malesef kendim içinde aynı şeyler geçerli. bu konuda kendimi o kadar sorguladığım halde yinede yaptığım oluyor.
Beşiktaşın mayasında var bu sanırım
Yahu milosevic 1 milyon euroya alıp 200 bine kiraladık zaten. Toplam zararımız bonservis anlamında 800 bin
Adamlara Diagneyi 13 milyona kakaladılar. Ellerinde patladı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ben Lensten bu sene ümitliyim
The great gig in the sky

Çevrimdışı KAP

Ben Lensten bu sene ümitliyim

Bence sağbek olarak denenebilir
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sistem kötü diyen benim ve hiç transfer lafı etmedim sadece bir mesajımda
üç tane transfer lazım dedim sol bek ve iki kanat oda adri gitti yeri dolması lazım
babelin yeri dolmalı ve quaresmayı istemiyorum. sorun kadro kalitesi değil hiç bir zaman bunu savunmadım
halada savunmuyorum tabi giden oyuncu olursa yeri doldurulmak zorunda o ayrı
sezon içinde lens oynamalı demekle şimdi lens kalsın demek arasındaki bağlantıyı kuramadım sezon ortasında transfermi yapıyorsunda lensi gönderiyorsun quaresma ile lens varsa elinde elbette lens oynamalı katkısı ortada quaresmayla mukayese edince
biri oynasın demek über iyi demek değil sadece o anda elindekilerin içinde en yararlı o demek oluyor
transfer dönemi bulabiliyorlarsa daha iyisini daha uygun koşullarda alsınlar
bu söylenendeki farkı ayırt edemiyor değilsiniz sadece kötü niyetlisiniz.
elinde lig devam ederken olan oyuncular içinde en iyi kadroyu kurma fikri başka birşeydir
transfer dönemi daha iyi bir oyuncuyu isteme başka bir şeydir ne sanıyorsunuz lig devam ederken oyuncuları yerden yere vurduğunuzda yerlerine yeni oyuncumu gelecek. elinde olan bunlar ve bunların içinden bir tercih yapıyorsun ve takım için iyi olduğunu düşündüğün oyuncunun oynamasını istiyorsun bunu anlamayacak ne var. şu oyuncuyu takımda tutalım diyeceğim tek bir isim bile yok yerlerine daha iyisi gelecekse
istedikleri oyuncuyu satabilirler. ama transfer dönemi bittiğinde mevcut kadro içinde yine söylerim bu oynasın bu oynamasın diye
insanların kendi futbol bilgilerine göre yorum yapmaları neden bu kadar zorunuza gidiyor.
futbolu sizin kadar iyi bilemeyebilirler bilmekde zorunda değiller sadece kendi fikirlerini söylerler insanların fikirlerine saldırma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz. insanların fikirlerini tartışmak farklı birşey ama aşağılamak dalga geçmek
küçük görmeye çalışmakla sadece kendinizi küçültürsünüz
insan bir şey yazar sonra fikrini değiştirir yanlışını görür yada şartlar değişir ve buna bağlı yeni fikirler üretir
insanların fikirleri hiç bir zaman zincirle ayağına bağlanıp hayatları boyunca peşinden gelmez
bir insanın altı ay önce transfere gerek yok deme şimdide bu fikrini değiştirip on tane transfer lazım deme hakkı vardır.
ama altı ay önceki fikrinden dolayı kimseyi şu anda eleştirme hakkı sende yok.
resmen kin güdüyor ve nefretle haraket ediyorsunuz. bir insanın tutki hata yaptı bunu alıp onu bezdirip aşağılayıp
ezmekten zevk alıyorsunuz
Sistem kötü diyenlerden birisi sensin. Sistem kötü deyip hemen 5-10 transfer isteyen sen değilsin. Birçok konuda anlaşamasak da inkar etmiyorum senin sabit fikirli olduğunu, diğerlerine göre daha tutarlı olduğunu, savunduğun fikirleri  sonraları sanki hiç söylememiş gibi hareket etmediğini. O konuda hakkını yememek lazım. Kimin kötü niyetli olduğu tartışmasına girmeyelim en iyisi. Böyle bir tartışmada ben değil sistemciler zararlı çıkar. Özetle bütün sezon boyunca sistem olsa iş yapar diye yaygara koparılan bir oyuncuyu sezon başlarken kulübün parası yokken transfer yapılması gereken daha acil pozisyonlar varken  gönderenin mi niyeti kötüymüş yoksa benim mi niyetim kötüymüş bu sorunun cevabını  meselelere objektif bakanlar iyi bilir . Bütün sezon boyunca fikir birliği edip forumda sistem sistem diye yaygara koparıp sizin gibi düşünmeyenleri bastırıp sonra '' Neden savunduğunuz şeyleri hiç söylememiş gibi hareket ediyorsunuz? Niye tutarsızsınız? ''  dediğimde ben karşımdakini küçük görmüş olmuyorum. Bu bir eleştiri.  Niye bahsettiğime gelince görülüyor ki yine benzer geçmişteki hareketler devam ediyor. İnsanları kötü niyetli, küçük gören, kibirli gibi damgalamaktan da bence vazgeçmelisin. Bu tür sözler kimseye birşey kazandırmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bence sağbek olarak denenebilir
Şu fantezileri bosverelim. Tutup tutmayacagi belli değil. Adamın sağ kanatta bile ne yapacağı belli değilken.

Bize her mevkide net isimler lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

ÖZEL HABER - Beşiktaş, Brentford'da forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat Ollie Watkins ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşmaya vardı.
.
▫ Anlaşma 1+1 yıllık.
▫ Satın alma opsiyonu 8.5M €.
▫ Maaş 750 bin €.

💥 İngiliz futbolcu Ollie Watkins İnstagram hesabından Beşiktaşı takibe aldı. Oyuncu ile anlaştığımız iddia ediliyor.

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2019, 14:17:45 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Mahmut Tekdemir' in eşi come to beşiktaş yorumlarını beğeniyormuş. İyi olur bence Atiba bu sezonu tamamen çıkaramaz, Mahmut iyi bir transfer olur.

ollie watkins

Bununla aynı takımda benrahma vardı sol kanat oynayan asıl onu alabilsek keşke. Geçen sene championshipde 11 gol 17 asist yapmıştı.

Ollie Watkins'ın menajeri :

'' 1 yıllık opsiyonlu bir teklif yapıcaz fakat şuan daha fazla detay veremiyorum'' yazmış insta dmden

Bununla aynı takımda benrahma vardı sol kanat oynayan asıl onu alabilsek keşke. Geçen sene championshipde 11 gol 17 asist yapmıştı.

bu da fena değil :)

avcı başakşehiri Beşiktaşa taşıyor daha genç halde söylemişti zaten daha genç sahada basılmadık yer bırakmayan bir Beşiktaş diye.

Fakir viscası boyd bu watkins'de elliaya benziyor :)

Çevrimdışı Necmi

Sistem kötü diyenlerden birisi sensin. Sistem kötü deyip hemen 5-10 transfer isteyen sen değilsin. Birçok konuda anlaşamasak da inkar etmiyorum senin sabit fikirli olduğunu, diğerlerine göre daha tutarlı olduğunu, savunduğun fikirleri  sonraları sanki hiç söylememiş gibi hareket etmediğini. O konuda hakkını yememek lazım. Kimin kötü niyetli olduğu tartışmasına girmeyelim en iyisi. Böyle bir tartışmada ben değil sistemciler zararlı çıkar. Özetle bütün sezon boyunca sistem olsa iş yapar diye yaygara koparılan bir oyuncuyu sezon başlarken kulübün parası yokken transfer yapılması gereken daha acil pozisyonlar varken  gönderenin mi niyeti kötüymüş yoksa benim mi niyetim kötüymüş bu sorunun cevabını  meselelere objektif bakanlar iyi bilir . Bütün sezon boyunca fikir birliği edip forumda sistem sistem diye yaygara koparıp sizin gibi düşünmeyenleri bastırıp sonra '' Neden savunduğunuz şeyleri hiç söylememiş gibi hareket ediyorsunuz? Niye tutarsızsınız? ''  dediğimde ben karşımdakini küçük görmüş olmuyorum. Bu bir eleştiri.  Niye bahsettiğime gelince görülüyor ki yine benzer geçmişteki hareketler devam ediyor. İnsanları kötü niyetli, küçük gören, kibirli gibi damgalamaktan da bence vazgeçmelisin. Bu tür sözler kimseye birşey kazandırmaz.
ben sabit fikirli değilim aslında tam tersi her olayı olayın olduğu ana göre değerlendiririm
sabit fikir bu değil lens kötü transfer dediğin için en başında bunu yememek için sürekli lensi kötülemek sabit fikirliliktir
quaresmanın takıma verdiği zararlara bakıyorsun tamam diyelim lensin faydası yok ama zararıda yok takımı tüketmiyor
quaresma oynamasın lens oynasın demek lensi şaha kaldırmak değildir. ben lens alınırken alınsın yada alınmasın diye bir yorum yapmadım
en azından önceliğim değildi ama quaresma gerçeğide önümüzde duruyordu fenerde başarılı bir sezon geçirmiş lens bir alternatifdir
sonra tutmadı olmadı başarısız oldu veya başarısız olması sağlandı bunların hepsi görüşdür ben öyle düşünürüm sen farklı düşünürsün
fikiğr birliği edip yeterince baskı kuramamışız demekki fikrin değişmediğine göre ben fikrimi söylerim bunu istediğim kadarda tekrarlarım bu baskı kurmak değil ben mesela senin hiç bir fikrine saldırmadım genelde futbol bilginide beğenirim buda her söylediğini doğru kabul etmem anlamı taşımaz
baskı kurmak nedir biliyormusun biri fikrini söyler sonra döner dolaşır onun söylediği ile dalga geçersin taki onu bıktırıp kaçırana kadar
şde baskı kurmak budur fikir söylemek baskı kurmak değildir söylenen fikri dalgaya almak aşağılamak insana söylediğine pişman etmek baskı kurmaktır.
bende fikirlerimi değiştiririm fikir dediğin güncel şartlara göre şekillenir dün doğru olan bugün doğru olmak zorunda değil
öyle bir kural yok herşey durum değiştirir. değişen duruma göre fikirler değişir. takımda transfer istemezsin ama kalkar bir oyuncu alırlar
o oyuncuyla senin kafandaki bütün oyun planı değişir hiç transfer istemezken birden 5-6 transfer istersin
mesela boyd işi olacak sanırım bu benim lensle alakalı düşüncemi değiştiriyor idare etmezmi eder ama
boyd oynayacaksa diğer kanattada haraketli sürekli yer değiştiren devamlılığı olan ve tecrübeli soğukkanlı bir kanat isterim
boyd haraketli bir oyuncu ama tam bir kanat değil kanat forvet bile tanımıma uymuyor daha çok forvet arkası
forveti tamamlayan bir oyuncu şimdi onunla lens en fazla idare eder onun yerine iki kanatta oynayan kanat özelliği daha yüksek olan
soğukkanlı bir oyuncu isterim yada olcay tarzında bir oyuncu alıp kanatsız oyun oynayalım
fikirler değişir sabit fikirlilik diye birşey yok. bende olan insanlarda töleransımın olması ben hatayı kabul edebilen biriyim
benim için mükemmeliyetçilik yok önemli olan kusuru kabul edebilmek ve her hatayla karşılaşdığında birilerine saldırmamak
işi totelde düşünebilmek
emin ol hatalar olmasa hiç birşey bu kadar mükemmel olmazdı tamamen sıradanlaşırdı senin için birşeyi değerli kılan o hatalardır.
insanları kusurlarıyla değerlendirirsen çok daha doğru tahmin yaparsın.
insanları damgalamıyorum bazı insanların karakterini söylüyorum çünkü buraya sırf insanlara saldırmak kaos çıkartmak
için yazanlar var kaosdan besleniyor birilerine saldırıp alay ettikleri yada yanlışlarını suratlarına vurduklarında mutlu oluyorlar
yanlış olmasa bile onu yanlış yapana kadar uğraşıyorlar taki karşısındaki pes etsin bundan mutlu oluyorlar
insanlarla alay etmek yanlış yapsalar bile suratlarına vurmak sürekli hırpalamaya uğraşmak evet kötü niyettir.
mesela bu tipler birine takarsa yazdığı her mesaja saldırıyor neyi savunsa tersini savunuyor sırf tartışma çıkartmak için
bugün birşeyi savunuyor değilmi o kişide aynı şeyi savunursa direk tersini savunmaya başlıyor tek amacı ona saldırmak evet bu kötü niyettir
bu damgalamak değil
birine yazdığı fikir nedeniyle değil sırf o kişi olduğu için saldırıyorsan bu kötü niyet oluyor. yada ne bileyim bir kere senin yazdığın birşeyi eleştirdi
diye onu sürekli hedef alıyorsan buda kötü niyet oluyor.
bu işi çözmek kolay zamanın varsa gel seni moderatör yapalım birde olaya işin mutfağından bak. birde olayları bizim gördüğümüz gözle gör.
bu arada birçok konu değil benim seninle anlaşamadığım konu taliscaydı sadece lens konusunda farklı pencereden bakıyoruz
diğer bütün tartışmalar bu temelde kalıyor sadece bu konuların haklılığını savunmak için üstüne gidilen şeyler
sen futbolu bilen birisin eminim bu takımın sistemi falan olmadığını benden iyi görüyorsundur. görmediğine hayatta inanmam ama iş geldi inada
dayandı. yoksa bir oyuncu üzerinden bir takımın bu kadar kötüleşeceğini düşünecek değilsin

Çevrimdışı AigleBordeaux

Benrahma biraz tuzlu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Futbol Takımımızdan; Jeremain Lens, Domagoj Vida, Loris Karius, Adem Ljajic, Nicolas Isimat Mirin ve Muhayer Oktay, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcularımız; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu da fena değil :)

avcı başakşehiri Beşiktaşa taşıyor daha genç halde söylemişti zaten daha genç sahada basılmadık yer bırakmayan bir Beşiktaş diye.

Fakir viscası boyd bu watkins'de elliaya benziyor :)
8,5 milyon opsiyon sıkıntılı bu transferde maalesef
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Ollie Watkins'ın menajeri :

'' 1 yıllık opsiyonlu bir teklif yapıcaz fakat şuan daha fazla detay veremiyorum'' yazmış insta dmden

atsana buraya :)

Çevrimdışı doganay

Lens'te iyi gobek baglamis  :D biraz kosturmak lazim kampta

sıkıntı olmaz taksitledir o ljajice de 6.5 verdik 30 taksit.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Futbol Takımımızdan; Jeremain Lens, Domagoj Vida, Loris Karius, Adem Ljajic, Nicolas Isimat Mirin ve Muhayer Oktay, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcularımız; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Bu besili eleman da loca satın almaya gelmiş Suudi prensi falan herhalde. Hani bilmesem Lens diyeceğim.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi Kapkarakartal

10kg fazlaylada kampa gelmezsin ne diyim.  :s20:

Çevrimdışı Necmi

yapılandırma olursa iki yıl geri ödemesiz oluyor bence bu hesap yapıldığı için böyle olmuştur
genç ve kaliteli oyuncularla iki yılda yapılanmanı yap
daha sonra borç ödeme ritmine girdiğinde kadron zarar görmesin

Çevrimdışı mylife1903

10kg fazlaylada kampa gelmezsin ne diyim.  :s20:
Sonra zemin neden bozuk bunu oynatiyon mahvediyor sahayi
Yahu sunu hala savunanlar iyi futbolcu falan sananlar var
Bunu ozbabasi halisahaya cagirmaz
Dugune halaya cagirip oynatmazsin

Neyse sene basi kiy takimlarindan briine 2 gol atar sonra bomba gibi geliyorum roportajlari ve yatis

Çevrimdışı mylife1903

yapılandırma olursa iki yıl geri ödemesiz oluyor bence bu hesap yapıldığı için böyle olmuştur
genç ve kaliteli oyuncularla iki yılda yapılanmanı yap
daha sonra borç ödeme ritmine girdiğinde kadron zarar görmesin
Abi bilemiyom bu ingiliz adasindan cikip gelip basarili olan oldu mu zaten bize az geliyorlar bizim basari oranimiz yuksek ferdi vols gelmsiti sebanin askerlik arkadasi 65 yasinda baya baya iyi oynamisti sonra kaleci aldik makgiregor mi neydi guzel yiyordu golleri iyi birisine benziyordu avrupa futboluna cikip damga vuran oyuncu falan da hatirlamiyom tas yerinde agir herhalde gs denemisti mash falan bir suru adam adafan sonra zor gondermisti sen hatirlarsin belki daha fazlasini bu balkanlardN uzaklasma isi yaramiyor bize

Çevrimdışı Necmi

Abi bilemiyom bu ingiliz adasindan cikip gelip basarili olan oldu mu zaten bize az geliyorlar bizim basari oranimiz yuksek ferdi vols gelmsiti sebanin askerlik arkadasi 65 yasinda baya baya iyi oynamisti sonra kaleci aldik makgiregor mi neydi guzel yiyordu golleri iyi birisine benziyordu avrupa futboluna cikip damga vuran oyuncu falan da hatirlamiyom tas yerinde agir herhalde gs denemisti mash falan bir suru adam adafan sonra zor gondermisti sen hatirlarsin belki daha fazlasini bu balkanlardN uzaklasma isi yaramiyor bize
oha nerelere gittin en önemlilerini unuttun Ba göktenmi indi ferdinant var ondan sonra wolsh harika oyuncuydu onun gibi orta açanı görmedim ben
yaşlıda değildi biz alışmışız 30 u gören bitiyor o yaşlı geldi bize at gibi koşuyordu sürekli ileri geri zaten uzun bacaklıydı ne ortalar keserdi ya.
mc grogerden para kazanmışdık diye hatırlıyorum biz ingiltereden genelde tutturuyoruz lens ingiltereden gelmedi fenerden geldi :D
birbuçuk diyebiliriz tutmayan ama tutanlarda dibine kadar tuttu. hepsi iz bıraktı. aslında yaşlı olan wilsondu wolsh arada kaynadı bence :D